Mitä kuuluu?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 15.06.2015 18:22

Mimicon takana ja toistaiseksi oli paskin laatuaan, toivottavasti ensi vuonna parantavat vähän tasoa siellä. Nyt kun tuo on saatu sanottua niin siitä huolimatta oli tosi nasta viikonloppu kun oli ison kirkonkylän kaveriporukka käymässä ja tästä seuras lauantaina neljän tunnin kännirantalentopallot jonka tuloksena paikat on paskana mutta ai saatana että oli hauskaa. Sunnuntaina puolestaan olin aivan jäätävässä darrassa pitämässä ekaa kertaa kaverin kanssa ohjelmaa missään conissa ja se oli sen verran mukavaa, että olen varmaan ensi vuonnakin Mimiconissa vetämässä vidya-musavisaa. Jos jotakuta kiinnostaa niin alla on visassa käytetty powerpointti ja jos joku sen vaivautuu lataamaan niin huikatkee kuinka monta osasitte arvata. :mrgreen: Visan voittajilla oli vain kahdeksan oikein joten ennätyksen tekeminen ei pitäisi olla hirveän vaikeaa.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6468713/Pelimusavisa.pptx
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 19.06.2015 22:06

Oma juhannus meni niin penkin alle kuin vain voi mennä. Ensinnäkin, jäin yksiin kotiin sen takia, että olisin tänään mennyt katsomaan kaverin keikkaa stadiin, kun muu perhe meni mökille parin sukulaisen kanssa. Noh, keikka peruttiin, mutta sovittiin, että nähtäisiin silti kaverin kanssa stadissa. Viimeinen bussi kaupunkiin meni kolmelta joten se siitä + kiitos töiden unirytmi taas niin sekaisin, että heräsin puoli kymmeneltä illalla ja silti väsyttää. Ei tässä voi muuta kuin nauraa ja juoda olutta. Jopa viime juhannus intissä oli oikeasti melkein kivempi. :lol:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja typewriter » 20.06.2015 15:56

Oma juhannukseni meni JV-hommissa. En paljoa tienannut, mutta kokemusta sain rutkasti. Illan tapahtumia:

-Joku Solid Snake yritti ryömiä metsän halki aitojen ali salaa alueelle, välttäen pääsymaksun (sain kiinni).
-Alueen ulkopuolella (mutta kuitenkin "välittömässä läheisyydessä") oli sammunut 15-vuotias tyttö, jolle jouduin tilaamaan ambulanssin koska ei minkäänlaista kipureaktiota. Ilmeisesti tolva kaljaa on vähän liikaa tuon ikäiselle (löysin tyhjän lootan tytön vierestä).
-Eräs känniääliö hajotti aluetta ympäröivän aidan, jouduin tekemään korjauspatentteja.
-Muutama hankala asiakas, joita joutui pitämään koko ajan silmällä ja rajoittamaan menoa.

Että sellaista mahtui kuuteen tuntiin. Ihan jännittävää kieltämättä. :D
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015
Avatar
typewriter
 
Viestit: 270
Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Paikkakunta: Imatra

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 21.06.2015 13:41

Mahtava fiilis. Eilen ja tänään kelit mitä parhaimmat, joten tänään aurinkotuoli pihalle. Tässä nyt makailen jäätelön ja kylmän juoman kera. Itikoitakaan ei näyttäisi paljoa olevan, joten on paljon mukavampi olla.

Ei tässä muuta. Nauttikaahan muutkin kesästä, jos kelit sallivat. 8-)
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 21.06.2015 17:10

Ihan jänskä juhannus takana, mulla on vielä day two aftershock-darra menossa mikä on ihan käsittämätöntä. Oltiin tosiaan mökkeilemässä Pohjanmaalla tyty-yden ja parin irkkikaverin kaa. Ihan basic-ilta oli siihen asti että toisen kaverin neljä randomia naispuolista kaveria ilmestyi paikalle ja me kun oltiin jo tinailtu aika tovi siihen mennessä niin omasta porukasta pikkuhiljaa alko jengi sammumaan. Itse tinailin perjantaina ja lauantain välisenä yönä johonki aamuysiin asti ja vahdin että nää yhdet separit eivät tapa itseään. Ei siinä, niillä oli ihan kohtuullisesti ilmasia viinaksia joten sen suhteen en valita. Kelit oli kyllä siellä päin ihan perseestä kun vettä tuli koko ajan aivan saatanasti. Nyt on sit kotopuolessa hyvät kelit mutta mieluummin hikkyilen tämän päivän itsekseni sisällä ja perehdyn pitkästä aikaa FL Studion saloihin.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 21.06.2015 22:17

Tämä juhannus ei kyllä ollut hirveä edistys edelliseenvuoteen jolloin olin intissä gineksessä. Alun perin piti lähteä mökille perheen kanssa, mutta päätinkin jäädä kotiin, koska kaverilla piti olla aattona stadissa keikka bändinsä kanssa, mutta se sitten peruttiinkin. Alkoholia kyllä kului kiitettävästi taas vaihteeksi. Alkaa tämä juhannus olla siis aikalailla paketissa kunhan toivun darrasta. :?
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 22.06.2015 15:49

Tämäkin juhannus olisi mennyt olemassaololtaan itseltäni tyystin ohi, ellei asiasta oltaisi useasti täällä ja muualla mainittu. Onpahan mitäänsanomaton juhlapyhä itselleni, mutta minkäs teen jos ryyppääminen ja mökkeily eivät kuulu kiinnostuksen kohteisiini. Sainpahan kuitenkin piirtää/pelata juhannuksen hiljaisuudessa taas rauhassa, kun muut olivat muualla. Työrintamalta ei kuulu myöskään mitään uutta. Toisaalta, jos työttänä elämisen toinen vaihtoehto olisi kuluttaa elämäänsä oravanpyörässä, niin tämänhetkinen olotila ei ole lainkaan pöllömpi.



Olen yhä edelleen sitä mieltä, että hammaslekurit ovat täysiä roistoja! Kaksi eri käyntiä ja molemmista käynneistä piti maksaa yli saturaisen verran, helevetti! Hammaslääkärikammojen lisäksi meillä ihmisillä on hammaslekurien laskujen fobia. Vähemmästäkin sitä ei uskalla käydä tarkastuttamassa leegojaan kuin parin-kolmen vuoden väelin.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 23.06.2015 14:30

Tänään kävin kaupungilla Puolenkuun peleissä ja noutamassa Sollin työvaatteet ja 04.07 alkaa hommat. Sääli että vaikka firman hommat maistuvat, on työtä vain arki ja lauantai aamuna. Eihän tuolla kukaan elä ja oon jo ruvennut kahtomaan kunnon kokopäiväduunia. Onhan minulla nyt C1E ajokortti, ampätti ja ajokokemusta "nuppirekoilla" vaikka kuinka jakaa niin ei luulisi olevan vaikea homma. Ja huomenna Provinssiin seuraamaan semmoista elämystä kuin "Muse" 8-)
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Marsa » 23.06.2015 20:14

Ihan jeessiä kuulluu. Kaverin polttari oli, samaisen kaverin häät oli, ja juhannuskin oli :D

Polttarit ja häät meni rauhaisasti ja itse join kohtuudella. Vaikka häissä olisi ollut ilmaset juomat, aloin juomaan vissyä ja siivoileen kolmelta aamuyöllä :D Sitten pitikin jo änkyräkännissä oleva kaveria lähtä taksilla viemään kotiin, ettei mittään suurempaa tappelua saa aikaseksi. Samalla lähdin itsekkin kotia kohti.

Juhannuksena pelattiin kaverin kanssa Revelations 2 ja The Last of Us -peliä. Oikeen mainio tapa viettää juhannus. Sunnuntaina sitten pirteänä töihin, kun puolet yöstäkin pelattu.

Pomolle pitäs vielä sanoa, että antais ees kaks pitkää vuoroa kuussa lisää, kun tää asuminen maksaa ihan mukavasti. Pittää vissiin hommata kämppis kohta :D

Tänään olin vapaapäivän kunniaksi äitin luona leipomassa pullaa, en ollutkaan tehnyt ruusupullia sen jälkeen ko koulussa opeteltiin. Olihan tuo ihan mukava päästä värkkäämään pitkästä aikaa, vaikka suurinosa ei miltään ruusuilta näyttänykkään :D
At the temple, there is a poem called "Loss" carved into the stone. It has three words, but the poet has scratched them out. You cannot read Loss, only feel it.
Avatar
Marsa
 
Viestit: 52
Liittynyt: 01.03.2014 13:06
Paikkakunta: Oulu

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 24.06.2015 07:59

Toisin kuin oletin, ei kotiin palaaminen ollut sellainen kulttuurishokki kuin peloteltiin. Kaikki asiat ovat ennallaan ja tuntuu etten olisi ollut poissa päivääkään. Kun saavuin Helsinki-Vantaan lentokentälle, tuntui kyllä oudolta kuulla suomea ympärillään. Vuosi vaihdossa jätti sellaiset jäljet, että kysyn automaattisesti kaupassa kassaneideiltä kuulumisia englanniksi ja huomaamatta vaihdan kieltä jopa joskus kesken lauseen. :P


Kotona oli minulle varattu voileipäkakku ja tuli pikaisesti siskoa lapsineen paluupäivänä nähtyä. Tajusin maalla pihalla käppäilessä etten ollut kuullut lintujen laulua ja puiden oksien havinaa melkein vuoteen. Se ihmispaljous ja liikennehelvetti oli loppuu asti kamalaa Englannissa. Tulipa viimein tajuttua miten oikeasti kaunis maa Suomi todella on, koska täällä ei ole joka paikka täyteen tungettu asustusta.

Opetan nyt yhdellä kuvataideleirillä, joka on ollut oikein mukavaa puuhaa. On tosi paljon kavereita ja tuttuja, joita haluaisin nähdä, kunhan peltotyöt saadaan ensin kotona hoidettua pois alta.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kaya » 26.06.2015 10:47

Viimeinkin tuntuu että asuntoasiat alkaa rullaamaan. Eilen käytiin katsomassa yhtä asuntoa, josta tuli heti fiilis että tämä mun on pakko saada. Epävirallinen tarjous tehtiin kyllä välittäjälle, ja maanantaina olisi sitten pankkiin meno säätämään tilit ja jutut kuntoon. ASP-laina kun saadaan vasta käyttöön lokakuussa, kun pakollinen säästöaika kaksi vuotta tulee täyteen. Ehdotettiin kyllä vielä välittäjälle, josko myyjälle sopisi että muutettaisiin vuokralle hänelle siihen asti että saadaan pankista lainaa. Toivottavasti enää ei tule mitään esteitä, ollaan jo puolison kanssa niin kypsiä tähän asuntoon. Hiton nistinaapurit. Ihan pakko ilmeisesti vetää niitä aineitaan niin että yöllä sitten ruvetaan jossain aineissa mölisemään ja viskomaan tavaroita pitkin seiniä yms -.- En kyllä enää ikinä muuta kerrostaloon.

Kesää sitä ei näytä sitten tulevan ollenkaan tänä vuonna. Ei sillä että mitään helteitä kaipaisinkaan, kun nyt välillä edes aurinko näyttäytyisi vaikka viileämpi olisikin ilma. Hyttysiä on kyllä ihan liiaksi asti ollut. No ehkä ne kelit paranee sitten kun itse jään elokuussa vasta kesälomalle :D
Avatar
Kaya
 
Viestit: 221
Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Paikkakunta: Lieksa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 03.07.2015 14:14

Huh hui hellettä. Lämpöhalvauksenhan tuolla meinaa saada kulkiessaan, toivottavasti ei ala ukkoset järkyttävästi jytisemään tällaisten lämpöaaltojen jälkeen.

Pitipä kuitenkin käväistä nuo Farmari-messut katsomassa, kun vanhempien kautta sinne lipun sain. Mitäpä ihmeellistä tuolla. Tulipa tehtyä todella surkeat tulokset tikanheitossa, sniputettua kiitettävän tarkasti semmoisella lelurynkyllä ja pislalla, kerättyä lettujen paiston verran pulloja kasaan ja nähtyä eläimiä. En tosin tiennyt, että emakko voi olla noin giganttinen möhkäle. Olen aina luullut possuja semmoisiksi keskikokoisiksi elukoiksi, mutta toisin on todellisuuden laita.


Samalla taisin päivän aikana pahoittaa jonkun konservatistin mielen, kun totesin tukevani homojen/lesbojen avioliittoa ja adoptiota. Eipä voi mitään. Samalla tuli tuon reissun aikana ostettua muutama litra kermatoffeeta ja hommattua hellepäiville panamahatun kopio.

On semmoiset helteet, että voisi ottaa pakastimesta jäätelöä ja painua parvekkeelle ryystämään teetä. Illemmalla voisi sitten sitten leipoa omenalettuja.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Salem » 03.07.2015 15:11

Työpäivä pulkassa ja kesäloma edessä. Kolme viikkoa huilia ja helteiden pitoa vailla sen suurempia kiireitä kuulostaa läkähdyttävän työpäivän jälkeen taivaalliselta. Loman ajaksi on toistaiseksi vain yksi meno tiedossa, kun emännän serkun rippijuhliin pitäisi osallistua. Hivenen kyllä etoo ajatus siitä, että tällaisessa helteessä täytyy puku päällä toikkaroida, mutta kerrankos sitä.
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 03.07.2015 15:37

Vihdoinkin se aurinko on paistanut (kirjaimellisesti) myös tähän risukasaan joka myös elämänä tunnetaan. Aivan mahtavia hellepäiviä ollut nyt tässä, harmi kun pitää vaan olla töissä ja ensi viikolla sitten jo viileneekin. Olen vieläkin ihan fiiliksissä siitä, kun sain koulupaikan. Nyt vaan tulee aika kiireinen loppukesä, kun pitää ruveta miettimään muuttoa sun muuta. Tänään soitin pomolle ja yritin neuvotella irtisanoutumista. Itse haluaisin lopettaa työt jo parin viikon päästä, mutta yhtään aikaisemmin en pääse kuin saadaan uusi työntekijä tilalle. Ei tosin luulisi, että tässä taloudessa siihen kauaa menee. Pääsen sitten itsekin nauttimaan vielä kesälomasta ennen koulun alkua. 8-)
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 05.07.2015 16:09

Kaksi viikkoa on mennyt oikein mukavasti kotona maalla. Opetustyöt sujuivat ilman suurempia paineita ja sain Savonlinnan musiikkitapahtumaa varten maalattua juuri ennen avajaisia onnistuneen muotokuvan eräästä kuuluisasta oopperalaulajasta.

Olen ollut vähän apea siitä ettei yliopistolla kohtaamani puolalainen tyttö pääse käymään Suomessa ja lähtemään kanssani oopperalounaalle, jonne sain kutsun kuukausi sitten. Suunnittelin kovasti kaikkea ja olisin ollut hurjan ylpeä hänen kaltaisestaan seuralaisesta. Nyt on pakko mennä ilman paria. En tunne kotikylältäni ketään jota kehtaisi pyytää mukaan. Tuntuu yksinäiseltä, kun kaikilla muilla on aina joku. Paras avekki juhliin olisi oma itseni naisversio, mutta valitettavasti tekniikka ei ole niin kehittynyttä vielä, että voisin kloonata itseni.

Ensi viikolla on mallitoimiston kuvaukset ja käyn myös Tampereella. Uusimman Terminaattorin voisi käydä katsomassa, jos kaikessa rytäkässä joutaa.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 09.07.2015 18:29

Hitto, että voi nuo kouluasiat stressata ennenkuin koko koulu on edes alkanut. Ei mitään hajua mitä kaikkea shaibaa sinne pitäisi lähettää, että he tietävät ja hyväksyvät, että olen tulossa sinne opiskelemaan puhumattakaan siitä, että pääsevätkö ne tiedot ikinä edes perille. Asiaa ei auta se, että pitäisi vielä töissäkin ravata. Pomo lupasi alkuviikosta ilmoittaa jatkosta eli milloin voisin irtisanoutua, mutta eipä ole mitään kuulunut. Hän lähtee vielä ensi viikolla lomalle, että pahimmassa tapauksessa saattaa mennä elokuun puolelle ennenkuin hän saa koko asian vireille.

Ei ole (tulevan) opiskelijan elämä helppoa. :roll:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 13.07.2015 06:40

Onpas tänne tullut pienenpuoleista eloa, viikonlopun aikana. Jatkakaa vain.


Terveisiä samalla taas kerran Kuopion Animeconista. Ei ehkä ihan edellisten kertojen veroinen, mutta silti mukava kesän piristysruiske...harmi vaan, että ensi vuoden coni jää varmaan välistä, kun kulkuyhteydet jonnekin Jyväskylään vaikuttavat erittäin epävarmoilta. Toivottavasti ei jää jyväskylään se tapahtuma.


Tulihan tuossa nähtyä taas sitä perinteistä. Saakelin ahtaita myyntipöytäsaleja, pitkiä jonoja, yaoi-miekkonen huutelemassa, lukuisia eri pukuja, jotain hämärää shittiä, paneeleja ja kaikkea muutakin. Doug Walkeria sekä myös suomalaisia julkimoita tuli nähtyä useaan otteeseen conin aikana ja kourallinen tuttaviakin. Tulihan tuossa hyödynnettyä serkkupojan kanssa Monster Hunter-taitoja sen verta, että voitettiin peräti jotain.

Käteen jäi tietenkin taas kerran sekalaista tilpehööriä, joista ainakin Tardis-kännykkälaukku jäi erittäin käytännölliseksi.
Ensi vuonna on kait tyytyminen sitten pelkästään Kawaconiin.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 14.07.2015 20:28

Jokin ihme väsymys on vaivannut tässä pariviikkoa, yöllä ei nukuta mutta muuten kyllä vaikka ois nukkunu sen 10h.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 23.07.2015 04:59

http://yle.fi/uutiset/hameenlinnan_uusi ... it/8174946

Täällä olin hommissa, ja vielä ihan lavan äärellä. En ole ikinä pahemmin AC/DC:stä perustanut, mutta kyllähän siinä kelpasi olla. Voipahan ainakin sanoa nähneensä. Paitsi että toi hehkutettu kitarasoolo oli ihan jäätävän puuduttavaa ripulia. Enemmän tykkäsin lämppäribändi Vintage Troublesta. :lol:
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 25.07.2015 22:03

Sain viimeinkin asennettua sen kiintolevyn ja mitä luultavimmin myös näytönohjaimen. Kuitenkin hieman vielä v***ttaa se että ilmeisesti hankein vääränlaisen käyttöjärjestelmän, jota selvittelen huomenna. Jottei ole ihan pessimististä kirjoittelua niin kone ainakin käynnistyy nopeasti :D
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 31.07.2015 09:47

Ihan jees fiilikset. Vajaat puolitoista viikkoa enää töitä ja sitten koittaa vapaus. Ei ole kyllä mitään kummoisia suunnitelmia, kun pitäisi vähän koittaa säästellä rahoja ja varmaan muutenkin menee jonkin aikaa, että saa unirytmin käännettyä. Sääennusteet ovat olleet elokuulle vähän suopeammat joten jos nyt edes kerran pääsisi vielä rannalle kaverin kanssa niin se olisi kiva.

Vähän harmittaa vaan, kun tuli asunnon etsiminen jätettyä niin myöhään. Juuri soitin MOASille ja sanoivat, että kaikki asunnot on jo varattuja joten hyvällä tuurilla voi saada enintään peruutuspaikan, mutta täytyy nyt hyvinkin jo ruveta katselemaan yksityisiltäkin asuntoa niin ei tarvitse sentään hotelliin muuttaa. :?
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 31.07.2015 11:54

Masse kirjoitti:Vähän harmittaa vaan, kun tuli asunnon etsiminen jätettyä niin myöhään. Juuri soitin MOASille ja sanoivat, että kaikki asunnot on jo varattuja joten hyvällä tuurilla voi saada enintään peruutuspaikan, mutta täytyy nyt hyvinkin jo ruveta katselemaan yksityisiltäkin asuntoa niin ei tarvitse sentään hotelliin muuttaa. :?

Ai saakeli, paska homma. Mikkelissä on kyllä tällä hetkellä aivan naurettavan paska asuntotilanne ja luin vastikään paikallislehdestä että kaikille opiskelijoille ei edes yksinkertaisesti riitä asuntoja. Veli on kanssa muuttamassa syksyllä Mikkeliin ja hän aloitti kämpän etsimisen ihan liian myöhään. Mikalolle kannattaa kans ihan läpällä käydä lyömässä hakemukset ja sit tietenkin kannattaa noita yksityisiä kytätä vaikka tori.fistä. Avokki on välillä vilkuillut broidille potentiaalista kämppää torilta ja sieltä on muutama inhimillisen hintainen yksiö jo löytynytkin. Toki yksityisellä asumisessa on omat riskinsä, mutta ei sitäkään kannata täysin poissulkea.

EDIT: Tänään tosiaan Kuopiorockiin, 5/5. Huomenna pääsee näkemään Bodomia uudella kakkoskitaristilla. #hype
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kaya » 02.08.2015 09:27

Hyvää kuuluu. Vihdoin ja viimein saatiin tällä viikolla asuntokaupat tehtyä, eli päästään tästä hellholesta pois jo ensi kuussa, fuck yeah! :mrgreen: Pitäs varmaan pikkuhiljaa ruveta pakkailemaan, tietäisi vaan mistä kannattaisi aloittaa? Vinkkejä?
Meinasi kyllä nekin kaupat ensiksi jäädä tekemättä kun löytykin kosteuksia kylpyhuoneesta, mutta saatiin myyjän kanssa sovittua sitten hommat silleen että he teetättävät remontin ja hinta nousee vain muutaman tonnin. Että meni se sitten kuitenkin ihan kivasti. Onneksi saunaa ei tarvinnut alkaa remontoimaan sen kummemmin.
Stressiä on ollut ihan liikaa tässä viimeaikoina, mm. tuon asuntoasian, vakuutuksien (ilmeisesti lapsena sairastettu siitepölyallergia ja atooppinen ihottuma on päteviä syitä hylätä vakuutushakemus) ja kavereiden ongelmien takia. Niin ja vielä tuo yläkerran asukki. Saatiin kaksi valitusta tässä tehtyä, eli kaiken järjen mukaan sille pitäisi tulla häätö. Meno on siitä lähtien ollut kahta kauheampi -.-
Tulikin sitten ilmeisesti perjantaina joku stressikynnys ylitettyä kun on siitä asti ollut ihan järkyttävä flunssa. Eilen oli melkein 39 astetta kuumettakin. Saapi nähdä onko huomenna jo työkuntonen. Kun on jo toinenkin työntekijä sairaana niin alkaa miehitys loppua töistä jos en minäkään kykene. No jospa tämä tästä pikkuhiljaa voitoksi kääntyisi.
Kolmen viikon loma alkaisi sitten 10. pv, mikäli saadaan siihen mennessä tuuraaja tälle toiselle työkaverille. Mikäli ei, niin sittenhän minun lomalle lähtö lykkääntyy. Samapa tuo, ei haittaisi vaikka siirtyisi pari päivää syyskuullekkin. Saisi touhuta siellä uudessa omassa kodissa kaikessa rauhassa.
Avatar
Kaya
 
Viestit: 221
Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Paikkakunta: Lieksa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 02.08.2015 23:37

ForWeAreMany kirjoitti:Mikalolle kannattaa kans ihan läpällä käydä lyömässä hakemukset ja sit tietenkin kannattaa noita yksityisiä kytätä vaikka tori.fistä.


Toisena hyvänä vinkkinä vuokraovi.com, sieltä löysin itsellekin asunnon Rovaniemeltä. Oikotie.fi voi myöskin kokeilla.
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 05.08.2015 11:21

Kymmenkunta hakemusta on pistetty paikallisiin rahtari ja lähettifirmoihin ja tässä ootellaan vastauksia. Täytyyhän nuo intissä ansaitut paperit pistää hyötykäyttöön, kun ei tällä siivoushommalla elä. Työtä kun on vain se muutama tunti per päivä. Onneksi sää on ollut viimeaikoina varsin kaunis niin uloskin on uskaltanut liikkumaan. Muuten päivät ovat menneet pelatessa ja paskanjauhannassa frendien kanssa milloin livessä, milloin skypessä.
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

EdellinenSeuraava

Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron