Mikä peli menossa?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 23.12.2014 17:39

Final Fantasy IX

Pelailtu jo sellaiset 15h ja hyvältä tuntuu. Tuli tänään palailtua Alexandriaan pitkästä aikaa pelastustehtävän muodossa ja alkoihan siinä vähän jännittää, kun en ollut saanut tehtyä yhtäkään tallennusta sellaiseseen puoleentoista tuntiin. Vielä ollaan menty ilman game overia.

Pakko sanoa, että alan oikeasti tykkäämään tästä sarjasta. FF7 oli aivan maaginen peli eikä tämäkään ole yhtään heikompi, oikeastaan pidän ysiä vielä parempana. Jotenkin tällainen lämmin ja hauska tyyli sopii vain niin hyvin.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja NightFan » 24.12.2014 14:17

Itekkin aloitin ysin pelaamisen mutta aikaa ei vielä ole paljoa ollut että olis ehtiny kunnolla pelata
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 26.12.2014 09:56

Final Fantasy IX

Pelailin eilen itseni kolmannen levyn alkuun ja aikaa kulunut sellaiset 25 tuntia. Pitäisi jo alkaa miettimään omaa main-partya ja muuten kaikki on osaltani aika selvää paitsi, käyttäisinkö Garnetia vai Eikoa? Zidane, Amarant ja Vivi ainakin ovat ryhmässäni, kenties Rusty. Garnetilla on paremmat summonit, kun Eiko on taas parempi parantaja. Vaikea päätös.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Lord_Kado » 27.12.2014 07:13

NES:

Final Fantasy

Grindaan kokemusta väliajoin Elfheimin liepeillä ja sisämerellä. Paremmat aseet ja varusteet juuri hankittu ja kovassa käytössä.

PS3:

Deadly Premonition: Director's Cut

Läpäisty, mutta sivutehtäviä vielä jäljellä parisenkymmentä. Aikaa meni 25 tuntia ja siitäkin vain tunti tai kaksi kaupunkia tutkiessa... Mikä on harmi, sillä tekemistä näyttää löytyvän enemmän kuin alkuun käsitin.

Väliajoin pelailtu myös Scott Pilgrim vs. The World: The Gamea ja Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara:aa onlinessa.

Jäänyt pelaaminen vähän vähiin viime päivinä. :|
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.
Avatar
Lord_Kado
 
Viestit: 158
Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Gigante » 27.12.2014 09:16

Rogue Galaxy se vaan jatkuu...

Voi perhana, kun tekijätiimi ei osannut antaa lainkaan armoa tämän Metsästyshaasteen kanssa. KAIKKIA perkeleen vihollistyyppejä pitää listiä jotain kolmekymmentä kipaletta per väripaletin vaihto ja tietysti sekaan pitää mahtua saatanasti sellaisia yksilöitä, joilla on luonnostaan vähäinen mahdollisuus ilmaantua. :twisted: Onneksi nykypäivänä on sentään edes nettioppaat apuna.

Tämä vihollisten listiminen tulee kestämään varmasti helkkarin kauan, mutta onneksi sen ohella voi myös grindata rauhassa. Tällä läpipeluulla olisi tarkoitus saada kaikki revelationit täytettyä ja listiä kaikki mahdolliset vihollistyypit, jolloin saisin avattua Kisalalle ja Deegolle loput asut. Eihän ne kledjut edes ole tämän rääkin arvoisia, mutta kun tämä tuli kerran aloitettua, niin se viedäänkin loppuun saakka!
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja whatever » 29.12.2014 20:10

Yh, jäi Wasteland 2:ssa siat pelastamatta kun elukat jolkottivat miinakentän poikki. :cry:
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja typewriter » 30.12.2014 12:24

Dragon Age Inquisition menossa, ja on ollut upea peli toistaiseksi. Varmaan yksi parhaimmista roolipeleistä, mitä olen pelannut. Tykkään ehkä jopa enemmän tästä kuin Skyrimistä.
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015
Avatar
typewriter
 
Viestit: 270
Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Paikkakunta: Imatra

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja whatever » 31.12.2014 03:11

Wasteland 2 jatkuu yhä. Ensimmäiset parikymmentä tuntia olivat vähän kankeita, mutta sen jälkeen on ollut semmosta menoa että seuraavat 20 tuntia meni melkein yhdeltä istumalta. Seuraavaksi pitäisi aloittaa pelin LA-osio, mutta ennen sitä on vielä Arizonassa läjä sivutehtäviä (yhdessä NPC bugaa enkä saa palkkiota lunastettua, pitää vissiin tappaa se että saan tehtävän pois listalta). Ag Center oli ahtaine käytävineen yhtä helvettiä, mutta sen jälkeen on ollut todella hienoja ja isoja kenttiä. Tappelusysteemi on vähän buginen, suojaa harvoin saa sieltä mistä olettaisi. Välillä pystyy ampumaan seinistä läpi kun taas toisinaan ei ole muka näköyhteyttä vaikka asetelma näyttää ihan muulta.

Yleisesti peli on juuri sitä mitä odotinkin, eli ei harmita noi bugitkaan kovin paljoa.
edit: on näköjään loppuvuoden -50% Steamissa, suosittelen.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Kallu » 13.01.2015 02:49

Aloitin pelaamaan Dragon Age 2:sta tuossa uudestaan ja sanon tämän itsestäänselvyyden vielä kerran: DA2 on sarjan paras. Isoin asia, mikä ketutti kolmosessa, oli minua iskevien hahmojen puuttuminen. Ainoastaan Dorian ja hieman Sera miellyttivät minua, muut eivät juurikaan kiinnostaneet. Varrickin oli jotenkin ponneton ja outo, mitä sanaa hän itse hokeekin koko pelin. Kakkosessa on vielä rento Varric ja koko sarjan ylivoimaisesti ihanin olento, Isabela! Isabela omaa kaikki ominaisuudet joita naisessa (tai miehessä) ihailen. En varmaan kykene pelaamaan peliä olematta Isabelan kanssa. Olen myöskin kiintynyt Kirkwalliin ja erityisesti sen juottolaan Hanged Maniin.

Myöskin kakkosen tarina iski minuun paremmin kuin kolmosen. Kakkosessa tarina kulki hyvin eteenpäin vuosien kuluessa ja hahmojen elämä meni myös eteenpäin. Qunarien ja magejen tilanne eli koko ajan ja oli selvästi tunne, että ollaan menossa kliimaksia kohti. Kolmosessa petyin myös siihen, että Corympheus (tai jotain) oli loppujen lopuksi aika runkkari. Iskee yhden iskun perille mutta sen jälkeen täysin mitätön, eikä loppua kohden ollut sellaista fiilistä mitä olettaisi jos ollaan menossa taisteluun universumin kohtalosta.

Ainoa kakkosen heikkous on valitettava ympäristöjen kierrätys, mikä nyt ei kokonaisuutta kuitenkaan hirveästi haittaa.

Ah, ja kakkosessa oli myös ihana Zevran!
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Gigante » 13.01.2015 15:37

Rogue Galaxy jatkuu tuttuun tapaan. Monsuja mätetään pataan, yhä siinä toivossa että saisin suoritettua kaikki metsästyslistan kohdat. Viime viikonloppu meni miltei tyystin näiden Shadow Wood- perkeleiden etsimisessä. Mokomat pikkunilkit ovat hemmetin harvinaisia ja kaiken lisäksi niitä spawnasi aina yksi kerrallaan, puolen tunnin välein...onneksi Lilikan Beast Call-kyvyn avulla tuohon rampaamiseen ei kulunut lähes niin kauan kuin olisin pelännyt. Suurin haaste on kuitenkin edessä päin sen samperin kummituslaiva exxtremen osalta, jahka pelin puoleltavälin sinne ehditään...



Icewind Dalen suunnalta menee oikein makeasti. Tällä hetkellä tiimini hengailee jossain liskodisko..., eikun siis liskoihmisten luolassa ja liskokuningas otti parin yrityksen myötä melkoisesti pataan. Toivottavasti tuo tiimini manaaja/nekromantikko? joskus oppisi sen kuolleiden herättämiskyvyn. Hieman hölmöä, että jokin pappisnaikkonen jo kyseisen kyvyn osaa, toisin kuin sellainen luokka, jolla sen pitäisi olla itsestäänselvyys. Oikein mukava RPG kuitenkin, ei lainkaan pöllömpi.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 17.01.2015 15:26

Final Fantasy VIII

Reilut viisi tuntia pelattu tätä. Pelkäsin taistelusysteemin olevan pahempi, mitä se onkaan. Itseasiassa Drawaus toimii ihan hyvin, mutta Junctionien kanssa olen vielä aika pulassa. Squallin ja Selphien iskut tuntuvat vihollisissa kutittelulta eikä ne tee damagea paljon yhtään, mutta Zellin attack toimii melko hyvin, sillä se tekee takuuvarmasti yli 200 damagea.

Ihan kivalta tämä peli vaikuttaa, mutta ysin jälkeen tämä tuntuu... ööh, aika mitäänsanomattomalta. Minulla on mennyt tuo pelin alku vähän ohi ja hahmot tuntuvat ainakin näin alkuun melko tylsiltä. Pitää jatkaa eteenpäin, jotta peli toivottavasti aukeaisi minulle.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Fastphase1 » 17.01.2015 21:03

Test Drive Unlimited 2

The Crew putosi tutkastani loppuvaiheessaan, mutta sen henkinen edeltäjä on tarjonnut varsin hauskoja hetkiä, vaikkakin ajomallinus herättääkin hieman närää.
"I may not agree with what you say, but I will defend to the death your right to say it"

Evelyn Beatrice Hall
Fastphase1
 
Viestit: 89
Liittynyt: 14.03.2014 18:45

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 19.01.2015 20:19

Valiant Hearts: The Great War

Pelailtu muutamia tunteja ja minulla on tunne, että tämä peli tulee olemaan jotain ainutlaatuista. Ensimmäisestä maailmansodasta on tehty aivan liian vähän pelejä, tai sotapelejä ylipäätään, joissa pelaaminen koostuu muusta kuin ampumisesta sun muusta räiskinnästä.

Valiant Heartsin graafinen tyyli on upea ja musikit aivan loistavia. Tarina vaikuttaisi myös kiinnostavalta. On myös hienoa, kuinka peli kertoo pelaajalle historiallisia faktoja liittyen maailmansotaan pelaamisen ohella. Pitänee jatkaa pelailua.

Minusta tuntuu, että Ahonen voisi pitää tästä pelistä, jos vain aihealue ja historia vaan kiinnostaa. Suosittelen.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja PT2 » 22.01.2015 10:47

Demon Gaze (Vita)

Alkaa jo pikkuhiljaa vituttamaan tämä pelin epäreilu meininki. Olen pelannut 94h ja vikassa bossessa. Tai peli on jo läpi, mutta postgamen God's Eden on aivan älytön. Viimeiseen bosseen asti olen päässyt mutta ei siitä tule mitään, joko äijä tappaa koko jengini kahdesta laakista tai sitten hyökkäysvoimani ei vain riitä. Kun olen saanut puolet pois, heppu päättää käyttää full healin jolloin koko touhun voikin jo lopettaa. En myöskään löydä Murasamea jotta saisin pelistä platinumin bossen jälkeen. Naurettavaa tehdä kaksi trophyä random-generaattorin taakse.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Zontis » 29.01.2015 16:16

Vihdoin ja viimein sain hankittua kaikkia Far Cry:t kakkosesta neloseen. Kehuja olen kuullut aivan sairaasti, paitsi kakkosesta myös hieman negatiivisuuksia. Eipä haittaa. Nyt aloitan pelaamaan kakkosta ja vaikka järjestyksellä olekaan väliä, ajattelin pelata nämä nyt järjestyksessä lävitse. Eli Far Cry 2!
Avatar
Zontis
 
Viestit: 22
Liittynyt: 16.01.2015 19:10

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 29.01.2015 18:51

Zontis kirjoitti:Vihdoin ja viimein sain hankittua kaikkia Far Cry:t kakkosesta neloseen. Kehuja olen kuullut aivan sairaasti, paitsi kakkosesta myös hieman negatiivisuuksia. Eipä haittaa. Nyt aloitan pelaamaan kakkosta ja vaikka järjestyksellä olekaan väliä, ajattelin pelata nämä nyt järjestyksessä lävitse. Eli Far Cry 2!


Miksi ei sitä parhainta eli ensimmäistä ?
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Zontis » 29.01.2015 23:45

Tohtori Freeman kirjoitti:
Zontis kirjoitti:Vihdoin ja viimein sain hankittua kaikkia Far Cry:t kakkosesta neloseen. Kehuja olen kuullut aivan sairaasti, paitsi kakkosesta myös hieman negatiivisuuksia. Eipä haittaa. Nyt aloitan pelaamaan kakkosta ja vaikka järjestyksellä olekaan väliä, ajattelin pelata nämä nyt järjestyksessä lävitse. Eli Far Cry 2!


Miksi ei sitä parhainta eli ensimmäistä ?


Kyllä senkin ostan kunhan löydän. Sitä ei vaan millään täältä meinaa löytää syystä tai toisesta. :)
Avatar
Zontis
 
Viestit: 22
Liittynyt: 16.01.2015 19:10

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 30.01.2015 00:33

Zontis kirjoitti:
Kyllä senkin ostan kunhan löydän. Sitä ei vaan millään täältä meinaa löytää syystä tai toisesta. :)


Kyllähän tosta digitaaliset versiot löytyy Steamista ja PS Storesta sun muista. Se on sit eri asia, jos digiversiot ei kelpaa.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Zontis » 30.01.2015 12:05

ForWeAreMany kirjoitti:
Zontis kirjoitti:
Kyllä senkin ostan kunhan löydän. Sitä ei vaan millään täältä meinaa löytää syystä tai toisesta. :)


Kyllähän tosta digitaaliset versiot löytyy Steamista ja PS Storesta sun muista. Se on sit eri asia, jos digiversiot ei kelpaa.


Tykkään enemmän hommata pelini fyysisessä muodossa jos vain mahdollista. Digitaalisia versioita ei saa hyllyyn kokoelmaani kasvattamaan. ;) Mutta toisaalta jos etsinnästä huolimatta en peliä mistään löydä, täytynee turvautua digitaaliseen versioon.
Avatar
Zontis
 
Viestit: 22
Liittynyt: 16.01.2015 19:10

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 30.01.2015 18:13

Osta parilla eurolla jostain kirpparilta tai netistä fyysinen pc versio. Peli on jo niin vanha että sen luulisi pyörivän leivänpaahtimessakin. Ja jos et syystä taikka toisesta pelaa sitä niin ainakin omistat pelin fyysisenä.
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja whatever » 30.01.2015 22:22

Jos en ihan väärin muista niin tossa lähikaupan kirppiksellä olis Far Cry PC:lle 3€. Joku perus Xplosiv uusintapainos tjms. Jos kiinnostaa niin voin toimia välikätenä.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Zontis » 31.01.2015 15:46

whatever kirjoitti:Jos en ihan väärin muista niin tossa lähikaupan kirppiksellä olis Far Cry PC:lle 3€. Joku perus Xplosiv uusintapainos tjms. Jos kiinnostaa niin voin toimia välikätenä.


Pyörähdin keskustan leffa/pelidivarissa, ja sieltähän sen bongasin ja sain vielä erikoishintaan 2€, kun ostin samalla kasan leffoja sekä klonkku-mukin. Kiitos silti tarjouksesta.
Avatar
Zontis
 
Viestit: 22
Liittynyt: 16.01.2015 19:10

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 05.02.2015 16:46

Kingdom Hearts Final Mix

Ensimmäistä kertaa pelaan Kingdom Heartsia, tai sen paranneltua versiota ja mukava pelihän tämä on. Loistavasti yhdistetty kaksi aivan erilaista asiaa kuin Final Fantasy ja Disney. JRPG:tä on tullut lähiaikoina pelailtua aika paljon, mutta tämä erottuu joukosta juurikin Disneyn takia.

Taistelusysteemi on ihan jees, mutta joissakin kohdissa kamera temppuilee, ja sehän vasta ärsyttävää onkin. Myös jotkin tasoloikkakohdat ovat aika rasittavia.

Muuten en kyllä löydä valittamista tästä. Hyvät musiikit, ihan kivat grafiikat yms. Pitänee jatkaa tänä iltana pelailua.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Masse » 06.02.2015 16:46

Call of Cthulhu: The Dark Corners of the Earth

Reilut 40 minuuttia pelattu ja ensimmäinen kaatuminen tässä bugeistaan surullisen kuuluisassa pelissä. Tästä tulee vielä hauskaa. :lol:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 06.02.2015 20:44

Professor Layton and the Curious Village

Lämminhenkinen puzzle-seikkailu, jonka parissa on ollut hyvä petrata enkkua. Puzzlet ovat ihanan ovelia, etenkin kompakysymykset saavat aina hymyn huulille. Vauhdikkaiden ja väkivaltaisten pelien lomassa on mukava välillä rentoutua Laytonin ja Luken parissa.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

EdellinenSeuraava

Paluu Muut pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa