Metal Gear Solid

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja NightFan » 13.09.2015 23:08

Mitä oon nyt seirannut niin samankaltaiselta vaikuttaa kuin portable ops ja peace walker eli hankitaan joukkoja ja seita ja sitä rataa.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 14.09.2015 01:29

Hunter97 kirjoitti:Ainaki FWAM on tätä pelaillut foorumilaisista, niin mitä mieltä teikäläinen on pelin väitetystä tarinan puutteesta? Jotenkin outoa, että tän sarjan peliä haukutaan tarinan puutteesta.

Pelissä on cutscenejä aivan vitun vähän, vähemmän kuin missään muussa sarjan pelissä. Tosi iso story missioneista on fillereitä ja tarina ei tunnu puolessa etenevän juuri mihinkään suuntaan ja pelistä on leikattu pois tarinakaarelle todella oleellinen tehtävä, jonka puuttuminen vituttaa allekirjoittanutta todella paljon koska tämän takia pelin loppu tuntui aikasen kankealta (tehtävän virallinen synopsis julkaistiin siis jonkun special editionin mukana tulleella Blu-Rayllä, löytyy myös Youtubesta). Tämän lisäksi iso osa tarinaan liittyvästä pikkutiedosta kerrotaan kaseteilla aivan kuten Peace Walkerissakin ja tällä on vältetty pitkät cutscene-pätkät, joka on mun mielestä aika semityhmä ratkaisu, sillä itse ainakin mieluummin katsoisin jonkun informatiivisen cutscenen sen sijaan että istuskelen Mother Basessa auton ratissa kuunnellen kasetteja. Cutscenejen määrästä kertoo aika lailla se, että lähes kaikki välipätkät olivat tuttuja entuudestaan trailereista.

Otetaan nyt vielä esimerkiksi se, että MGS4:ssä on ainakin kymmenen tuntia cutscenejä ja siihen verrattuna gameplaytä on aivan saatanan vähän, heitän hatusta että pelistä noin 70% on videota, joka on oikeasti aivan vitusti. Vitonen olisi puolestaan kaivannut kymmenen tunnin edestä noita cutscenejä, sillä välillä peliä saattoi pelata joku kahdeksankin tuntia yhtä kyytiä ilman että näki yhtään välivideota. Tän lisäksi pelistä vielä huomaa todella selkeästi sen, että Konami on jossain vaiheessa alkanut pitämään Kojimaa vähän tiukemmin narussa ja antanut ihan selkeän deadlinen pelille, sillä todella moni asia pelissä vaikuttaa todella keskeneräiseltä. Tämä on valitettavaa varsinkin siinä mielessä, että pelin piti tyyliin olla kaikista kovin MGS ja viimeinen jonka parissa ystävämme Kojimbo työskentelee ja itselle siitä jää lähinnä mieleen monin osin keskeneräinen farmaussimulaattori. Vika on kyllä ainoastaan siinä, että odotin peliltä aivan liikoja.

Tää kaikki ranttaus saattaa kuulostaa siltä että MGSV oli mun mielestä ihan paska peli, mutta näin ei todellakaan ole. Keskeneräisyydestä huolimatta MGSV on pelillisesti ja teknisesti kovinta shittiä mitä viimeisen viiden vuoden aikana on julkaistu ja pelisarjan fanipoikana itse olin ainakin ihan mehuissani kaikesta fanservicestä, mitä pelissä oli. Peli oli ainakin itselleni kaikinpuolin täysin uudenlainen pelikokemus, sillä en ole aiemmin pelannut mitään peliä jossa oikeasti olisi tehtävien suorittamisen kannalta näin paljon valinnanvapautta. Mulla on peliä joku 60 tuntia takana ja completion ratio on vasta jotain 58% luokkaa, joten tekemistä riittää vielä aivan jäätävän paljon. Suosittelen oikeasti, että kaikki kävelee nyt kiltisti lähimpään cittariin/anttilaan/gamestopiin/mihinvittuunlie ja kaikki ostaa tän pelin sillä tää oli kaikinpuolin aivan uskomaton pelikokemus. Omilla listoillani ihan ehdoton game of the year eikä harmita ollenkaan, että tuli PS4 hommattua puoliksi tän pelin takia.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 14.09.2015 17:28

Pelitunteja on huomattavasti vähemmän kuin FWAM:illa, mutta omat kokemukset ovat silti aikalailla samaa luokkaa. Nelosessa tuntui joka nurkan takana odottavan jonkinlainen välivideon pätkä, etenkin ensimmäisen neljänneksen aikana. Vitosessa videot ovat rajoittuneet sen perkeleen sudenpennun toilailuihin. Ennen tulevia bosseja namuteltiin välivideoissa pitkin peliä, nyt niitä potenttiaalisia vastuksia vilahteli säännöllisen epäsäännöllisesti vain alkupätkässä ja sitten täysi hiljaisuus heidän kohdallaan. Tietenkään minulla ei ole mitään käsitystä missä vaiheessa peli on menossa, sillä paljon aikaa on mennyt pelkkään perseilyyn. Eli moneen asiaan voi tulla vielä muutos. Jos vaikka ottaisin pään pois sarjan aikaisempien tuotosten perseestä ja katselisin tätä omana kokonaisuutena niin tästä voisi nauttiakin hieman enemmän. Lopuksi todettakoon vielä, että Peace Walkerin täysin skipanneelle pelin Mother Basen ympärillä pyörivä hääräily ja värväily ei tuota juuri mitään ongelmia.
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 15.09.2015 16:31

Mun mielestä MGS4:ssä se cutscenejen määrä meni hitusen yli. Välillä tuntui siltä, että katson elokuvaa vaikka kyseessä on videopeli. Videopeleissä gameplay on kuitenkin tärkeintä, mutta ei välivideoissakaan ole mitään vikaa, kunhan niitä on kohtuudella. MGS4:n jälkeen Peace Walker tuntui helvetin hyvältä ja pidänkin Peace Walkeria parempana pelinä, koska gameplay oli suuremmassa osassa, vaikka PW nyt graafisesti ja teknisesti olikin huonompi peli.

MGS4 on yksi parhaimpia PS3-yksinoikeuspelejä, sitä ei käy kiistäminen, mutta minun mielestäni se kävi välillä pitkästyttäväksi juurikin liian pitkien välivideoiden vuoksi. Peli olisi saanut sisältää reilusti enemmän gameplaytä kestoonsa nähden.

Phantom Painista en osaa sanoa, kun en peliä ole ostanut, enkä osta vielä pitkään aikaan, monista erinäisistä syistä. Ristiriitaista vastaanottoa ainakin saanut. Kyllähän tuo joskus menee ostoon.

PS. Toivottavasti kukaan MGS-fani ei tuhoa minua kommenttini perusteella, vaan kunnioittaa mielipidettäni.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja typewriter » 19.09.2015 18:52

Olen hämmentynyt, sillä "läpäisin pelin" (lopputekstit pyöri ja kaikkee), mutta sitten tää jatkuukin. Ja ihan vitun pitkään vielä. Onko tämä nyt se Chapter 2 vai mikälie.

Fob-missionit ihan hauskoja. Kai suorititte syyskuun 11. päivän iskuja? ;)
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015
Avatar
typewriter
 
Viestit: 270
Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Paikkakunta: Imatra

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 07.11.2015 20:23

Onko muuten totta, että jossakin vaiheessa peliä pitää olla tietty määrä sivutehtäviä tehty, että päätehtäviä saa avattua? Mietin vaan, kun olen tehnyt niitä sen 3 kappaletta. :D
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 07.11.2015 23:08

Hunter97 kirjoitti:Onko muuten totta, että jossakin vaiheessa peliä pitää olla tietty määrä sivutehtäviä tehty, että päätehtäviä saa avattua? Mietin vaan, kun olen tehnyt niitä sen 3 kappaletta. :D

Muistaakseni kyllä. Sivutehtäviä kannattaa duunailla muutenkin sillä niistä saa helposti porukkaa Mother Baseen ja muutenkin resursseja. Ymmärrän kyllä miksi side opseja ei välttämättä jaksa katsoa koska ne alkaa aivan vitun äkkiä toistamaan itseään. Sama pätee kyllä oikeastaan koko saakelin peliin.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 19.01.2016 00:40

http://www.gamesradar.com/metal-gear-so ... dow-moses/

Ihan mielenkiintosen oloinen ja näköinen tekele. Odotellaan vain jos Konami sanoisi jotain projektille turmiollosta.
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 19.01.2016 07:09

Nikkeli94 kirjoitti:http://www.gamesradar.com/metal-gear-solid-gets-unreal-engine-4-remake-called-shadow-moses/

Ihan mielenkiintosen oloinen ja näköinen tekele. Odotellaan vain jos Konami sanoisi jotain projektille turmiollosta.

Veli linkkas mulle saman eilen Steamissa ja naureskelin saman tien, että vois laittaa vedonlyönnit pystyyn siitä et missä vaiheessa Konami pistää tonkin projektin jäihin. Jokunen vuosi sitten jotkut fanit alkoivat tekemään ekasta Metal Gearista remakea UE:lla ja muistaakseni jopa David Hayter olisi ollut ääninäyttelemässä Soriddo Sneikkua siinä, mutta eiköhän Konami alkanut tätäkin porukkaa uhkailemaan lakimiesarmeijalla. Mut juu, vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta projektilta, jospa toi olisi tehty vähän uskollisemmin ja paremmin kuin Twin Snakes.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 04.05.2016 15:46

Jaksoin nyt vasta jatkaa Phantom Painia Chapteri I lopputekstien jälkeen ja voin kertoa että ehkä hieman vituttaa. Vanhojen tehtävien uudelleenpeluuta sekä muutama tärkeä tehtävä, jotka vain yhtäkkiä hyppäävät tehtävälistoille ja sitten annetaankin kaikelle selitys ja lopputekstit tulee. Tämän jälkeen pelattiin taas muutama vanha tehtävä uudestaan ja se olikin siinä. Ehkä mun pitäis päivittää ajatusmaailmani tälle vuosituhannelle tai jotain, mut kyllä mä vähän jäin jotain loppubossia (tai ylipäätään bosseja) kaipaamaan. Jälkeenpäin piti katsella se FWAMin mainitsema selostus ja välivideot siitä poistetusta viimeisestä tehtävästä ja itkeä itsensä uneen koska pettymys ja vitutus.

Ehkä opin hyväksymään tämänki tekeleen sitten joskus.
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 17.08.2016 16:56

https://www.youtube.com/watch?v=1A54N7HvBXU

Uutta Metal Gearia pukkaa. Voin kyl sanoo etten oo aiemmin nauranu pelin julkistustrailerille paskuuden takia. Peli vaikuttaa just siltä et gameplayltä voi olla tiukkaakin settiä, mut sit tarinalla ei oo varsinaisesti mitään tekemistä Metal Gearin hahmojen ja maailman kans. Eli vähän niiku MGSV.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 17.08.2016 19:56

ForWeAreMany kirjoitti:https://www.youtube.com/watch?v=1A54N7HvBXU

Uutta Metal Gearia pukkaa. Voin kyl sanoo etten oo aiemmin nauranu pelin julkistustrailerille paskuuden takia. Peli vaikuttaa just siltä et gameplayltä voi olla tiukkaakin settiä, mut sit tarinalla ei oo varsinaisesti mitään tekemistä Metal Gearin hahmojen ja maailman kans. Eli vähän niiku MGSV.


Linkin takaa löytyvä video ei toimi.

Katsoin kuitenkin trailerin ja mitähän tuosta nyt sanoisi... Trailerista päätellen MG:n tunnelma on lopullisesti kadotettu (taisi kadota jo MGSV:ssä, mitä olen kuullut. Kokemusta pelistä ei kylläkkään ole.) ja tästäkin tulee varmaan joku co-op -räiskintä. Haudatkaa Metal Gear, fanien tähden.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 17.08.2016 20:19

No, vaikken ole pelannut kuin Snake Eaterin, tekisi mieli itkeä. :cry: MGS taitaa olla kuollut.

Metal Gear Solid Snake Eater Pachinko saa taas itkemään kuinka kauniit välianimaatiot menevät hukkaan. :cry:
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 17.08.2016 20:59

Joni Ahonen kirjoitti:No, vaikken ole pelannut kuin Snake Eaterin, tekisi mieli itkeä. :cry: MGS taitaa olla kuollut.

Olet sentään pelannut sen sarjan parhaimman osan.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 17.08.2016 22:28

-Zerials- kirjoitti:
Joni Ahonen kirjoitti:No, vaikken ole pelannut kuin Snake Eaterin, tekisi mieli itkeä. :cry: MGS taitaa olla kuollut.

Olet sentään pelannut sen sarjan parhaimman osan.


Ei ole vaan paras MGS vaan yksi parhaista peleistä ikinä. Piste.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Gigante » 01.04.2017 15:10

ForWeAreMany kirjoitti:
Gigante kirjoitti:MGS-sarjan useat juonikuviot ovat vuosien saatossa rönsyilleet minne sattuu ja nyt olis aika punoa koko roska kerralla nippuun isossa finaalissa.

Jos pitäis yhteen lauseeseen nitoa kaikki mikä on vialla MGS4:ssä niin se on nimenomaan tässä. Tuntuu että Kojimalla ei ollut vitunkaan vertaa hajua puolistakaan selitettävistä asioista joten kaikki pistettiin nanomasiinoiden piikkiin ja se mikä ei ole huonosti kursittua plotholejen paikkaamista, niin se on sit fanserviceä (helvetin toimivaa sellaista kylläkin). Eniten MGS4:ssä harmittaa se, että pelimekaanisesti se on yksi sarjan toimivimpia ja hiotuimpia pelejä (tän lisäksi peli sisälsi aikansa parasta asepornoa) mutta silti varsinaista gameplaytä on 2,5 chapteria ja loput on sit ripulia. Viimeistä bossia ja Metal Gearien kötinää lukuunottamatta kaikki bossitkin oli turhia paskoja, millä ei varsinaisesti ollut mitään funktiota minkään kannalta. Kaiken kaikkiaan kyseessä on oikein hyvä peli, mutta mulla on niin paljon henkilökohtaista vihaa peliä kohtaan että tuskin tulee ikinä pelattua uudestaan läpi. Korkeintaan joskus kalsarikännäillessä ja nauraessa perseestä revityille selityksille ja retconneille.



Njuuh, BB-bossit eivät kyllä olleet järin tärkeitä kokonaisuuksia mitä tulee juoneen, mutta myönnettäköön että itse pidin kyllä Octopussin ja Ravenin kanssa käydyistä mittelöistä, varsinkin jos halusi välttämättä kokeilla onneaan ilman lämpökameraa ja nukutuspyssälöimällä. Wolffi menetteli muuten, mutta The End-matsi on silti ykkönen mitä tulee SimoHäyhäilyyn (varsinkin kun omassa pelissä papparainen nukahti kesken matsin).
Kevytkola-Mantis nyt olikin sitten lähinnä suuri Psycho Mantis+Sorrow cameo, jonka tarkoituksena oli vetää lähinnä läppää PS3:sta. Kohtaus kyllä sinänsä menetteli, mutta itse taistelu ei niinkään.


Se mikä minua kuitenkin nelosessa (monien muiden retconnausten ohessa) jäi kummastuttamaan, että miten REX ylipäätään oli käyttökelpoinen oltuaan vuosien verran säätilojen raiskaamana + hajotettuna paskaksi MGS1:n jälkeen. Kaikki muu tuohon asti perusteltiin kyllä nanokoneilla, muttei kuitenkaan REXiä. Liekö syynä tämä Retconnaus vaiko pahisten huoltoyritykset, jää mysteeriksi.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Silence » 26.05.2023 08:16

Niin, jos joku ei vielä ollut tietoinen niin Taas on yksi uusi helppo rahantekoremake tulossa:

METAL GEAR SOLID 3: Snake Eater on saamassa Remaken... tai siis, nyt nimellä METAL GEAR SOLID DELTA: Snake Eater

https://www.youtube.com/watch?v=1YDauj2Ayog

Plus alkuperäiset kolme Metal Gear Solid-peliä julkaistaan uusille alustoille ehostettuina remasterointeina (mukaanlukien original MGS3). Syksyllä tapahtuva julkaisu kulkee nimellä METAL GEAR SOLID Master Collection Vol 1.

https://pelaaja.fi/uutiset/metal-gear-solid-3n-uusioversio-paljastettiin-ensimmaiset-kolme-metal-gear-solid-pelia

---------------------------------------------

Sinänsä hienoja uutisia. Varsinkin että tuovat myös alkuperäiset pelit takaisin. Ja ilmeisesti MGS3-remake on alkuperäiselle uskollinen eikä Silent Hill 2sen tyylinen "uusi tulkinta". Kai. Saa nähdä.
Mutta... olipa tyhjän yhdentekevä ilmoitus aikalailla kaikesta. Mitään ei oikeastaan näytetty tai kerrottu. Remaken teaseri oli aivan mitäänsanomattoman tyhjänpäiväinen paljastustraileri, ilman pelikuvaa tai oikeastaan ilman yhtään mitään ja myös alkuperäisten pelien uudelleenjulkaisu jäi todella pökäleeksi tietojensa osalta. Aivan kuin... nämä projektit olisivat ihan alussa vielä, eikä ole hirveästi mitään kongreettista näytettäväksi. Niin ja taas jäi MGS4 julkaisematta uudelleen, vaikka peli on olemassa vain PS3-versiona.
En jaksa edes yllättyä jos tämä "master collection" onkin vain vanha HD Collection vuosikymmenen takaa mutta uudelleenpieraistuna uudella nimellä nykylaitteille.


Olisin mieluummin odottanut vaikka vuoden lisää jotta olisi tullut kunnon traileri, kunnollisella pelikuvalla, ja lopuksi kiva yllätyspaljastus että julkaisu on kahden kuukauden päästä.
Mutta ihan oikein kunnon aploodit sille että Konami on muuttanut Remaken nimeä hieman jotta originaalin ja remaken pystyy erottamaan toisistaan. Kiiitos.
Avatar
Silence
 
Viestit: 808
Liittynyt: 01.03.2014 00:00
Paikkakunta: Turku

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 26.05.2023 23:37

^
Odotettu uutinen. Itse olen vain MGS3:n pelannut ja senkin 3DS:llä, jolla oli kyllä hieno kokemus. Jos kyseessä onnistunut remake, jossa kaikki tunnelmaa ja hassuttelua myöten mukana ja vain itse pelattavuutta rukattu, on kyseessä sitten pakkohankinta. Niin helposti voidaan pienillä muutoksilla muuttaa alkuperäisen charmia ratkaisevasti.

Nuo vanhempien pelien mahdollisesti sama HD-collection -julkaisu ei haittaa. Mutta jos jotenkin kustaan, saapahan vielä helposti Xbox360:lle sen trilogian hankittua.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Gigante » 27.05.2023 06:13

Vaikka Ps3:lle löytyykin entuudestaan MGS-kokoelma, ei tuo tuleva HD Collection myöskään pahalta kuulosta. Kunhan MGS1 olisi mukana ihan levyllä eikä digiversiona, kuten Ps3:lla. Saisivat kyllä jo julkaista tuon MGS4:n uudemmille konsoleille, vaikka peli onkin lähinnä paljon levytilaa vievä elokuva/tv-sarjapaketti, jonka asennus vei aikaa.


Itse MGS3 Remake...ihan kiva juttu, vaikkei itseäni oikein tällä hetkellä jaksa innostaa. Ihan hyvä pelihän se, muttei semmoinen jonka pariin olisin jaksanut palata heti uudestaan. Meinaan, meikä ei ole mikään mestari mitä hiiviskelyyn tulee ja vanhempien pelien kontrollien osalta tuli tappeluissa usein vaan turpaan.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Silence » 02.06.2023 07:35

https://www.eurogamer.net/konami-confirms-metal-gear-solid-delta-snake-eater-will-reuse-original-voices

Ohhoh, aikamoinen yllätys. Metal Gear Solid Delta tulee käyttämään alkuperäisen MGS3n ääninäyttelyä uudessa versiossa sellaisenaan.

Ainakin tämä tarkoittaa sitä että kyseessä on suora remake eikä mikään "uudelleentulkinta".

Sinänsä outoa että kaikista maailman pelistudioista juuri Konami tekee näin, sillä Konami jos kuka on aina ollut ensimmäisenä pelien uudelleenjulkaisuissakin automaattisesti uudelleenduppaamassa koko pelinsä uudelleen kun eivät ole jaksaneet näyttelijöiden sopimuksia uusia edes vanhojen peliensä uusintajulkaisuissa(Silent Hill 2, 3, Shadow of Memories).
Avatar
Silence
 
Viestit: 808
Liittynyt: 01.03.2014 00:00
Paikkakunta: Turku

Re: Metal Gear Solid

ViestiKirjoittaja Silence » 26.10.2023 08:41

Jahas, näyttää siltä että uusi METAL GEAR SOLID MASTER COLLECTION on paljastunut nopeasti kyhätyksi rahastukseksi (ainakin julkaisumuodossa).

Metal Gear Solid 1, 2 ja 3 ovat ilmeisesti lähinnä vanhojen konsolijulkaisuiden emulaattori-porttauksia, lukittuna 720p tilaan, ilman resoluutio tai grafiikkasäätömahdollisuuksia, huonoilla tekstuuri ja ääniongelmilla ja kontrolliongelmilla.

Kaunista miten peliklassikoita kohdellaan. Toivoin parempaa, mutta en jaksa edes teeskennellä yllättynyttä.... Täytyy kai odottaa vuosi tai pari että netti täytyy pelit korjaavista modeista.

Fanit näyttävät jo aloittaneen pelien korjaamisen mm resoluutio/tekstuuri patcheilla: https://www.pcgamer.com/it-took-a-modder-just-hours-to-add-4k-support-to-the-metal-gear-solid-collection/

-------------------------------------------------------------------------------------------
Tulevasta Metal Gear Solid 3 remakesta on julkaistu gameplay videota: https://www.youtube.com/watch?v=482KdaksiS8
En hirvästi jaksa tässä vaiheessa innostua kun tapana on että kaikki uusi tuntuu menevän aina v*tuilleen kuitenkin...
Avatar
Silence
 
Viestit: 808
Liittynyt: 01.03.2014 00:00
Paikkakunta: Turku

Edellinen

Paluu Muut pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa