Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Pelottavin Resident Evil
ViestiLähetetty: 10.08.2014 10:43 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1369
Paikkakunta: Suomessa
Tälläinen topic oli vanhalla foorumilla, joten perustetaas tännekin. Eli minkä Ressujen parissa housut tutisivat foorumin väellä kaikkein eniten? Itse pisteytän pelien pelottavuuden asteikolla 1-10 osia, ja mainitsen kunkin pelin yhteydessä jonkin ikimuistoisen hetken.

Resident Evil Zero
5

Iilimato zombit ovat viholliskatraan pelottavimmasta päästä, joita säestää paniikkia aiheuttava musiikki. Muuten aika väsähtänyt peli, jossa tunnelma on parhaimmillaankin vain ok tasoa.

Resident Evil Remake
9

Kartano on hienoin tapahtumapaikka ikinä, jossa syntyy klaustrofobinen fiilis. Crimson Headit ja Lisan kohtaamiset saivat minut kiljumaan kuin pikkutyttö aikoinaan. Pelottavin Ressu.

Resident Evil 2
8

Eka Lickerin kohtaaminen aiheutti paljon paniikkia. Muutenkin pelissä oli epätoivoinen tunnelma, kun kaupungilla zombeja oli kuin kaloja meressä. Ulkona liikkuminen oli ekoilla pelikerroilla kuin itsemurha.

Resident Evil 3
7

Nemesis oli ihan jännittävä, mutta mielestäni tässä osassa tunnelma oli kakkoseen verrattuna vähän lässähtänyt lisääntyneen räiskinnän vuoksi. En ole pelannut kolmosen kuin kerran, joten ihan 100% mielipidettä en täysin osaa vielä muodostaa.

Resident Evil: Code Veronica X
4

Kaikki temput ovat suoraan vanhoista osista. Edes säikäytykset eivät säpsäyttäneet, kun kaikkea osasi odottaa. Muutamat mestat ovat ihan jännittäviä.

Resident Evil 4
7

Monta jännittävää kohtaa ja erittäin mielenkiintoisia vastustajia. IT, Regeneradorit ja Garradorit pakottavat pelaamaan varovaisemmin. Pelin tunnelma on etenkin alkupäässä erinomaisen hieno ja ensimmäinen kohtaaminen moottorisahamiehen kanssa jäi ikuisesti mieleen.

Resident Evil 5
3

Hmm, missäs tässä sai edes etäisesti kokea pelkoa... Lickersit saivat aikaan pientä paniikkia ja tapahtumapaikkana toimiva Afrikkalaisen kylän alkuosio on tunnelmallinen, mutta kauhua saa kyllä siitäkin etsiä mikroskoopilla.

Resident Evil 6
2

Ada Wongin osiossa on oikeasti yksi aika häiritsevä bossitappelu. Leonin osuus kuten koko peli kaatuu vahvasti skripattuihin kohtauksiin. Paska peli.

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Pelottavin Resident Evil
ViestiLähetetty: 10.08.2014 12:06 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Viestit: 650
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...
Oma listani... (koostuu peleistä, jotka olen pelannut)

Resident Evil: Director's Cut - 7,5
Ensimmäinen osa tarjoaa hyvää tunnelmaa. Huntterien sisääntulo on pelin ehdoton kohokohta.

Resident Evil 2 - 7
Tunnelma on kakkosessa jo hieman synkempi ja tästä löytyy muutamia upeita jumpscareja. Vieläkin muistan sen hetken, kun putosin penkiltä... Ei kuitenkaan mikään pelottava peli.

Resident Evil 3: Nemesis - 8
Pelkästään Nemesis saa aikaan tuon noinkin hyvän arvosanan. Nemesis saa vielä tänäkin päivänä pakokauhua aikaan ja se kertoo jo jotakin. Lisäksi pimeillä kaduilla zombejen keskellä käveleminen on tunnelmallisesti upeaa.

Resident Evil Code: Veronica - 6
Tykkään tästä pelistä todella paljon, mutta tunnelma ei ole mikään parhain. Pelin alussa on upeaa kävellä vankila-alueen pimeissä nurkissa sytkärin valossa ja niin edelleen, mutta CV menettää tunnelmallisen otteensa joissain kohdissa pahasti. Tarina se on joka tämän pelin tekee!

Resident Evil Remake - 9
REmake on sarjan pelottavin osa ehdottomasti. Upeat äänitehosteet, tänäpäivänäkin mahtava grafiikka, oikea-aikaiset säikäytykset... kaikki vain toimii! Tai noh, Hunttereilla oli huono päivä :)

Resident Evil Zero - 6
Tästä pelistä ei jäänyt kauheasti mitään käteen. Leech-zombit saivat aikaan kauhua, mutta siihen se sitten jäi. Tehosteet olivat sentään jotenkin REmaken tasolla.

Resident Evil 4 - 5,5
Muutama komea jumpscare, hyvä tunnelma alussa ja lopussa. Taistelu Verdugoa vastaan on kyllä jännittävä. Silti, liikaa toimintaa ja se syö pelottavuusastetta.

Resident Evil 5 - 3
Huoh, tuo 3/10 tuli säälistä, kun en huonompaakaan kehdannut antaa.

_________________
Ex: Crealz
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Pelottavin Resident Evil
ViestiLähetetty: 11.08.2014 11:36 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1400
Paikkakunta: Somewhere
Eiväthän Reskut varsinaisesti ole sitä pelottavinta kauhuantia, mutta kauhun yleisfiiliksenhän ne kuitenkin luovat sangen hyvin. Ensimmäisillä pelikerroillahan ne pahimmat kauhukiksit saadaan. Seuraavat peluukierrokset ovatkin sitten ulkomuistista käytyjä speedrun-yrityksiä.


Omat arvosanat olisivat:


Resident Evil (Orig. ja Director's Cut)

7

Kartano on ehkä vähän turhan valoisa paikka, kuten olen monasti tokaissut. Mutta silti fiilikset pysyvät pitkälti kohdillaan musiikkien ja ahtaitten käytävien ansiosta. Pelottavimmat hetket ovat kellarialue ahdistavine musiikkeineen, Hunterien invaasio ja "Huokaaja"/Yawn. Mänin kerran aliarvioimaan Yawnia ja tämä pentelehän hotkaisi minut yhtenä suupalana, jonka jälkeen olen aina ollut hieman varovaisena tämän kohdatessani.Resident Evil 2


7,2

Ei ehkä sitä pelottavinta kauhua, mutta kyttälaitoksella on silti lävitse pelin liki aavemainen tunnelma musiikkeineen ja pienine säikyttelyineen. Eniten olin paskoa pöksyihini siinä kohtaa, kun erehdyin avaamaan ekaa kertaa sen erään oven... Muita pelottavia hetkiä ovat sitten T-00:n eri hyökkäykset, joista eritoten säpsähdin siinä kohtaa kun katsoin ensimmäistä kertaa valvontakameran ruutuun...


Resident Evil 3: Nemesis

7,6


Onhan tämä peli turhalti räiskintäpainotteinen, mutta siinä vaiheella ku...

RYSK!!

"STAARRSSS!"

'Meep!' :shock: APUAAPUAMISSÄHELVETISSÄONSEURAAVAOVI! VOIPERKELESEONIHANPERSEESSÄKIINNIAPUAAPUAAAAAAAHHHGHH!!
Resident Evil (Remake)

9


Hunttereita lukuunottamatta vanha klassinen peli on saanut oikealla tavalla sopivan kasvojenkohotuksen itselleen. Vielä tänäkin päivänä voi jokin yksittäinen zombi puskea läpi ovesta, josta tavallisesti ei ole jengiä kulkenut.
Pelottavimmat hetket ovat Lisan mökin ulkoalue, Lisa itse, zombien mölinä missä vain ja Haikala-altaat. Myös pelin alkudemo ruumishuoneella kylmää aina selkäpiissä.Resident Evil Zero


6


Njuuh...tässä pelissä ei varsinaisesti ollut mitään kunnolla pelottavia hetkiä, vaikka tehosteet ovatkin remaken luokkaa. Iilari-hirviöt kuitenkin hyytävät musiikkistygensä takia selkäpiitä aika-ajoittain.Resident Evil: Code Veronica X


5


Veronica on aika vaisu esitys kauhun suunnalta, kun liki kaikki nämä temput on jo nähty aikaisemmista osista. Myös nämä jatkuvat epäröivät ovenavaus-animaatiot alkoivat toistaa itseään ensimmäisen jälkeen.

Pelottavimmat hetket ovat silti se hetki kun yksittäinen Bandersnatcher murskaa epäonnisen tutkijan pään ikkunaa vasten ja sitten se jättilukki sen jääpeitteen alla...hrrh! Koin myös toisinaan epämukavaa oloa Nosferatun häkin yläpuolella oleskellessa, varsinkin kun Nosfu saattoi ruveta ulvomaan aivan yht'äkkiä.
Resident Evil Gun Survivor


2


Uskon yhä, että mikäli peli olisi ollut ihan oikeaoppinen Resku fps-muodossa eikä mikään helvetin putkiravaus, niin tämä peli olisi voinut olla paljon pelottavampi.

Eniten sitä tuli säpsähdettyä muutamissa yllätys T-00-taisteluissa sekä tähän erääseen Andyn puhelinsoittoon.Resident Evil: Umbrella Chronicles ja Darkside Chronicles


0

Pelottavia? Nämä pelit? Paskanmarjat. Jopa minun isän vatsataudin aiheuttama yöllinen oksennus on karmivampaa matskua.
Resident Evil Outbreakit


4


Eivät nämäkään pelit varsinaisesti mitään pelottavia olleet, vaikka miljööt olivatkin ihan kohdallaan. Näitä pelattiin oikeastaan ihan muiden fiilisten kuin varsinaisen kauhun takia.

Olihan kuitenkin tuon, kaikkialta kimppuun käyvän, Iilimatomiehen hyökkäykset aika-ajoin karmivia, kuin myös ensimmäisen pelin intro-elokuva. Kakkosessa EOTR-skenaarion lopun pakojuoksu mutatoitunutta Mr. X:ää on myös hyvin jännittävä hetki, koska kyseinen pentele pystyi Hard-Very Hard tilassa tekemään hyvin äkkiarvaamatta erittäin tuhoisan instakill-iskun, joka saattoi tappaa useitakin pelaajia tuosta vain.


Resident Evil 4


3,8

Regeneradorit luovat usein hyvinkin epävarmoja fiiliksiä jokaisella läpipeluulla, kuin myös "Kappas, sulta irtos pää- yritä uudestaan" Verdugo. Muutoin ei nelonen tullu silti tarpeeksi pelottavalta peliltä RE-mittapuulla.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Pelottavin Resident Evil
ViestiLähetetty: 11.08.2014 12:06 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:37
Viestit: 196
Resident Evil 1
7

Ensi kertaa pelattuani olisin tälle pelille antanut puhtaan kympin pelottavuudesta, vailla hivenenkään epäilystä. Aika ei kuitenkaan ole ollut erityisen suotuisa sarjan esikoiselle, ja kun kielipääkin on kehittynyt noista ajoista, niin dialogi on lähinnä koomista. Silti yhä tänä päivänä pelin tunnelma ja miljöö ovat sarjan pelottavinta antia. Eka zombie, koirakäytävä, Yawnin ensikohtaaminen ja ensimmäinen hunter lienevät tuovat jokaiselle peliä pelanneelle omat kutkuttavan kauheat muistonsa pintaan.

Resident Evil 2
6,5

Sisältää omat hienoutensa ja pelokkeensa, ja vaikka ekan pelin typeryydet olikin suurilta osin korjattu, ei kakkonen ihan sinne samaan sarjaan yllä tunnelmaltaan. Sikäli ajatus siitä, että olet keskellä epäkuolleiden kaupunkia on enemmän kuin toimiva, mutta tästä vain puuttuu se jokin. Mr. X:n seinänjyräyssessiot saivat aikoinaan sydämen hyppäämään kurkkuun, mutta siinäpä se oikeastaan. Erinomainen peli ehdottomasti, mutten koskaan ole osannut tässä pelätä yhtä paljon kuin ekassa.

Resident Evil 3
7

Sama kuin kakkonen muutoin, mutta tässä edukseen erottuu kaksi asiaa: joissain kohtaa ilmestyvät randomit viholliset, sekä Nemesis. Ensimmäisellä pelikerralla kun ei ollut mitään käsitystä missä ja milloin Nemmy päättää iskeä, niin koko peli meni melkolailla penkinreunalla istuen jatkuvan jännityksen vallassa. Sitten kun toisella pelikerralla paikassa jossa piti olla zombeja löytyykin yllättäen huntereita, tai parkkipaikka jossa piti olla koiria täyttyykin yllättäen bussin ikkunan läpi rymähtävistä korpeista, niin sydänparkahan se pomppaa rinnasta läpi justiinsa.

Resident Evil: Code Veronica X
6

Hyvin Ressa 2-henkinen tuotos, jossa vedellään oikeista naruista, mutta jotain aina tuntuu puuttuvan. Erityisesti pelin alkupuoli on hyvinkin hyytävää settiä, ja päällimmäisenä mieleen tulee heti alkumetreiltä hypetetty sairastupa, jonne saarelle majoitettuja vankeja viedään, mutta josta he eivät koskaan tule ulos. Uudet hirviöt saavat sopivaa builduppia, samoin kun olet menossa alueelle jossa välivideo juuri kertoi tapahtuneen jotakin. Loppupuoliskolla tunnelma ikävä kyllä lässähtää, eikä vähiten peliin väkisin ympätyn, pakotetulta tuntuneen rakkaustarinan vuoksi, mutta alkua ei voi kuin ylistää.

Resident Evil Remake
9

Ehdottomasti pelottavin sarjan peleistä. Remake otti kaiken mikä ykkösessä toimi, paransi sitä, korjasi kaiken mikä ei toiminut, ja joutessaan lisäsi vielä paljon omaakin. Erinomainen esimerkki tuo aiemmin mainittu koirakäytävä, jossa ekalla ohituskerralla ei tapahdukaan sitä mitä kaikki odottivat, mutta toisella kerralla, kun pelaaja on tuudittautunut jo ajatukseen että käytävä on turvallinen, peli iskee. Crimson Headit, Lisa Trevor, entisestään buffatut viholliset ja ympäristöt...jopa ulkona riehuva ukkonen toimivat mahtavina tunnelmanrakentajina. Sääli että Yawnista on tehty täysi pushover jonka tappaa leikiten puukollakin, mutta se on pelkkä sivuseikka.

Resident Evil Zero
4

Iilimatozombiet onkin jo mainittu ylempänä, ja nehän ne suurimmat huomionaiheet tässä ovat. Tosin kyllä tässä muutakin on mainittavana, esim Eliminatorit. Pelin suurin viehätys löytyy kuitenkin päähenkilöstä, joka ei ole Jillin tapainen badass-muija joka on jo nähnyt monenlaista toimintaa S.T.A.R.S.-tiimin mukana, vaan pelkkä alokas ensimmäisellä tehtävällään. Rebecca on symppis, ja hänen edesottamuksiaan seuraa ihan omanlaisellaan kauhulla, etenkin kun ainoa ihminen johon tyttö voi luottaa on kuolemaantuomittu vankikarkuri. Jos Billystä ei oltaisi tehty pelattavaa hahmoa, tai Billyn scenaario oltaisiin tehty unlockattavaksi Rebeccan scenaarion läpipeluun jälkeen, tuosta asetelmasta oltaisiin saatu ihan omanlaistaan kauhua irti, ja oltaisiin pidetty pelaaja arvailemassa etta mitä Billy meinaa, ja onko hän ystävä vai vihollinen. Haaskattua potentiaalia, mutta kuten sanottu, pelillä on ne omat hetkensä.

Resident Evil 4
1

Minä en tule koskaan ymmärtämään mikä tässä pelissä ihmisiä pelottaa. Ensikohtaaminen moottorisahamiehen ja kyläläisten kanssa, tai regeneratoreiden kanssa ovat ainoat kohdat jotka saivat tuntemaan yhtään mitään jännitykseen viittaavaakaan, ja mainittakoon myös pimeä käytävä, jossa taistellaan Verdugon kanssa, nimenomaan aika ennen kuin hirviö näytetään ja se hyökkii pimeydestä kimppuun. Se oli mahtava kohtaus! Noita kolmea kohtaa lukuunottamatta tämä on pelkkä toimintapeli jossa tapetaan sinua huonommin aseistautuneita ihmisiä, sekä Peter Jacksonilta karkuun päässeitä luolapeikkoja. Dialogi on ihan yhtä kauheasti kirjoitettua kuin alkuperäisessä, mutta tässä ääninäyttelystä puuttuu se sympaattinen yliyrittämisen tuntu, mikä vain tappaa siitä viimeisenkin viehättävyyden.
En kiistä etteikö peli olisi mullistanut peliteollisuutta uusilla ideoilla, mutta kun nämä ideat soveltuvat lähinnä toimintapeleihin eikä kauhupeleihin, niin en minä sitäkään hatunnoston aiheena näe.

Resident Evil 5
0

Peli joka raiskasi Ressa 4:n. Ja kun minä, joka juuri äsken avauduin noinkin rankalla kädellä Ressa 4:sta sanon tuon, voi vain kuvitella miten kovasti tätä katastrofia arvostan. Mikäs sitten on se pelin pelottavin asia? Sheva. Minä pelkään kuollakseni että mokoma ämmä tuhlaa kaikki ammukset ja lääketarpeet, jolloin kumpiakaan ei ole käsillä kun niitä tarvitsee. Ihan oikeaa kauhua pelissä ei ole yhtään, enkä edes säälistä halua tälle pisteitä antaa, niin tulos on pyöreä nolla. Jos jotain, ihan mitä tahansa positiivista etsitään, niin ainakin tällä on edes joku yhteys muihin ressoihin Albert Weskerin jahtaamisen kautta, toisin kuin nelosessa. Mutta ikävä kyllä tämäkin on ryssitty tekemällä Weskeristä sarjakuvapahis, kuten Chriskin huomautta itse pelin aikana.

Resident Evil Revelations
4

Peli joka yritti tuoda kauhun takaisin Resident Eviliin, ja onnistui siinä joiltain osin ihan mallikkaasti. Jokainen peliä pelannut lienee ymmärtää mitä tarkoitan kun sanon "mayday". Tuossa kohdassa oli oikeasti jo hetken kusi pöksyssä että mikä ihme siellä ovea paukuttaa. Mörköjen yllätyshyökkäykset ja alkupuolella täysin aseettomana kikkailu toimivat hienosti, ja loppuosassa ollut sukeltelu uponneessa laivassa oli enemmän kuin tunnelmallinen kokemus. Ikävä kyllä Revelations kärsii Ressa nelosen tuomasta toimintapainotteisuudesta, ja chapter-rakenne tappaa tunnelman aina kun se on ehtinyt rakentua, mutta tämä on silti suunta oikeaan päin...tai oli kunnes Ressa 6 tuli ja raiskasi sen jokaiseen ruumiinaukkoon, kuten veljeni sen kauniisti joskus ilmaisi yrittäessään mokomaa paskakikkaretta minulle tarjota.

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Pelottavin Resident Evil
ViestiLähetetty: 11.08.2014 17:49 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1369
Paikkakunta: Suomessa
Salem kirjoitti:
Resident Evil Revelations
4

Peli joka yritti tuoda kauhun takaisin Resident Eviliin, ja onnistui siinä joiltain osin ihan mallikkaasti. Jokainen peliä pelannut lienee ymmärtää mitä tarkoitan kun sanon "mayday". Tuossa kohdassa oli oikeasti jo hetken kusi pöksyssä että mikä ihme siellä ovea paukuttaa. Mörköjen yllätyshyökkäykset ja alkupuolella täysin aseettomana kikkailu toimivat hienosti, ja loppuosassa ollut sukeltelu uponneessa laivassa oli enemmän kuin tunnelmallinen kokemus. .


Tämä peli unohtui meikältä kokonaan. Tosiaan tuo "mayday"-kohta oli sopivan piinaavaa ja itse taistelu muutenkin häiritsevä, kun hirviö luulee omivansa ihmisyyden rippeitä. Rachaelissa oli myös paljon yritystä ja osittain tässäkin kasvatettiin oivasti piinaavaa tunnelmaa. Pelin viimeinen osio äärimmäisen hieno ja synkkä.

4


Ja Wiin rauderessukat saavat minulta kaikki pyöreän nollan. Tunnelmallisen jopa kauhua tarjoavan raideräiskinnän sanoisin olevan mahdoton tehtävä, jollei Dead Space: Extractionia olisi olemassa.

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Pelottavin Resident Evil
ViestiLähetetty: 11.08.2014 20:12 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Viestit: 244
Paikkakunta: Lappeenranta
En sanoisi yhtään Ressaa oikeasti pelottavaksi. Enemmänkin luonnehtisin pelejä jännittäviksi.
Huntterit, Crimsonheadit ja muut riviviholliset ovat hyvä keino tunnelman luomiseen. Nemesis varsinkin oli kolosen parasta antia, kun sai aina pelätä Nemmyn hyppäävän esiin. Sanoisin siis että suurin osa Ressojen tunnemasta luodaan hirviöillä. Musiikitkin ovat paikoitellen varsin onnistuneita, mutteivät mitään Silent Hillien musiikkien tasoisia.

Ressat ovat todella mukavaa pelattavaa, mutteivat kovin pelottavia. Listaanpa tähän kuitenkin kolme karmivinta.

3) Alkuperäinen Resident Evil

Tässä on paikoitelen jännittävät musiikit ja viholliset ovat armottomia päästessään käsiksi pelaajaan. Erityisesti Huntterien ilmaantuminen kartanoon ekalla pelikerralla oli pienoinen shokki, kun aliarvioin ne pahasti.

2) Resident Evil 3: Nemesis

Peli on todella helppo vaikeimmallakin vaikeusasteella, mutta Nemmy pistää vielä nykyäänkin tiukoile aina välillä. On se aikamoinen epeli. Pistää nimittäin kuumottamaan, kun kuulee huudon ``STARSSSS!´´ Myöskin pelin vaihtelevat tapahtumat eri pelikertojen aikana luovat pientä jännitystä.

1) Resident Evil Remake

Remakessa varjoinen kartano on loistava tapahtumapaikka kauhupelille. Miten vaikeaa on ollut keksiä, että hämäryys nostattaa tunnelmaa? Ympäristö on siis sopivan synkkä ja viholliset ovat hienon näköisia. Pelissä eniten kylmiä väreitä aiheuttivat Crimsonheadit ja Lisa. Varsinkin Lisa oli hieno lisäys peliin, jota käytettiin juuri sopivan säästeliäästi pilaamatta hahmoa liialla käytöllä. Olisi ollut kuitenkin parempi olla näyttämättä Lisaa kokonaisuudessaan ennen pein loppua.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Pelottavin Resident Evil
ViestiLähetetty: 12.08.2014 09:06 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Viestit: 722
Paikkakunta: Mikkeli
Hunter97 kirjoitti:
En sanoisi yhtään Ressaa oikeasti pelottavaksi. Enemmänkin luonnehtisin pelejä jännittäviksi.

Tämä. Yksikään Resident Evil ei ole ikinä aiheuttanut mulle mitään suurempia pelkotilanteita sen jälkeen kun täytin 10 ja jännäkakka on meinannut tulla housuihin ainoastaan ekalla kerralla parissa jumpscaressa ja parissa kohtaamisessa Nemesiksen kanssa. Ainoa RE mitä olen oikeasti pelkäämällä pelännyt joskus, on Code Veronica silloin kun pelasin sitä semipitkälle 9-vuotiaana, mutta Silent Hillien ja Project Zero 3:n jälkeen RE:t eivät ole tuntuneet yhtään miltään. Vastikään pelailin Resident Evil 2:n läpi ja onhan peli vieläkin ihan saatanan kova, mutta ei se enää tässä vaiheessa aiheuta mitään pelkoviboja. Vanhemmissa Ressoissa on myös se vika, että niissä on niin auttamattoman paska dialogi ja vielä huonompi ääninäyttely, niin mun on todella vaikea ottaa niitä pelejä vakavasti.

Mutta jos nyt kuitenkin hypoteettisesti ajattelee sitä, että olisin julkaisuvuonna päässyt pelaamaan Remakea, niin se olisi varmasti omilla listoilla ykkösenä. Pelissä on mielestäni ylivoimaisesti Resident Evilien paras tunnelma huolimatta siitä, etten ole saanut siitä hirveästi mitään selviytymiskauhuviboja ekan läpipeluun jälkeen. Nätit ympäristöt ja hitusen kuumottavat taustamusiikit tekevät tehtävänsä ja tätä ei myöskään pilaa täysin paska ääninäyttely.

_________________
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia