Mitä kuuluu?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 10.09.2014 20:40

Loppusota puolessavälissä, tähän asti ollut aika tapahtumaköyhä leiri. Teltassa nukkuminen on paskempaa kuin muistin. Onneksi viikon päästä jo reservissä.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 11.09.2014 09:05

Masse kirjoitti:Loppusota puolessavälissä, tähän asti ollut aika tapahtumaköyhä leiri. Teltassa nukkuminen on paskempaa kuin muistin. Onneksi viikon päästä jo reservissä.

Meillä oli loppusodan eka viikko pelkkää tukikohtapalvelusta, mutta toka viikko vedettiin peräsuoli pitkänä kun alettiin larpata vihollisen hyökkäystä ja siirrettiin tukikohtaa vähintäänkin kerran päivässä. Kyllä mä veikkaan että teille jotain hauskaa vielä keksitään.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 12.09.2014 16:36

Ääh ei saatana, toista päivää jo ihan vitun hullua krapulaa. Oli tosissaan ammattikorkeakoulun tursajaiset keskiviikkona ja ei saatana mikä päivä. Tuutorit eivät kyllä valehdelleet hetkeäkään, kun sanoivat ekan vuoden olevan ihan hirveää ryyppäämistä ja IT-tradenomien perinnejuomaakin tuli kokeiltua. Nyt voin sitten hyvällä omatunnolla sanoa, että ei enää ikinä absinttia kun antoi kavereiden olla turpaanvetokisaa (minä kohteena) ja sitten hävitin vielä kotiavaimetkin samalla reissulla. Voinut olla ihan mielenkiintoinen näky, kun olen ravannut pitkin Mikkelin yötä absinttipäissäni naama tekoveressä ja muutenkin ihan heikossa hapessa. Muuten oli kyllä ihan onnistunut reissu, rahaa ei juurikaan mennyt ja vähillä mustelmilla selvittiin.

Toivottavasti selviän tästä rapulasta huomiseen mennessä, sillä aamulla on matka Traconiin moikkaamaan tuttuja ja tsekkailee muutenkin conimeininkiä. Nyt pitää kyllä ottaa itseä niskasta kiinni ja ottaa iisisti iltabileissä, ei tästä menosta muuten tule yhtään mittään.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 12.09.2014 22:33

whatever kirjoitti:Meillä oli loppusodan eka viikko pelkkää tukikohtapalvelusta, mutta toka viikko vedettiin peräsuoli pitkänä


2 viikon loppusota? Aamuja teille..

whatever kirjoitti:Kyllä mä veikkaan että teille jotain hauskaa vielä keksitään.


Vaan, kun ei. Torstai-aamupäivänä oli joku aivan turha ajoneuvostairtautumistesti ja iltapäivän aikana käytiin kasarmilla kuittaamassa kasiliivit ja loppuilta meni uudessa ryhmityksessä. Tänä aamuna sitten taas komppanian hyökkäys joka oli parin tunnin homma ja siinä se. Jälkitoimissakin eli ajoneuvojen palauttamisessa ja kamojen purkamisessa kaappiin sai melkein sykkiä enemmän kuin itse leirillä. Nyt vikoilla lomilla ihan helvetin tyhjällä fiiliksellä. Saattaa jostua infernaalisesta väsymyksestä.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Lord_Kado » 15.09.2014 05:28

Kahdeksan ja puoli kuukautta työttömänä tulee täyteen tänään. Epätoivo alkanee jo näkyä allekirjoittaneen naamataulusta, sillä nyt asiasta vittuillaan väliajoin päin naamaa ja sanotaan vaan tylysti "ota mikä työ tahansa mikä nyt sattuu olemaan tarjolla"... Ymmärtämättä sitä faktaa, että kaikki työ mitä täältä korvesta löytyy jää allekirjoittaneen taitojen ulkopuolelle tai jonkin sattumanvaraisen lupalapun puuttumisen varaan, jes jes.

Mikäli jotain hyvää täytyy löytää viime viikoista on saakelin hyvät yökelit, jolloin on ollut hyvä miettiä syntyjä syviä ja synkkää tulevaisuutta. Täyskuun valossa läheisellä korkealla sillalla idlailussa on vaan jotain niin maagista..
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.
Avatar
Lord_Kado
 
Viestit: 158
Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 16.09.2014 22:58

Tänään loppu työkkärin kurssi, huomenna on vielä henkilökohtainen haastattelu ja sitten pitäs alottaa työnhaku, tosissaan eikä vaan siksi että saa työttömyysturvaa. Epäilyttää vähän saatanasti työnsaanti, kun pitää hakea oman alan ulkopuolelta koska ei ole autokorttia (kortittomuus jo itsessään karsii myös työpaikkoja ihan kiitettävästi). Piti ottaa itseä vähän niskasta kiinni kun on aikaisempaa kokemusta lähinnä saamattomuudesta. Tein ittelleni erillisen profiilin selaimeen työnhakua varten ettei tule refleksinä avattua jotain myrkyllistä ajantapposivua kirjanmerkeistä, ja lupasin itselleni että käytän sitä profiilia työaikaan päivästä (8-16) ja teen jotain työnhaun kannalta oleellista jos en keksi mitään muuta kehittävää tekemistä.

Ei tehny pollalle hyvää istua 16h päivässä koneella jos ei ilmennyt muuta menoa, alko tosin pänniä jo pikkuhiljaa muutenkin. Mutta hyvään aikaan tuli kurssi, ei ainakaan vituttanut vaan päin vastoin, olin kiitollinen että on jotain tekemistä. Itse kurssi oli silti puuduttavaa skeidaa, mutta saatin powerpointit tulosteena ja niissä oli kaikkea ihan oikesti hyödyllistä tietoa. Lähettäisivät työttömille oppaita yms. postissa mielummin, kun pakottaisivat moneksi päivää kuuntelemaan kuinka joku täti lukee dioja ja kertoo esimerkkejä niihin liittyen.

Nyt sitten vaan niitä töitä, jos ei muuta löydy niin on ainakin muutama harjottelupaikka katottuna mihin voisin hakea että sais CV:n täytteeksi edes jotain oikeaa työkokemusta yhden portsaripestin lisäksi.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Apple » 17.09.2014 22:56

Jaa. Yksi C-tasoisesti sujunut reaali takana ja ruotsin koe vielä edessä. Svenska!!! <3 'ressiä vähän. Loppuvuoden ylppäreiden päättyminen vastaa varmasti jotain reserviin pääsyn tunnetta. Nytkin pitäisi pari aukeamaa sanoja lukea ennen tutimaan menoa.. ja sängyssähän pitäisi olla jo. Muuten aika peruspullaa tää arki. Reservistä puheen ollen kutsuntoihin jännittävät 3 viikkoa jäljellä. Ajatukset menevät vähän sikin sokin, pitää vielä fundeerata mitä siellä univormumiesten edessä sitten oikein selittäisi. Ollako vai eikö olla, mennäkö vai eiko mennä ja millä asenteella. Onko tämä kohtuutonta liiallisen itsemäärämisoikeuden kanssa pillittämistä, vaiko oikeasti järkevää asioiden punnitsemista? Tiedä siitä sitten.
Avatar
Apple
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.03.2014 00:38

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Nuori Adams » 19.09.2014 04:31

Caesar tervehtii foorumia Galliasta käsin. En kirjoittaisi tätä päivitystä tai olisi edes tällä foorumilla, ellen olisi niin kovassa humalassa. Ensimmäinen kuukausi työharjoittelua Ranskassa tuli juuri täyteen ja sen vuoksi olenkin vetänyt melkoiset punkkukännit (ei ole todellakaan ensimmäinen kerta)... Hieno maa! Viini on halpaa kuin vesi, mutta muuten täällä ei toimi mikään, mitä sivistymaalata odottaisi. Viinin juominen onkin loistava korvike runkkaamiselle! Viini ja TF2!
Avatar
Nuori Adams
 
Viestit: 5
Liittynyt: 06.03.2014 23:12

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Beksiii » 19.09.2014 07:31

Nuori Adams kirjoitti:Caesar tervehtii foorumia Galliasta käsin. En kirjoittaisi tätä päivitystä tai olisi edes tällä foorumilla, ellen olisi niin kovassa humalassa. Ensimmäinen kuukausi työharjoittelua Ranskassa tuli juuri täyteen ja sen vuoksi olenkin vetänyt melkoiset punkkukännit (ei ole todellakaan ensimmäinen kerta)... Hieno maa! Viini on halpaa kuin vesi, mutta muuten täällä ei toimi mikään, mitä sivistymaalata odottaisi. Viinin juominen onkin loistava korvike runkkaamiselle! Viini ja TF2!
Voin kuvitella miten paljon sitä viiniä siellä menisi kun kerran omalla maaperälläkin sitä tuppaa kulumaan kiitettävästi. Ranska on kieltämättä historiallinen paikka kaikessa eleganttisuudessaan, mutta jotain siitä uupuu kieltämättä.

Kiva kun piipahdit btw!
Avatar
Beksiii
 
Viestit: 88
Liittynyt: 07.03.2014 12:44
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja typewriter » 23.09.2014 19:28

Solisluuni murtui, kun menin kompuroimaan ja kaatumaan pahemman kerran. Siksi toinen käsi kantositeessä, ja koneellä näppäily vähän hankalaa. Muutama viikko pitäisi kättä tässä siteessä pitää, jotta pääsisi tuo murtuma luutumaan tai jotain. Ärsyttää.
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015
Avatar
typewriter
 
Viestit: 270
Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Paikkakunta: Imatra

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 23.09.2014 23:25

Tää kuukausi on ollut melko mielenkiintoinen... mulle on viimepäivinä selvinnyt että oon kärsiny kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä viimeset ~8 vuotta. Tässä vaiheessa en halua mainita taustatekijöistä enempää kuin kuin vanhempieni avioeron, sekä sen että juuri ennen eroa tutustuin internetiin ja heti eron jälkeen sain nettiyhteyden kotiin. Tää foorumi on ollu yks ensimmäisistä sivustoista joihin tutustuin ja mun suhde foorumiin on ollu vähintäänkin kyseenalainen. Nyt kun on ollut aikaa miettiä, niin musta tuntuu että oon käyttäny foorumia vuosien mittaan maanisuuteni purkamiseen. Tuntuu että oon jossain vaiheessa ollu riidoissa jokasen foorumilaisen kanssa, jos luette wikipedia-artikkelin maniasta niin saattaa auttaa ymmärtämään käytöstäni...

Mulla on torstaina työkkärin haastattelu, jonka jälkeen painun suoraan junalla Turenkiin hoitamaan asioita. En tiedä mikä on foorumin osuus tulevaisuudessani, mutta muutamaan päivään mua ei ainakaan kannata odottaa. Asun veljeni kanssa ja oon puhunut hänelle näistä asioista jo, joten mitään hätää mulla ei ole.

Zipuli jos luet tätä, tekisi mieli nähdä mutta en tiedä vielä onnistuuko se.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 01.10.2014 16:25

a37, lupa tuplapostata. 8-)

Kävin hoitelemassa vähän asioita ja nyt on kaikki hyvällä mallilla, niin tulin piipahtamaan Tampereella. Viikonloppuna vielä takaisin Turenkiin, pitää suunnitella huonekaluille muuttokyytiä ja pistää niitä vähän edes valmiiksi. Tuskin saan vielä viikonloppuna hoidettua sitä, kun pitäisi sossuunkin olla asian tiimoilta yhteyksissä. Työkkäristä tarjottiin metsurinhommia, soitan ja kysyn että onko niillä varaa järjestää jotain kimppakyytiä ja lainasahaa. Ens yhteyshauissa ehkä johonkin kouluun jatko-opiskelemaan...
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 02.10.2014 23:57

Eilen tuli käytyä Machinae Supremacyn keikalla ja ei helvetti, että osasi olla tiukka keikka. Vieläkin olen ihan fiiliksissä vaikka olen ollut koko päivän ihan kuollut, kun aamulla piti herätä kouluun ja kello oli eilen päälle kahden, kun kotiin saavuin Jyväskylästä. Mahtava keikka, pakko käydä katsomassa ko. bändiä uudemmankin kerran. Loppuvuodesta keikkarintamalla on vielä luvassa ainakin Mokoma ja jos hyvin käy, niin ensi kuussa myös At the Gates.

Eilistä keikkaa lukuunottamatta ei oikeastaan ole tapahtunut juuri mitään ihmeellistä. Tässä olen hyvän tovin värkännyt HTML-tehtäviä ja nukkumaan voisin kohta melkeinpä siirtyä. Viikonloppuna onkin sitten luvassa kaverin tuparit ja saattaapi olla, että menee aikamoiseksi pämppäämiseksi taas kerran, mutta semmosta se opiskeluelämä välillä tuppaa olemaan.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 03.10.2014 03:06

Mitä kuuluu? Mitäs nyt työttömän arkeen voi kuulua.. Intin loppumisesta tuntuu olevan jo ikuisuus (reilut 2 viikkoa) ja sen jälkeen joka päivä on kulunut samalla kaavalla; herään, dataan, käyn (ehkä) pyöräilemässä (lue: kaupassa ostamassa hiilaripaskaa), dataan, dataan, dataan ja menen nukkumaan. Pari viime päivää onneksi vanha hyvä kaveri kävi pitämässä seuraa ja loppuviikko taas olisi tarkoitus viettää mökillä porukoiden kanssa. Pari työpaikkahakemusta pistin ja niistä pitäisi kuulua jotain ensi viikolla. Vähän kyllä pelottaa mennä töihin - yllättävän nopeasti tähän komeroitumiseen taas tottuu vaikka koko kulunut vuosi onkin tullut intissä outojen ihmisten kanssa pyörittyä -, mutta olisi silti kiva saada jotain tekemistä näihin tylsän harmaisiin päiviin (tai ainakin saada rahaa niistä tylsän harmaista päivistä) kunnes ehkä jollain tuurilla ensi syksyksi saisi jonkun opiskelupaikan.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 03.10.2014 19:01

Edelliset viikot ovat olleet hyvin tuskallisia ja kovia intissä. Nimittäin hereillä pysyminen noilla perkeleen ammattipätevyystunneilla. Teoria-aineet eivät meikäläistä voisi vähempää kiinostaa ja kofeiinipillerien voimalla noistakin on päästy läpi. Tämä viikko on kuitenkin ihan eri planeetalta. Eli firman kuorma-autojen tyyppikoulutusta ja tekniikkaa, eli vihdoinkin sitä varsinaista ajoa. Mikään ei voita sitä tunnetta kun pääsee käytännössä nopeusrajoittamattomasti moottorimarssille 7 tonnin kuorma-autolla metsämaastoon, jonka tiet ovat pahimmillaan huonot kuin kyntöpelto. Odotan jo innolla niitä päiviä kun pääsee mortteja kuskaamaan. Ensi viikolla olisi tarkoitus vielä viettää kokonainen viikko metsässä ajelemassa noilla mainoilla "Eemeleillä" ja "daffeilla".
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Nuori Adams » 04.10.2014 04:23

Beksiii kirjoitti:
Nuori Adams kirjoitti:Caesar tervehtii foorumia Galliasta käsin. En kirjoittaisi tätä päivitystä tai olisi edes tällä foorumilla, ellen olisi niin kovassa humalassa. Ensimmäinen kuukausi työharjoittelua Ranskassa tuli juuri täyteen ja sen vuoksi olenkin vetänyt melkoiset punkkukännit (ei ole todellakaan ensimmäinen kerta)... Hieno maa! Viini on halpaa kuin vesi, mutta muuten täällä ei toimi mikään, mitä sivistymaalata odottaisi. Viinin juominen onkin loistava korvike runkkaamiselle! Viini ja TF2!
Voin kuvitella miten paljon sitä viiniä siellä menisi kun kerran omalla maaperälläkin sitä tuppaa kulumaan kiitettävästi. Ranska on kieltämättä historiallinen paikka kaikessa eleganttisuudessaan, mutta jotain siitä uupuu kieltämättä.

Kiva kun piipahdit btw!


Täältä puuttuu kokonaan englantia puhuvat ihmiset - tai ihmiset, joilla on edes pieni häivähdys suhteellisuudentajua: ranskalainen olento pöpöttää sitä saatanan ranskaansa -> tee selväksi, ettei kielitaitosi ranskan suhteen ole minuutin sisällä yhtään parantunut -> ranskalainen olento pöpöttää edelleenkin ranskaa olettaen, että puhut sitä kuin natiivi. Joskus sitä miettii, miten idiootteja ihmisiä tämä maa on täynnä, mutta eipähän heillä ole mahdollisuuttakaan oppia muita kieliä, jos kerran lain mukaan jopa radioasematkin joutuvat soittamaan ranskalaista paskaa 60% ajastaan, ettei vain iso ja paha englannin kieli pääse saastuttamaan kyldyrellejä ranskalaismieliä.
Viini tosiaankin on halpaa ja hyvää, kuten aiemmassa postauksessani totesin. Kyllä täällä viihtyisi, jos kieltä osaisi ja olisi yhtä tyhmä kusipää kuin paikalliset. Täällä viinit tosiaankin ovat väh. neljäsosa Suomen hinnoista ja kaikissa kaupoissa viinivalikoima on melkeinpä suurempi kuin Alkossa. Nyt tuhoan 5 litran viinitynnyriä, mikä maksoi 6 euroa ja pelailen Team Fortress 2:sta...

Kiva muuten nähdä, Beksu!
Avatar
Nuori Adams
 
Viestit: 5
Liittynyt: 06.03.2014 23:12

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 06.10.2014 12:55

Vois sanoa että kuuluu ihan vitun hyvää. Rahaa on kulunut ihan liikaa, mutta oon tuolla Turengissa saanut asioita hoideltua aika hyvälle mallille. Tuntuu että viimevuodet on eletty tunnelia ja nyt se on loppu. En vielä tiedä mihin suuntaan tästä pitäis lähteä, ja vähän kuumottaa että käännynkö takasin tunneliin... eli perus maniat, aina kun pääsee koneelle tai edes ajattelee nettiä. :lol:

On kyllä tehnyt ihan hyvää olla erossa koneesta, mutta oon myös tässä Tampereella huomannut että on alkanut inhottaa tää vehje ja yleensä alan tepastella mielummin ympäri kämppää (oispa varaa sisustaa ;__;), kuin se että sorrun siihen ikuiseen f5-rutiiniin. Ei tästä "havahtumisesta" tosin ole vielä pitkäkään aika, niin takaraivossa pieni epäilys että maniaharhaa kaikki, mutta silti sanalla kuvaten "tasapainoinen" olo. Tavoitteena että vuoden loppuun mennessä ois koulu/työpaikka katottuna ja kämpässä ees jotain huonekaluja.

PS: Ajan rakenne voi muuttua.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Poison » 06.10.2014 21:41

Mitäpä tässä, viimein saatiin päätökseen pitkä ja helvetin rankka hoitojakso. Sitä tuli vietettyä elämää "posliinina" hieman pidempään mitä alunperin oli tarkoitus. Eli kaikki karvat ja kiehkurat putosi pois hoitojen aikana, mutta nyt uudessa kasvussa. Aikaa vastaan tässä on tullut tapeltua muutenkin. Ainakin lääkärillä oli positiivinen vaikutelma siitä, miten hoito oli vaikuttanut. Parasta olisikin, sillä moiseen touhuun ei huvittaisi uudelleen lähteä, kun tähänkin vähän vastahakoisesti suostuin. Kieltämättä tuntuu hieman paremmalta kuin ennen, ainakin kivut ovat pienentyneet.

Onneksi vakituiseksi KSH:n henkilöksi löytyi pirtsakka nainen, jonka kanssa tulee hyvin juttuun. Nämä vanhemmat työntekijät kun eivät tunnu mustaa huumoria ymmärtävän, eivätkä juuri sen kummempia osaa jutella. Ja minkään juuri paperit kouraansa saanutta amatööriä en edes huoli pistämään, tai suorittamaan muutakaan toiminpidettä. Tekemällä toki oppii, mutta jos kädet tärisee kuin kouristelevalla epileptikolla, niin jätetään homma jollekin jolla on vakaat kädet.

Näin yleisesti fiilis on ihan ok. Pelaaminen ei ole oikein enää napannut kuin pienissä erissä, eikä oikein ole tullut sen tarkemmin pelimaailman tapahtumia seurailtua. Siitä huolimatta vaikka tuli WiiU hankittua. Mitä nyt trailereita ja muuta höskää siinä sivussa. Alien: Isolation voisi olla se seuraava hankinta. Ehkä.
Tomorrow is mine.
Avatar
Poison
 
Viestit: 25
Liittynyt: 15.03.2014 19:37

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Lord_Kado » 07.10.2014 03:27

Täällä taas, idlailemassa ilman suurempaa syytä, järkeä tai tarkoitusta.

Kymmenen kuukauden työttömyyden jälkeen ei liene suurempaa sanottavaa siltä saralta. Kilometritehdas jatkuu, jatkuu ja jatkuu... Toivottavasti ei hamaan tappiin asti sentään. Neljä kuukautta aikaa alkaa miettiä uutta koulutusta ennen kevään yhteishakuja, joten ajatuspuolella riittää sentään kiirettä tällä välin. Pää on valitettavasti tyhjää täynnä tältä erää.

Aloitin viime välillä online-pelaamisen, ja kuten oletettua, olen koukussa jo vajaan parin kuukauden datailun jälkeen. Randomien ihmisten piristävät kommentit toiselta puolen maailmaa osaavat olla joskus hyvinkin tunteikkaita. Ja onpahan niihin trolleihinkin törmätty, ilman niitä ei online-sählingeissä olisi paljoa makua. Sainpahan liudan kansainvälisiä tuttuja, jos en mitään muuta.

Muuten elämä potkii päähän perinteiseen malliin; ei työtä, ei rahaa, ei naista. Nostelen vain tukia, pelailen pelejä ja tuskailen erittäin miellyttävää tulevaisuutta, jos paska päättää osua tuulettimeen juuri allekirjoittaneen kohdalla vielä joskus. Pulloon en sorru, huumeista pysyn kaukana ja jengielämä ei allekirjoittaneelle sovi, mutta silti tuntuu väkisinkin että jotain tässä on tehtävä ennen kuin juurrun paikalleni piehtaroimaan loppumattomassa itsesäälissä.

Ehkä seuraavaksi taidan nukkua taas piiiiiiiitkät unet iltapäivälle asti.
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.
Avatar
Lord_Kado
 
Viestit: 158
Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Pidgeon » 09.10.2014 13:09

ForWeAreMany kirjoitti:Eilen tuli käytyä Machinae Supremacyn keikalla ja ei helvetti, että osasi olla tiukka keikka.

Itse olin viime perjantaina Nosturin keikalla ja helvetin hyvän setin jätkät esittivät.

Mitäs tänne. Syksy on ollut koulun osalta niin kuivaa paskaa, että motivaatiota on koeteltu jo ihan tarpeeksi. Kaikki kurssit ovat tällä hetkellä niin turhia, jotka eivät liity opintoihin juuri mitenkään. Monta kertaa on käynyt mielessä vaihtaa yliopiston puolelle, mutta enköhän ensi kevääseen asti jaksa pysyä mukana. Onpahan tässä myös hyvin vapaa aikaa, jonka käytän ohjelmointiin.

Useimmat päivät menevät niin saman kaavan mukaan, eli herään, käyn koulussa ja kotiin ohjelmoimaan. Siinä välissä tulee syötyä ja liikuttua jonkin verran. Syksykin on ollut niin ankea, että tulee kesää ikävä, vaikka tuolloin helteet tekevät muun muassa nukkumisesta helvettiä.
Pidgeon
 
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2014 22:51

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 11.10.2014 16:44

Tuli tänään oltua ampuradalla 4 tuntia. Tuli erilaisia aseita kokeiltua kuten revolveria, glockia, pumppuhaulikkoa ja MP5. Vois käydä uudestaan myöhemminkin.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 11.10.2014 19:22

NightFan kirjoitti:Tuli tänään oltua ampuradalla 4 tuntia. Tuli erilaisia aseita kokeiltua kuten revolveria, glockia, pumppuhaulikkoa ja MP5. Vois käydä uudestaan myöhemminkin.


Mitä ihmettä? Saako Suomessakin jossain muka vuokrata aseita ampuratakäyttöön? MP5:lla olen aina unelmoinut pääseväni ampumaan (vaikka taitavatkin olla vain kertatulella toimivia nuo siviilimallit Suomessa). :roll:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja typewriter » 12.10.2014 12:36

Koska kuvaton.com vaihtoi osoitteekseen kuvapilvi.fi, jouduin käymään kaikki sarjakuvani läpi Tarinanurkasta ja muokkaamaan nämä jälleen näkyviksi. Odotettua isompi urakka oli, vaikka luulin selviäväni pelkällä copypastella. No mutta, nyt pitäisi syysloman aikana tehdä yli seitsemän sivuinen raportti maailmanympärimatkoista ja vielä miljoona muutakin kotitehtävää. Ärsyttää, kun ei saa lomallakaan lomailla.

Koska ostin uuden kännykän ja kävin hieman hemmottelemassa itseäni kylpylässä, parturissa, ravintolassa ja elokuvissa, alkaa budjetti tälle kuulle ylittymään. Enköhän kuitenkin marraskuun alkuun asti pärjää, vaikka muutamalla eurollakin. Eipä tässä ihmeempiä.
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015
Avatar
typewriter
 
Viestit: 270
Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Paikkakunta: Imatra

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 12.10.2014 14:53

Masse kirjoitti:
NightFan kirjoitti:Tuli tänään oltua ampuradalla 4 tuntia. Tuli erilaisia aseita kokeiltua kuten revolveria, glockia, pumppuhaulikkoa ja MP5. Vois käydä uudestaan myöhemminkin.


Mitä ihmettä? Saako Suomessakin jossain muka vuokrata aseita ampuratakäyttöön? MP5:lla olen aina unelmoinut pääseväni ampumaan (vaikka taitavatkin olla vain kertatulella toimivia nuo siviilimallit Suomessa). :roll:

Tämä tapahtuma oli yhden järjestöksen pitämä joka oli RUL:n alainen. Henkilöt jotka toivat nämä aseet olivat alan harrastajia ja heillä oli luvat aseisiin ja koulutus pitää tämmöisiä tapahtumia. MP5:ssa ei tosiaan ollut sitä sarjatuli toimintoa.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Apple » 18.10.2014 17:14

Syksyn ylppäreiden päättyminen teki kyllä olon mukavan rennoksi. Vielä ei onneksi ole kovin suurta huolta tai murhetta kevään haasteista.. Kuukauden päästä fiilis alkanee olla eri sorttia. Kutsunnat tulivat ja menivät, ja niiden tuloksena polku vie Vekaralle kesällä 2016. Koko tilaisuus oli loppujen lopuksi vielä paskempi kuin mitä etukäteen oli odottanut. Perse puuduksissa istumista ja propagandavideoiden katselua, jeij.

Syysloma.. Ulkona olin viimeksi yli 60h sitten, kiitos lähinnä telkkarille ja pleikkarille. Kohta täytyy käydä haukkaamassa vähän happea :)
Avatar
Apple
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.03.2014 00:38

EdellinenSeuraava

Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron