Mitä kuuluu?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 05.08.2015 19:10

Ollut aika tapahtumarikasta aikaa koko kulunut heinäkuu eikä vauhti näyttäisi hiipuvan. Helsingissä oli perjantaina mallitoimistolla kuvaukset, jossa teetätettiin mallikansio ja annettiin pitkä lista toimistoista joihin hakemuksia lähetellä. Koska en unelmoi luoda uraa mallina, otan koko jutun suhteen iisisti, enkä jaksa paljon harmitella jos en löydä alalta töitä. Katson ihan rauhassa miten homma lähtee etenemään.

Koulusta saan paperit ulos näillä näkymin jo joulukuussa ja sitä varten pitää saada lopputyönäyttely pidettyä lokakuussa. Yhdessä luokkakaverini kanssa löysimme Tampereelta täydelliset tilat joista ei tarvitse maksaa mitään vuokria. Joten sinne sitten kaikki katsomaan mars! 8-)
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 06.08.2015 20:12

Oli ihan kiva tapahtumarikas päivä tänään. Heräsin aamuneljältä hirveään sateen ropinaan ja ukkosen jytinään. Söin hieman yöpalaa ja bongailin salamia kunnes painuin takaisin nukkumaan. Aamupäivä meni koneella idlatessa ja asuntoa etsiessä joka ei kyllä tuottanut tulosta. Yhteenkin asuntotarjoukseen johon soitin oli jo 20 muutakin soittanut ennen minua.

Päivällä mentiin sitten faijan kanssa syömään sushia pitkästä aikaa. Harmi, kun ei ollut kauhea nälkä niin ei kauheasti tullut vedettyä. Siinä sitten pari tuntia susheja sulateltua lähdettiin katsomaan wanhojen autojen kokoontumista paikallisen jäähallin pihalle. Siitä sitten itse suuntasin terassille nauttimaan yhden lonkeron ja tapasin vielä faijaa viereisellä torilla jonne niiden autojen piti vielä kokoontua, mutta kun niitä ei näkynyt niin painuin Alkon kautta kotiin. Ihan kiva ~30 kilometrin pyörälenkki siinä tuli. :)

Edit: Ainiin, ja näin kun mopojonne melkein musertui rekan alle. Mopopoika oli risteyksessä kolmion takana odottamassa, kun vasemmalta tuli rekka. Silloin, kun rekka oli keskellä risteystä niin mopopoika lähti jostain syystä liikkeelle ja törmäsi rekan takarenkaaseen/perään ja kaatui keskelle risteystä. :lol:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 12.08.2015 23:33

Työt loppui maanantaina ja yllättävän kivuttomasti sain siirryttyä kirjaimellisesti päivärytmiin. Kivaa, kun nyt taas ehtii ja jaksaa käydä ulkoilemassa etenkin, kun säätkin on mitä parhaimmat.

Asunnostakin hierottiin kaupat tänään joten siitäkään ei tarvitse murehtia enää. Yllättävän monta tarjousta tuli, kun pisti "toriin" asuntohakemuksen. Pitää katsoa jos jaksaa sitten muuttaa MOAS:n asuntoihin kunhan niihin tulee tilaa.

Tänään tuli vielä postissa semmoinen kirje mitä en osannut odottaa, nimittäin kertauskutsu. Ilahduttavaa sinäänsä, mutta koulun takia vähän hankalaa. Tosin kestoa tuolla on vain kolme päivää joten luulisi koulusta saavan sen verran vapaata. Kiva päästä taas näkemään inttikavereita vaikka tästä ei ole edes vuotta, kun kotiuduttiin. :D
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 14.08.2015 12:54

Koulupaikka napsahti Lapin yliopistosta. Luokanopettajaksi pitäisi opiskella. Asunto hankittu ja vuokrasopimus alkanut jo ensimmäisenä päivänä tätä kuuta, vaan aivaimet saan vasta kun vuokravakuuden yms maksettu. Kemin ja Rovaniemen sosiaalitoimistot pallottelevat toisillensa vastuuta mahdollisista toimeentulotuista eikä asioista ota mitään selkoa. Onneksi finanssiasiat ovat edes jotenkin selviytymässä, vaan tappelu sossujen kanssa jatkuu varmaan vielä kuukausia...

Eli ensimmäinen oma koti siellä odottelee. Mukaan lähtee kotoa ykkös pleikari, Xbox, GameCube ja PS4 joilla olis hauska ehkä jotain stremijuttuja järjestää nyt kun keväällä koneenkin päivitin käyttökelpoiseksi. Jos siis aikaa opintojen keskeltä löytyy. Pelottaa ajatus oikeasta arjesta ja opiskelusta, kun ensimmäistä ollut viimeksi kunnollisena armeijassa ja jälkimmäistä kolme vuotta sitten lukiossa. Tosin luokanopettajakoulutuksessa on ensimmäisenä vuosi kuulema paljon leikkimistä ja muuta vastaavaa. Rankkaa. Onneksi kaupunki ja keskusta on edes hämärästi tuttu niin en ihan tyhjäpäänä seikkaile ensimmäisiä viikkojani.

Bändiä ei ole enää minkäänlaista. Viimeisin projekti vedettiin telakalle kun jäsenet levisivät ympäri Suomea. Tarkoitus olisi jatkaa jos ja kun kaikilla raha-asiat olisivat vakaammalla pohjalla - itse en usko moisen tapahtuvan. Toivottavasti Rollosta sitten löytyisi oman henkistä porukkaa. Jos se nyt siis on edes mahdollista.



Ps. Anteeksi homoporonosta.
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 14.08.2015 13:29

Nikkeli94 kirjoitti:Koulupaikka napsahti Lapin yliopistosta. Luokanopettajaksi pitäisi opiskella.

Toivottavasti tämä kuva sekaannus ei aiheuta haittoja tai vastaavia tapahtumia tulevaisuudessa. Kuitenkin jännän alan olet valinnut.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kallu » 14.08.2015 16:27

Työt loppui vihdoin tänään ja pääsee vähän lomailemaan ennen kurssien alkua. Kesä mennyt töissä istuessa ja lääkäreillä ravatessa, sillä koko kesän on ollut hieman epämääräisiä mahavaivoja. Mitään ihmeellistä ei ole löytynyt, joten kai se stressistä tjms. johtuu. Jotain häikkää oli bilirubiini-arvoissa, pitää ne tarkistuttaa vielä myöhemmin. Töissä ketutti kun ohjaajani oli itsepäinen luomuviherintoilija ja rupesi sitten mahavaivoistani kuultuaan tuputtamaan minulle jotain kasviproteiinijauhetta, joka kuulemma auttaa kaikkiin mahavaivoihin, koska hänen kaverinsa sanoo näin. Vaikka valmistaja ei mainitse sivuillaan mitenkään kyseisen tuotteen mahdollisista taikavoimista ja koitin selittää kantani ylipäätäänsä tälläisiin höynäytyksiin, niin eihän se mitään auttanut. Siinä vaiheessa kun jäin yhtenä päivänä kotiin ja rouva laittoi tekstiviestin, että hän voisi auttaa jos avaisin mieleni muulle kuin "koululääketieteelle", alkoi kopassa hieman keittämään. Mutta minkän teet jos kriittinen ajattelukyky puuttuu täysin. Idiootti. Onneksi jäi lomalle niin ei tarvinnut kestää aivan loppuun asti.

Syksy on taas tulossa ja täytyy myöntää, että odotan jo pienellä innolla. Syksy on noussut pikkuhiljaa suosikkivuodenajakseni ja kerrankin tuntuu, että on kiva palata kouluun. Toisen vuoden pitäisi olla ensimmäistä mielekkäämpi kun pääsee pikkuhiljaa suuntautumaan pääainetta kohti. Olin vielä suht varma ennen kesätöitä, että haluaisin lukea genetiikkaa mutta kesän labrassa istuttuani olen tullut täysin toisiin aatoksiin ja ehkä ne eläin/luontojutut olisi sittenkin mieluisampia. Pelastetaan leopardit <3 Toivottavasti syksyllä päästäisiin myös muuttamaan Helsinkiin, fingers crossed että Hoasilta saataisiin kämppä.
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 14.08.2015 21:46

Joo elikkäs, meikäläinen lopettaa hommat sollilla ja ryhdyn tilaustaksikuskiksi. Koulutus alkaa maanantaina. Edelleenkin ihmettelen että mihinkähän nyt sitä taas on ryhdytty, mutta kokeillaan ja katotaan maistuuko suharin hommat 8-)
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 16.08.2015 15:59

Mitäpä meikälle? Työttöm....siis aktiivinen työnhaku jatkuu tuttuun tapaan, vaikka en usko tilanteen muuttuvan yhtään mihinkään mikäli tämän lohkon työttömyystilanne jatkuu samaan tapaan. Kai tässä pitäisi hakea taas venäjän alkeisjatkokursseille tahi vastaavaa ja valmistautua tuttuun hajoamiseen. Mutta eipä tässä mitään sen pahempaa ole tiedossa. Haukkukaa toki valtion varoilla eläväksi pummiksi tai vastaavaa, mutta kyllä työttömänäkin pärjää...mukavuuksissa pitää toki säästellä aika pirusti, mutta niin kauan kun varat ja pullonkeruutuotot riittävät (tärkeysjärjestyksessään) vuokraan, ruokaan ja ylimääräiseen niin kyllä näinkin voi elää. Mikä tärkeintä, vapautta piisaa huomattavasti enemmän kuin jatkuvassa kellontarkkuudella oravanpyörässä juostessa.


Viime ajat ovat menneet kot'puolessa puiden kärräämisessä ja mummon nurtsin leikkuussa. Tuli ansaittua hieman taskurahaa ja tullut pelitettyä säännöllisesti serkun kanssa kämpällä joko MtG:tä tahi Last Night on Earthiä. Ihan mukavastihan tässä menee, kun ehtii myös halutessaan piirtämäänkin. Varsinkin kun sää ja lämpötilat ovat rauhoittuneet sopivasti, on koneella duunailusta tullut siedettävämpää, eiköhän tässä jossain vaiheessa saada jokin rytmi aktiivisempaan piirtelyyn.


Ihan mukavasti tässä menee. Oma asunto tekee toisinaan ihmeitä mielenterveydelle.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 16.08.2015 20:40

Ensi viikolla rupean työskentelemään lopputyön parissa, joka käsittäää 20 taulua ja installaation. Aikaa reilu kuukausi tehdä valmiiksi, joskin puolet stressistä helpottaa heti, kun vain aloittaa hommat. Jotain ongelmia matkan varrelle varmasti tulee.

On hauska nähdä mitä sitten valmistumisen jälkeen tapahtuu elämässä. Ahkera aion työnhaussa olla ja taideuralla myös, josta syystä olen pistänyt parit näyttelyhakemukset taidemuseoihin menemään. Yhteenkin pääsy olisi hieno meriitti taidealalla. Saan jo syyskuussa tietää pääsenkö hakemuksillani mihinkään.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Wagner` » 17.08.2015 16:18

Hyvää kuuluu. Kävin Kuopiossa asti tutkituttamassa miehisen eliksiirini ja lopputulema: en ole tuhkamuna... skool
Avatar
Wagner`
 
Viestit: 99
Liittynyt: 21.03.2014 10:28

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 17.08.2015 19:48

Varmaan elämäni hirvein krapulapäivä. Piti uhmata omaa hyvinvointia vielä lisää ja kävin pyöräilemässä 25 kilsaa tuolla helteessä. Kuolemanpelko on tosiasia.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 25.08.2015 17:01

Perjantaina alkaa viikon mittaiset kertausharjoitukset jonne pitäisi kulkea semmonen 400km. Paikalla pitäs olla ilmottautumassa kello 10:00 joten matkaan pitää lähteä jo torstaina. Samalla mulla menee yliopistolla fuksiviikko ohi joten viikon mittainen humala vaihtui metässä rämpimiseen. Noh, ainakin rahaa tulee ihan mukavasti sen sijaan että sitä menee 8-)
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 25.08.2015 19:51

Olen ollut pari päivää Kotkassa kuvaamassa Repin-instituutista mainosvideota. Tosi paljon vanhoja tuttuja olen tavannut ja ollut ennätys sosiaalinen. Eilen olin saada melkein sydärin, kun koululta tuli viestiä, jossa kerrottiin vaihtoon liittyvistä tehtävistä, jotka oli mennyt ihan ohi. Pitäisi kirjoittaa saakelin pitkät raportit opinnoista ja aikaa on kaksi viikkoa.
Eniten paniikkia aiheutti että kaikki pitäisi kirjoittaa enkuksi, mutta kaverini mielestä voi kyllä suomeksikin tekstiä raapustaa. Toivottavasti, sillä olen lopputyön kanssa muutenkin tosi kiireinen ja Tampereelle pitäisi palata ensi viikolla, eikä ole varmaa edes missä asun. :? Eräs tuttu ei yllättäen kykenekään kämppää tarjoamaan, joten olen pikkuisen huolissani.

Eiköhän kaikki lopulta järjesty.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 25.08.2015 21:04

Muutto alkaa olemaan aika lailla kasassa. Tänään tuli siis ajettua tänne Mikkeliin. Kämppä on hieman ankea. Valehtelematta jopa intin tuvat oli kodikkaammat. Noh, ehkä tähänkin tottuu (kuten intin tupiin). Koulu alkaa huomenna. Fiilikset on tällä hetkellä aikalailla:
Kuva
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 25.08.2015 21:53

Koulu alkoi ja tuli 18 vuotta täyteen. Sinäänsä ookoosti menee, mutta tämä viikko on loppuloman tapaan ihan helvetin hektistä menoa ja alkaa jo vähän olemaan rasittuneisuutta huomattavissa. Koulu, autokoulu ja vielä työtkin päälle, niin alkaa olemaan kalenteri aika täynnä. Huomenna on vielä kaiken lisäksi yksi ylimääräinen ajotunti vain sen takia, että eivät tajunneet ajattaa sillä automaattivaihteisella. :x Oletan, että sieltä tulee vielä laskukin perässä. Siitä saavat sitten kuula kunniansa perkele.

No, saahan sitä lisää harjoitusta ennen inssiä ja työtkin loppuvat lauantaina, mikä on todella hyvä juttu. Ei tällaisia hanttihommia vaan jaksa tehdä, kun synttärilahja rahatkin ylittää kolmen kuukauden palkan ja vielä reilusti. Totaalinen paskaduuni. Ei siinä, ettenkö töitä tekisi, mutta kaikella rajansa. Ainoa hyvä puoli on se, että sai sitä työkokemusta viimeinkin.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 25.08.2015 21:57

Hain iltalukioon ja se alkaa huomenna. Sitten muutaman vuoden päästä jotain korkeampaa koulutusta, en vielä tiedä mitä mutta jotkut insinöörihommat vois olla ihan mukavia. Pitää vähän selvitellä noita työllistymismahdollisuuksia ensin. Venäjää ja Ruotsia aion ainakin opiskella ihan kunnolla että laajenis vähän työmarkkinat... ja Venäjää opiskelemalla aukenee myös ihan uusi maailma internetissä.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 25.08.2015 22:36

whatever kirjoitti:Venäjää opiskelemalla aukenee myös ihan uusi maailma internetissä.

Tämä. Kelasin ihan tosissani aloittaa AMK:ssa venäjän opiskelun ainoastaan siksi että ymmärtää mitä itänaapurin pojat huutelee CS:ää pelatessa.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 03.09.2015 12:39

Opiskelut on lähtenyt ihan hyvin käyntiin ja yksinasumiseenkin on tässä viikon aikana jo aika lailla tottunut mitä nyt suurimmaksi vaikeudeksi koituu syöminen, kun ei koskaan tiedä mitä ruokaa laittaisi. Siksi onkin tullut syötyä lähinnä mäkkärissä ja subissa.

Eilen oli ykkösten bileet. Ajattelin aluksi vain pyörähtää paikalla, kun flunssa oli tekemässä tuloaan. Päädyin sitten kuitenkin lähtemään jatkoille. Muistikuvat loppuvat siihen, kun vaihdoin pari sanaa FWAM:n kanssa (muistaakseni) baarin jonossa. Hieman jännitti, kun löysin aamulla taskusta nettipankin tunnukset (joita en ikinä ota mukaan), mutta onneksi tililtä oli hävinnyt rahaa vain yhden kaljan ja taksimatkan verran. Ensi viikolla pitäisi vielä kestää tursajaiset. Sen jälkeen voisi vaikka keskittyä opiskelemaan. :D
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 04.09.2015 17:41

Elämä on aika kiinnostavaa ja stressaavaa juuri nyt. Koulu alkoi maanantaina ja oli tosi hankalaa palata vaihtovuoden jälkeen samoihin kuvioihin. Löysin uuden asunnon, jossa asuu yksi äärioikeistolainen hakaristejä käsivarsiinsa viillellyt heppu rääväsuisen tyttöystävänsä kanssa, ja vuokraisäntä on kaljaantunut ukkeli, jolla on 19 vuotias thaimaalainen tyttöystävä. Olen siis niin väärässä paikassa kuin voin ikinä olla, mutta onneksi vietän valtaosan ajastani koululla.

Vaihtovuoteen liittyen tuli sellaisia kökköjä uutisia, että tuli muistutus raporteista, jotka pitäsi kirjoittaa ensi viikoksi valmiiksi. Olin omaa huolimattomuuttani unohtanut kaikki raportit joka ottaa pattiin pahasti. Kirjoitan niitä nyt koko ajan kauhessa paniikissa aamusta iltaan. Yksi 8-sivuinen raportti pitää kirjoitta kaiken kukkuraksi englanniksi, mutta onneksi tämä kiva vaihdossa tavattu puolalainen tyttö lupasi auttaa käännöksissä.

Voin sen todeta ettei Tampere ole kotini. Olisin tosi iloinen, jos saisin paperit ulos joulukuussa, pääsisin myös lähtemään tuosta uudesta asunnosta helevetin äkkiä pois. Jos kaikki menee hyvin, toinen lokakuutta on hulppeat taidenäyttelyn avajaiset Tampereella minulla ja luokkakaverillani. :)
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Pidgeon » 05.09.2015 01:29

Masse kirjoitti:Ensi viikolla pitäisi vielä kestää tursajaiset. Sen jälkeen voisi vaikka keskittyä opiskelemaan. :D

Eikös se ensimmäinen vuosi ole tavallisesti omistettu juhlimiselle ja vasta sen jälkeen alkavat opiskelut. ;)

Itselläni jatkuu koulu jälleen ja suht hyvin motivaatio on säilynyt. Tosin taas on pakko ihmetellä miten vitussa tietojenkäsittelyn opiskelijalle on laitettu opinto-ohjelmaan kursseja yrityksen laskentatoimesta ja kuinka paskasti monet kurssit on järjestetty. Kuitenkin opintoja on reilu vuosi jäljellä ja viimeisellä lukukaudella kurssitarjonta on kaikista parasta, niin valmistuminen on tavoitteena. Muutenkin pääpaino on keskittynyt alan työpaikan löytämiseen, oli se sitten mitä tahansa mistä vaan voisi oppia jotain uutta.
Pidgeon
 
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2014 22:51

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 05.09.2015 09:52

Masse kirjoitti:Muistikuvat loppuvat siihen, kun vaihdoin pari sanaa FWAM:n kanssa (muistaakseni) baarin jonossa.

Joo me tultiin parin kaverin kaa jonottaa siihen sun kans ja jälkeenpäin, että kuinka vitussa pääsit Vaakunaan sisään kun jätkä oli ihan hyvässä kuosissa. :D Kyllä me sit baarissakin pieni tovi istuttiin samassa pöydässä, mut sit jossain vaiheessa tiet erkani. Meillä noi alottavien bileet oli tosiaan orientaatioviikolla ja meillä kaikki paskat tutustumisleikit osui just sitä seuraavalle päivälle nii meidän luokka kyllä tutustu keskenään tosi hyvin kun kaikilla oli yhdistävänä tekijänä ihan hullu rapula.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kaya » 06.09.2015 09:14

Muutto vihdoinkin ohi ja ensimmäinen yö nukuttu jo uudessa kodissa. Jee. Vähän meinas koti-ikävää illalla pukata ilmoille mutta, kyllä täällä on vaan mukava olla :D Tämä päivä meneekin sitten konsoleita asennellessa paikalleen ja purkaessa loppuja laatikoita.
Vanha kämppä on vielä siivoamatta kylläkin. Varmaan ensi viikonlopulle jää, kun on niin hektinen työviikko luvassa.

On vähän voimat ollu kyllä finaalissa kun samaan aikaan työpaikalla on ollut myös remontti. Jo se, että homma oli hirmu fyysistä kun kannettiin roskalavalle entistä tavaraa pois ja uutta tilalle, niin vielä henkistäpuolta ahisti remppaukot jotka heitti niin paskaa irstasta läppää että en edes tiedä. Niin ja vielä kusivat vessassakin lattialle. Hyi. Niin ja kävivät kesken työpäivän baarissakin vielä. Ilmanko ei sihti toiminu. No onneksi ne lähti jo perjantaina pois. Ensi viikolla vielä tulee sitten joku tyyppi mikä kertoo mikä tulee mihinkin ja miten saadaan uusista tiloista kaikki ilo irti :D Jospa sitä saisi näiden revohkojen osalta ensi kuussa jo vaikka huokasta ja rentoutua välillä. On niin stressin täytteinen kesä kyllä ollut.
Avatar
Kaya
 
Viestit: 221
Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Paikkakunta: Lieksa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 10.09.2015 16:18

Olipa eilen päivä. Lähdin lätkimään kämpästäni, kun en saanut silmällistäkään nukuttua viimeisenä yönä, kun muut talon asukkaat vain ryyppäsivät pitkin yötä ja mellastivat aamuun asti. Muutenkin paikka oli turvaton ja siivoton mesta, jossa sai aina olla varpaillaan. Koulukiireiden takia olen ollut myös todella stressaantunut, joten kaikki ylimääräinen paska tuntui tosi pahasti. Pakkasin eilen helvetin äkkiä tavarani ja lähdin litomaan ja löysinkin jo samana iltana tosi mukavalta vaikuttavan yksiön itselleni. Vuokra on kalliimpi, mutta tärkeintä on, että mielenterveyteni säilyy.

Lääkärissä kävin näyttämässä suussa ollutta kyhmyä ja minut ohjattiin hammaslääkäriin, jossa tulehtuneesta rauhasesta imettiin hyhmä pois. Nyt on suussa tikkejä ja pitää varoa puhumista ja syödä varoen. Kuitenkin asiat ovat nyt onneksi hyvin.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 11.09.2015 07:43

Hakemuksia menee suuntaan jos toiseenkin, vaikka voisin yhtälailla nakella kaikki hakemuseni alas sillalta. Tuolloin on jopa suurempi todennäköisyys, että joku työnantaja ne selaa läpi. Eilen tosin tapahtui varmaan ensimmäinen työpaikkaa koskeva puhelinsoitto pitkään aikaan...harmi vaan, että kyseessä oli taas puhelinmyyntihommaa. Hyvä edes, että ottivat ylös sen, että haluaisin työskennellä myymälässä.

Venäjän opinnot alkoivat taas eilen ja kadun päätöstäni jo nyt. Ei tällä opetustyylillä tahdo jäädä päähän sitten yhtään mitään, hyvä kun osaan edes lukea kirjaimia, mutta sanojen tunnistus ja lauseiden muodostus ovat yhtä tuskaa. Voi kun suurin ongelma olisivatkin ne suhuässät, mutta oikeasti suurinta ongelmaa aiheuttavat ne kaikki käsittämättömät femi,masku ja neutri-sukuiset sanat. Miksi helvetissä niitä sukuja pitää olla joka sanalla erikseen niin monta? Miksi tämän opetusmetodin pitää olla vielä niin kuolettavan tylsä, että en kykene millään keskittymään?

Kaikki tämä vaiva vain siksi, että tänne tulevat venäläisturistit eivät kaikki osaa englantia ja meille opetettiin pennusta saakka täysin turhaa ruottin kieltä. Joka viikko aina jouluun asti vituttaa mennä opiskelemaan. Ensi kerralla taidan aloittaa koko perusteiden kurssin ihan alusta.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 13.09.2015 11:08

Ensimmäinen päivä Suharina loppu eilen ja homma oli ainakin laskutuksen ja navigoinnnin suhteen jotain ihan muuta kuin odotin. Tilaukset tulee yhdestä puhelimesta, soitot tehdään toisesta, kolmas oli oma luuri, joka pääsi mukaan työntekoon gps:sänsä avulla. Lisäksi löytyi pieni lämpötulostin, kortinlukija ja Ipad. Ompussa on joku sovellus, millä rekisteröidään maksut ja tulostetaan kuitit. Ja sitten se tilauspuhelin on normaali samsungin androidi, mikä on tuulilasin kohdilla kiinni ja siitä hallitaan taukoa, otetaan vastaan kyytejä ja aloitellaan viiva lopetellaan työpäivät. Lienee sanomattakin selvää että näiden laitteiden sekamelskassa työskentely voi alkuun tuntua hankalalta, mutta viimeistään ekan päivän pätteeksi sormet osasivat jo hakeutua sinne minne piti.

Hommaa kuitenkin piisasi. Aamupäivä meni suhteellisen rennosti, kun kyytejä tuli tasaisempaan tahtiin, mutta päivällä kyytejä ammuttiin jo sarjatulella ja muutaman kerran oli pakko soittaa ja perua kyyti, koska en olisi yksinkertaisesti ehtinyt vartissa paikalle. Asiakkaat olivat lähinnä vanhuksia, näköonglemallisia ja vammaisia. Perus päiväkyytiläisiä siis. Totuushan kuitenkin on että kurssienkin ja yhden vanhemman kuskin perehdytysajojenkin jälkeen työ opetellaan lähinnä tekemällä, usein valitettavasti kantapään kautta. Mutta jos ala kiinostaa, niin asiakaspalveluhenkeä, paineensietokykyä ja paikallistuntemusta mielestäsi löytyy, plus nautit ajamisesta, kannattaa hakea kurssille ja kokeilla. Pelaaminen ja oikeastaan kaikki muu vapaa-aika tässä jää tietysti vähemmälle, mutta toisaalta kuskit tekevät työtä provisiolla ja työn lopetus, plus tauot ovat kaikki kuskin päätettävissä.
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

EdellinenSeuraava

Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa