Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 32 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 01.01.2015 07:42 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1419
Paikkakunta: Somewhere
♫At the gala

At the gala!!♪Eiku...perhana, väärä gaala...sori!


Hellurei taas parahin RE-suomeksi foorumi!


Tässäpäs lähtisi taasen käyntiin tämä meidän perinteikäs gaalamme.
En muista enää mikä oli edellisen gaalan vuosiluku, joten tyytykäämme 2014-gaalaan, koska tässä gaalassahan keräämme kokoon vuoden -14 juttuja. Voin toki vaihtaa vuosilukua, jos tämä järjestely tuntuu väärältää. Sitä varten äänimeisseli on modeilla olemassa.

Kiitokset Helaxille (nyk. Saapineste) ideasta ja Funkeelle (missä hitossa liekään) sääntöpohjasta, jonka pelastin wanhan foorumin raunioista.

Lista olisi tämmöinen, mutta poikkeavasti tänä vuonna "levossa" olevat kategoriat ovat nyt mustana:

1. Foorumin asiallisin
2. Foorumin hauskin
3. Foorumin oudoin
4. Foorumin lupaavin uusi tulokas
5. Foorumin keskustelunparantaja
6. Foorumin kovin Resident Evil -fani
7. Foorumin paras kommentti
8. Foorumin kovin videopelaaja
9. Foorumin leffafriikki
10. Foorumin musikaalisin
11. Foorumin taiteellisin
12. Foorumin ilkein
13. Foorumin kiltein
14. (Foorumin ahkerin postaaja) Aktiivisin kävijä/käyttäjä
15. Foorumin "angsti" (negatiivisin)
16. Foorumin viisain
17. Foorumin avuliain
18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)
19. Foorumin paras tarinoitsija
20. Foorumin paras topic (mitä viimeisen vuoden aikana on perustettu)LUKEKAA NÄMÄ ENNEN KUIN ANNATTE ÄÄNENNE!

- Jokaiseen kategoriaan saa antaa vain yhden äänen! Jos joku meriapina menee antamaan useampia ääniä, jätetään ne kokonaan huomioimatta ääntenlaskussa.

- Itseään ei saa äänestää! Itselle annetut äänet jätetään myös huomioimatta ääntenlaskussa.

- "Lässynlää-larppi" ei ole pakollista, mutta ei kiellettyäkään ;)

- Perustelkaa valintanne! Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus, vaan suositus. Varmasti kaikki ovat samaa mieltä siitä, että tätä on paljon mielenkiintoisempi seurata jos äänestäjät kertovat syyn valinnoilleen. Joten kertokaa edes jotain, lyhyt ja ytimekäs lausekin riittää hyvin. Eli mitään syvällistä analyysia ei todellakaan vaadita, mutta tietysti sellaiset ovat niitä parhaimpia.

- Antakaa ääni jokaiseen kategoriaan, mikäli vain mahdollista. Eli turha kiire pois! Jos ei heti tiedä kenelle äänen antaisi, niin ehkä ei kannata vielä siinä vaiheessa äänestää. Jos ei kuitenkaan ole minkäänlaista käsitystä siitä kenelle äänen antaisi, niin siinä tapauksessa on parempi äänestää tyhjää kuin vetää hatusta joku täysin randomi nimi.

- Ääniä EI SAA MUOKKAILLA JÄLKEENPÄIN! Eli vielä kerran: turha kiire pois ja miettikää valintanne tarkkaan. (Gigsun lisäys: Tyhjiksi jätetyt kohdat voi toki muokata.)

- Äänestysaika loppuu tämän kuun viimeisenä päivänä (31.1), joten äänestäkää siihen mennessä.


Lisäyksenä huomautettakoon myös Ahosen idean myötä syntyneestä top3-äänestystavasta. Voitte siis halutessanne nimetä jokaiseen kategoriaan kolme äänestyskohdetta suuruusjärjestykseen.


[Kategorian nimi]

1. [Ykkösehdokas] (saa kolme pistettä)
2. [Kakkosehdokas] (saa kaksi pistettä)
3. [Kolmosehdokas] (saa yhden pisteen)


Jos ette keksi kolmea ehdokasta, voitte antaa äänenne myös vain yhdelle, tai kahdellekin henkilölle.

Nauttikaamme taas tästä gaalastamme. Saas nähdä ilmaantuko Channel7 tai Pirate-TV haastettelemaan porukkaa. Toivottavasti saamme tällä kertaa äänestäjiä/tarinoitsijoita edes sen verran, että pääsemme kakkossivulle.
...

Mutta mitäpä tarinoitavaa minulta löytyisi?

Kyllähän se aikoinaan tuli melkoisena paukkuna, kun vanha foorumi katosi ykskaks liekkeihin. Olisihan merkit aika selviä, kun menetimme erään yhteyskatkon myötä viikon viestit.
Monet katosivat tai pelastautuivat tuosta tuhosta tuona päivänä monin eri tavoin. Itse pelastauduin viime hetkillä hätäulottuvuussiirtimen avulla. Aika töyssyinen kyyti, sanoisin. En keksinyt parempaakaan paikkaa, kuin mennä näiden pikku ystävieni tykö ennen kuin hätäsiirrin paloi karrelle. Onneksi kyseisestä maailmasta löytyivät Tohtorin ja Tardisin vastineet, joilla pyrin etsimään mahdollista signaalia uudesta foorumista.

Odottelin merkkiä jonkunmittaisen tovin, muffinien ja teekupposten äärellä. Kunnes lopulta eräänä päivänä, saimme heikonpuoleisen signaalin vanhan RE-foorumin raunioilta. Lähdin matkalle heti, uuden foorumin valmistumisen toivossa. Onneksi tällä maailmalla oli jo aikaisempaa kokemusta ihmisten-tapaisen maailman myötä, joten liittämällä tämän ulottuvuuspeilin paikallisen Tardisin kanssa pääsin palaamaan. Perille päästessäni löysin kuin löysinkin mitä etsin, uuden RES-foorumin!


Sitä en tiedä mikä lie tämän uuden foorumin odotettava elinikä. Paljon vanhaa kamaa ja tuttavia katosi vanhan voorumin myötä ja vaaditaan vielä työtä, että tämä foorumi palaisi edes puoliksi aikaisemman foorumin veroiseksi.


Joko Reskufoorumi kaatuu, tai Reskufoorumi nousee...

Tai sitten yksinkertaisesti, Reskufoorumi kestää!...


Njesh! Noutopöytä avattiin! Vielä kun saapuisi Bella tekemään tästä gaalasta ilmoituksen, niin olemme paremmalla mallilla.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 01.01.2015 21:39 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1388
Paikkakunta: Suomessa
^
Hienoa että gaala on avattu! ;) Vaikka äänien määrä laskeneen joka vuosi, on hyvä pitää perinteistä siitä huolimatta kiinni.


Kutsu Foorumin Gaalaan tipahti postilaatikkooni sateisena aamuna. Gaalailtaa varten haluan pukeutua näyttävästi, joten valitsen vaatekaappini kätköistä pitkän, sexyllä halkiolla varustetun viinipunaisen mekon. Värivalintani viittaa Twin Peaksin salaperäiseen Red Roomiin. Pari kuukautta sitten saimme tietää, että sarja saa kolmannen tuotankokautensa, josta tietenkin sekosin täydellisesti.

Ennen gaalailtaa pitää jalat sheivata ja napsaista pari rintakarvaa irti rinnuksista törröttämästä. Sen jälkeen lähden kauneussalonkiin meikattavaksi, jossa naama puuteroidaan uuteen uskoon. Korkkareilla käveleminen on tuskaa, mutta enpähän näytä sitten niin pätkältä näiden foorumin kolossien rinnalla. Fiilikset ovat hyvät ja odotan näkeväni juhlissa monta tuttua naamaa vuosien varrelta.Tulkaahan siis kaikki kynnelle kykenevät paikalle äänestämään! :)

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 01.01.2015 23:17 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 11:15
Viestit: 772
Paikkakunta: perunakellari
*KRIIIIIiiiiiikkk* Gaalarakennuksen isot ja painavat etuovet raottuivat ja sieltä kurkkasi ujosti vanha, harmaahapsinen kikkarapää.
"Jaaaa, taisinpa tulla hieman etuajassa", tuumi henkilö mielessään nähdessään gaalasalissa vain foorumin uskolliset modet, Ahosen ja Gigsun, juttelemassa keskenään. Nämä olivat niin uppoutuneet keskustelemaan Deadly Premonition parhaudesta etteivät edes huomanneet tämän henkilön saapumista kuka päättikin suunnistaa pitopöydän ääreen josta löytyikin kuohuviiniä enemmän kuin yksi pieni foorumi jaksaa edes juoda. Pikkusuolaisia napsittuaan ja pari kuoharilasillista kumottuaan lähti tämä harmaahapsi kuohuva kädessään tervehtimään modekaksikkoa.

"I-iltaa..", huikkasi hän.
"M-masse? Onpa äijä muuttunut sitten viime näkemän.", kummasteli Ahonen
"J-joo, vä-vähäsen unohtui tuo parran ajaminen.."
"Njaaa, ainakin tarjoilun näytit löytävän heti ensimmäisenä.", murjaisi Gigsu ja siemaisi teetä.
"Ni-niin.. siis kun janotti.. tai siis kun nyt kerran juhlitaan niin ajattelin....", koitti Masse selitellä.

Jäätyään vaihtelemaan kuulumisia alkoi sali pikkuhiljaa "täyttyä" foorumin väestä. Tai niin täyteen, kun sitä tänä vuonna enää saatiin...

Noniin, liibalaaba-larppi sikseen. Pahoittelen, koska en koskaan ollut mikään luova kirjoittaja, mutta ajattelin nyt kerrankin fiilistellä tätä "meidän" pikku foorumia. Kun oikeastaan miettii niin aika mahtavaa, että täällä on tällainen vuosittainen perinne ja saa olla osa tällaista porukkaa (vaikka välilläkin tuli käytyä ottamassa lomaa banaanisaarilla :lol: ) ja koko foorumikin paloi maan tasalle, mutta tämän yhteisön kautta se on Felix-linnun tavoin noussut taas tuhkista. Nyt nostan oluttölkkiä vuodelle 2015 ja ennen kaikkea tälle foorumille. Toivottavasti nähdään vielä ensi vuoden gaalassa. Go Re-suomeksi foorumi! :mrgreen:

Ja sitten niihin ääniin;

1. Foorumin asiallisin
-PT2, tämä on vähän kyseenalainen kategoria, koska sen voi ottaa niin monelta kantilta, mutta itse koen sen niin, että foorumin asiallisin ei perseile ja jolla on asiaa, täten siis aina yhtä vaka(v)alle peeteelle menee ääni tällä kertaa.
2. Foorumin hauskin
-"Koko foorumi", tähän en laita ketään tiettyä, koska kukaan ei ole osoittautunut mitenkään erityiksen hauskaksi (no offence), mutta lähes jokaiselta foorumin jäseneltä on jossain tilanteessa joku osuva letkautus tullut eli monet hyvät naurut täältä on saanut.
3. Foorumin oudoin
-Tähän en kehtaa laittaa ketään eikä oikeastaan ketään tule mieleenkään. Viime vuonna taisi Joni viedä murskavoiton tässä kategoriassa, mutta ihan syystäkin (no offence, taas), mutta tällä kertaa en halua viime(/toissa) vuoden tapahtumien takia nimittää Jonia miksikään official weirdoksi, koska vuoden 2014 tapahtumiahan tässä muistellaan ja äänestellään.
4. Foorumin lupaavin uusi tulokas
-Kaikki 0 viestin jäsenet. Hengessä mukana! <3 Mutta joo, eipä tänä vuonna taida ketään etenkään vakituisemmaksi kirjoittelijaksi jäänyttä tulokasta ollut.
5. Foorumin keskustelunparantaja
-Joni Ahonen, siksi, että saatiin herran paluun jälkeen hieman eloa taas foorumille.
6. Foorumin kovin Resident Evil -fani
-Tämä jää kyllä tyhjäksi, koska A. foorumin jäsenkoostumuksen takia tähän tulee kuitenkin joka vuosi sama tyyppi ja B. en edes muista kenelle tämä titteli on aiempina vuosina mennyt. Kukaan ei ole varsinaisesti tänä vuonna RE-fanitustaan erityisesti nostanut esille.
7. Foorumin paras kommentti
-
Beksiii kirjoitti:
Tohtori Freeman kirjoitti:
Hieno sää hölkätä :)
Älä puhu paskaa, kanankoipia syöt rasvasen mahas päältä kuitenkin verhot kiinni.

Tähän oli pakko oikeasti luntata tuolta Hall of Famesta ja tämä nauratti eniten. Pitää ensi vuonna pitää jotain omaa kirjaa näistä lohkaisuista tai sitten olla aktiivisempi tuolla HoF:ssa. Ääni siis Beksiiille.
8. Foorumin kovin videopelaaja
-Tämä on ainoa kohta mihin laitan monta ääntä:
1. Gigante, hän pelaa kuin hirvi(ö).
2. Lord_Kado, tuntuu enemmän keskittyvän pelien keräilyyn kuin pelaamiseen, mutta varmasti myös pelaakin ainakin osaa niistä ostamistaan peleistä.
9. Foorumin leffafriikki
-Silence, kaipa se täytyy tälle viiden viestin ihmeelle antaa ääni. Se kuitenkin hänelle kuuluu.
10. Foorumin musikaalisin
-ForWeAreMany, koska osoitti vähän aikaa sitten osaavan musiikin teoriaa paremmin ainakin kuin mitä itse ja kitaraakin vinguttelee ihan menevästi (siis paremmin kuin mitä itsekin nyt rämpyttelen..)
11. Foorumin taiteellisin
-Joni Ahonen
Mies joka opiskelee taidetta jopa ulkomailla asti ja on jo pitänyt oman taidenäyttelynsäkin on aika obvious valinta, koska täällä ei varmaan kovin moni samoja meriittejä omaa.
12. Foorumin ilkein
-Hunter97, koska haukkui juopiksi. :(
13. Foorumin kiltein
-Hunter97, koska tuota yhtä kommenttiaan lukuunottamatta (jonka varmaan jossain omenamehuhuuruissa kirjoitti) on yleensä lämmittäviä postauksia kirjoitellut.
14. (Foorumin ahkerin postaaja) Aktiivisin kävijä/käyttäjä
-Gigante, jos tuota postausmäärää ihan katsotaan ja häntä täällä muutenkin eniten näkee.
15. Foorumin "angsti" (negatiivisin)
-Whatever, lähinnä siksi, että mitä kuuluu-ketjussa harvoin kuulee mitään positiivista juttua häneltä.
16. Foorumin viisain
-Kaikki on ihan tyhmiä *näyttää kieltä*. (Joo, tähän en oikeasti osaa sanoa ketään)
17. Foorumin avuliain
-?
18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)
-PT2, koska 2D-tytyt viehättää vieläkin. Saisi vaan olla enemmän vaihtelua niinkuin ennen vanhaan.
19. Foorumin paras tarinoitsija
-Gigante, koska noita lässynlää-larppeja on aina hauska lukea esimerkiksi herran peliarvosteluista.
20. Foorumin paras topic (mitä viimeisen vuoden aikana on perustettu)
-Sori, eipä ole mitään varsinaisen eriskumallisia ja kiinnostavia topiceja perustettu noita vanhan foorumin pohjalta perustettuja perusketjuja lukuunottamatta. Saisi mielestäni foorumilaiset rohkeammin perustaa vaikka tiibetiläistä kurkkulaulantaa koskevia ketjuja. Mitä vain, että aktiiviisuus saataisiin korkeammalle.

_________________
Soundcloud
Last.fm


Foorumin musikaalisin 2014, 2016

War, war never changes...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 02.01.2015 07:35 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Viestit: 158
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado
Masse kirjoitti:
2. Lord_Kado, tuntuu enemmän keskittyvän pelien keräilyyn kuin pelaamiseen, mutta varmasti myös pelaakin ainakin osaa niistä ostamistaan peleistä.


"Voi, kunpa tietäsisit miten paljon jo olen pelannut niistä, Masse..."

Murahtava, matala miesääni korkealta gaalasalin kattopalkeista äänähtää välinpitämättömänä. Punaiseen huppuun, pitkään mustaan nahkatakkiin ja maihinnoususaappaisiin pukeutunut hahmo istuu värähtämättä sopivalla aitiopaikalla betonin seassa jalat laiskasti roikkuen, kunnes laskelmoitu käden nostoliike saa koko varjomaisen olemuksen nousemaan ja pudottautumaan sopivaan kohtaan salin päätyreunan varjoihin, kuin äänetön salamurhaaja tai supersankari.

Kado, foorumin äänetön varjo, tekee läsnäolonsa selväksi omalla tyylillään. Hupun varjo peittää hänen rujot, kuolleenkaltaiset kasvonsa jättäen vain leuan kärjen paljaalla silmällä nähtäväksi. Etsien lähimmän seinän, hän nojautuu sitä vasten odottaakseen vuoroaan, pitäen samalla tiivistä, järkkymätöntä katsetta paikallaolijoissa, siirtäen sen vain hetkeksi ulko-ovelle liikettä huomatessaan. Hän ei ole koskaan pitänyt kiirettä aiemmissa gaaloissa, odottaen sopivaa hetkeä jakaa omat, joskus kärkevätkin, mielipiteensä.

Eikä aikaakaan, kun gaalasalin ovet avautuivat jälleen--

_________________
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 02.01.2015 14:48 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Viestit: 623
Paikkakunta: Lounais-Suomi
Gaalasalin raskaat ovet avautuvat jälleen kirskuen kun valkoiseen kaapuun pukeutunut kolossi astui sisään uudelleen rakennettuun saliin joka toistaiseksi oli vielä melko autio osallistujista. Sivummalla muista henkilöistä hän huomaa seinään nojaavan, mustaan nahkatakkiin pukeutuneen henkilön seuraavan liikkeitään tarkalla silmällä, vaikka kasvoja ei näy punaisen hupun takaa. Välittämättä tästä hän jatkaa pitopöydän ohi jossa hän huomaa keksilautasen olevan tyhjillään, keksinmuruja ja läikkyneen teen jälkiä sen lähiympäristössä. Kuitenkin siihen sen enempää aikaa uhraamatta hän suunnistaa äänestyskopille ja alkaa miettimään ketkä ovat tänä vuonna äänien arvoisia.

_________________
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 06.01.2015 00:27 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 24.03.2014 13:30
Viestit: 343
"Taas yksi vuosi mennyt", ajattelen samalla kun suoristan Picard-manouverilla juhla-uniformuni helman. Vilkaisen vielä seinällä roikkuvaa , Gigsun taiteilemaa tämän vuotista joulupotrettia ja lähden astelemaan Captain's Quarterista transporter-huoneeseen. Siviilit ja miehistön jäsenet ihailevat kauneuttani kun kävelen heidän ohitseen. Transporter-huoneen terhakkapovinen upseeri kehuu vuolaasti asuani ja hymyilee viettelevästi. Murahdan.

"Energize"

Taas se omituinen muljahdus. Kaikki pimenee. Sitten kaikki valkenee taas. Nään naisen upeassa avoselkäisessä juhlapuvussa. Onko tämä taivas? Ei tietenkään ole. Se on Ahonen. Vilkuilen ympärilleni ja suuntaan boolikulholle. Uusi paikka näyttää kivalta, ainakin boolikulho on siellä missä ennenkin. Toivottavasti se on vahvaa. Sitten taas pohtimaan ketä äänestäisi....

_________________
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 06.01.2015 03:17 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Viestit: 251
Paikkakunta: Imatra
*Saapuu noutopöytään valkoisella tammalla ja kiertelee uhkaavasti Tohtori Freemania, joka syö rasvaisia kanankoipia*

"Ne ovat nyt minun. Aion heittää ne roskikseen, koska ne ovat epäterveellisiä."

*Jatkaa matkaansa boolikulholle, jonka uumenissa Masse ui selkäkroolia*

"Tuo booli on nyt minun. Aion kaataa sen viemäristä alas, koska maksasi ei kohta kestä enää."

*Poistuu takavasemmalle, virnuillen pienistä voitoistaan*


------------------

1. Foorumin asiallisin
Gigante. Kaikin puolin reipas ja asiallinen käyttäjä!

2. Foorumin hauskin
Beck's. Hänen jutuilleen saa aina repeillä.

3. Foorumin oudoin
Joni Ahonen. Sillain hyvällä ja eroottisella tavalla.

4. Foorumin keskustelunparantaja
Gigante. Keskustelut palautuvat offtopicin suosta, mikäli ne sinne ovat ajautuneet, ja muutenkin "ehostuvat".

5. Foorumin kovin Resident Evil -fani
Eipä ole enää Ressat pitkään aikaan paljoa kiinnostaneet, enkä siksi ole kyseisiä keskusteluja seurannut, joten jätän tämän tyhjäksi.

6. Foorumin paras kommentti
Kallu kirjoitti:
Oletko tunkenut mitään anukseesi?


7. Foorumin kovin videopelaaja
Gigante. Olen lukenut hänen arvostelujaan, jotka ovat ehkä pisimpiä ja kattavampia kuin suurimmassa osassa peliaiheisia sivustoja (V2 ja IGN, I'm looking at you).

8. Foorumin leffafriikki
Silence. Herraa ei ole paljoa näkynyt lähiaikoina, mutta tuntuisi jotenkin epäpyhältä antaa tämä ääni jollekin toiselle.

9. Foorumin musikaalisin
En ole musiikkiaiheisia keskusteluja paljon seurannut, joten en osaa sanoa.

10. Foorumin taiteellisin
Minä. Eikun Joni Ahonen. Sitten taas minä.

11. Foorumin ilkein
Beck's osaa olla ilkeä, sillain sarkastisella, kyynisellä ja hauskalla tavalla.

12. Foorumin kiltein
Gigante ei ole pahaa koskaan kenestäkään varmaan sanonut.

13. Foorumin "angsti" (negatiivisin)
Ei tule ketään mieleen, kun Whateverinkin angsti osoittautui vain maanisuudeksi/joksikin sellaiseksi.

14. Foorumin viisain
Ootte kaikki ihan tyhmiä.

15. Foorumin avuliain
Gigante auttaa usein.

16. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)
PT2:sen avoista olen aina tykännyt.

17. Foorumin paras tarinoitsija
Lord_Kado kirjoittaa ihan kelpo settiä.

_________________
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 06.01.2015 14:00 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1419
Paikkakunta: Somewhere
Llloistavaa! Bella kävi nostamassa gaalarakennuksen kattoa, jotta se näkyy halki foorumin. Kysymällä siis todellakin voi saada, kuka olisi uskonut.

Gaalan alku ainakin on ollut eloisaa. Ahosen kanssa tuli turistua DP:stä ja tämä osaa yhä hämmentää tuolla mekollaan. Harjaantunut katsekin hämmentyy hetkeksi Ahosen kohdalla, sanon minä.

Hmm…sallivatkohan järjestyssäännöt ratsastuksen gaala-alueella? Type ainakin karautti näyttävästi sisään valkealla konillaan, mutustaen Freemanilta viemiä kanankoipia ja siemaillen samalla Masse-boolia.

Jäin vahtimaan Typen ratsua, kun herra itse painui vessaan äkilliselle tyhjennykselle. Noin käy, kun juo boolia, jossa joku on juuri kroolannut. Kysyin Typen hepalta, sattuiko tämä tuntemaan erästä Medeaa, kun heissä oli jotain etäisesti samannäköistä.
Ei tuntenut Medeaa… asiallinen heppa silti, joten annoin sille tukun porkkanoita.

Ajattelin samalla painua jakamaan ainakin parit alustavat äänet uurniinsa....1. Foorumin asiallisin

Zerials
Ahonen
Salem


Asiallisiahan löytyy koko voorumilta, mutta tällä kertaa päädyin tähän järjestykseen. Aktiivisuudella oli myös jotain tekemistä järjestyksen kanssa.

2. Foorumin hauskin
Masse
Becks


Tämä kaksikko se osaa huvittaa aina, ehkä välillä jopa ihan tahattomasti.

3. Foorumin oudoin

Lady Ahonen, tarviiko enempää sanoa?

4. Foorumin keskustelunparantaja

Ahonen

Varsinkin enklannista paluun myötä, keskustelut on taas kääntyneet pieneen kasvuun.

5. Foorumin kovin Resident Evil –fani

Morsontohveli
Lord Kado


Morso on osoittanut jonkinmoista paneutumista OB:n nettipelin pelailulla, joten ääntä hänelle. Tekisi mieli itsekin kokeilla OB:ta, mutta siihen vaaditaan vielä muutamia tärkeitä yksityiskohtia ennen kuin lähtisi toimimaan. Ehkäpä joku kaunis päivä. Lordi Kado on myös osoittanut allekirjoittaneen tavoin muutamissa ketjuissa kiinnostusta sarjan kaanoniin ja muutamiin teorioihin.


6. Foorumin paras kommenttiMasse:
"Tuosta on kyllä neitsyt kaukana. 8-) "

Toki Masselta löytyy paljon muitakin kommentteja, kuten se naisalikessun perseentuijottelu, mutta pitäähän niitä vähälle huomiolle jääneitä helmiä tuoda esille. :D

Becks:
”Älä puhu paskaa, kanankoipia syöt rasvasen mahas päältä kuitenkin verhot kiinn
i.”

Hunter97:
”Kiitti nyt vaan vitusti Joni. Nyt näen runkkaavia hiiriä kaikkialla.”


...

Vielä olisi ääniä jaettavana, mutta eihän minulla vielä mitään kiirettä ole. Pidetään jännitystä yllä ja sitä rataa.

Mutta mitäs hemmettiä taas, rymyääkö se Kallukin jo boolimaljassaan?!

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 06.01.2015 14:41 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Viestit: 650
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...
''Monien muiden saavuttua jo gaalaan olin minä vasta matkalla. Taksikuljettaja oli totta helvetissä ajanut aivan omia reittejään ja aloin tulla kärsimättömäksi.

Vihdoin saavuin perille ja en malttanut odottaa tapaavani foorumin mukavia ihmisiä. Sisällä tapaan NightFanin, Ahosen, Gigsun, Massen ja kaikki muut gaalaan saapuneet. Aloitan jonkin tyhjänpäiväisen keskustelun ja puhunkin omaksi ilokseni, kunnes huomaan, että kaikki ympärilläni olleet olivat lähteneet boolimaljan ääreen juttelemaan taas Deadly Premonitionin eeppisyydestä. Minullakin olisi varmasti jotain sanottavaa keskusteluun, mutta päätän kuitenkin suunnata äänestyskoppia kohden tässä välissä.''


Noh, aloitetaan...

1. Foorumin asiallisin

Salem
Gigante
PT2


Salemilta on tullut vain äärimmäisen asiallista settiä, eikä Gigs ja PT2 ole kaukana ykkössijasta. Äänet näin tänä vuonna.


2. Foorumin hauskin

Beksiii
Masse


Nämä kaverit vie tämän osion ainakin minun mielestäni kevyesti.


3. Foorumin oudoin

Joni Ahonen

Tarvitseeko selittää?


5. Foorumin keskustelunparantaja

Gigante
Joni Ahonen


Gigsu nyt aina aktiivisesti tekee foorumista parempaa paikkaa mm. muokkaamalla Massen turhista ketjuista hyödyllisiä ja Joni ansaitsee toisen paikan, sillä hän saa aikaan hyvää keskustelua ja täten aktiivisuutta tälle foorumille.


6. Foorumin kovin Resident Evil -fani

Morsontohveli69
Gigante


Morso, mitä nyt täällä on kirjoitellut, on keskittynyt periaatteessa Ressoihin. Outbreak-ketjussa on osoittanut asiantuntemusta. Gigs tietää myös selvästi aika paljon Ressoista.


7. Foorumin paras kommentti

''Älä puhu paskaa, kanankoipia syöt rasvasen mahas päältä kuitenkin verhot kiinni.'' by Beksiii

Vuoden ylivoimainen ykkönen, kiitos Beksille tästä.


8. Foorumin kovin videopelaaja

Gigante
Lord_Kado
ForWeAreMany


Gigsu pelailee paljon pelejä ja tekee niistä oikeasti hyviä arvosteluja. Kadosta en tiedä pelaileeko hän kaikkia pelejään, mutta ainakin ostelee niitä ihan mukavasti. Kadollahan on myös jokin oma peliprojekti. FWAM taas tuntuu tietävän peleistä aika paljon, joten hänellle kolmas sija.


9. Foorumin leffafriikki

Nyt on pakko jättää tyhjäksi. En ole kirjoittanut leffaosioon yhtään(?) viestiä, enkä sitä ole oikeastaan seurannut, joten en osaa antaa tähän kategoriaan ääniä. Pahoitteluni.


10. Foorumin musikaalisin

Masse
ForWeAreMany


Masse ja FWAM ovat jääneet mieleen musikaalisina tyyppeinä. Olisi varmasti muitakin, mutta näillä mennään.


11. Foorumin taiteellisin

Joni Ahonen
Gigante


Yllättäen Ahonen nappaa täydet pisteet minulta(ja uskon, että monelta muultakin). Gigsulle propsit upeasta joulukuvasta!


12. Foorumin ilkein

Minusta on vähän ärsyttävää ketään leimata ilkeäksi enkä siksi tähän ketään nimeä. Noh, eihän täällä kukaan nyt erityisen ilkeä ole.


13. Foorumin kiltein

Joni Ahonen
Salem
Gigante


Nämä kolme tulivat mieleen nyt ensimmäisenä ja he mielestäni ansaitsevat pisteet tästä kategoriasta.


15. Foorumin ''angsti'' (negatiivisin)

Ei, tähän en kyllä osaa antaa ääniä.


16. Foorumin viisain

Ääh, hankala kategoria äänestää, sillä kaikki esittävät viisauttaan jossain määrin. En vain pysty antamaan tähän ääntä.


17. Foorumin avuliain

Gigante


Gigante näyttää olevan avulias foorumeilla, kuten moden kuuluukin.


18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)

Gigante
Joni Ahonen
Lord_Kado


Giganten avoista olen aina pitänyt, samoin Ahosen ja Kadon. Näillä mennään.


19. Foorumin paras tarinoitsija

Typewriter
Gigante
Lord_Kado


Lasketaanhan sarjakuvat, sillä Typen sarjis on ehdottomasti parasta, mitä Tarinanurkassa on tänä vuonna tullut vastaan. Gigsulla on hyviä tarinoita peliarvosteluissa ja Kado on kirjoitellut myös omia tarinoitaan.


Välistä jääneet numerot skipattiin tänä vuonna.


''Äänestämisten jälkeen on aika nauttia gaalasta, joka on kovalla budjetilla järjestetty. Onkohan illalla jotain upeaa ohjelmaa? Kenties Masse vetää keikan tai onkohan Beksillä jokin koskettava puhe? Se selviää myöhemmin.''

EDIT: Korjasin kirjoitusasua ja kirjoitusvirheitä, itseasiassa muutamaan kertaan.

_________________
Ex: Crealz
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 07.01.2015 00:05 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1388
Paikkakunta: Suomessa
Juteltuani innoissani Deadly Premonitionin mahtavuudesta Mr.Gigsun kanssa, suuntaan kohti juhlapöytää. Masse on uiskennellut boolissa, johon on selvästi lisätty tujumpaa tavaraa. Kaadan viinilasiini pöydältä kokista ja napsin pari suklaapalaa isolta hopealautaselta. Huomaan Kallun tuijottelevan takamustani ja koen oloni hieman epämukavaksi, kun mies kysyy olenko koskaan tunkenut mitään anukseeni. Naurahdan herttaisesti Kallun kysymykselle ja suuntaan kohti äänestyskoppia päästäkseni pois epämukavasta tilanteesta.


1. Foorumin asiallisin

1. Kaya
2. PT2
3. Salem


Tähän kategoriaa voisi lisätä vaikka kaikki. Nuo nimet tulivat ekana mieleen asiallisimpia pohtiessani.

2. Foorumin hauskin

1.Beck's
2. Typewriter X
3. Masse


Beck'sun kommentit ovat saaneet monesti hymyn huulille. Typewriterin ja Massen jutuillekin on tullut hyvätahtoisesti naureskeltua.

3. Foorumin oudoin

Ahosen Jo.... Ai niin joo, itseään ei saa äänestää. Enkä tosiaan pahastu, jos voitan tässä kategoriassa tänäkin vuonna. :)

5. Foorumin keskustelunparantaja

1. Krauser
2. Mr.Gigante


Ottavat aktiivisesti kantaa asioihin. Krauserin teksti on mukavan ankaraa välillä.

6. Foorumin kovin Resident Evil -fani

1. Lordi_Kado
2. Morsontohveli


Kadolta löytyy joka eri maasta kaikki vanhat versiot Ressoista. Morsoa on näkynyt vain RE-osastolla.

7. Foorumin paras kommentti

Niin hyvä läppä, että parani niin flunssa kuin sukulaisten alkoholismikin.

Highwindin kommentti Kallun "Dragon Age 2 on paras" -kommentille.

8. Foorumin kovin videopelaaja

1. Mr. Gigante
2. Lord_Kado


Molemmat varmaan uivat peliensä keskellä kuin Roope Ankka rahoissaan.

9. Foorumin leffafriikki

1. Tohtori Freeman
2. Silence


Silenceltä ei ole arvioita saatu, eikä mies ole ollut muutenkaan kovin aktiivinen, joten Freeman nousee tässä kategoriassa ykköseksi tällä erää.

10. Foorumin musikaalisin

1. Masse
2. Krauser


Masse tekee ahkeraan uusia kappaleita, joita olen mielelläni kuunnellut. Molemmat miehet ovat aktiivisia musapuolen topiceissa.


11. Foorumin taiteellisin

1. Mr.Gigsu
2. Lord_Kado


Gigsu avatarineen ja joka vuotuisine joulukuvineen vie tässä kategoriassa. Kadolla on pätevää grafiikkaa avatareissaan ja pelissään.

12. Foorumin ilkein
-

Ei täällä kukaan ole ollut ilkeä.

13. Foorumin kiltein

NightFan

Kiltti jättiläinen, joka ei tee pahaa kärpäsellekään.

15. Foorumin "angsti" (negatiivisin)

-

16. Foorumin viisain

Nuori Adams

Tähän olisi voinnut valita montakin nimeä, mutta yleensä Adamsista on jäänyt se viisain kuva.

17. Foorumin avuliain

-

18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)

1. Gigsu
2. Kado


Itse tehdyt avat ovat aina parhaita.

19. Foorumin paras tarinoitsija

Typewriter

Hän on ollut aktiivisin sarjakuvineen tarinapuolella. Pisteet siitä.

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 07.01.2015 04:53 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Viestit: 158
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado
Sekalaisia otteita Lord_Kadon tekemisistä tällä välin:

--
typewriter kirjoitti:
17. Foorumin paras tarinoitsija
Lord_Kado kirjoittaa ihan kelpo settiä.


-Zerials- kirjoitti:
19. Foorumin paras tarinoitsija

Typewriter
Gigante
Lord_Kado


Gigsulla on hyviä tarinoita peliarvosteluissa ja Kado on kirjoitellut myös omia tarinoitaan


"Hmm, vaikka tarinointi jäi viime vuoden lopulla taka-alalle, niin pisteet tuli kuitenkin..."

Kado mumisee mietteliäänä käsissään oma viinapullo ja toinen pullo virvoittavaa.

Moderantly Gigantic kirjoitti:
5. Foorumin kovin Resident Evil –fani

Morsontohveli
Lord Kado


"Vanha kunnon Gigs..."

Kaataa reunapöydällä olleeseen boolilasiin molempia nesteitä puolittain, saaden aikaan oudon maanruskean sävyisen drinkin, joka haiskahtaa kaukaisesti imelälle, ammoniakille ja lukuisille yrteille.

-Zerials- kirjoitti:
8. Foorumin kovin videopelaaja

Gigante
Lord_Kado
ForWeAreMany


Kadosta en tiedä pelaileeko hän kaikkia pelejään, mutta ainakin ostelee niitä ihan mukavasti. Kadollahan on myös jokin oma peliprojekti.

18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)

Gigante
Joni Ahonen
Lord_Kado


Giganten avoista olen aina pitänyt, samoin Ahosen ja Kadon. Näillä mennään.


Maestro Ahonen kirjoitti:
8. Foorumin kovin videopelaaja

1. Mr. Gigante
2. Lord_Kado


Molemmat varmaan uivat peliensä keskellä kuin Roope Ankka rahoissaan.

18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)

1. Gigsu
2. Kado


Itse tehdyt avat ovat aina parhaita.


Foorumin kovin videopelaaja... Titteli, jota hän on havitellut jo usean vuoden ajan menestyksettömänä. Hänen haljenneet verettömät huulensa vääntyvät poikkeukselliseen virnistykseen.

"Tänä vuonna lupaan riisua huppuni, jos voitan Foorumin kaunein-tittelin. Heh heh heh..."

Hänen olkapäänsä liikahtelevat itseironisen naurunpuuskan tahdissa samalla kun hän nostaa lasin huulilleen ja tyhjentää sen yhdellä tarkalla kulauksella.

Maestro Ahonen kirjoitti:
6. Foorumin kovin Resident Evil -fani

1. Lordi_Kado
2. Morsontohveli


Kadolta löytyy joka eri maasta kaikki vanhat versiot Ressoista.


"Ja tulee vielä löytymään loputkin ennen pitkää, tämä työ ei ikinä pääty..."

Maestro Ahonen kirjoitti:
11. Foorumin taiteellisin

1. Mr.Gigsu
2. Lord_Kado


Gigsu avatarineen ja joka vuotuisine joulukuvineen vie tässä kategoriassa. Kadolla on pätevää grafiikkaa avatareissaan ja pelissään.


Foorumin varjo kaataa seuraavan lasillisen yhtä keskittyneenä kuin edellisenkin lisäten vain viinan osuutta muutamalla ylimääräisellä tipalla. Hän nostaa jälleen sihisevää lasiaan ja kohottaa sitä lavaa ja ihailemaansa henkilöä kohti.

"Hmm, tarvitsen promottaa projektiani vieläkin enemmän täällä. Kiitos tästä maininnasta, Maestro..." 8-)

Jälleen yksi lasillinen myrkynkaltaista nestettä katoaa hupun alla olevaan pimeyteen--

_________________
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 13.01.2015 14:11 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Viestit: 326
Paikkakunta: White Forest
Ei jaksa mitään roolipeliä heittää

1. Foorumin asiallisin

Niin monta asiallista ihmistä täällä pyörii ja tuntuu epäreilulta valita vain yksi muiden yli. Kuitenkin Ahosen Joni on ollut aina erittäin mukava jäbä.

2. Foorumin hauskin

Oli niissä totuutta tai ei, Becks heittää hauskaa kommenttia ylivoimaisesti eniten.

3. Foorumin oudoin

Edellämainittu neitokainen Joni Ahonen.

4. Foorumin lupaavin uusi tulokas

Oliko tuo Pidgeon uusi ? Jos on niin hän olkoon vuoden "mortti".

5. Foorumin keskustelunparantaja

Gigante tekee hyviä aloitusviestejä ja muutenkin asiallista tekstiä, joka paranata keskustelua kuin keskustelua.

6. Foorumin kovin Resident Evil -fani

Ressamies on nimensä veroinen fani.

7. Foorumin paras kommentti

Kallun kehut Dragon Age kakkoselle nosti kulmakarvoja reilusti.

8. Foorumin kovin videopelaaja

Lord_kado paitsi ostelee ja pelailee vähän sitä sun tätä paljon. Ja kaiken kukkuraksi kasaa omaa peliäkin, joten kyllä mies tunnustusta ansaitsee.

9. Foorumin leffafriikki

Epäilemättä Silence katselee edelleen elokuvia, mutta Joni Ahonen tuntuu olevan ainoa, joka asiasta jaksaa kirjoitella edelleen.

10. Foorumin musikaalisin

Liikaa vaihtoehtoja, en osaa päättää :cry:

11. Foorumin taiteellisin

Joni Ahonen vie tässäkin muita.

12. Foorumin ilkein

Tuskin täällä ketään oikeasti ilkeää ihmistä pyöri.

13. Foorumin kiltein

Kaikki ovat ihan kilttejä.

14. (Foorumin ahkerin postaaja) Aktiivisin kävijä/käyttäjä

Gigante ihan selvällä ylivoimalla.

15. Foorumin "angsti" (negatiivisin)

Ei tuu ketään mieleen.

16. Foorumin viisain

Gigsulle ääni tännekkin.

17. Foorumin avuliain

PT2 jatkaa päivystystä tuolla turhat ja tyhmät kysymykset topicissa.

18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)

Joni Ahosen tämänhetkinen ghostbusters kuva.

19. Foorumin paras tarinoitsija

Täytyy antaa Typelle, sillä hänen sarjiksensa ovat ainoita mitä olen tällä foorumilla lukenut.

_________________
Kuva


Viimeksi muokannut Tohtori Freeman päivämäärä 24.01.2015 12:23, muokattu yhteensä 1 kerran

Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 14.01.2015 00:33 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1388
Paikkakunta: Suomessa
Astun ulos äänestyskopista tehtyäni tärkeät valintani. Porukkaa on saapunut jo ihan mukavasti. Puheenpörinää on ilmassa aikaisempaan enemmän, jopa ehkä liikaakin, sillä suurin osa tuntuu unohtaneen, että myös äänestää pitäisi.

Pitkään nahkaantakkiin verhoutunut, salaperäinen tumma hahmo liikkuu lähes huomaamattomasti salin pilarien varjoissa. Mielenkiintoinen hahmo, josta haluaisin tietää enemmän. Kaadan lasillisen mehukattia viinilasiini mennäkseni heittämään läppää tämän Lordi Kadona tunnetun hepun kanssa, mutta Kallun perkele hypähtääkin Typewriterin konin takaa eteeni niin yllättäen, että läikäytän mehukatit rinnuksilleni. Kallu ei ole tästä moksiskaan, vaan kysyy välittömästi, että olenko ajatellut koskaan tunkea mitään anukseeni? Mitä v*ttua, ajattelen mielessäni Kallun outoja kysymyksiä. Olisipa Nuori Adams nyt täällä, sillä mies taisi mainita olevansa jonkin sortin järjestysvalvoja sekä Bane, joka voisi vähän ruksautella ahdistelijoita. Poistun vessaan puhdistamaan mehukatti-tahroja mekostani. Helvetin Kallu saa vielä maksaa tästä!
:evil:

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 24.01.2015 07:57 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1419
Paikkakunta: Somewhere
Jouduin itsekin ramppaamaan veskiin päin tämän gaalan aikana. Vihreää ja mustaa teetä en enää sekoita keskenään, se on vissi. Jouduin veskissä tosin kauhistelemaan hetken aikaa varmaan Kallun, tai muun häröilijän sinne jättämiä lehtisiä. Mies piskaamassa miespuolista Meowthia, jotain pepunhäpäisyä ja sitten jotain semmoista matskua joka menee karummaksi kuin takavuosien "Kolme miestä ja keilapallo". Hemmetin hemmetti...

Voisin jo hetken aikaa kuvitella, että olin sekoittanut teeheni jotain ylimääräistä, kun näin että gaalarakennukseen oli kyhätty tyystin uusi pylväs. Pienen silmäilyn myötä kyseinen pylväs paljastui kuitenkin vain Nightfaniksi. On se pitkä veikko. Pitäisi muuttaa erään pelin nimeksi "Shadow of Nightfan".
Gaala on päässyt vaihteeksi hiljenemään päin. Eikä pentele olla päästy edes ekaa sivua pitemälle. Noh, onhan tässä vielä viikko aikaa. Kunhan eivät myöhästele ihan urakalla.
7. Foorumin kovin videopelaaja

Loordi Kado
Zerials
Freeman


Kadon ryönähän se on selvästi suunnittelemassa vallankaappausta meikän osalta, eikä mikään ihme. Näin sitä pelaaminen vähenee kun keskittyy sarjiksen piirtelyyn. Zerialskin on pelitellyt Finaleita viime aikoina ja Freemankään ei ole jättänyt menoaan kylmäksi.


8. Foorumin leffafriikki
Freeman
Ahosen Jonttu


Freeman on ollut aktiivisimmillaan tällä alalla ihan kirkkaasti kaikenmaailman Hobbittien ja ties minkä kaiken seuraamiseltaan.
Silencen leffamatsku on päässyt pahasti "hiljenemään", eikä herrasta ole muutenkaan kuulunut kuluneen vuoden aikana mitään. Odottelen isolta Ässältä yhä Forbidden Planetin ja G1 Transformerien leffan arvosteluja.


9. Foorumin musikaalisin

Tällä alalla aktiivisimmillaan ovat olleet:

Masse
Fwam
(btw kuulostaa vähän siltä kuin sanoisi, Wham)


10. Foorumin taiteellisin
Ahonen

KadoAhonen pääsee ylemmälle pallille jo pelkästään sen Savonlinnan näyttelyn puolesta ja Kado avansa/kirjoitustensa puolesta.

11. Foorumin ilkein

Fwam

Fwam eli Ex-Krausku on heitellyt silloin tällöin lievästi ilkeää kuittailua joidenkin viesteistä, vaikka ei tätä puhtaaksi ilkeilyksi voi laskea. Muutoinhan täällä ei ketään ilkiöitä ole näkynyt, ja hyvä niin.

12. Foorumin kiltein

Nightfan

Ahonen
Marsa


Kaikkihan täällä likimain kiltisti käyttäytyy, mutta jotkin nimet vain ovat ylitse muiden.


Ääniä riittää vielä jaettavaksi, mutta onhan tässä vielä hetken aikaa tuumailla.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 28.01.2015 16:09 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Viestit: 290
Paikkakunta: Helsinki
1. Foorumin asiallisin
Joni Ahonen. Ainoa omaa nimeään käyttävä herra, joka on toiminnallaan noussut jopa moderaattorksi.

2. Foorumin hauskin
Beksiii. Käyttää paljon huumoria teksteissään.

3. Foorumin oudoin
Joni Ahonen, mutta taiteilija-tasolla.

4. Foorumin keskustelunparantaja
Gigante osaa hyvin palauttaa keskustelunlaadun.

5. Foorumin kovin Resident Evil -fani
Ääni Gigantelle, edellisten vuosien tavoin. Tuskin homma on ainakaan vähentynyt millään tavalla.

6. Foorumin paras kommentti
Kallu kommentillaan: Oletko tunkenut mitään anukseesi?

7. Foorumin kovin videopelaaja
Gigante tykkää pelata kovasti ja myös kertoa siitä arvosteluiden tavoin. Omaan makuuni arvostelut ovat vähän turhan pitkiä ja tylsähköjä, mutta se on minun mielipide.

8. Foorumin leffafriikki
silence se taitaa edelleen olla vaikka onkin hieman jättänyt foorumille kirjoittamista, kuten minäkin.

9. Foorumin musikaalisin
En osaa vastata koska en musajuttuja seuraa.

10. Foorumin taiteellisin
Joni Ahonen.

11. Foorumin ilkein
Beksiii. Sarkastisuudellaan joka ei osu jokaiseen niinkuin on tarkoitus.

12. Foorumin kiltein
Gigante.

13. Foorumin "angsti" (negatiivisin)
En osaa vastata tähän, sillä en ole löytänyt ketään sopivaa kitisijää.

14. Foorumin viisain
Eikös tää oo vähän niinku asiallisin, en ole varsinaista Hawkinia täällä tavannut? Joni Ahonen siis on vastaukseni.

15. Foorumin avuliain
Gigante on aina mukana auttamassa.

16. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)
Gigante, Hän tekee avansa itse. Paintilla?

17. Foorumin paras tarinoitsija
Typewriter osaa homman.

_________________
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin. Käänny siis puoleeni ja tarjoan mielihyvää


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 28.01.2015 18:56 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 24.03.2014 13:30
Viestit: 343
Picardin kalju sentään! Kohtahan on gaala taas ohitse. Booli maistui ja melkein unohdin koko äänestyksen. Vaapun nopeasti äänestyskoppiin.....

1. Foorumin asiallisin

PT2
Ahonen
Gigante


2. Foorumin hauskin

Becks
typewriter3. Foorumin oudoin

Ahonen
Tohtori FreemanAhonen on kyllä onnistunut kaappamaan tämän kategorian melko tehokkaasti itselleen.

4. Foorumin keskustelunparantaja


Ahonen


Comeback piristi.

5. Foorumin kovin Resident Evil -fani

-


6. Foorumin paras kommentti

"joo se oli sillo 2001 ihan vitun ebin :--DDD et sakkia kuoli sillon wtc:ssä vitusti :::D:D:DD"

-ForWeAreMany7. Foorumin kovin videopelaaja


Gigante8. Foorumin leffafriikki


whatever9. Foorumin musikaalisin

Wagner
Masse
ForWeAreMany


Näillä oli muistaakseni projekteja menossa ja musisoint topickissakin ahkeria.


10. Foorumin taiteellisin


Ahonen
Gigante
typewriter


Ahonen on taiteilija, Gigsun joulupotretti on aina ihana ja typen brutaalin kaunis sarjakuva.

11. Foorumin ilkein

-

12. Foorumin kiltein

-

13. Foorumin "angsti" (negatiivisin)

Tohtori Freeman

Elite jaksaa aina mulista.


14. Foorumin viisain


15. Foorumin avuliain

ForWeAreMany
PT2


FWAM vastasi kysymykseeni!

16. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)

PT2
typewriter
gigante


PT:n povi miellyttää aina, kuten myös Jamie sekä gigsun tuherrukset.

17. Foorumin paras tarinoitsija

typewriter


Tyylikäs sarjis :D

_________________
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 30.01.2015 20:09 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Viestit: 728
Paikkakunta: Mikkeli
1. Foorumin asiallisin

Salem

Vanha kunnon AW postailee semiharvoin nykyään, mutta aina täyttä asiaa.

2. Foorumin hauskin

Highwind

Eipä täällä oikein kukaan ole loistanut läpänheitollaan, mutta hajosin ihan saatanasti Highwindin DA2-heitolle.

3. Foorumin oudoin

Kallu

Olen koko pienen elämäni aikana luullut, ettei kukaan voi tosissaan pitää lutkaleimaa hienona tatuointina, mutta ei saatana piti se tämänkin päivän sitten tulla.

5. Foorumin keskustelunparantaja

Enpä kyllä osaa tähän nimetä ketään.

6. Foorumin kovin Resident Evil -fani

Enkä oikein tähänkään. Ääni menisi tasapuolisesti kaikille kun sakki jaksaa vielä hengata lähes kuolleen pelisarjan foorumilla, joka on tänä päivänä ihan saatanan irrelevantti.

7. Foorumin paras kommentti

Highwindin DA2-heitto.

8. Foorumin kovin videopelaaja

Gigante

En ole hirveästi pannut merkille, että kuka täällä pelailee hirveästi, mutta Gigsusta on aina jäänyt semmonen kuva, että videopelit on kovassa kulutuksessa. Asiallista.

9. Foorumin leffafriikki

Apple

En TV-/leffapuolta hirveästi seuraile, mutta Apple mainitsi jokin aika sitten katsoneensa koko joululoman leffoja tjms, niin tää on ihan ansaittu ääni.

10. Foorumin musikaalisin

Masse

Kiistaton ykkönen, ei voi muuta sanoa.

11. Foorumin taiteellisin

Joni Ahonen

Eipä tähän ketään muuta oikein voi laittaa.

12. Foorumin ilkein

Kilttejä lapsia olette kaikki.

13. Foorumin kiltein

Apple

Mulle on jäänyt Applesta aina tosi positiivinen kuva, niin ääni menee hänelle.

15. Foorumin "angsti" (negatiivisin)

Jätetään tyhjäksi, ei tule ketään mieleen joka olisi hirveästi angstannut. Bloodhoundille olisi varmaan ääni mennyt, mutta häntä ei ole uudella foorumilla näkynyt. :<

16. Foorumin viisain

Hammerkrieg

Äijällä on aina mielenkiintoisia ajatuksia ja on hyvin perillä musiikkihistoriasta jne.

17. Foorumin avuliain

Google Bot

Yleensä tulee kaikki apu haettua Googlesta, niin menkööt ääni sille joka sen ansaitsee.

18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)

PT2

Halityynywaifut ovat parasta.

19. Foorumin paras tarinoitsija

Ei ole tarinanurkan Chris x Wesker yaoi-fanficit kiinnostanu ikinä, niin jätetään tyhjäksi.

_________________
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 31.01.2015 08:04 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1419
Paikkakunta: Somewhere
ForWeAreMany kirjoitti:

19. Foorumin paras tarinoitsija

Ei ole tarinanurkan Chris x Wesker yaoi-fanficit kiinnostanu ikinä, niin jätetään tyhjäksi.


Siis mitk... Eikun tuohan on kai sitä sarkasmia.Vihoviimeinen päivä äänestää. Aika laittaa ne viimeiset äänet julki ja aloitaa äänten laskeminen ennakkoon. Tätä enempää niitä tuskin tulee.
14. Foorumin "angsti" (negatiivisin)

Tämä kohta on nyt kyllä tällä kertaa jätettävä tyhjäksi. En ole havainnut ketään, jota elämä olisi superpahasti päähän potkinut.

15. Foorumin viisain

Viisaus on aina suhteellista, mutta Ahonen loistaa elämänviisauksillaan tässä kategoriassa kuin mikäkin elämäntapaguru.

16. Foorumin avuliain

Kaikkihan täällä osaavat jeesata, kun kynnelle kykenevät. Mutta sanotaan ny' kuitenkin, että

Whatever

PT217. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)Ahonen

Kado

Zerials


Ahosella on parhain jälki/jutut, Kado saa myös plussaa omatekoisuudesta ja Zerialsin Link on siisti.

18. Foorumin paras tarinoitsija

Typewriter menee sarjiksillaan muita edelle.

Kado pääsee kakkossijalle stooreillaan.

Olisin halunnut antaa Ahosellekin äänen, mutta herran aktiivisuus on jäänyt niin vähälle tällä voorumilla, että joudun valitettavasti jättämään hänet väliin. Saako Recordatio lainkaan jatkoa?

Miten ihmeessä minä saan tähän lohkoon ääniä kaikkialta muualta, paitsi itse tarinanurkasta? Onhan mullakin siellä sentään yhä työstön alla oleva harrastesarjis. Mutta minkäs teet, kun ehdin niin vähän piirtelemään.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 31.01.2015 23:27 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1388
Paikkakunta: Suomessa
Gigante kirjoitti:
15. Foorumin viisain

Viisaus on aina suhteellista, mutta Ahonen loistaa elämänviisauksillaan tässä kategoriassa kuin mikäkin elämäntapaguru.


Sekopää minä vaan olen. :P


Gaalailta on loppumaan päin. Olipas viihtyisä ilta, vaikka Kallu pervoilla kysymyksillään aiheuttikin vähän kummastusta. :? Äänestyksessä tuskin pahempia yllätyksiä on tiedossa, sillä eiköhän se oudoimman leima napsahda tänäkin vuonna otsaani. Kenties seuraavaa gaalaa varten voisin yrittää haalita itselleni parhaimman tarinoitsijan tittelin..

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 01.02.2015 00:30 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Viestit: 158
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado
Foorumin varjo on siirtynyt äänestyskoppiin varjoista kenenkään huomaamatta. Hän ryhdistää takkinsa kaulusta, rykii kurkkuaan ja tarttuu mikrofooniin luisevalla kädellään.

"On tullut aika jakaa omat ääneni, joten pitemmittä puheitta... Tänä vuonna selkeyden vuoksi jokainen kategoria saa joko yhden tai kaksi ääntä tilanteesta riippuen."

***

1. Foorumin asiallisin

Gigante

Se aktiivisempi moderaattorimme toimii edelleen keskusteluiden kulmakivenä ja järjestyksenvalvojana.

2. Foorumin hauskin

Beck's

Hänen heitot ovat kirvoittaneet useita nauruja.

3. Foorumin oudoin

Maestro Ahonen

Parempaa vaihtoehtoa tähän kategoriaan saa etsiä kissojen ja koirien kanssa.

5. Foorumin keskustelunparantaja

Gigante

Samat perustelut kuin kohdassa yksi.

6. Foorumin kovin Resident Evil -fani

--

Hmm, en oikeastaan saa tähän ketään erityistä tällä kertaa.

7. Foorumin paras kommentti

''Älä puhu paskaa, kanankoipia syöt rasvasen mahas päältä kuitenkin verhot kiinni.''

Eli siis Beck's

"Ei ole tarinanurkan Chris x Wesker yaoi-fanficit kiinnostanu ikinä, niin jätetään tyhjäksi."

...ja ForWeAreMany

8. Foorumin kovin videopelaaja

Gigante

Edelleen kovin kilpailijani tässä kategoriassa ja hyvä sellainen.

9. Foorumin leffafriikki

--

Ei ääntä aiheesta, jota en itse seuraa.

10. Foorumin musikaalisin

Masse

Masse näyttää harrastavan musiikkia, muuten en ole aihepiiriä tarkemmin seurannut.

11. Foorumin taiteellisin

Eh, kukahan voisi olla..?

...

...Ahonen

ja perää pitämään Gigante

12. Foorumin ilkein

--

En kommentoi tähän kohtaan.

13. Foorumin kiltein

--

Tähän voisi tulla melkein kuka tahansa aktiivikäyttäjä, mutta edes kolmea parasta en pysty erittelemään.

15. Foorumin "angsti" (negatiivisin)

--

En ole varsinaisesti huomannut kenenkään angstaavan tavallista enemmän, joten en voi antaa tähän mitään.

16. Foorumin viisain

Ahonen

Hmm, ei kyllä kukaan muu ylitä Maestroa tänä vuonna..

17. Foorumin avuliain

PT2

Taitaa edelleen olla se aktiivisin jeesaaja tällä foorumilla.

18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)

Gigante
PT2


Vau, jopa kolmas kategoria, joka saa useamman äänen... Giganten avat ovat edelleen hienoja ja PT2... sanotaan että pidän ylikorostetusta naiskauneudesta tässäkin muodossa.

19. Foorumin paras tarinoitsija

typewriter

En liiemmin seuraa tarinoitasi, mutta aktiivisuutesi antaa sinulle pisteet tässä kategoriassa.

***

Lordi lopettaa pisteytyksensä syvään kumarrukseen ja vetäytyy takaisin salin hämärän suojiin vain kohdatakseen vastaantulleen vaaleahiuksisen naisen repeytyneessä tummassa kaavussa ja korkeissa saappaissa, joka on myöskin ilmestynyt rakennukseen huomaamattomasti läsnäolijoiden keskelle. Sanaton viestintä ja kehonkieli kahden hahmon välillä viestii äkillisestä kiireestä ja vaarasta.

"Mitä..?! Homunculukset ovat päässeet vapaiksi ja muuttuneet vihamieliksi?"

Kuin vaiston käskemänä, kaksi varjoa syöksähtävät kohti salin kattopalkkeja kadoten lopullisesti rakennuksesta illan jatkuessa normaaliin tapaan--

_________________
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 01.02.2015 07:55 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1419
Paikkakunta: Somewhere
Noh niin, olipas taas vaihteeksi melko kamala gaala... tai siis ainahan gaala on kamala, kun katsoo äänestäjien määrää. Onneksi saimme edes kutakuinkin saman verran äänestäjiä kuin viime vuoden gaalassa, joten tähän on tyytyminen.

Parissa kohtaa ääntenlasku meni melko tiukaksi peliksi, mutta loppujen lopulta hyvin moni ehdokas oli silti ylitse muiden. Ilmoittakaa toki jos huomaatte laskutoimituksissani virheitä, niitä voi sattua ajatuskatkoksien aikana.Voittajat ovat:


1. Foorumin asiallisin


1. PT2 (9)
2. Gigante, Joni Ahonen, Salem (8)
3. Zerials, Kaya (3)


Pienestähän se oli kiinni, mutta Peeteekakkonen otti ja voitti meidät muut rinnan mitalla, näin kömpelöllä vitsillä tokaisten.


2. Foorumin hauskin


1. Beksiii (23)
2. Masse (6)
3. Typewriter (4)


tämän vuoden komiikkapuolesta Beksi vastasi kaikkein eniten. Kiitos nauruista.


3. Foorumin oudoin

Ahonen, Ahonen, Ahonen, Ahonen, Ahonen, Kekkonen, Ahonen, Ahonen, York, York, Ahonen...

Tarvitseeko näitä ääniä edes laskea?

1. Joni Ahonen (21)
2. Kallu (3)
3. Tri. Freeman (2)


5. Foorumin keskustelunparantaja

1. Gigante (17)
2. Joni Ahonen (9)
3. ForWeAreMany (3)


Meikä keräsi tähän lohkoon yllätyksellisen määrän ääniä. Kait se tulee kylkiäisenä modena olemisesta.


6. Foorumin kovin Resident Evil -fani


Tämä lohko keräsi vähän ääniä, mutta voittajiksi ilmaantuivat kuitenkin.


1. Morsontohveli (8)
2. Lord_Kado, Gigante (5)
3. Ressamies (3)


Morso nappasi voiton itselleen, kiitos OB-topikin aktiivisuuden.7. Foorumin paras kommentti

1. ''Älä puhu paskaa, kanankoipia syöt rasvasen mahas päältä kuitenkin verhot kiinni.''

- Beck's (9)

Taattua Beksi-laatua.


2. ”Niin hyvä läppä, että parani niin flunssa kuin sukulaisten alkoholismikin”

-Highwind (6)

Mietin kyllä itsekin mimmoinen peli se DA2 oikein on, kun noin hyvät naurut saa aikaan.


3. ”Oletko tunkenut mitään anukseesi?”

Kallu (5)

Kuin se pienen lapsen ensimmäinen suuri kysymys vanhemmilleen.


8. Foorumin kovin videopelaaja

1. Gigante (24)
2. Lord_Kado (12)
3. Zerials (2)Kado tarjosi meikälle kovan vastuksen alkuvaiheilla, mutta sitten otin melkoisen kirin kuin turbo-ohjaimella paukuttaen. Tai noh, hitto, olipas huono vertauskuva...

Meikällä oli tässä pelissä paremmat aloitus-statsit?
9. Foorumin leffafriikki

1. Silence (11)
2. Freeman (6)
3. Ahonen (5)


jjjaaaa....klaffi!
Hitto, en edes tiedä onko Silence edes hengissä, mutta silti se kummasti ääniä kerää.


10. Foorumin musikaalisin

Tässä kategoriassa vain yksi rokkaa toisten yli...


1. ”Musa-Masse” (17)
2. ”Fwham”, ForWeAreMany (10)
3. Wagner (3)


Kisa oli tiukka hetken aikaa, mutta sitten Masse musisoi itsensä kärkeen. Onnea siitä hänelle.11. Foorumin taiteellisin

Ei muuta kuin baskeri voittajan päähän, joka oli...ei siis yllätyksenä:


1. ”Joninardo da Ahonen” (27)

2. ”Vincent Van Gighante” (9)

3. ”Akseli Kado-Kallela” (4)12. Foorumin ilkein

Tämän lohkon voittajat ei sitten muuta kuin suoraan käytöskouluun.


1. Beksiii (6)
2. ForWeAreMany, Hunter97 (3)13. Foorumin kiltein

Foorumin halinallet, räpsykainot ja muut muumimammat.


1. Gigante (7)
2. NightFan (6)
3. Ahonen (5)

Tiukille meni, mutta nappasin näköjään Ison Kiltin Jät...siis Gigantin maineen...NightFan kolossoi kätevästi kakkossijaa ja Ahonen kolmosta.


15. Foorumin "angsti" (negatiivisin)

1. Whatever, Freeman (3)

Jos yhtään lohduttaa, niin ainakin angstausta on niin vähän, että sen jakaa vain kaksi henkilöä yhdessä.16. Foorumin viisain

1. Joni Ahonen (9)

Maestro voi olla sekopää, mutta hänen päänsä tuntuu siitä huolimatta välähtävän kuin salama...olipas paska vertauskuva.

2. Hammerkrieg, Gigante, Nuori Adams (3)

Me muut valopäät tyydymme sitten kakkossijaan.17. Foorumin avuliain


1. PT2 (10)
2. Gigante (9)
3. FWAM (3)


Avuliaita aatuja näköjään olemme.


18. Foorumin kaunein (näyttävin avatar/signature)


1. PT2 (19)
2. Gigante (18)
3. Ahonen (8)Peeteen povelle häviäminen nyt ei mikään hirvittävä tappio. Alemmalta palliltakin näkee hyvin ;)


19. Foorumin paras tarinoitsija

Tämän vuoden kovin satusetä on:


1. Type (21)
2. Kado (6)
3. Gigsu (5)Type nyt pyyhki meillä lattiaa tänä vuonna, mutta ehkä ensi vuonna saataisiin paremmin tulta alleen...ellei Ahonen sitten iske salakavalasti.....Onnea voittajille! Toivottavasti nähdään vielä ensi vuonna, eikä gaalasta tule tätä hiljaisempaa.

Fiilistelkää, pitäkää kiitospuheita tai mitälie, vielä kun gaala pysyy auki pari päivää. Minä nappaan ainakin pokaalini talteen...
:mrgreen:

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 01.02.2015 13:02 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Viestit: 650
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...
Gaala on päättymäisillään ja on kohta aika lähteä kotia kohti. Muutamassa kategoriassa tuli napattua kolmossijat, mutta voittoihin en yltänyt. No, hyvä näinkin.

Lähden vielä hyvästelemään muut gaala-vieraat ennen kuin poistun paikalta... ja kiitos niille harvoille, jotka äänestivät minua. Onnea myös voittajille!

_________________
Ex: Crealz
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 01.02.2015 14:29 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1388
Paikkakunta: Suomessa
Gigante kirjoitti:
11. Foorumin taiteellisin

Ei muuta kuin baskeri voittajan päähän, joka oli...ei siis yllätyksenä:


1. ”Joninardo da Ahonen” (27)

2. ”Vincent Van Gighante” (9)

3. ”Akseli Kado-Kallela” (4)
Gigsu voisi työskennellä Aku Ankan nimiväännöksien keksijänä. :mrgreen:


Kiitoksia kaikille äänestäneille.

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 01.02.2015 17:03 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Viestit: 623
Paikkakunta: Lounais-Suomi
Hieman yllätyin että tuli napattua oikein jopa hopeamitalli kiltteydestä, jotenkin muistin että Ahonen olisi saannut enemmän pisteitä. Jäi vain harmittaa että omat äänet jäi antamatta mutta asiaa hankaloitti muutto pienoinen flunssa jonka vuoksi tuli jätettyä muistoja tampere-turku väliselle tielle johonkin kohtaa.

_________________
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Resident Evil Suomeksi-Foorumin Gaala 2014
ViestiLähetetty: 02.02.2015 12:19 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Viestit: 203
Paikkakunta: Lieksa
Onnittelut voittajille! Eipä tullut tänä vuonna äänestettyä. Aloitin kyllä, mutta jäi suurin osa kohdista tyhjäksi niin enpä viitsinyt laittaa. Ehkä ensi vuonna sitten jahka täällä vielä kukutaan. Jospa siihen mennessä saataisiin vanhoja naamoja tänne lisää takaisin tai uusia tyyppejä.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 32 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia