Mitä kuuluu?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 19.03.2015 11:12

Lord_Kado kirjoitti:Nyt jopa hyväntekeväisyyskamppanjat ovat ruvenneet kuulostamaan hyvältä tämän tyhjäntoimittamisen seuraksi, kun juuri mihinkään harrastuksiin ei rahat riitä, ja kelit ovat kohtuullisen hyvät viime aikoina.

Itse olen miettinyt ihan samaa, mutta eihän tää meidän ihana valtio sellasta salli. Työkkäri ainakin lyö hanat kiinni, töitä ei saa tehdä edes ilmaiseksi. Olisi kyllä unelma lähteä Punaisen Ristin messiin jonnekkin ulkomaille, mutta ikäraja 25 ja oma valtio hankaa vastaan.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja PT2 » 20.03.2015 18:17

Ah, viimein sain korjattua oman läppärini näppäimistön. Tai siis vietyä sen huoltoon. Kyllä tekee taas hyvää kun kone voi olla sylissä ja voin kirjoittaa helposti, enkä erillisen näppiksen kautta.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 21.03.2015 00:51

PT2 kirjoitti:Ah, viimein sain korjattua oman läppärini näppäimistön. Tai siis vietyä sen huoltoon. Kyllä tekee taas hyvää kun kone voi olla sylissä ja voin kirjoittaa helposti, enkä erillisen näppiksen kautta.


Jostain syystä oman kannettavan näppämistön alin rivi ei toimi välillä ollenkaan. Tosin kone on jo yli kuusi vuotta vanha macbook..

Tämä viikko meni aika sumussa. Olen panikoinut essee-tutkielmaa, joka pitäisi saattaa valmiiksi ensi keskiviikoksi. Lisäksi pitäisi vetää presentaatio englanniksi luokan edessä omasta taiteellisesta työskentelystä. Olin eilisissä harjoituksissa aivan jäissä ja tuijottelin vain häpeissäni lattiaa sotkeuduttuani totaallisesti sanoissani.

Hyviin uutisiin kuuluu, että kyselin rohkeasti kuvitushommia eri tahoilta ja tilauksia tuli melkein kaikilta. Tiukka aikataulu vähän painaa, mutta pääasia on saada koulujutut pois alta ensin. Vähän stressaa tuo presentaation helvetti maanantaina. :x
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 23.03.2015 18:19

Kävin tänään yhdessä kouluhaastattelussa joka meni kyllä ihan hirveässä koomassa keskivaikean krapulan ja väsymyksen takia. Sain kuitenkin samantien tietää, että paikka on minun joten nyt ei tarvitse ainakaan stressata, että pitäisi taas yksi vuosi viettää töissä tai kotona makoillen.

Samalla ensimmäinen kerta ikinä, kun kävin ammattikoulussa. Nauroin jo pihalla, kun röökiä vedettiin "savuton ammattikoulu"-kyltin vieressä ja sisälläkin meininki näytti juuri siltä kuin odotinkin, kun oppilaat näytti lähinnä vaan istuvan ja jauhavan paskaa. Harmi, kun ei vessassa tarvinnut käydä. Olisin halunnut nähdä olisiko sieltä löytynyt legendaarinen "paskanna, elä pyöri"-graffiti. :lol:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 23.03.2015 22:50

Sain kerrankin kutsun työhaastatteluun, keskiviikkona mennään. Toivottavasti pääsen haastattelua pidemmälle.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Marsa » 24.03.2015 14:03

Olo on hieman surullinen, kun piti tuossa vanhin kissa lopettaa yllätten. Tilanne tuli ihan puskan takaa, mutta ratkaisu oli oikea. Oli oikeen mukava työpäivä, mahto asiakkaat kattoa ko märisen ja väännän pizzaa. Ei vaan pystyny olemaan poissa töistä, ku oli perjantai. Tapahtuneesta on kohta kuukausi ja tänään saan haettua tuhkat kotiin. Pikkuhiljaa tässä kyllä on jo olo normalisoitunu.

Muuten kuuluu ihan jeessiä, töissä menee suurinosa ajasta, vaan pakko jos haluaa kämpän maksaa. Ainaki kissojen ruokakuluisa säästää nyt, kun ei tartte erikoisruokavaliruokaa ostella enää. Tosin toiselta kissalta jouduttiin poistaan hammas ja hammaskiveä, niin sinne meni melkeeen 300€. Kalliiksi tulee nuo mussukat välillä.

RE Revelationsin raid modea ollaan kaverin kanssa pelattu ja mulla on tehtävien palkintoina aina jotain kytyisiä tuunausgagoja aseisiin :D Kaverille tippuu uusia aseita, niin meikä saa jottain tulivoimaa, jee. Hieno peli.

Veli sais ostaa jo uuden pleikkarin itelle, niin se lahjottaa mulle sen vanhan. Vois kohta tapahtua, ko haluan ostaa sen uusimman Reskan ko tulleepi.
At the temple, there is a poem called "Loss" carved into the stone. It has three words, but the poet has scratched them out. You cannot read Loss, only feel it.
Avatar
Marsa
 
Viestit: 52
Liittynyt: 01.03.2014 13:06
Paikkakunta: Oulu

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 25.03.2015 15:41

whatever kirjoitti:Sain kerrankin kutsun työhaastatteluun, keskiviikkona mennään. Toivottavasti pääsen haastattelua pidemmälle.

Kylläh, sieltä lohkes! Pääasiallisesti festarihommia luvassa, ens viikolla tulee tieto että mitä festareita firma hoitaa. Hajotkaa kalliisiin festarilippuihinne, meikä pääsee ilmaseks sisään ja nostan vielä tiliä. :lol:
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 31.03.2015 19:35

Just äsken sain valmiiksi tämän muotokuvan tästä puolalaisesta naisystävästäni. Oli aika dramaattinen hetki, kun näyttäessäni valmiin kuvan hän katsoi sitä ensin naama peruslukemilla, kunnes poistui nopeasti vessaan nyyhkyttämään hillittömästi. Sieltä palattuaan halasi minua ja heitti sitten pihalle jääsateeseen kävelemään.

Helvetin sekava olo nyt.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 04.04.2015 23:30

Olin porukoilla pääsiäisenvietossa kun tuli hätäkutsu Riihimäelle. Nyt nökötän baarin ovella, eli töitä löytyi onneks jo ennen festareita. Toivottavasti tulee lisää keikkaa.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 10.04.2015 17:13

Tänään alko loma ja tarkoitus on lähteä ensiviikoksi Ranskaan euroopan farmasian opiskelijoiden kongressiin. Sieltä löytyy mukavia kavereita, nättejä naisia ja viinaa riittä vaikka muillekin jakais. Eiku niinhän tehdäänki, jallua, minttua ja salmaria mukana jotta hekin pääsevät nauttimaan näistä herkuista ;)
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 10.04.2015 22:18

Olipahan viikko. Kävin syömässä tämän mallini kanssa ja oli hauskaa jutustella rennosti kaikenlaista. Koko ajan mietin sopivaa hetkeä kertoa tunteistani ja vaikutti myös, että tyttökin odotti jonkinmoista avautumista minulta. Vitkuttelin piinaavan kauan kunnes lopulta sitten aloin sopertamaan miten paljon pidän hänestä ja sanoin ne klassiset "I have feelings for you" -sanat. Hän sanoi tietävänsä ja oli karata paikalta, mutta halasin häntä. En halunut avautumiseni pilaavan ystävyyttämme, joka on ollut parasta, mitä minulle on vaihdossa tapahtunut. En nähnyt, mutta luultavasti hän poistui itkien paikalta sanomatta mitään. Sunnuntaina vielä näemme, toivottavasti.

Lisäksi sain omituisen viestin eräältä Sveitsiläiseltä naiselta pari päivää sitten. Luulin viestin olevan ensin roskapostia, jossa joku huijariyritys esiintyy naisena saadakseen koneeseeni viruksen tai rahaa huijattua. Mutta tämä viesti tuli yksityiseltä henkilöltä suoraan postilaatikkooni roskapostin sijaan. Googletin naisen nimeä ja löysin hänen Facebook-profiilin ja muita tietoja. Vastasin hänen viestiinsä ja jutustelimme jonkin aikaa, kunnes hän lähetti rohkeita kuvia itsestään. Etsi suhdetta ja olin kuulemma kaikkea mitä hän toivoi unelmiensa naisen olevan. Naisen?! Hän oli luullut minua naiseksi koko ajan, joka johtuu etunimestäni sekä siitä että meikästä nyt löytyy noita naiskuvia netistä. Vastasin hänelle pahoitellen, että olen kylläkin kaksilahkeinen. Viestit loppuivat siihen.

Sekava viikko. Sunnuntaina on viimeinen mahdollisuus puhua asiat kunnolla halki. Kiitos vielä -Zerials-, NightFan ja Lord_Kado tuestanne. ;)
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 12.04.2015 03:57

Kävin heittämässä ekan keikan keskustassa, vähän aluksi kuumotti että tuleeko puukosta vai mitä. Mutta se olikin niin lepponen paikka että pitää joskus käydä itsekin asiakkaana. Kyseessä siis Ruby & Fellas, Hämeenkadun koskisillan alla.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Leon Scott Kennedy » 21.04.2015 14:00

Terve!

Pitkästä aikaa foorumilla. En jostain syystä päässyt kirjautumaan uudelle foorumille ennen kuin nyt, vaikka monesti yritin.
Mutta mitäpä kuuluu? Perjantaisen eron vuoksi tässä on menty muutama päivä aika hyvässä jurrissa. Nyt tosin sairaslomalla flunssan kourissa. Voisi alkaa täälläkin pyörimään useammin.
Avatar
Leon Scott Kennedy
 
Viestit: 8
Liittynyt: 11.05.2014 12:48
Paikkakunta: Hamina

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Apple » 22.04.2015 02:08

^
Terveppä terve! Hyvinhän täällä menee, mutta pälättäjiä totta kai kaivataan aina lisää :)

Eilinen: elämäni ensimmäinen työpäivä. Varastohommat alkoivat vallan mainiosti! Katsotaan, pysyykö homma perehdytyksen jälkeen yhtä mukaansatempaavana. Lukion päättymisen jälkeen elämä on kyllä alkanut tuntua huomattavasti aikuismaisemmalta.
Avatar
Apple
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.03.2014 00:38

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 25.04.2015 07:29

Pääsin tänään ekaa kertaa painimaan töissä. Olin jossain peräjunttilan ainoossa kapakassa missä on kuulemma joka viikonloppu hirveet rähinät. Tänään oli vielä hiljasin ilta kuulemma pitkään aikaan, mutta silti joku mustis alko riehua tanssilattialla.

Juu, ja työkkäri näki sitten asialliseksi ukottaa meikältä 400€ työmarkkinatukia koska olin 14h töissä viime ilmoitusaikana. Käsittääkseni pitäisi pystyä tienaamaan 300€/kk ilman että vaikuttaa tukiin, eikä todellakaan noilla tunneilla päästä ihan niihin lukemiin. Jäi sit vuokra maksamatta, että kiva kiva...
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 25.04.2015 12:51

Tuli aloitettua pari viikkoa sitten burlesquen harrastaminen, joka sopii meikäläiselle täydellisesti. Kurssilla opetellaan liikkumaan korkkareilla, poseeraamaan sexysti, käyttämään viuhkoja ja erilaisia hepeneitä. Olen kurssin ainoa mies, joten keskittyminen on välillä hankalaa kun typsyt ympärillä tansahtelee stay upeissa rajut meikit naamalla. Tuskin maltan odottaa nännitupsu-tunteja, joita on tiedossa parin viikon päästä! :lol:

Torstaina oli muotokuvapiirrustusta Lontoossa. Oli eka kerta koko tässä vaihtarivuoden aikana kun tehtiin jotain perinteistä mallipiirrustusta. Tein lyhyen videon kurssista ja bongasin erää homopornokaupan ikkunalla Tomppa Finlandiaa. :)

https://www.youtube.com/watch?v=fZtQG37Nhpc
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 25.04.2015 15:13

Joni Ahonen kirjoitti:Tuli aloitettua pari viikkoa sitten burlesquen harrastaminen, joka sopii meikäläiselle täydellisesti. Kurssilla opetellaan liikkumaan korkkareilla, poseeraamaan sexysti, käyttämään viuhkoja ja erilaisia hepeneitä. Olen kurssin ainoa mies, joten keskittyminen on välillä hankalaa kun typsyt ympärillä tansahtelee stay upeissa rajut meikit naamalla. Tuskin maltan odottaa nännitupsu-tunteja, joita on tiedossa parin viikon päästä! :lol:


Ei helvetti. :D Jatka vaan samaan malliin, niin saadaan ainakin vähän erilaista suomikuvaa maailmalle.

Itsellä on tämä viikko viikko mennyt aika kiireisissä merkeissä koulun, autokoulun ja muun mukavan säätämisen parissa. Kaiken lisäksi olen ehtinyt sairastaa maanantaista alkaen yskää, nuhaa ja kuumettakin on hieman ollut, joten vähän on väsähtänyt olo ja odotan vain kesälomaa. Nyt olo on kuitenkin alkanut paranemaan ja olenkin jo lähes terve. Eiköhän tässä vielä kuukausi selvitä.

Alkaa näyttämään siltä, ettei kesäksi ole töitä tiedossa, joten vähän harmittaa. Otan sitten vaan rennosti perkele.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 28.04.2015 09:35

Kappas, sadan käyttäjän määräkin menny tällä forkalla täyteen, vaikka valitettavasti sekin kunnia meni varmasti jollekin botille.

Saakelin saakeli...Viikonlopuilta asti joutunut lojumaan kuumekoomassa ties minkä flunssan takia, jonka takia ylipäätään minkään tekeminen on ollut itselleni hyvin vaivalloista. Olo on yhä melko karmea, mutta huomattavasti parempaan päin mitä eilen, jolloin pelkkä ajattelukin vei niin saakelisti voimia. Yötkin menee liki jatkuvasti unettomuuden piikkiin, kiitos kuumeen, yskän ja tukkoisen/vuotavan nenän. Turhauttaa tämä flunssa myös senkin takia, että en taaskaan pääse verenluovutukseen, silloin kun se olisi suunnitelmissa. Seuraava kerta tarjoutuu taas joskus, hemmetti, kuukauden päästä.

Huoh, näköjään sitä kämppää johon hain joskus kuun alussa ei ole tullut saatua, kun koko paikasta ei ole kuulunut viikkoihin mitään vastausta. Töitäkään ei irtoa tältä suomen lohkolta hakemallakaan, mikä ei sinänsä yllätä itseäni lainkaan.

Eipä muuta kuin takaisin lepäilemään.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 30.04.2015 09:55

Elikkäs nyt on vappuaatto ja ulkona on valkoinen maa. Mutta perinteistä on pidettävä kiinni joten tänään ois tarkoitus pitää veljesseuran kesken olympialaiset, tällä kertaa tosin talvisellaiset, jossa kisataan erilaisissa lajeissa ja juodaan kaljaa. Ei yhtään helpota se että taidan vielä olla hieman kipeä mutta siitä on aikaa kun on viimeks päässyt kunnolla juomaan kaljaa (2 viikkoa).
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 02.05.2015 04:34

Elikkäs nyt pitäisi yöpyä Säkylän metsissä ensiviikon Torstaihin asti. Pukeutua Libanonin armeijan sotilaaksi, opetella arabiaa ja kaveerata rauhanturvaajia parhaimmilla näyttelijän taidoillani. Voisihan sen Vapun huonomminkin viettää ?
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 02.05.2015 05:17

Tohtori Freeman kirjoitti:Voisihan sen Vapun huonomminkin viettää ?

Ehdottomasti. Itsehän joudun olemaan karaokebaarissa selvinpäin koko vapun...
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 02.05.2015 12:45

whatever kirjoitti:
Tohtori Freeman kirjoitti:Voisihan sen Vapun huonomminkin viettää ?

Ehdottomasti. Itsehän joudun olemaan karaokebaarissa selvinpäin koko vapun...

Hyi vittu, itse varmaan ampuisin itteni tuossa vaiheessa. Ylipäänsä se on tarpeeks perseestä, että joutuu olemaan baarissa selvinpäin mut vielä karaokebaarissa vappuna. Osanottoja ja jaksamisia.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 03.05.2015 19:08

Siinähän ne vaput meni. Muutamat munkit tuli syötyä ja muuten oli aika tylsä viikonloppu. Jotenkin vähän heikko olo ollut, kun ei oikein jaksaisi tehdä mitään. Sunnuntai tässä mennyt vaan makaillessa ja tabletilla netissä surffaillessa. Huomenna takaisin arkeen.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 03.05.2015 20:08

Tämän foorumin bottien liiskamisen oheissa omat viikonloput menivät himassa, kaikessa rauhassa, sillävälin kun porukat olivat muualla. Teki eittämättä hyvää, kun pääsi piirtelemään miltei koko päivän ajan, ilman mitään järkyttäviä häiriötekijöitä. Okei, toisinaan kyllä huomio meinasi ajautua turhankin usein internetin ihmeelliseen maailmaan, mutta sain silti yllättävän paljon duunailtua yhden viikonlopun aikana. Samaan syssyyn pääsin kunnolla aloittamaan 2012-vuoden, Turtles-sarjan seuraamisen. Perhanan hyvä sarja, sanon minä.

Tietenkin tämmöinen parin päivän liki taukoamaton nördääminen ja piirtäminen tuntuu niin selässä ja yleiskunnossa, mutta nytpä onkin taas hyvä käydä kävelyllä muutaman päivän ajan, nyt kun sateetkin taukosivat.

Töitten ja asunnon etsintä? Ihan kuin tästä maasta löytyisi etsimälläkään jompaa kumpaa.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 03.05.2015 20:29

ForWeAreMany kirjoitti:Hyi vittu, itse varmaan ampuisin itteni tuossa vaiheessa. Ylipäänsä se on tarpeeks perseestä, että joutuu olemaan baarissa selvinpäin mut vielä karaokebaarissa vappuna. Osanottoja ja jaksamisia.

Ja jos toi ei ole tarpeeks rääkkiä, niin näihin tunnelmiin on hyvä päättää vappuviikonloppu:
https://www.dropbox.com/s/c3bwheqy0l8p1 ... 5.mp4?dl=0
Tuli melkein inttiä ikävä, siellä kyynelkaasukin oli sentään laimennettua. :lol:
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

EdellinenSeuraava

Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa

cron