Minkä pelin pelasit viimeksi?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 22.06.2014 11:31

Serious Sam: First Encounter
Serious Sam: Second Encounter
Serious Sam 3: BFE


Muuan ystävä Xbox livessä suositteli minulle näitä pelejä kun ne olivat alessa vuoden alussa, joten kiitokset hänelle kun kertoi näiden mainioiden retroräiskintöjen olemassaolosta, muuten en olisi varmaan koskaan pelannut näitä. Serious Samit ovat puhdasta aivot narikkaan räiskintää, jotka kunnioittavat Doomin ja Duke Nukemien kaltaisia klassikkoja. Periaatteessa mitään muuta ideaa pelissä ei ole kuin räiskiä tiensä alusta loppuun ja ratkoa matkalla muutamia yksinkertaisia puzzleja, mutta matka sinne on jo elämys itsessään. Pelit heittävät pelaajan eteen massiivisen lauman vihollisia, joita voi ruudulla olla kerralla helposti yli sata ja näitä lahdataan mukava isolla arsenaalilla erilaisia aseita, joiden määrä kasvaa pelin loppua kohden.

Kaikissa kolmessa pelissä loistaa päähenkilö, Serious Sam. Äijä, joka on kävelevä arsenaali haulikoita, magnumeja, raketinheittimiä ja raidetykkejä. Kaikki mahtuvat tietysti hänen taskuun. Kuin Tomb raider, hän tutkii muinaisia raunioita, mutta teurastaa matkalla tuhansia ja taas tuhansia muukalaisia, jotka osuvat hänen tielleen. Toisin kuin vaikka kuivasti machoileva Duke Nukem, Samin huumori ja läpänheitto on oikeasti hauskaa. Hyvänä esimerkkinä kohtaus, jossa hän väistää päälle vyöryvää kivenmurikkaa ja viheltelee rennosti Indiana Jonesin tunnaria. Ja oli tilanne kuinka tukala tahansa, hän ei koskaan ole "vakava", mikä on todella ironista.

First encounter ja Secon encounter julkaistiin alkuperäiselle xboxille ja pc:le jo viime vuosikymmenellä, mutta pelit ovat kuitenkin saaneet pienen kasvojenkohotuksen 360:lä ja pelit takuulla pyörii täydellä ruudunpäivityksellä, vaikka ruutu olisi pullollaan tapettavaa. Endimmäinen osa sijoittuu muinaiseen egyptiin ja valitettavasti se alkoi hieman puuduttaa, kun samoja ja taas samoja temppeliympäristöjä tulee eteen. Secon encounter tarjoaa mukavasti vaihtelua viidakkomiljööllä ja Euroopan Transylvanialla, plus pelissä on enemmän vihollisia ja aseita, minkä takia pidin siitä enemmän.

Serious Sam 3 on paketin modernein peli ja se kehitettiin viime konsolisukupolvi mielessä Live arcadeen ja steamiin jaettavaksi. Peli näyttää todella komealta ja selvästi erilaiselta kuin kaksi edellistä peliä. Ero on kuin siirtyisi Alkuperäisen xboxin halosta halo kolmoseen, jos jotain vertauskuvaa pitäisi keksiä. Mukana on monia uusia vihollisia ja aseita. Nyt pelissä on myös jonkinlainen juoni ja välivideot, joihin en totta puhuen tälläkään kertaa tahtonut keskittyä, sillä nehän ovat lopulta tekosyitä päästä räiskimään alienilaumoja. Peli sijoittuu tälläkin kertaa Egyptiin. Ihan alussa meno oli kuin codeissa, sillä mutkittelevissa kaupunkiympäristöissä rynkyn laulatus toi sen auttamatta mieleen. Lopulta kuitenkin päästiin tuttuihin muinaisen egyptin raunioihin ja meno oli jälleen vähemmän "vakavaa". Pelin loppu tuli vastaan vajaa kahdeksan tunnin jälkeen ja se jää melkoiseen Clifhangeriin, mikä tarkoittanee että nykyiselläkin konsolisukupolvella nähdään jatkoa pelille. Siitä vasta aistit sekoittava trippi tulisi, jos nykyisen konsolisukupolven tehoilla tuotetaan miljoona vihollista kerralla ruutuun.
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 22.06.2014 12:58

Suosittelen Eliittiboksi myös kokeilemaan Painkilleriä PC:lle (alkuperäistä, remaken laadusta en tiedä mitään). Vastikään tämän Black Edition oli myynnissä GOG:issa parilla hassulla eurolla. Itse en ole Serious Samia ikinä pelannut, mutta Painkilleriä verrataan siihen jatkuvasti ja pelin idea on yksinkertaisesti se, että kuolleen pelihahmon pitää tappaa vitusti zombeja sun muita perkeleitä helvetistä, että pääsee taivaasen vaimonsa luokse. Itse tosiaan en juonesta jaksanut välittää vitunkaan vertaa, vaan sen sijaan nautin siitä, että bunnyhoppailee pitkin kenttää ja latailee sakkia haulikolla kaaliin samalla kun taustalla soi yltiögeneerinen hevandeeri. Yksi hauskimpia first person shootereita mitä olen ikinä pelannut ja aivan mahtavaa aivojennollausviihdettä.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Apple » 22.06.2014 22:01

Far Cry 3

Päälle kuukausihan tämänkin kanssa pääsi vierähtämään. Pidempääkin olisi jaksanut tahkoa, mutta AC Black Flag kutsuu.

Suosittelen! Ensimmäisen persoonan open world ihan ok tarinalla varustettuna. Ei ole riippuvainen aiemmista osista. Tekemistä on kaikennäköistä, yksityiskohtaisesta puuhastelusta keräilytehtäviin. Addiktoivaa puuhaa alusta loppuun. Räiskintään ei millään meinaa kyllästyä, uusia tekniikoita oppii kokoajan ja kun rahaa riittää niin pääsee ramboilemaan konekivääreillä ja räjähdenuolilla. Tehtävien lisäksi pyssyjä pääsee paukuttelemaan myös vihollistukikohtien eli outpostien valloittamisessa, ja siinäkin hommassa pääsee kokeilemaan ninjataitoja, sillä mitä hiljaisemmin homma hoituu, sitä enemmän expua tilille tippuu. Ajoneuvoilla on kivaa pörrätä ympäri mappia, eivätkä eläinrakkaatkaan voi välttyä kiusaukselta metsästää karvaisia kavereita viidakosta. :)

Todella hyvä kokemus. Nelososaa innokkaasti odottaen.
Avatar
Apple
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.03.2014 00:38

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 23.06.2014 13:30

Apple kirjoitti:Far Cry 3


Minua peli ei pitänyt otteessaan sitten millään. FC3 on hirveän kehuttu ja olihan sitä pakko kokeilla.

Minusta FC3 on yliarvostettu ja olen tosissani. Kyllästyin peliin täysin, joten jätin pelin kesken. Pelissä on kyllä kiva metsästää ja seikkailla sekä räiskiä vihollisia, mutta tarina oli tylsä. FPS alkaa jo muutenkin puuduttaa minua, joten tämä saattoi jäädä viimeiseksi kyseisen genren peliksi, jonka ostan.

En tosin yhtään ihmettele, jos ihmiset pitää tästä. Onhan pelissä mekaniikat kunnossa, kauniit grafiikat ja yksi upeimmista vihollisista (Vaas) jota on videopeleissä nähty. Voisin ehkä antaa pelille toisen mahdollisuuden, mutta enpä taida.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Lord_Kado » 23.06.2014 16:32

Platinoin eilen elämäni ensimmäisen pelin PS3:lla: Batman Arkham Asylum:n.

Edelleenkin se paras supersankaripeli, jota olen koskaan pelannut tunnelman ja toteutuksen osalta sitten NES:n Batmanin. Vaikka muutamia kämmejä ja hiomattomuuksia löytyy sieltä täältä, varsinkin massiivisessa vihollislaumassa taistellessa tai "titan"pahista vastaan 1-1 taistelussa, peli on saatu mahdollisimman täydelliseen muotoon niin toiminta-, seikkailu-, kuin selviytymispelinä. Arkhamin mielisairaala on varmaan yksi hienoimpia virtuaaliympäristöjä, joissa olen koskaan kulkenut ja koko pelissä riittikin tekemistä noin pariksi vuodeksi ennen kuin kaikki kivet oli käännetty.

Kado arvioi: Ehdoton peliklassikko *****/*****
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.
Avatar
Lord_Kado
 
Viestit: 158
Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Salem » 28.06.2014 10:54

Dark Souls 2 (PS3)
Näköjään pitää tehdä pelien top 10:een tilaa tälle mestariteokselle. Aivan mieletön kokemus. Peli tuntui poimivan kaikki parhaat puolet sekä Dark Soulsista että Demon's Soulsista, eikä haastavuutta ole sarjan armottoman maineen vuoksi lähdetty laskemaan. Itse asiassa tämä peli on huomattavasti haastavampi kuin alkuperäinen Dark Souls, ja yhä edelleen se kykenee pysyttelemään poissa epäreilun rajamailta, pääosin. Tosin aivan kuten Dark Soulsin kuuluisat Anor London jousimiehet, myös tässä on oma kohtansa joka koettelee tuota rajaa, muttei koskaan ylitä sitä. Monet ovat kritisoineet sitä, miten peli vähentää energiamittaria sitä mukaa mitä useammin kuolet, mutta minusta tämä toimii oikein hyvin sekä kannustimena pysymään hengissä hinnalla millä hyvänsä, että ihan lorenkin kannalta. Sitä paitsi Demon's Souls vei kerralla puolet tuosta mittarista, joten siinä mielessä tämä on melko keveä rangaistus.
Läpäisin pelin tapani mukaan ilman miracleja ja muita taikatemppuja, hahmoluokkanani ritari, luottaen vain ja ainoastaan miekkaan, kilpeen ja jouseen. Voin luvata että ainakin tällä tavalla haastetta tulee riittämään alkumetreiltä loppuun asti.

Nyt onkin sitten aika alkaa penkomaan pelin lorea, joka teki ensimmäisestäkin Dark Soulsista niin paljon mahtavamman kokemuksen.
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja PT2 » 30.06.2014 18:58

Ducktales Remastered

Old school tasohyppelyä. En osaa sanoa vanhan ja uuden pelin eroista mitään, sillä olen vanhaa pelannut joskus pienenä hieman enkä muista siitäkään mitään. Uudesta kyllä tykkäsin, vaikkakin on aivan törkeän lyhyt. Läpipeluuaika näytti olevan 1h50min. Ei oikein maksa itseään takaisin vaikkakin oli mukavan viihdyttävä ja rentouttava peli. Paras peli Wayforwardilta. 8/10

Ride To Hell: Retribution

Road Rash-tyyppinen peli, jossa pelataan erästä moottoripyöräkerhon jäsentä, Jackia. Miehen veli murhataan ja Jack tottakai hautoo kostoa. Siinä sitten ajetaan suoraa tietä prätkällä eteenpäin ja tapellaan sekä ammutaan vastaantulevia Devil's Hand -jengin jäseniä. Pelihän on siis surkein PS3-peli Metacriticin mukaan enkä väitä vastaan. Amy oli minulle surkein peli ennenkuin koskin tähän.

Video kertoo aika paljon pelistä. Täytyykin tehdä tästä arvostelu joku päivä :)

PS: Tottakai pelissä on myös pakollisia seksikohtauksia. Tässä niistä yksi.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja V-The-Wonderman » 03.07.2014 12:51

State of Decay tuli kokeiltua. Kyseessä oli Xbox Arcade-peli joten ei mitään jonka kanssa meni pari päivää. Periaatteessa peli menisi läpi melko äkkiä, mutta pakkohan tuosta oli repiä irti iloa. Mappi on suht. reilun kokoinen ja jotenkin ideana toimii melkein paremmin kuin Dead Rising, RPG-toiminnut ok-tasolla, jne. Tuntui että tässä oli vielä
paljonkin potentiaalia jota ei käytetty, kenties täysimittaiseen peliin. Ja höhö, yksikin
NPC-hahmoista jonka pelastin sai suomalaisen nimen. 8-)
Formerly Sharpshooter (2005-2014)
Avatar
V-The-Wonderman
 
Viestit: 24
Liittynyt: 17.03.2014 16:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 04.07.2014 18:14

Forza: Horizon (xbox 360)

En ole koskaan ollut realistisien autopelien kuten Forza Motorsportin ja Gran turismon ystävä, vaan nautin arcadekaahailusta enemmän. En totta puhuen tykännyt autopeleistä paljoakaan, kunnes löysin mahtavan Top gear sarjan. Hankin pelin ja tykästyin siihen välittömästi, sillä Horizon on ihan erilainen ajokokemus kuin Forza pääsarjan pelit.

Pelaaja osallistuu kuvitteelliseen Coloradossa sijaitsevaan Horizon auto/musiikki festareille, mukanaan vain Saksalainen romurauta. Tästä olisi tarkoitus saavuttaa suosiota ja voittaa kisoja festivaaleilla ajamalla kisoja ja suorittamalla erilaisia haastetapahtumia. Pelaajaa palkitaan etenemisellä crediiteillä, joilla voi taasen ostaa uusia autoja. Valinnanvaraa riittää noin. 150 auton edestä (DLC:nä löytyy vielä päälle 50), jotka näyttävät ja kuulostavat toki oikean maailman esikuviltansa, mutta ajettavuudeltaan ovat selvästi rennompia ja nopeampia.

Peli kannustaa vapaaseen ajoon kiitettävästi. Tutkittavaa on iso alue, jonne on ripoteltu aktiviteettejä ja kisoja. Välimatkat ovat välillä pitkiä, mutta minua ne eivät koskaan rassanneet. Matkalla voi vaikka haastaa tekoälykuskeja, rikkoa nopeuskameroissa ennätyksiä tai sitten suorittaa autokohtaisia haasteita. Uusien autojen osto, viritys ja kaikki muu tärkeä hoidetaan kartan keskellä olevassa festarikeskuksessa.
Ja kisaajaan viihdyttää 24 tuntia vuorokaudessa kolme radiokanaa. Ensimmäinen soittaa bassopoppia ja dupsteppiä, toinen poppia ja kolmas kevyttä jenkkirokkia. Musiikin taso vaihtelee, mutta onneksi radion voi sulkeakkin.

Eikä tässä vielä kaikki. Pelistä löytyy verkkopeli Livessä, jossa voi ansaita rahaa ja autoja yksinpeliin sekä löytyypä peliin massiivinen ralli lisäosa. En ole vielä sitä itse pelannut, mutta kuulemani mukaan sekin on vähintään yhtä laadukas kuin peruspeli.

Maantie, Viritetty "Lamborghini Aventador", kaasu pohjassa, radiosta soi Rusko ja täydellinen ajokokemus on taattu, ainakin virtuaalisesti. Haluan jotain samanlaista kokea syksyllä Forza: horizon kakkosessa.
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 07.07.2014 23:19

GoldeneEye (DS)

Pelkäsin etten voi pelata peliä läpi, koska yksi bugi pakotti aloittamaan kaiken alusta, joka ei valitettavasti jäänyt ainoaksi. Kuitenkin lyhyt yksinpelikampanja on nyt pelattu, mutta eipä ollut ihmeellinen. Odotukset olivatkin kyllä aika nollissa, kun ottaa huomioon alustan. Pientä yritystä GE:ssä on, mutta peli on todella perushuttua, joka viihdyttää noin vartin. En ole koskaan muuten pelannut toista FPS:ssää jossa aseiden sihti on näin perseestä. Hyvä jos tussareilla osuu edes hallin seinään.

Pisteitä semmoiset vaatimattomat 48 sadasta.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 11.07.2014 19:50

Resident Evil Zero(Wii)

Tilasin pelin Cubelle, mutta lähettivät minulle sitten Wii-version. Tässä kohtaa aloin miettimään, että ei helvetti jaksaisi sitä palautusrumbaa. Peli on siis tilattu briteistä, joten se ei ole ihan niin helppoa. Lainasin sitten kaverilta Wiin ja pelasin pelin läpi.

Zerossa oli hyviä uusia ideoita, joita olisi voinut jalostaa vielä eteenpäinkin. Ajatelkaapa, jos tavaroita voisi jättää halutessaan maahan, mutta niitä voisi myös säilyttää arkuissa vanhempien osien tapaan. Toinen juttu olisi ollut se, että kaveri olisi voinut pelata Billyllä. Olisi ollu mielenkiintoista nähdä, miten co-op olisi toiminut vanhaa tyyliä edustavassa Resident Evilissä.

Kokonaisuutena Zero on todella hyvä peli uusine ideoineen, vaikkei sarjaa mitenkään mullistanut. Pelaaminen oli hauskaa, kuten sen kuuluukin olla. Myöskin mukana oli muutama hyvä uusikin vihollinen. Voisin jopa sanoa tätä kakkosta paremmaksi. Pitänee verestää muistia pelaamalla kakkonen uudelleen, sillä Zerossa on vielä sitä uutuuden viehätystä, minkä kakkonen on jo menettänyt.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 12.07.2014 10:26

Nyt meni eilen illalla The Wolf Among Us läpi. Tulipas pelattua nopeaan tahtiin, mutta nuo Telltalen pelit ovat sen verran jänniä, ettei niitä pysty jättämään kesken.

Eihän tämä ihan Walking Deadin ykköskauden tasoa ollut, mutta voin suositella kaikille tarinavetoisista peleistä pitäville (tämähän on melkein kuin elokuvaa katsoisi).

80/100
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 16.07.2014 18:49

Pokemon Gold

Vihdoin 53 tunnin pelailun (ja levuttamisen) jälkeen sain tämän läpi. Kyseessä oli ensimmäinen läpäisemäni RPG, joten tuntuu tosi hienolta. Vetelin tosi matalilla leveleillä koko pelin läpi ja loppubossi meni läpi käyttäen partyä...

Lugia 71lv
Meganium 51lv
Ho-oh 55lv
Graveler 50lv
Snorlax 53lv
Jynx 50lv

Kiitos Lugian, pääsin pelin läpi :D

95/100
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 20.07.2014 11:33

Resident Evil: Code Veronica X (GC)

Olipas pitkä peli! Tosin suurin osa ajasta meni edestakaisin ramppaamiseen. Turhautumia välttääkseni jouduin välillä turvaututaan läpipeluuvideoihin. Hyi minua!


Old school-Ressuista tämä ei suosikikseni nouse. Juoni pahiksineen ja muutamine käänteineen ovat kiinnostavia, vaikka oikeasti surkuhupaisa ääninäyttely ja tapahtumat pistävät tarinasta pitämisen koetukselle. Code Veronica on pelinä vähän tylsä, jonka harmaat ympäristöt ja hirmuinen ramppaaminen ei oikein iske. Uusista ideoista hienoin on tähdätä muutamalla aseella FPS-tyyliin. Miksei peliin laitettu mahdollisuutta tähdätä kaikilla aseilla silmien kautta? Se olisi ollut oikeasti iso ja suurempi idea kuin vaikkapa Zeron mahdollisuus jättää tavaroita mihin vain. Vielä kun hommaan olisi lisätty vihollisten reagointi osumiin nelosen tavoin, olisi Code Veronica muuttunut huomattavasti kiinnostavammaksi peliksi.


Hahmoista sanottakoot, että vaikkei Claire suosikkeihi ole koskaan kuulunutkaan, on hän varsin inhimillinen ja pidettävä likka. Steve kuullostaa äälilömäiseltä surffarijäbältä, jota tekisi oikeasti mieli hutkia pesäpallomailalla päähän. Nauroin kyllä välillä aivan vietävästä Steven heitoille, vaikka tavallaan myös koin hänen ja Clairen orastavan rakkaustarinan liikuttavaksi. Alfredin nauru hävetti juukelisti, eikä Weskerinkään ilkeälle höhötykselle voinut kuin pyöritellä silmiään. :roll:


Loppujen lopuksi aika tylsä ja vaisu osa, jossa ei ole mitään kunnon uudistuksia. Hukattu FPS-näkymä kismittää, sillä Veronica olisi ollut ainoa tämän tyylinen RE-peli jossa moinen olisi ollut täysin mahdollista lisätä mukaan. Nyt lähden pelamaan Darkside Chroniclesia, sillä on kiinnostavaa kokea miljöö ja tapahtumat sen pelin näkemyksen mukaan.

75
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 20.07.2014 14:04

Joni Ahonen kirjoitti:Hukattu FPS-näkymä kismittää, sillä Veronica olisi ollut ainoa tämän tyylinen RE-peli jossa moinen olisi ollut täysin mahdollista lisätä mukaan

Mun muistaakseni Code Veronicassa pystyy pelaamaan ainakin pelin Mercenaries-moodin korviketta ensimmäisestä persoonasta. Pääpeli olisi kyllä tosi siisti pelata FPV:stä, mutta se ei taida olla mahdollista ilman Action Replaytä tai Gamesharkia.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Gigante » 20.07.2014 14:37

ForWeAreMany kirjoitti:
Joni Ahonen kirjoitti:Hukattu FPS-näkymä kismittää, sillä Veronica olisi ollut ainoa tämän tyylinen RE-peli jossa moinen olisi ollut täysin mahdollista lisätä mukaan

Mun muistaakseni Code Veronicassa pystyy pelaamaan ainakin pelin Mercenaries-moodin korviketta ensimmäisestä persoonasta. Pääpeli olisi kyllä tosi siisti pelata FPV:stä, mutta se ei taida olla mahdollista ilman Action Replaytä tai Gamesharkia.


Battle modeen tämä FPS-mahdollisuus taidettiin tarjota silloin, jos on poiminut Alfredin kiväärin käyttöönsä pelin aikana (kuten moni yleensäkin on varmasti tehnyt). Täytyy kyllä myöntää, että näin paperilla FPS-kuvakulman mahdollisuus olisi voinut olla ihan toimiva ratkaisu. CV:ssä olisi voinut oikeastaan olla hemmetisti potentiaalia tarjota vanhaan kaavaan runsaasti uutta, mutta valitettavasti se tyytyi käyttämään lähinnä niitä vanhoja kikkoja.

Gun Survivor olisi voinut ollakin mielenkiintoinen peli kuvakulmineen, jos se vain olisi ollut täysverinen RE-peli kunnon puzzleilla ja paikkojen tutkimisella, eikä mikään tasapaksu valopisla-putkijuoksu.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 20.07.2014 17:55

Gigante kirjoitti:
ForWeAreMany kirjoitti:
Joni Ahonen kirjoitti:Hukattu FPS-näkymä kismittää, sillä Veronica olisi ollut ainoa tämän tyylinen RE-peli jossa moinen olisi ollut täysin mahdollista lisätä mukaan

Mun muistaakseni Code Veronicassa pystyy pelaamaan ainakin pelin Mercenaries-moodin korviketta ensimmäisestä persoonasta. Pääpeli olisi kyllä tosi siisti pelata FPV:stä, mutta se ei taida olla mahdollista ilman Action Replaytä tai Gamesharkia.


Battle modeen tämä FPS-mahdollisuus taidettiin tarjota silloin, jos on poiminut Alfredin kiväärin käyttöönsä pelin aikana (kuten moni yleensäkin on varmasti tehnyt). Täytyy kyllä myöntää, että näin paperilla FPS-kuvakulman mahdollisuus olisi voinut olla ihan toimiva ratkaisu. CV:ssä olisi voinut oikeastaan olla hemmetisti potentiaalia tarjota vanhaan kaavaan runsaasti uutta, mutta valitettavasti se tyytyi käyttämään lähinnä niitä vanhoja kikkoja.


Juu, Battlemodea pystyi pelata FPS:nä. Harmi vain, että toteutus ei (muistaakseni) ollut kummoinen. Miltähän olisi tuntunut pelata koko peli läpi ensimmäisestä persoonasta? Paremmalla toteutuksella luultavasti ihan hyvältä, mutta jotenkin näen Ressat enemmän kolmannen persoonan kuin ensimmäisen persoonan peleinä. Silti, idea olisi voinut toimia. Ihme kyllä, etten ikinä ole miettinyt tätä, vaikka battlemodea olen monesti FPS:nä pelannut.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja whatever » 20.07.2014 19:19

Ajattelin että teoriassa tuon pitäisi olla mahdollista jos osaisi muokata pelin koodia. Googletin "code veronica fps mod" niin kas kummaa, joku on onnistunut emulaattorilla toteuttamaan tuon jo. Hirveää säätöä varmaan toteuttaa, mutta jos joku on valmis näkemään vähän vaivaa niin siitä vaan kokeilemaan. :mrgreen:
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 25.07.2014 21:03

Modern Warfare 3 (Wii)

Tässä pelissä minua huvitti suunattomasti miten vähän sarja on hienon ulkokuorensa alla kehittynyt vuosien mittaa. Oikeastaan peli on kuin sama nostalginen Call of Duty kymmenen vuotta sitten, mitä nyt aika ja muutamat lelut ovat vaihtuneet. Tekoäly ei ole saanut minkäänlaista kehitystä. Osan aikaa se kykkii suojassa fiksusti, mutta sitten puolet ajasta juoksee kohti luoteja, kuin huutaen "kill me!" (, joka sekin on ymmärrettävää). Kranaateista lähtee täsmälleen se sama kilinä kuin aikaisemminkin, mutta Call of duty kakkosesta on toki periytynyt "runkkarihuohotus" ja yksinpelin lyhyt kesto.

Silti, näiden pelien yksinpeli jaksaa viehättää minua puutteistansa huolimatta. Se on onnistunutta popcorniviihdettä, jota olen jaksanut seurata ensimmäisestä osasta asti. Oikea asenne ja tarpeeksi pitkät tauot pelien välillä siihen toki tarvitaan, vähän niin kuin Michael bay elokuviin. Ja olihan se lopulta mukavaa katsoa kun Makarovin matkalle saatiin päätös ja lopputekstit rullaavat ruutuun. Moninpeliä jaksoin lopulta pelata pari tuntia eri pelimuotoja, jonka jälkeen vuoden Codiannos olikin täynnä.

Älkää pelatko wiillä. Pelissä ei ole Motion Plus tukea ja wiin classic controlleri on räsikintäpeleihin hanurista. Tähtääminen oli kummallakin pelityylillä poukkoilevaa ja kuolemia tulee varsinkin alussa yhtenään.
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Gigante » 26.07.2014 08:59

Fallout 2


Ouh'njeeh, viimeinkin! Jostakin hemmetin tyhmästä syystä en saanut käännytettyä näitä loppupään tykkejä Frank Horrigania vastaan, joten jouduin tyytymään siihen ratkaisuun, että rikoin tykit heti alkuvaiheilla jotta lopputaistossa olisi edes jotain mahdollisuuksia. Kyllähän loppuperkele sitten lopulta kukistui yhdessä tuumin meganyrkillä mättävän muijani, kersantti Graniitin joukkojen, Cassidyn sekä kersantti "Katti" Julesin ansiosta. ...Olivathan nuo Vic ja Lennykin tiimissä mukana, mutta eivätpä he pahemmin tulitukea tarjonneet.


Uusin Restoraatio projekti korjasi niitä parin vuoden takaisia mokia ja lisäsi samalla jo valmiiksi loistavaan peliin hauskaa sekä mielenkiintoista sisältöä. Loppukuvien aikana pääsin jopa tällä kertaa näkemään ihan 90 prosenttia loppuratkaisuista, jopa Deathclawien perheelle oli RP:n myötä lisätty, se kauan kaivattu, onnellinen loppu.

Tuliphan tuossa sitten aloiteltua myös seuraavaa peliä, jossa hahmo on tällä kertaa, hivenen heiveröinen, mutta muuten hyvä lääkärinä ja pyssymiehenä.


Paras Fallout-peli, koskaan.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja NightFan » 02.08.2014 23:48

Pelasin äsken Mass Effect 3 läpi ja olo tuntuu jotenkin tyhjältä tämän jälkeen. Loppu oli erittäin sekava enkä oikein tiedä miten siihen pitäisi reagoida. Lopusta sen verran etten tiedä oliko tämä se pidempi loppu vai se alkuperäinen.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 03.08.2014 04:20

NightFan kirjoitti:Lopusta sen verran etten tiedä oliko tämä se pidempi loppu vai se alkuperäinen.

Alkuperäisessä kuolee shephard joten päättele siitä t. känniääliö ja /v/
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Gigante » 03.08.2014 07:25

NightFan kirjoitti:Pelasin äsken Mass Effect 3 läpi ja olo tuntuu jotenkin tyhjältä tämän jälkeen. Loppu oli erittäin sekava enkä oikein tiedä miten siihen pitäisi reagoida. Lopusta sen verran etten tiedä oliko tämä se pidempi loppu vai se alkuperäinen.



Alkuperäisessä lopussa "tiedät kyllä minkä" härpäkkeiden aktivoiduttua, peli loppuu äärimmäisen absurdisti ja vie sitten suoraan "kuukeskustelijoiden" pariin. Alkuperäisessä kaverisi myös yksinkertaisesti haihtuvat kuin pieruna ilmaan kun Harbinger iskee porukan ketoon, kun pidennetyssä lopussa saat sentään välikohtauksen joka selventää mihin kamut katosivat. Pidennetyssä lopussa pääset, (*ittu viimeinkin!) näkemään näitä kaikkien kaipaamia diaesityksiä hahmojen kohtalosta.

Toivottavasti selvensin asioita.


Omalta osaltani into ME-sarjaan lopahti kolmosen myötä niin paljon, että itselleni on yksi hailea mitä hittoa EA yrittää sarjan nimellä puskea markkinoille. En ostaisi kuitenkaan. Lopetus oli samantapainen kuin Avaruusseikkailu 2001:n loppuosio tai Fallout 3:n ensimmäiset loppuratkaisut. ME3:n lopetus sai vaan osakseen massiivisemman palautteen faneilta.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja NightFan » 03.08.2014 10:08

ME3 oli kyllä ehdottomasti sarjan huonoin osa melkeimpä lopun takia. Tuli myö huomattua traileri ME4:een jonka pitäisi liittyä aivan eri asioihin.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Gigante » 06.08.2014 21:17

Fallout 2 Läpipeluu opportunistisena pyssymiehenä, nimeltään Scattershot, mafianimeltään "Sateentekijä". Lopputiimissä mukana tällä kertaa Sulik, Cassidy, Lenny, Cat Jules ja lopuksi lähinnä huvin vuoksi K-9. Tulipahan tällä peluukerralla tehtyä mm. sikäli, että "Minä vahingossa koko New Reno mafiaperheet, miinus Wright...onko tämä paha" ja putsattua Mariposan sotilastuksa kauttaaltaan.
Kaatuileehan tämä peli aina joskus silloin tällöin ja joitain pikkubugeja ilmenee, mutta mielipide pelistä ja Restoration Projectista eivät muutu miksikään. Upea peli ja loistava fanimodi, kerta kaikkiaan. Seuraavaksi keskitytään Mafiaan ja ehkäpä myös Okamiin.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

EdellinenSeuraava

Paluu Muut pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron