Horoskoopit yms.

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Horoskoopit yms.

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 20.07.2014 21:53

Olen aina ollut kiinnostunut horoskooppien luonnekuvauksista, sillä ne pitävät varsin hyvin paikkansa. Olen jopa niin hömppä, että jos satun kiinnostumaan jostakin naisesta, haluan melkeinpä ensimmäiseksi selvittää leidin horoskooppimerkin. Alla pari sivustoa, joita on ollut kiinnostavaa lueskella.

http://www.horoskooppi.com/aik_luonnekuvaus.html
http://www.astro.fi/self_knowledge/characterHoroscope


Horoskoopiltani olen kauris. Kiinalaisen astrologian mukaan käärme.

Molemmista merkeistä kerrotut piirteet pitävät aika hyvin paikkansa, vaikka toisaalta eriäviä analyysejä toki löytää, jos lukee kaikkien eri tulkitsijoiden näkemyksiä. Mielenkiintoisinta hupia on lukea Suomi24:n palstoja, joissa kysytään millaisia miehiä kauriit ovat naisten mielestä. :)


En kuitenkaan usko horoskooppeihin mitenkään sokeasti. Mitään lehtien päivä- tai viikkohoroskooppeja en edes vilkaise. Kyse on viihteestä siinä missä hassut kissavideot tai porno.


Mitäs muut foorumit ovat merkeiltään?
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Beksiii » 20.07.2014 23:19

Itsehän en varsinkaan horoskooppeja ole koskaan minään pitänyt johtuen kaiketi ihmisistä, jotka sillä rahaa tekevät idioottien avustuksella tai sitten vaan pelkästään niistä idiootteista. Mutta silti on katkerasti pakko antaa pieni papukaijamerkki luonnekuvauksille mitä ainakin omaani (oinas/lähikäärme) -komboon tulee. Vielä mystiikkaa entisestään lisää se, että äitilläni on täsmälleen sama syntymäpäivä kuin minulla eli jaamme samat merkit.

Niin ja päätti ottaa nilkkaansa lohikäärme-aiheisen tatuoinnin vuosi siten blaa blaa (henkeäsalpaavaa noituutta) ja ''sattumien'' kauppaa :mrgreen:

Lyhyesti; Kiehtova ja jokseenkin kaunis aihe, minkä perustalta yhteiskuntia en kuitenkaan lähtisi rakentamaan.
Avatar
Beksiii
 
Viestit: 88
Liittynyt: 07.03.2014 12:44
Paikkakunta: Helsinki

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Gigante » 20.07.2014 23:51

Skorpparinahan sitä ollaan, mutta kiinalaisen astrologian puolelta en mene aivan varmuuteen. Eräs sivu sanoo meikän olevan lammas, kun taas toinen ehdottaa hevosta, joten tiedä tuosta. Mielestäni vähän turhan monimutkainen tuo kiinalaisten menetelmä.




Skorpioni pitää yleensäkin ottaen syväluotaavasta tutkimuksesta. Hän tonkii erityisen mielellään sontaa, paljastaa väärinkäytöksiä, salaliittoja, salaisuuksia ja ihmisten pimeitä puolia. Kuolemasta ja kivusta puhuminen ei häntä pelota ja saattaa tuntea suoranaista viehtymystä kauhuun.
. Jälkimmäisin kuvaus ainakin osuu erittäin paljon nappiin ;) . Muut? Noh, jollain tavalla ainakin.

...Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.
...

...Skorpioni on hyvin intensiivinen ja syvällinen tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa. Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan...

...Skorpioni on merkkinä hyvin mustavalkoinen ja on kykenevä parhaimmillaan mitä suurimpaan kypsyyteen, valoisuuteen ja viisauteen, mutta pahimmillaan hän on hellittämättömän kostonhimoinen ja vihan riivaama ihminen...



Mutta pentele, nämähän vastaa meikää suorastaan pelottavan paljon. :shock:




Onhan näitten raapustusten lukeminen sinänsä ihan njeesh-touhua. Sattumanvaraisestihan näitä tulee joskus vilkaistua eri lehdistä, mutta en pahemmin usko tämmöisiin raapustuksiin. Jotai'njuttuja aina silloin tällöin osuu sattuman varalta kohdilleen, mutta en silti usko että taivaankappaleiden asennot tätä meidän elämää pahemmin määrittelevät.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja NightFan » 21.07.2014 11:20

Elikkäs ite olen 10.3 syntynyt joten tässä on minun eri horoskooppeja otettuna tältä sivustolta.

Eläinradan horoskooppi kirjoitti:Peruskala on humoristinen, narrimainen ja myötätuntoinen mukautuja. Jo varhain hän keksii, että maailmassa selviytyy mainiosti ilman egoa, tuota individualistien toteemia.

Kalat ihmettelee maailman menoa, ja jos se näyttää liian ahdistavalta, hän pakenee mielikuvituksensa siivin aavan meren tuolle puolen. Jos hänellä on onnea ja suojelijoita, hän päätyy tangolaulajaksi, teatteriin tai pyörittämään persoonallista bisnestä.


Druidien horoskooppi kirjoitti:Surumielinen paju on mystinen ja haaveileva. Hän helposti toivoo liikaa ja pettyy kun toiveet eivät toteudukkaan. Paju on tunteellinen ja hän arvostaakin kaikenlaisia nautintoja paljon enemmän kuin tavallista sujuvaa arkea. Empaattinen ja taiteellinen paju heittäytyy surumielisyydessään mielellään runolliseksi ja mielikuvituksen avulla saakin aikaan uskomattomia teoksia. Pajun mieliala ailahtelee ja suututettuna hän ei pysty antamaan anteeksi vaan on pitkävihainen.


Kuuhosorkooppi kirjoitti:Härkä kuumerkkinä on kuin symbolinsa: Vakaa, eteenpäin menevä vastuuntuntoinen puurtaja. Merkki on juuri se henkilö joka jaksaa epäonnistumisistaan huolimatta mennä eteenpäin ja saavuttaa määränpäänsä riippumatta siitä mitkä hänen lähtökohtansa ovat.

Vakaata kulkemista siivittää härän hyvinkin esiintuleva aistillisuuden ja harmonian tarve - Oli kyse sitten asunnon sisustamisesta tai lasten käyttäytymisestä. Härän kanssa kulkea tasaisin askelin.

Huonoina piirteitä vakaan ja selkeän määränpään rinnalle tulee jääräpäisyys: Jos asian voisi tehdä helpomminkin mutta se ei ole härän mieleen, sitä ei tehdä helpommin


Atsteekkien horoskooppi kirjoitti:Vesi on rauhatomuuden merkki ja sen alla syntyneet ihmiset voivat olla hyvinkin hankalia. Veden piirteisiin kuuluukin ennustamattomuus ja epäluotettavuus. Tunteet ja mielipiteet voivat vaihdella nopeasti ja vesi-merkit ovat yleensä lyhytpinnaisia.

Vesi-henkilö voi olla myös hidas oppija, mutta tekee kyllä tehtävänsä ajan kanssa.


Kiinalainen horoskooppi kirjoitti:Apina on viihdyttävä, huumorintajuinen kumppani, vapautta rakastava luonne ja verraton ystävä. Hän on yleensä koko ajan äänessä ja hän kekseliäs ja hyvä ratkaisemaan ongelmia. Hän on suvaitsevainen, järkkymätön ja hänellä on luova järjestelykyky. Apina hyväsydäminen, vaikka saattaa joskus vaikuttaa röyhkeältä. Hänen mielestään ei ole mitään pahaa päästellä joskus valkoisia valheita.

Apina on myös utelias ja valmis kokeilemaan kaikkea. Apina antaa helposti periksi mielihaluilleen ja haluaa tehdä asiat tässä ja nyt.


Suomalainen horoskooppi kirjoitti:Villisika, jonka sydänmerkkinä on karhu, on voimakas, omanarvontuntoinen mutta silti herkkä ja tunteellinen. Villisika-karhu on hyvin persoonallinen henkilö ja onkin usein sielultaan hyvin taiteellinen.

Villisika-karhu pukeutuu väljiin ja mukaviin vaatteisiin, inhoaa rajoja ja pyrkiikin vallattomasti toteuttamaan omia visioitaan ja elämään elämäänsä omien vaistojensa määrätessä valintojaan.

Villisika-karhun tapa syventyä oman mielensä vietäväksi aiheuttaa hänelle välillä ongelmia, siksi hän tarvitseekin maan kamaralla pysytteleviä ystäviä pitämään hänetkin aisoissa. Vaaroista varoittaminen ei saa häntä yleensä muuttamaan mieltään, mutta helpottaa kritisointiin asennoitumista. Villisika-karhu inhoaa kaikenlaista arvostelua, eikä muuta elämänsä eikä tapojansa minkäänlaisten kritiikin vuoksi.

Taiteellinen ja tunteellinen villisika-karhu on päättäväinen ja elää elämäänsä juuri niin kuin itse parhaakseen näkee.


Nämä eroavat toisistaan aika paljon mutta samaakin löytyy, yllättäen tämä taiteellisuus esiintyy melkeimpä eniten ja koen itseni täysin 'ei-taiteelliseksi'. Parhaiten minua kuvaavan koen olevan tämä viimeinen eli suomalaisen horoskoopin.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 22.07.2014 10:12

Ihan mielenkiintoisa aihe, vaikka en horoskoopeista välitä. Itsehän olen skorpiooni ja näemmä nuo horoskoopit osuvat aika hyvin kohdalleen. En lue horoskooppeja viikottain, mutta joskus olen sivusilmällä kattonut.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Lord_Kado » 11.08.2014 02:04

Melko lailla nappiin osuvan henkisen profiilin saa allekirjoittaneesta lukemalla Vesimiehen kuvauksen melkein mistä tahansa huuhaalähteestä.

Pelottavaa, tiedän. :shock:
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.
Avatar
Lord_Kado
 
Viestit: 158
Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Gigante » 20.05.2015 14:46

Päätinpä postata tämän tänne, kun luonteenkuvaukset ja muut sellaiset sopivat tämän ketjun henkeen.

Elikkä mitä Tarot-korttia kukakin täällä edustaa?

http://quizsocial.com/what-tarot-card-are-you/

Yllä olevan testin mukaan, (jos joku löytää parempia testejä niin saa ihmeessä laittaa.), meikän kohdalle osui Maagikko (The Magician)

The Magician
You make the impossible happen. You See things (with a capital S), everything from people's true colors to the obscure Easter eggs hidden in cult TV shows. Others see magic where you see the invisible matrix of how it works.





...

Vielä tämmöiseksi bonukseksi, D&D-pelien hengessä oleva Aligment-testi.

http://easydamus.com/alignmenttest.html

Testin mukaan meikä asettuisi linjalle, True Neutral.


A neutral character does what seems to be a good idea. She doesn't feel strongly one way or the other when it comes to good vs. evil or law vs. chaos. Most neutral characters exhibit a lack of conviction or bias rather than a commitment to neutrality. Such a character thinks of good as better than evil-after all, she would rather have good neighbors and rulers than evil ones. Still, she's not personally committed to upholding good in any abstract or universal way.

Some neutral characters, on the other hand, commit themselves philosophically to neutrality. They see good, evil, law, and chaos as prejudices and dangerous extremes. They advocate the middle way of neutrality as the best, most balanced road in the long run.

Neutral is the best alignment you can be because it means you act naturally, without prejudice or compulsion.

Neutral can be a dangerous alignment when it represents apathy, indifference, and a lack of conviction.



En kiellä, etteikö osa sanoista osuisi kohdalle.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Kallu » 20.05.2015 16:51

High Priestess

You radiate the divine and the natural. You are intuitive in your beliefs and choices. You are a blessing - even if you come in disguise from time to time.

Suorastaan säteilen jumalaisuutta :D
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja whatever » 20.05.2015 19:19

Kuva
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja NightFan » 20.05.2015 23:10

The Moon (mites sattukin)
Deep and introspective, you can puzzle over a single idea for days. You're an intellectual--often seeing meaning and purpose where others see average, everyday occurrences. When something is off, you feel it before you see it. Your first impressions are almost always right.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Masse » 20.05.2015 23:25

Vaa'an sairaudet:

Nestetasapainoon liittyvät ongelmat ovat Vaa'an omaisuutta. Munuaissairaudet, virtsarakon tulehdukset ja sokeritauti vaativat keskittymistä ruokavalioon, mikä ei ole niinkään helppoa makean persolle Vaa'alle.


Pitäisi varmaan oikeasti käydä testauttamassa itseni diabeteksen varalle, kun noita makeita sokerilitkuja tulee vedettyä päivittäin. :?

Vaakaa sanotaan myös johtaja-luonteeksi. Itse olen kyllä täysi johtajan vastakohta, koska olen yleensä melko alistuva ja vihaan vastuuta. Pomotteleva ehkä enemmänkin joissain tilanteissa mikä ei ole niinkään johtamista omasta mielestäni.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Kaya » 21.05.2015 09:31

The Moon tuli mullekkin. Melko osuvahan tuo kuvaus oli.
Avatar
Kaya
 
Viestit: 221
Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Paikkakunta: Lieksa

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Lord_Kado » 22.05.2015 07:17

Gigante kirjoitti:Päätinpä postata tämän tänne, kun luonteenkuvaukset ja muut sellaiset sopivat tämän ketjun henkeen.

Elikkä mitä Tarot-korttia kukakin täällä edustaa?

http://quizsocial.com/what-tarot-card-are-you/

Yllä olevan testin mukaan, (jos joku löytää parempia testejä niin saa ihmeessä laittaa.), meikän kohdalle osui Maagikko (The Magician)

The Magician
You make the impossible happen. You See things (with a capital S), everything from people's true colors to the obscure Easter eggs hidden in cult TV shows. Others see magic where you see the invisible matrix of how it works.


Ha-haa, Gigs, olemme samaa arcanaa, ei niin yllättäen. Luulin kylläkin itseäni Pöljä (The Fool) arcanaksi...

--

Vasta ensimmäinen askel elämässä on siis otettu, ja kaikki suuret jutut on vielä edessä, mikä on oikeastaan vielä tämän ikäisenä aika säälittävä saavutus... Toisaalta jotkut pysyvät Pöljinä koko pienen ikänsä. :lol:

Hmm-mm, täytynee alkaa miettiä, mikä personamanifestaatio Magician-kategoriasta sopii allekirjoittaneelle.

EDIT: Ja yhtään maa-elementin Personaa ei löytynyt Magicianista. Pentele, jospa se on sittenkin se kuvittelemani Oopperan Kummitus (The Phantom).
When the so-called justice fails,
the corrupted goverment blackmails,
your precious, loved ones betray,
or a religion leads you astray,
raise up your fists and fight.
Nobody tells you, what's wrong and right.
Avatar
Lord_Kado
 
Viestit: 158
Liittynyt: 02.03.2014 22:39
Paikkakunta: Tyhjiölinna Akikado

Re: Horoskoopit

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 22.05.2015 11:19

Gigante kirjoitti:Päätinpä postata tämän tänne, kun luonteenkuvaukset ja muut sellaiset sopivat tämän ketjun henkeen.

Elikkä mitä Tarot-korttia kukakin täällä edustaa?

http://quizsocial.com/what-tarot-card-are-you/

Yllä olevan testin mukaan, (jos joku löytää parempia testejä niin saa ihmeessä laittaa.), meikän kohdalle osui Maagikko (The Magician)


Hahaa, sama tuli minullekin. :)
...
Gigante kirjoitti:Vielä tämmöiseksi bonukseksi, D&D-pelien hengessä oleva Aligment-testi.

http://easydamus.com/alignmenttest.html



Lawful Neutral

A lawful neutral character acts as law, tradition, or a personal code directs him. Order and organization are paramount to him. He may believe in personal order and live by a code or standard, or he may believe in order for all and favor a strong, organized government. Lawful neutral is the best alignment you can be because it means you are reliable and honorable without being a zealot. However, lawful neutral can be a dangerous alignment when it seeks to eliminate all freedom, choice, and diversity in society.

Mielenkiintoista ja paljon samaa mitä kauriit edustavat.


http://www.wikihow.com/Date-a-Capricorn-Man

Tuolta löysin hauskoja vinkkejä kuinka iskeä jokin tietyn horoskoopin edustaja. Hyvin osuu kohdilleen ainakin omalla kohdalla.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Horoskoopit yms.

ViestiKirjoittaja Gigante » 14.01.2016 09:40

Juolahtipa tässä mieleen, että mitähän kukin saa tulokseksi veriryhmänsä perusteella.
Japanin väki olettaa, että veiryhmän puolesta voi päätellä persoonallisuuden. Tämän takia esim. Residetn evilissä hahmon veriryhmä saatetaan mainita kaiken muun trivian ohella.
Itse miellän tämän samaksi, harmittomaksi hömpäksi muiden horoskooppien perusteella, mutta eihän sitä tiedä.

http://m.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artik ... si/5618100

Itse kun olen verenluovutusten tulosten perusteella AB+,(kuulemma se harvinaisin veriryhmä), niin veriryhmähoroskoopin mukaan:


Veriryhmä AB

Hyvät puolet:

Hyvin viisas, jopa nerokas.
Introvertti
Järkevä


Kehityksen kohteita:

Kriittinen, ei osaa päättää
Kaksinaamainen, ei anna aihetta luottaa



"AB on veriryhmätyypeistä vaikein luokiteltava. Hänessä yhdistyy kaksi maailmaa: AB voi olla ulospäinsuuntautunut ja menevä, mutta seuraavassa hetkessä introvertti.

AB on herkkä ja ajattelee muiden tunteita; hän on myös luotettava ja vastuullinen, muttei selviä liian monen yhtäaikaisen vaatimuksen alla. Auttaa kaikkia, muttei välttämättä osaa hallita omaa stressiään.

AB:n käytöstä on vaikeaa ennustaa, mutta hän odottaa muilta paljon ja saattaa ottaa hatkat, jos odotukset eivät täyty."



Muutaman väitteen pystyn allekirjoittamaan mitä tulee esim. introverttiyteen ja älykkyyteen (siitä tosin ovat kaikki ihan eri mieltä). Kannan vastuun ainakin omista tekemisistäni, niin pitkälle kun muistan yksityiskohdat. Tuumailen ennen kuin toimin aika usein, mutta päätöksien tekeminen itselläni menee vähän miten sattuu, kun otan asiat vähän "katsotaan mitä tapahtuu"-asenteella. Kriittisyyden kaikki varmaan jo tietää.

Tuota viimeisintä kohtaa en ainakaan allekirjoita lainkaan.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere


Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron