Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 32 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 24.11.2014 18:46 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Viestit: 245
Paikkakunta: Lappeenranta
Ajattelin tehdä tämmöisen, kun käsikonsoleille löytyy jo vastaava. Tänne siis keskustelua kotikonsoleista. Mikä kiinnostaisi hommata? Jotain kysyttävää jostain laitteesta tai vaikka jotakin muistoja nostalgisista konsoleista ja pelihetkistä niillä.

Itsellä tekisi mieli ennen seuraavaan sukupolveen siirtymistää ostaa Xbox 360, kun se yhdestä paikallisesta putiikista irtoaisi kuudella kympillä. Pitäneekin huomenna noutaa se sieltä, niin pääsee pelaamaan niitä Xboxin yksinoikeuksiakin. Pelikoneen hommaaminen ei nyt nimittäin rahatilanteen takia onnistu.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 24.11.2014 18:52 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Viestit: 623
Paikkakunta: Lounais-Suomi
PS4 varmaan hankin joskus kun sen hinta laskee, tällä hetkellä kolmonen pelittää ihan mukavasti. Onkos jollakulla muuten jo toi 4?

_________________
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 25.11.2014 20:55 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Viestit: 290
Paikkakunta: Helsinki
Multa itseltänihän löytyy kaikki Pleikkarin-konsolit PSP:tä lukuunottamatta, sekä X360, Wii ja 3DS. Wii tosin ei ole kytkettynä, koska en pelaa eikä ole tilaa konsolille. XboxOne ei kiinnosta vaikka saisinkin sen halvalla, ihan vain pelivalikoimansa ja konsolin tehojen yms kannalta. Pärjään nykyisillä vähän liiankin hyvin ja tuuttaankin rahaa aika kiitettävät määrät noihin peleihin. Hirveästihän noita nextgen-pelejä ei markkinoilla vielä ole, mutta ensi vuonna sekin taitaa korjaantua. Eipä siinä, löytyy mulla joku 15kpl PS4-pelejä.

_________________
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin. Käänny siis puoleeni ja tarjoan mielihyvää


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 26.11.2014 13:02 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1419
Paikkakunta: Somewhere
Kotikonsoleita? Kyllähän niitä löytyy, mitäs muitakaan?

Taloudesta löytyy NES, SNES, kuusnelonen (Nintendon kuusnepa, jos joku välttämättä pilkkua tahtoo viilata), Gamecube ja Wii. NES tosin toimii vähän niin ja näin, tiedättehän vanhan laitteen kasettien lukuhäiriöt näinä päivinä. SNES toimii todella hyvin, mutta sille ei pahemmin vielä löydy pelejä kahta ensimmäistä Donkey Kong Countrya ja paria muuta tapausta lukuunottamatta. Kuusnelosen kanssa oli vähän satunnaisia ongelmia epämääräisten resetointien kanssa, mutta moisen sai fiksattua kätevästi sullomalla paperitaitoksen liittimen väliin. Kuusnepaan olisi joskus tarkoitus palailla kunnolla pelittämään, kun joskus kokeilisin tilailla tämän erikoispiuhan, jonka avulla N64:ää voisi pelata GC-ohjaimella.

"Pelipalikan" pelivalikoima ei vielä kovin kaksinen, reskuja lukuunottamatta, ole, mutta kuten monasti on tullut todettua kyseisen konsolin ohjain on yksi parhaimpia kapistuksia kenties koskaan. D-padi on tietysti aivan epäkäytännöllisen pieni, mutta muuten napit, tatit ja liipaisimet ovat sopivasti kohdillaan.


Sitten löytyy tietysti vielä ykköspleikkari, modattuna sekä pienempänä PsOne-versiona. Modattu ykkösplege on varattuna muutamille varastoissa lojuville piraattikopioille sekä, ehkä joskus tulevaisuudessa ilmaantuvalle RE 1.5:lle. Kakkospleikkari löytyy myös wanhana, äänekkäänä läskimallina, joka toimii yhä kiltisti monien vuosien rääkin jälkeen. Ensimmäinen, sikapainava XBOX löytyy myös pelinurkkauksesta, vaikka sillekään en kovin kummoiselti pelejä ole löytänyt.


Joskus olisi suunnitelmissa hankkia myös WiiU, kunhan rahatilanne joskus mahdollistaisi asian. Mikäli joskus halvalla löytyisi, voisin harkita käytettyä XBox 360 tai kolmsopleikkaria, vaikka niiden toimivuus tuolloin olisikin melko kyseenalainen. Silti koukuttaisi niin pirusti hankkia joku kaunis päivä Deadly Premonition-Director's Cutin konsoliversio.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.11.2014 11:19 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Viestit: 203
Paikkakunta: Lieksa
Löytyyhän noita muutama täältäkin. SNES, Gamecube, PS2 modattuna slimminä, sekä fättinä. PS3 löytyy myös, XBOX360 modattuna sekä Wii.

SNES toimii oikein moitteettomasti edelleen, ja aina sillointällöin tuleekin palattua Super Mario Bros 3:sen pariin. Mario Kart:tiakin joskus harvemmin tulee kokeiltua, vaan ei sitä osaa enää lähellekkään yhtähyvin pelata kuin silloin 15 vuotta sitten. Varsinkin kun siinä näkyy edelleen ne kaikki omat ja Gaterren ennätykset. Ehkä joku reipas kymmenen peliä löytyy SNESsille.

Cubekin toimii jotenkuten. Ahkerasti pitää vaan muistaa tallentaa peliä, kun saattaa yhtääkkiä heittää errorin, joka bootilla kuitenkin korjaantuu. Toisaalta aika sama, kun Cuben pelejä voi sillä Wiillä pelata niin ei tuo nyt haittaisi vaikkei toimisikaan. Vajaat 20 peliä löytyy Cubelle.

PS2set toimii molemmat hyvin. Pääsääntöisesti slim käytössä, fätti on vähän niinkuin siellä kaiken varalla jos sattuu tuo hajoamaan. Ahkerassa käytössä on edelleen, nytkin menossa juuri vuosittainen re3 sessio. Kapuloita olen joutunut kyllä uusimaan muutamaankin otteeseen. Tärkein konsoli minulle, ja varmasti pitäisi jotkut itkupotkuraivarit vetää jos joskus tuo hajoaa :D Pelejä löytyy 26 kipaletta, joista 16 ykköspleikan ja 10 kakkosen.

PS3 on uusin tulokas, jonka tässä syksyllä vasta ostin käytettynä. Ps2 tuellinen tämä, eli vanha ku mikä. Mutta hyvin on toiminut tähän asti, muutamia jäätymisiä lukuunottamatta. Pelejä löytyy hurjat neljä kappaletta.

XBOX360 modattu siis. Hyvin toiminut tähän asti, kunnes tässä viikolla Walkin Deadia pelatessa jääty sitten kokonaan ja viskasi errorit tiskiin. Kovo hajos, mutta onneksi sai puoliso vielä kopsattua savet talteen ja siirrettyä uudelle kovolle. Nou hätä siis onneksi. Pelejä löytyy 12 kappaletta.

Wiitä en ole ihan hirveästi kerennyt/jaksanut pelaillakkaan, vaikka siitä on jo kohta varmaan kaksi vuotta aikaa kun se käytettynä ostettiin. Yhtään Wiin omaa peliä en omista, vaan niitä Cuben pelejä olen pelaillut.

PS4 menee varmaankin joskus hankintaan kunhan aikaa menee ja hinnat laskee. Vielä on tuo kolmonenkin niin uusi tuttavuus ja pelattavaa riittää että eipä tässä kiire ole. Varmaan pitää vielä Xboxin ja tuon nelkkupleikan välillä tehdä vertailua kun on hankinnan aika, että kummalle löytyy enempi parempia pelejä. Mutta tällä hetkellä näyttäisi pleikkari olevan se parempi vaihtoehto.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.11.2014 14:54 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 04.03.2014 16:53
Viestit: 79
Täällä olen pelaillut Playstation 4:lla ja vuoden ajan. Masiinasta nyt en sano sen enempää, mutta ohjaimen akun kesto on ihan syvältä. Kiitos sen typerän valon jota ei edes saa pois päältä. PS3:n ohjaimen akku kesti monta päivää, nelosen kestää ehkä korkeintaan sen päivän. Riippuu tietysti kuinka ahkerasti pelaa. Pelejä löytyy vain muutama: Tomb Raider, Assassin's Creed 4 ja Unity, Final Fantasy XIV, Last of Us ja GTA 5. Odotuslistalla ei komeile kuin ne pakolliset Final Fantasyt ja Unchartedit.

Sitten löytyy tietysti Playstation 3 (joka on oma lempparini). Sillä tulee yhä pelattua ja paljon. Pelejä löytyy yhteensä 62 kipaletta, ja muuta ladattu masiinan kovolle. Parhaat pelit ovat ehdottomasti HD Remasterit, varsinkin Final Fantasy X/X-2 ja Kingdom Hearts jonka 2.5 remix tuleekin muuten ensi viikolla. Tales-sarja on myös kovalla pelityksellä.

Näiden lisäksi löytyy myös Nintendo DS Lite, 3DS XL, Xbox 360 ja Wii. Niistä ei sen enempää. 3DS on näistä eniten koetuksella ja muut kerää pölyä jossain :D

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.11.2014 15:14 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Viestit: 650
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...
Minulta löytyy muutamia konsoleita...

PS2 Slim

Kakkospleikkarihan kaikilta melkein löytyy ja onhan tämä huippumasiina. Pelejä on aika reilusti tuolla hyllyssä :D


PS3

PS3:lle on suht vähän fyysisiä pelejä, mutta kovalevyllä on paljon settiä. Hyvä laite omasta mielestäni ja ensi vuonna tulee Tales of Zestiria, joten konsoli tulee varmasti pysymään käytössä.


Nintendo Gamecube

Konsoli, jolla on historian paras ohjain ja hiton hyviä pelejä. Zelda: Wind Waker ja Resident Evilit riittävät jo tämän konsolin hankintaan.
Hankintalistalla on ehdottomasti New 3DS XL, kunhan tulee myyntiin Suomessa. En ole vaan vielä kehdannut ostaa nykyistä mallia, kun tiedän, että uudet versiot ovat tuloillaan ja nehän saavat yksinoikeuspelejä, joita vanhat mallit ei tue. Lisäksi Wii U, kunhan saa hyvään hintaan. Onhan sillä jo todella hyviä pelejä ja lisää tulee.

Muita nykyisen genin konsoleita en ole heti ostamassa, sillä en näe niille vielä käyttöä. PS4:llä ei ole vielä yhtäkään minua kiinnostavaa yksinoikeuspeliä (Tales of Zestiriakin on vanhan genin yksinoikeus, hah) ja ei se XBOX Onekaan oikein vakuuta. Ehkä joskus tulevaisuudessa, tuleehan sieltä se Silent Hills.

_________________
Ex: Crealz
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.11.2014 19:21 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Viestit: 326
Paikkakunta: White Forest
Xbox 360 löytyy nyt ja näillä näkymin pitkälle tulevaisuuteen. Ensimmäisen Xbox 360:n hankin vuonna 2008. Ensimmäinen kesti uutena melkein neljä vuotta, kunnes HDMI paikka lakkasi toimimasta. Seuraava konsoli toimii edelleen, mutta WiFi puutteen ja jatkuvasti takkuilevan dvd- aseman takia vaihdoin sen Slim malliin, joka toimii loistavasti!

Wii löytyy koska sitä saa nykyään käytettynä helvetin halvalla ja kiinostavia yksinoikeuspelejäkin sille on noin kymmenen kipaletta.

Playstation 3:n kohdalla odotan vielä että senkin hinta putoaisi tuonne satasen hujakoille, niin pääsen senkin laitteen yksinokeudet pelaamaan.

Ja tulevista konsoleista ainoa oikea meikäläiselle on Ykkösboksi. Lienee sanomattakin selvää.

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 01.12.2014 00:59 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Viestit: 251
Paikkakunta: Imatra
Tohtori Freeman kirjoitti:
Ja tulevista konsoleista ainoa oikea meikäläiselle on Ykkösboksi. Lienee sanomattakin selvää.

Tämä?
Kuva

_________________
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 01.12.2014 08:51 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Viestit: 728
Paikkakunta: Mikkeli
Itseltäni löytyy konsolihyllystä Playstationit ykkösestä kolmoseen ja Wii. Ensimmäinen pleikkari saapui talouteen pimeällä 90-luvulla, tarkemmin jouluna 1998 ja siitä eteenpäin oon ollut melko vannoutunut Sony-poika mitä konsoleihin tulee. Pelejä pleikkareille on noin parisensataa (PS1:llä noin 60, PS2:lla reipas 100 ja PS3:lla vähän reilu 40) ja Wiille hieman reilu kymmenen (plus muutama GameCube-peli). Iät ja ajat pleikkareita pelanneena Dual Shockista on myös tullut suosikkiohjaimeni ja pleikkarin yksinoikeuspelisarjat ovat aika lähellä sydäntä. Muutama vuotta takaperin tuli myös tuo pikkulasten Wii ostettua talouteen parin yksinoikeuden takia ja siitä tuli myös opittua, että liiketunnistinjutut ei ole se oma juttu, vaikka Wiimote + Nunchuk -combo toimii mun mielestä muuten oikein hyvin. Tulevaisuuden konsolihankintalistalle kuuluu ainakin Wii U (nyt on jopa kavereita joiden kanssa pelata samalta sohvalta!) ja PS4. Kummallakin alustalla on vaan tällä hetkellä niin pieni lukumäärä kovia yksinoikeuksia, niin en ole ihan hetkeen hankkimassa. Tulevista nimistä Bloodborne ja Xenoblade Chronicles X kiinnostavat eniten, mutta en ole ostamaan kahta konsolia sen takia, että kummallekin on tasan yksi hyvä yksinoikeuspeli. Joskus tulevaisuudessa saatan myös repäistä ja hommata Xbox 360:n, koska sillekin on olemassa muutama ihan hassuhko yksinoikeuspeli (ja gamestopin käytetyt pelit ovat boxille naurettavan halpoja), mutta se ei kiinnosta niin paljoa että olisin valmis maksamaan konsolista viittäkymppiä enempää.

_________________
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 01.12.2014 16:18 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Viestit: 251
Paikkakunta: Imatra
Ostin PS4:sen ja Far Cry 4:n Anttilasta 432,89 eurolla. Nautin tästä. :)

_________________
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 12.12.2015 22:20 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Viestit: 158
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado
Vähän suru-uutisia omalta kontolta...

9.12.2015 klo 10:58 PS3:sen (150gb slim-malli) lukupää otti ja levisi miltei kuuden vuoden uskollisen palveluksen jälkeen. :cry:

Mistäpäin mahtanee löytyä lähin korjaamo Savon alueelta vai pitäisikö ostaa samantien käytetty vastine satasella ja siirtää koko kovalevyn sisältö tylysti eteenpäin?

_________________
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 13.12.2015 09:39 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Viestit: 650
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...
Lord_Kado kirjoitti:
Vähän suru-uutisia omalta kontolta...

9.12.2015 klo 10:58 PS3:sen (150gb slim-malli) lukupää otti ja levisi miltei kuuden vuoden uskollisen palveluksen jälkeen. :cry:

Mistäpäin mahtanee löytyä lähin korjaamo Savon alueelta vai pitäisikö ostaa samantien käytetty vastine satasella ja siirtää koko kovalevyn sisältö tylysti eteenpäin?

R.I.P Kadon PS3. Kysymykseesi en osaa vastata, ikävä kyllä.

Minun kohdallani konsolien joukkoon on liittynyt Nintendon Wii U (ja 3DS myös, mutta se ei niinkään kuulu tähän ketjuun). PS4 tulee hyvin suurella todennäköisyydellä hommattua, kun Kingdom Hearts 3, Uncharted 4, Final Fantasy VII Remake ja tulevat Tales-pelit (yksinoikeutena) ovat tulleet konsolille. Muuta mielenkiintoista ei ole näkyvissä (varauksella Ni No Kunin jatko-osa ja Persona 5, jos vaikka innostuisi tutustumaan sarjaan)

_________________
Ex: Crealz
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 19.04.2016 09:26 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Viestit: 326
Paikkakunta: White Forest
Mitä tunteita tämä Sonyn päätös julkaista uusi tehokkaampi malli PsNelkusta herättää teissä ? Aika ennenkuulumatonta konsolilta. Varsinkin kun se oli valmiiksi jo varsin tehokas peli. Minusta tässä haisee hieman rahastus, vaikka kaikki pelit ilmeisesti toimivat kaikissa malleissa edelleen.

http://www.pelaajalehti.com/uutiset/uus ... 4-mallista

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 19.04.2016 15:34 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 14:09
Viestit: 198
Paikkakunta: Wewelsburg
Homon paskaa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 17.06.2016 22:32 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Viestit: 245
Paikkakunta: Lappeenranta
Itsehän ostin reilulla tonnilla viime vuonna koneen, jolla pitäisi pärjäillä jonkin aikaa ilman päivittämisen tarvetta, mutta kun jotkut kehittäjät eivät osaa pelejänsä optimoida, niin ajattelin ostavani joulun tienoilla PS4:n. Sitten olisi valinnan varaa, jos pc-versio sattuu olemaan umpisurkea tai kehnohko. Sonylla on myös omasta mielestäni kiinnostavia yksinoikeuspelejä jo julkaistuna ja lisää näyttäisi tulevan, joten jossakin kohtaa se tulisi jokatapauksessa hankittua.

Onko foorumilaisilla muuten millaisia mielipiteitä tehokkaammista konsolimalleista? Itse tuskin tulee hommattua, kun ei 4k töllöä ole.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 18.06.2016 09:22 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Viestit: 326
Paikkakunta: White Forest
Jos nykyinen laite hajoaa, niin ainakin Xonen S malliin aion päivittää, jos hinta taas on maltillinen(taloudellinen tila kunnossa) niin tuo tuleva Project Scorpion konsolikin on vaihtoehto. Kuitenkin nykyinen konsolikin pystyy syöttämään niin hienoa ja sulavasti pyörivää grafiikkaa, että ei ole tarvis vaihtoihin. Testasin muutamaa peliä vielä porukoiden 4K televisiolla ja pelien näyttävyys parani entisestään, että hyvä töllökin vaikuttaa asiaan paljon.

Jos/kun Ps4 tulee hommattua, niin se on sen verran tulevaisuudessa että laitteestakin löytyy tuota uudempaa ja hieman tehokkaampaakin mallia edullisemmin. Laitteelle on tulossa yksi pakkohankinta (Gravity rush 2) ja sillä on pari kiinostavaa nimikettä (Killzone 4, God of war 3 ja jokunen, jonka nimiä en muista). Pitäisi kuitenkin ekana se Ps3 saada ja sekin vasta kun olen muuttanut omille.

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 18.06.2016 09:59 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1419
Paikkakunta: Somewhere
Itellä on ollut taloudessa mukavan tovin tuo wanhemman mallin plösökolmonen, joka peräti kykenee pyörittämään joitain Ps1/Ps2-pelejä. Hyvä värkki, ei siinä mitään. Voisin kyllä tietysti aina harkita tuota Ps4:sta tahi hankkia halvalla toisen, Ps3:n siltä varalta jos nykyinen alkaisi näyttää hajoamisen merkkejä.

Vuosikausia käytössä ollut plösö2:n laitoin nyt eläkkeelle löydettyäni lättämallin kakkospleikkarista. Lähinnä sen takia, että vanhemman värkin levynsyöttö on alkanut hieman reistailemaan (plus saan enemmän tilaa muille laitteille). Hittolainen kun kaupungin ainoa kunnon konsolihuolto ja pelikauppa lopetti jo vuosia sitten, niin en ole toistaiseksi viitsinyt lähettää värkkiä huolettavaksi. Onhan tuossa toki Gamestop, mutta senkin palvelut ja ymmärrys asioihin toimivat vähän valikoivasti.


WiiU:n hankinta on mennyt omalta osaltani vähän jäihin, ottaen huomioon miten pahasti koko värkki on meni floppaamaan. Tämä huhuiltu NX on sitten vuorostaan kiikarissa tahi sitten voisin tietysti hommata WiiU:n jostain käytettynä edullisempaan hintaan, koska sen Virtual Consolelle löytyisi kourallinen uusia ja vanhempia pelejä jotka kiinnostaisivat.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 18.06.2016 11:47 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Viestit: 650
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...
Onhan se PS4 joskus hommattava, kunhan sille alkaisi tippua niitä kiinnostavia pelejä. Tämän vuoden Sonyn E3-pressissä ei ollut mitään minua kiinnostavaa, mutta Kingdom Hearts 3 on kyllä tulossa. Final Fantasy VII Remake on myös tulossa joskus tulevaisuudessa.

Olen aika tyytyväinen tämän hetkiseen konsolikattaukseen, mikä itseltä löytyy. Ei ole kauheasti tarvetta ostaa uusia konsoleita, kun olen vähän retrompi pelaaja. Uusia pelejä ei kauheasti tule pelattua, mutta kyllä niitä kiinnostavia nimikkeitä aina välillä tulee.

Ei sinänsä kuulu tähän ketjuun, mutta 3DS on tällä hetkellä kovimmassa käytössä. Laitteelle löytyy paljon omaan makuun sopivia pelejä ja lisää tulee. Ei muilla ole niin väliä, kunhan on 3DS.

_________________
Ex: Crealz
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 29.06.2016 21:49 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Viestit: 158
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado
-Zerials- kirjoitti:
Onhan se PS4 joskus hommattava, kunhan sille alkaisi tippua niitä kiinnostavia pelejä. Tämän vuoden Sonyn E3-pressissä ei ollut mitään minua kiinnostavaa, mutta Kingdom Hearts 3 on kyllä tulossa. Final Fantasy VII Remake on myös tulossa joskus tulevaisuudessa.


Jaahas, eikö Omega Quintet, uusin Star Ocean, Megadimension Neptunia VII, Mortal Kombat X, Arkham Knight tai tulevat Tekken 7 ja Tales of Berseria ole jo hyviä syitä ostaa PS4? 8-)

...Myönnettävä tosin on, että itselläni PS4 on vieläkin pahasti vajaakäytöllä, kun PS3 ja PS2 vievät vieläkin suurimman osan ajasta. Myös tämä transitioaikakausi kolmen ja neljän välillä jättää optiot molemmille konsoleille hankkimiseen halutessaan.

Vielä muutama vuosi ja eiköhän sitten ole aika päivittyä...

_________________
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.06.2016 10:34 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Viestit: 650
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...
Lord_Kado kirjoitti:
Jaahas, eikö Omega Quintet, uusin Star Ocean, Megadimension Neptunia VII, Mortal Kombat X, Arkham Knight tai tulevat Tekken 7 ja Tales of Berseria ole jo hyviä syitä ostaa PS4? 8-)

En tiedä, mikä on Omega Quintet. Pitää tsekata. Star Oceaniin en ole tutustunut, enkä ole järin kiinnostunut. Neptuniat ei kiinnosta henkilökohtaisesti. Tappelupelejä en oikein pelaa, tai ainakaan osta konsolia niiden takia. Arkham-pelit ei nappaa. Tales of Berserian unohdin mainita aiemmin. Tuli katsottua gameplayta ja se näyttää hyvältä näin sarjan fanin näkökulmasta. Tulee ostettua.


Mutta se näistä PS4-jutuista. Onko kukaan foorumilaisista kokeillut/omistaa Playstation TV:tä? Tajusin eilen koko laitteen olemassaolon, eikä se ole kovinkaan hintava (about 50€). Jos olen käsittänyt oikein se on ns. "kotikonsoliversio" Vitasta ja sen pelejä voi pelata Dualshockilla. Vitalla olisi muutama mielenkiiintoinen tapaus (Tales of Hearts R ja Persona 4 Golden yms.), joten laite voisi olla ihan mielenkiintoinen. Vitaa itsessään en lähtisi ostamaan, koska se on epämukava käsissä ja PSTV:tä hintavampi. Onko jollakin kokemuksia laitteesta, onko ostamisen arvoinen?

_________________
Ex: Crealz
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.06.2016 16:27 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Viestit: 728
Paikkakunta: Mikkeli
Lord_Kado kirjoitti:
Megadimension Neptunia VII

Tietääkseni pitää olla 30-vuotias neitsyt että saa edes mainita kyseisen pelin nimeä.

_________________
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.06.2016 18:44 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Viestit: 326
Paikkakunta: White Forest
Lainaa:
Onko kukaan foorumilaisista kokeillut/omistaa Playstation TV:tä? Tajusin eilen koko laitteen olemassaolon, eikä se ole kovinkaan hintava (about 50€). Jos olen käsittänyt oikein se on ns. "kotikonsoliversio" Vitasta ja sen pelejä voi pelata Dualshockilla. Vitalla olisi muutama mielenkiiintoinen tapaus (Tales of Hearts R ja Persona 4 Golden yms.), joten laite voisi olla ihan mielenkiintoinen. Vitaa itsessään en lähtisi ostamaan, koska se on epämukava käsissä ja PSTV:tä hintavampi. Onko jollakin kokemuksia laitteesta, onko ostamisen arvoinen?


Mulla löytyy, mutta en ole koskaan käynnistänyt, koska dual shock ohjain uupuu ja vitapelit tykkään pelata sillä oikealla taskuraketilla. Mutta on se todella kompaktin kokoinen konsoli ja sopii juuri PSP ja niiden tuettujen PSV pelien pelaamiseen. Varaudu kuitenkin maksamaan muistikortista paljon, koska halpaa PSV muistikorttia ei ole olemassa. 8GB kortteja löytyy vielä siedettävällä 15€hinnalla ja usein siihen on bundlattu pelejä mukaan. 16gb kortista joutuu cdonin kautta pulittamaan normaalihintaan 35 erkkiä.

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.06.2016 19:08 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Viestit: 158
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado
ForWeAreMany kirjoitti:
Lord_Kado kirjoitti:
Megadimension Neptunia VII

Tietääkseni pitää olla 30-vuotias neitsyt että saa edes mainita kyseisen pelin nimeä.


No prkl, kolmella vuodella heitti, mutta muut vaatimukset täyttyi. Kaippa se vielä lasketaan? :P

_________________
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Kotikonsolit
ViestiLähetetty: 30.06.2016 19:18 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Viestit: 650
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...
Tohtori Freeman kirjoitti:
Lainaa:
Onko kukaan foorumilaisista kokeillut/omistaa Playstation TV:tä? Tajusin eilen koko laitteen olemassaolon, eikä se ole kovinkaan hintava (about 50€). Jos olen käsittänyt oikein se on ns. "kotikonsoliversio" Vitasta ja sen pelejä voi pelata Dualshockilla. Vitalla olisi muutama mielenkiiintoinen tapaus (Tales of Hearts R ja Persona 4 Golden yms.), joten laite voisi olla ihan mielenkiintoinen. Vitaa itsessään en lähtisi ostamaan, koska se on epämukava käsissä ja PSTV:tä hintavampi. Onko jollakin kokemuksia laitteesta, onko ostamisen arvoinen?


Mulla löytyy, mutta en ole koskaan käynnistänyt, koska dual shock ohjain uupuu ja vitapelit tykkään pelata sillä oikealla taskuraketilla. Mutta on se todella kompaktin kokoinen konsoli ja sopii juuri PSP ja niiden tuettujen PSV pelien pelaamiseen. Varaudu kuitenkin maksamaan muistikortista paljon, koska halpaa PSV muistikorttia ei ole olemassa. 8GB kortteja löytyy vielä siedettävällä 15€hinnalla ja usein siihen on bundlattu pelejä mukaan. 16gb kortista joutuu cdonin kautta pulittamaan normaalihintaan 35 erkkiä.


Ymmärsinkö siis ihan oikein, että PSTV:n mukana ei tule muistikorttia? Siis mitä v*ttua taas Sony? Ei se ole niin vaikeeta. Vieläkin on vaikea käsittää, miksi Vita ei voi käyttää normaaleja muistikortteja. Vitan oma 16GB on 35€, kun jonkin muun merkin 16GB kortin saisi n. 10€. Rahastusta, saatana!

Kiitos kuitenkin asiallisesta vastauksesta!

_________________
Ex: Crealz
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 32 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia