Mikä peli menossa?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 01.03.2014 15:02

Ilman tätä topicia ei pärjää.


Itselläni on edelleen Wind Wakerin HD-versio ja Hotel Dusk pelityksessä. Hotel Dusk on ihan mukiinmenevä, vaikka tarina matelee etanavauhtia ja peli yrittää olla vakavampi ja aikuismaisempi kuin todellisuudessa onkaan.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 01.03.2014 21:59

PC:lä menossa uunituore Thief ja Playstation Vitalla Metal gear solid 2. Boksilla pelejä on ainakin tusina, joille kaikille minulla ei tunnu aika ikinä riittävän ...
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 01.03.2014 22:09

Dark Soulsia olen tämän viikon pelaillut ja onhan tämä ihan oikeasti kaiken hypen veroinen, koukuttavin peli sitten Xenoblade Chroniclesin. Vajaan 40h pelaamisen jälkeen kiroilen Duke's Archivesissa ja pikkuhiljaa olisi ihan mukava päästä poiskin sieltä. Toisaalta en halua kiirehtiä ollenkaan pelin kanssa, sillä haluan ottaa siitä ihan kaiken irti, aivan kuten tein Demon's Soulsinkin kanssa. Loppuillan voisin siis suurimmaksi osaksi viettää tämän parissa!
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja NightFan » 02.03.2014 11:03

Mass Effect 2 on meneillä tällä hetkellä. Minä yleensä pelaan näitä pelejä vasta useamman vuoden jälkeen kun ne ovat ilmestyneet koska en raaski maksaa 70€ siitä ilosta.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja PT2 » 03.03.2014 18:32

Final Fantasy XIII

Tuli hirveä himo katsastaa millainen sarja FF nykyään on, joten hommasin tämän. Ehkä nyt ei ihan Final Fantasyn peruslinjoilla mennä, mutta ei tämä huono ole. Putkimaisuus ja paradigmien vaihto vaan ärsyttävät. Olisi mukava jos kaikki hahmot osaisivat taidot eikä tarvitsisi joka toinen sekunti vaihdella paradigmia jotta hahmo osaa taikoa tai parantaa. Putkimaisuus on silti enemmän häiritsevä ja se ettei hahmoja voi grindata koska satunnaistaistelua saati XP-menetelmää ei ole. Pelihän on siis vielä enemmän tunnelissa kulkemista kuin Dragon Age 2.

FF VIII

Aloitin myös samalla tämän, mutta en ole paljoa edennyt. Vasta ihan alussa, jossa mennään Zedin ja Seiferin kanssa öö.. saarelle? En ole oikein perillä ja mennyt vähän ohi tuo koko alkujupakka :D

COD: Ghosts

Olen pelaillut tätä nyt PS4:llä ja täytyy se vain myöntää että mieluummin pelaan tällä kun PS3:lla. Näyttää niin paljon paremmalta ja hahmotkin erottuvat taustasta.

Muramasa Rebirth (Vita)

Ihan hauska lyhyiden matkojen mätkintäpeli. Juonesta en ymmärrä mitään ja pelissähän ei juuri muuta tehdä kun rämpätä neliötä. Silti, miekkojen keräys ja tyylikäs ulkoasu tuovat plussaa. Kohta tosin peli onkin menty jo toisella hahmolla läpi.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Gigante » 06.03.2014 19:36

"Tiidy, Tiidy,Tiidy tätädä tiidy tiidy tiidy dii-dy...Dää-däppädäppädäädä täppädääbä dääbädääbä..." anteeksi, on tuo pelin pääteema vaan melkoinen korvamato.

Cave Storyä olen päättänyt vihdoinkin jatkaa tovi sitten aloittamani korkkauksen jälkeen. Simppelisti sanottuna, retrotyyliin tehty sidescroller, jossa tulee vastaan pupuja ja kilokaupalla söpöjä öllejä, jotka on valitettavasti teilattava + muutamia populääriviittauksia, (kuten Balrog- palikan "Oh Yeeah!"-huuto.) Haastettakin pelistä löytyy ihan kunnolla, kiitos kaikenmaailman instakill-piikkiansojen. Nii'nja tässä pelissä kuolema ei ole sitten piskuinen läppäisy kämmenelle, vaan pikemminkin kunnon luuvitonen lättyyn ja takaisin siihen hetkeen kun viimeksi tajusit tallentaa.

Erittäin hyvä peli tähän mennessä. Sopivan simppeli, mutta samalla kuitenkin haastava. Tykkään siis.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Salem » 10.03.2014 00:21

Minecraft (PS3)
Päätin sitten minäkin hypätä tähän kräftäyskelkkaan. Ihan kiva näperryspeli aikaa tappamaan. Sikäli ilahduttavaa että tämä on myös ensimmäinen first person-kuvakulman peli, joka ei aiheuta minulle pahoinvointia.

Sly 2: Band of Thieves (PS3)
Emäntä sai minut innostumaan Sly-sarjasta, ja ensimmäisen pelin läpäistyäni hyppäsinkin välittömästi toisen kimppuun. Kolme keikkaa on tällä hetkellä jo suoritettuna.

Castlevania: Curse of Darkness (PS2)
Vuosien tauon jälkeen päätin palata tämän pelin pariin, ja onnistuin jopa hieman yllättymään huomatessani kuinka viihdyttävä tämä onkaan. Ehdottomasti yksi turhaan aliarvostetuimmista Castlevanioista!
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja PT2 » 10.03.2014 01:20

Salem kirjoitti:ensimmäinen first person-kuvakulman peli, joka ei aiheuta minulle pahoinvointia


Ja ensimmäinen, joka minulle aiheuttaa. Meinasin saada vähintään sarveiskalvosyövän kun näin pelin ensimmäisen kerran.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Surely » 10.03.2014 23:35

GTA V

Kavereitteni kanssa tulee pelleiltyä netissä, tehdään aina sitä mikä tuntuu hauskalta, otetaan videolla ja naureskellaan kun ollaan yhdessä.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII

NG+ Hard mode menossa, pitäisi pelata lävitse ennen perjantaita koska silloin tulee Dark souls 2 ja sen parissa tuleekin oleskeltua todennäköisesti siihen asti kunnes xbone tulee ulos täälläkin päin.

NHL 14

NHL kausi menossa tällä hetkellä Nashville Predatorsseilla. Noin puolet mennyt ja ykkösenä oleskellaan koko änärissä! Tosiaan vaikeusasteena toimii vaivainen ammattilainen, jos tulee vaihettua vaikeammaksi niin uskon, että tulen putoamaan melko nopeasti alas.

Aion

Tätä mörppiä on tullut pelailtua siitä asti kun julkaistiin ja vielä jaksetaan olla sen parissa. PvP on mukavaa ja PvE on alkanut myös nousta hieman parempaan suuntaan. Tosiaan kun Wildstar tulee, niin sitä tulee kokeiltua ja todennäköisesti myös tulen rakastumaan kyseiseen peliin, jotenka Aion voi jäädä silloin vähäiseksi.

Final Fantasy VI

Duunipaikalla tauoilla sekä työmatkoilla tulee pelailtua, hankin IO storesta 14 eurolla tämän kultakimpaleen kännykkääni.
Kuva
Avatar
Surely
 
Viestit: 19
Liittynyt: 10.03.2014 02:04
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Kaya » 11.03.2014 11:54

Final Fantasy XIII : Lightning Returns

Erilainen tyyli tässä plussaa, vaikka alkuun ottikin aivoon kellon kanssa kilpaa juokseminen. Jälkiviisaana kun vasta myöhemmin älysi, että tappeluista saa helposti EP:tä eli voi ihan mielinmäärin spämmiä Chronostasista menemään. Kääntyikin peli siis niin, että pelasin viimeistä kolmea vuorokautta pidempään kuin aiempia päiviä yhteensä chronojen ansiosta. Taisi olla reipas puoli vuorokautta aikaa vielä viimeistä extra päivää jäljellä, ja olisikko ollut kuusi tehtävää tekemättä. Osa saa jäädäkkin tekemättä..

Resident Evil : Operation Raccoon City

Tätä on Gaterren kanssa pelailtu livessä. Varmaan puolet on jo pelattu, ei voi muistaa enää kun on tauolla peli ollut reissailujen takia. Ehkä ensi viikolla jo joutaa jatkaa eteenpäin.

Resident Evil Revelations

Edelleen kesken, prkl. Niin innolla odotin peliä ja täys tyrmäys tulikin siinä, että tarinaa ei voinut pelata cooppina. Jotenkin siihen tottu vitosen ja kutosen kanssa, että jo tarinankin voi pelata kaverin kanssa, varsinkin kun siinä ne kaksi hahmoa oli kuljeskelemassa, alussa ainakin. Taisi eka chapteri tulla pelattua, eikä se nyt mitään ihan kamalaa riblaa tainnut edes olla, mutta minne lie kadonnut se into sitten. Pitää varmaan yrittää jatkaa/alottaa alusta kunhan saa nuo muut pelattua alta pois.
Avatar
Kaya
 
Viestit: 221
Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Paikkakunta: Lieksa

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Juripa » 11.03.2014 22:46

PT2 kirjoitti:Final Fantasy XIII

Tuli hirveä himo katsastaa millainen sarja FF nykyään on, joten hommasin tämän. Ehkä nyt ei ihan Final Fantasyn peruslinjoilla mennä, mutta ei tämä huono ole. Putkimaisuus ja paradigmien vaihto vaan ärsyttävät. Olisi mukava jos kaikki hahmot osaisivat taidot eikä tarvitsisi joka toinen sekunti vaihdella paradigmia jotta hahmo osaa taikoa tai parantaa. Putkimaisuus on silti enemmän häiritsevä ja se ettei hahmoja voi grindata koska satunnaistaistelua saati XP-menetelmää ei ole. Pelihän on siis vielä enemmän tunnelissa kulkemista kuin Dragon Age 2.



Tuo paradigmien vaihtaminenhan on "se" juttu. Jokaisella hahmolla on oma rooli taisteluissa (Snow on Sentinel jne.), ja olisihan peli aika helppo jos heti kaikki hahmot osaisivat taikoa. Ravagerit kun on ainoa joka saa viholliset Stagger-tilaan. Kylläpäs pelissä voi grindata hahmoja. Pelaa peliä enemmän kuin tunnin, kun Crystarium aukeaa.

Lightning Returns on täälläkin pelityksessä. Tässä on vain joku, josta en tykkää ollenkaan. Koko sivutehtväsysteemi on ihan hanurista, ja muutenkin tietyt ajoitetut tehtävät ottaa vaan päähän. Dead Dunes on ihan arsesta, ja niin on koko aikarajakin. Minullakin meni muutama päivä ihan vituralleen kun sähläsin kaupungeissa milloin mitäkin. Nyt enää 1 päivä jäljellä ja Wild Landsin pääpomo pitäisi kaataa. Samoten ratkoa ne Dead Dunesin ärsyttävät sokkelot. Juu ei paljoo innosta. Onneksi Final Fantasy XIV:ssä alkoi uusi viikko :D

Täällä on muuten aika paljon FF-pelaajia nykyään. Onko kaikki FFfinistä siirtyneet tänne? :D
Kuva
Avatar
Juripa
 
Viestit: 79
Liittynyt: 04.03.2014 16:53

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Apple » 12.03.2014 00:41

Assassin's Creed 3
Tätä tulee hakattua sen minkä kiireiltä ehtii. On lainassa, joten hoppu läpipääsyyn on suhteellisen kova. Sain juuri vasta vähän aikaa sitten Connorin koulutuksen huippuunsa ja astuin ensimmäistä kertaa laivan ruoriin. Metsissä poikkoilu ja puissa pomppiminen on yllättävän kivaa. Peli vaikuttaa tosi hyvältä.

Battlefield 3
Pysyi pitkään mahtavana kaveripelinä, mutta suuri lamakausi iski tämän kohdalle kesällä. Nyt onkin uudelleenlämmittelyn aika, ja kavereita on alkanut kokoontua muutamiin rush-matseihin arki-iltoja piristämään. Jotkut pelit kaipaavat välillä vähän taukoa...

GTA V: Online
Leveleitä on tässä kertynyt vasta noin 16. Ehdottomasti kaveripeli, ei tätä yksin jaksa. Vain kahdelta kaverilta tämä löytyy, ja siksi pelisessiot ovat harvassa. Motivaatiota laskee myös se, kuinka vastaan astuu niin kehittyneitä pelaajia, että kaahailevat kaduilla esim. panssarivaunuilla ja vetävät rytäkässä pahasti turpaan.
Avatar
Apple
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.03.2014 00:38

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Surely » 12.03.2014 00:57

Apple kirjoitti:GTA V: Online
Leveleitä on tässä kertynyt vasta noin 16. Ehdottomasti kaveripeli, ei tätä yksin jaksa. Vain kahdelta kaverilta tämä löytyy, ja siksi pelisessiot ovat harvassa. Motivaatiota laskee myös se, kuinka vastaan astuu niin kehittyneitä pelaajia, että kaahailevat kaduilla esim. panssarivaunuilla ja vetävät rytäkässä pahasti turpaan.

Millä konsolilla itse pelailet? Jos boxille löytyy niin täältä päin löytää rentoa ja hauskaa peliseuraa, myös dr.marcus vanhasta foorumista pelailee gta V välillä, vaikka tosin hänellä jäänyt hieman vähäiseksi tuo kyseinen peli.
Kuva
Avatar
Surely
 
Viestit: 19
Liittynyt: 10.03.2014 02:04
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Apple » 12.03.2014 23:36

Surely kirjoitti:Millä konsolilla itse pelailet? Jos boxille löytyy niin täältä päin löytää rentoa ja hauskaa peliseuraa, myös dr.marcus vanhasta foorumista pelailee gta V välillä, vaikka tosin hänellä jäänyt hieman vähäiseksi tuo kyseinen peli.
Nääh, pleikkarimiehiä ollaan. Kiitti ehdotuksesta kuitenkin. 8-)
Avatar
Apple
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.03.2014 00:38

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 14.03.2014 21:56

Tänään pelailin pari tuntia Silent Hill 2 läpipeluutani vanhalla kunnon PS2:lla. Lopetin juuri, kun astuin sairaalan ovista sisään. Loistopeli, mutta ei ole ensimmäisen osan voittanutta.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Gigante » 21.03.2014 16:05

Amnesiahan on yhä silloin tällöin pelityksen alla, mutta pelin luonteen takia kehtaan/uskallan pelata peliä parhaimmillaan semmoiset vajaa puoli tuntia kerrallaan. Vielä en ole tähän mörköön kunnolla törmännyt ja olenkin oikeastaan tyytyväinen ratkaisun suhteen. Ei tarvitse aina heittää hirviöitä jatkuvalla syötöllä kimppuun, vaan kannattaa pitää pelaaja vainoharhaisena.



Final Fantasy IV: After Years Kyllähän tätä sinänsä pelittää, mutta taistelumusiikkiin olen päässyt jo ns. kyllästymään. Turpiinhan tässä tulee aika helposti, jos päätyy varomattomaksi, mutta muutenhan tässä on tullut pärjättyä vanhojen toimivien taistelustrategioiden turvin: Mätä vahvimpia iskuja, heitä vahvinta loitsua niskaan ja heitä jatkuvasti curaa koko tiimille joka vuoron aikana.

Sinänsä kyllä tykkään tästä wanhasta FF-tyylistä, mutta silti tuntuu jotenkin laiskalta ratkaisulta kun vihollisilla ei ole omia hyökkäysanimaatioita. Lyönnin sijaan tuntuu vain lähinnä siltä, kuin vihollinen olisi vain ampunut hahmoa jollain. Tiedän toki vanhan pelimoottorityylin rajoitukset, mutta voisi tuossa silti vähän enemmänkin liikettä näkyä.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 22.03.2014 00:57

Batman: Arkham City (Wii U)

Peli tuli hommattua jo viime heinäkuussa, mutta jäi työkiireiden vuoksi pelihyllyyn odottamaan vuoroaan. Ensialkuun iskee paniikki avoimen maailman suuruudesta ja Batmanin runsaalle kykyarsenaalille. Peli kuitenkin opettaa kikat varsin hienosti ja vaikka laitteena onkin Wii U, muistin edelleen aika hyvin lepakkotemput.

Törkeän rikkaan oloinen peli on vasta minulla alussa, mutta uskon jo nyt kaikki pelin saamat kehut. Rocksteadyn näkemys Batmanista on juuri sellainen kuten pitääkin; synkkä ja julma, mutta kuitenkin sopivan sarjakuvamainen.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Juripa » 22.03.2014 21:44

Tomb Raider Definitive Edition (PS4)
Onhan siitä melkein vuosi kun tuon pelasin läpi PS3:lla. PS4 on pölyttynyt nurkissa muutaman kuukauden ja piti ostaa sille joku uusi peli, koska Assasins Creed 4 ei oikein ollut meikäläiselle sopiva. Vielä varsin surkean pelikirjaston takia päätin hankkia Tomb Raiderin. Huippupeli vieläkin, ja grafiikka on oikein nättiä.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (PS3)
Oliko joku tämä mikään yllätys. Kymppiä pelasin Besaidin loppuun, ja sitten heräsi mielenkiinto X-2:n Last Missioniin joka oli todella sekava. Kymppiä pelatessa tuli todella nostalginen fiilis. Huippu paketti kyllä :)
Kuva
Avatar
Juripa
 
Viestit: 79
Liittynyt: 04.03.2014 16:53

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja NightFan » 23.03.2014 00:17

Juripa kirjoitti:Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (PS3)
Oliko joku tämä mikään yllätys. Kymppiä pelasin Besaidin loppuun, ja sitten heräsi mielenkiinto X-2:n Last Missioniin joka oli todella sekava. Kymppiä pelatessa tuli todella nostalginen fiilis. Huippu paketti kyllä :)

Perskule ku itelle toi peli ei tullut tänään, täytyy näköjään sinnitellä siihen saakka lautapeleillä ja Mass Effectillä.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja PT2 » 24.03.2014 06:37

Final Fantasy VIII

Juuri päästiin Squallin jengin "unesta" pois jossa nähtiin mm. Laguna. Jäänyt hieman tämä peli pelaamatta viime aikoina mutta pikkuhiljaa tästä jatketaan.

Final Fantasy XIII

Tässä olen Chapter 7:ssa, jossa mukaan joukkoon tuli Fang. Putkimainen peli, mutta silti tätä jaksaa pelata. En tiedä miten peliin on onnistuttu rakentamaan tietynlainen koukku vaikka muutenhan peli ei ole mitenkään Final Fantasy. Tai ainakaan pelattavuudeltaan.

Infamous Second Son

PS4:n paras yksinoikeuspeli tähän asti. Äärimmäisen hienon näköinen ja sulava pelattavuudeltaan. Olen nyt pelannut ehkä tunnin verran ja kyllähän tämä maistuu. Enemmän odotan seuraavaa Prototypeä jos siihenkin saadaan tämän kaltainen meininki ja ulkonäkö.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Salem » 24.03.2014 20:09

Monster Hunter Tri
Tämä peli on muhinut tuolla pelihyllyn syövereissä jo nelisen kuukautta, ja vihdoin päätin ottaa ja kokeilla, notta millainen peli lopulta on kyseessä. Pakko sanoa, että tykkään...suurimmilta osin. Metsästäminen on hauskaa puuhaa, mutta ikävä kyllä uusien alueiden tutkimista on ikävästi rajoitettu, eikä niihin päästä kuin questien muodossa 50 minuutin aikarajan kera. Ei siis ihan niin rajaton ja vapaa peli kuin mitä olin toivonut, mutta muuten vallan mielekäs ja kiva.
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 25.03.2014 17:17

Deadly Premonition: Director's Cut

-Aloittelin sitten tätä pelailemaan. Yorkin seikkailut Greenvalessa on vasta päässyt alkuunsa, mutta peli alkaa tuntumaan kiinnostavalta. Hauskuutta pelistä ei ainakaan puutu. IGN-arvio 2/10 on uskomaton, eikä todellakaan pidä paikkaansa.

Far Cry 3

-Tämä peli edistyy etana-vauhdilla. Ei ole niin hyvä peli, kuin sanotaan.

Silent Hill 2

-Pitäisi jaksaa jatkaa tät pelliä, mutta Deadly Premonition on vaan niin kiinnostava. Loistava peli kuitenkin kyseessä.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 28.03.2014 16:55

Nyt on tahkottu God of Waria jokunen tunti ja ihan hyvältä se vaikuttaa. Silkkaa murhaa koko peli.

Aloitin myöskin MGS3n vaihtelua tuomaan. Ja pitäähän tämäkin saada pelattua ennen vitosen julkaisua. Nyt pääsee sitten testaamaan sniikkailutaitoja, jotka eivät olleetkaan kovin ruosteessa. Tosin ne saattavat ruostua välivedeoiden aikana... Itse kuitenkin pidän näistä pitkistä videoista, jotka ovat ehdottomasti tärkeä osa kyseistä pelisarjaa. Tuntuu vaan oudolta, että vitosessa niitä olisi vähemmän.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Lord_Kado » 29.03.2014 02:00

Monta rautaa tulessa, kuten aina. :P

SNES:

Breath of Fire työn alla ja grindausta on vähän pakko tehdä Romero-kylän jälkeen tulevassa metsässä ja velhon tornissa, muuten kuolema korjaa äkkiä.

GB:

Oddworld Adventures 2 on aikoinaan läpäisty, mutta kaikki orjuudesta pelastettavat Aben kaverit ei mahtuneet samaan kyytiin, joten uusi yritys ja enemmän tarkuutta etsimiseen...

PSX:

Koudelka etenee mukavasti RE-tyylisessä tunnelmassa eri puolilla luostaria hiippaillen ja esineitä siirrellen paikasta toiseen. Kirjaston tietyn seinän takana on jotain epäilyttävää...

PS3:

Mugen Souls on taas työn alla väliaikaisesti Oddworld:n ja Double Dragon Neonin hakkaamisen vastapainoksi. Lisää yliampuvien EXP-lukujen grindiä luvassa Mugen Field:llä taas ensi viikolla. :P

---

PSP:llä ei osaa päätää mitä hakkaisi junamatkoilla seuraavaksi... Pitänee valita BlazBluen tai jonkin (taas yhden) RPG:n väliltä..
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.
Avatar
Lord_Kado
 
Viestit: 158
Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 01.04.2014 15:18

Lord_Kado kirjoitti:PSX:

Koudelka etenee mukavasti RE-tyylisessä tunnelmassa eri puolilla luostaria hiippaillen ja esineitä siirrellen paikasta toiseen. Kirjaston tietyn seinän takana on jotain epäilyttävää...


Onko tuo Koudelka mistään kotoisin? Muistaakseni näin sen eräässä divarissa 3e hintaan...
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Seuraava

Paluu Muut pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron