Minkä pelin pelasit viimeksi?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja PT2 » 04.01.2016 13:46

Gigante kirjoitti:nipottaa pelin minimaalisesta kerronnasta, mutta toisaalta tämä peli pelataankin ihan haasteiden voittamisen, eikä suinkaan tarinan takia


Sama se on jokaisessa Fromin pelissä. En tajua miten jotkut, kuten VaatiVidya, saa kasattua puolen tunnin juonikuviovideon kun itse en tajua mitään vaikka kuinka seuraan lappusia ja keskusteluja :D

Gigante kirjoitti:Onko DaS2:sta kenties jokin erityinen versio joka kannattaisi hommata perusversion sijaan?


Siitä on olemassa Scholar of the First Sin-versio, joka sisältää peruspelin lisäksi kaikki Kuningas-lisärit.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 11.01.2016 15:37

Middle Earth: Shadow of Mordor (PC)

Pitkästä aikaa Keskimaahan sijoittuva peli löi tiensä mainstream yleisön tietoisuuteen ja fanina oli tietysti pakko ennakkotilata peli ihan keräilyversiona. Noh, pelasin peliä ehkä noin viisi tuntia ja sitten se syystä taikka toisesta unohtui mätänemään kiintolevylle iäisyyksiksi. Noh reilut pari vuotta vierähti, kunnes päätin lopulta antaa pelille toisen mahdollisuuden ja perhana kun siitä paljastuikin hieno peli.

Pelaaja on Talion niminen Samooja, joka menettää vaimonsa ja henkensä Sauronin tehdessä ryminällä paluun vanhaan valtakuntaansa. Tämä tapahtui noin Hobitin ja lotrin välillä. Talion kuitenkin saa uuden mahdollisuuden Celebrimborin nimisen haltijahengen ansiosta, joka antaa Talionille yliluonnollisia kykyjä. Pelin pääjuonessa seurataan sitten Talionin retkeä, päämäränä kostaa Vaimonsa kuolema ja siinä sivussa pahuus keskimaasta.

Pelin oma erikoisuus on vihollisten tekoäly ja paljon mainostettu "Nemesis" systeemi, joka tekee jokaisesta pelin örkkikapteenista ja Sotaherrasta ainutlaatuisen yksilön. Kun örkkikapteenit tappavat muita kapteeneja, heidän taso kasvaa ja niistä tulee vaikeampia tappaa. Näin käy myös jos pelaaja itse kuolee taistelussa. Arvostin myös dialogia, mitä nämä örisevät ja kuinka ne muistavat esimerkiksi miten pelaaja kuoli viime kohtaamisessa. Taistelusysteemi on Batman peleistä otettu eli ikoneiden kyttäystä ja armotonta huitomista. Näissä saa todella olla tarkkana ja miettiä milloin on oikea aika vetäytyä, sillä vihollisia on paljon ja pelaaja joutuu helposti alakynteen suuren lauman keskellä. Peli on myös väkivaltaisempi kuin mikään aikaisempi tolkien lisenssipeli. Verta roiskuu ämpärikaupalla nujakoissa, plus raajat ja päät irtoilevat, joten Pegi 18 on ansaittu.

Ja kuten kaikissa hiekkalaatikkopeleissä on pelaajalla hirveä määrä tutkittavaa, sillä kahdesta alueesta koostuva Mordor on täynnä piilotettuja artefakteja, tehtäviä ja raunioita. Pelaajan heikkoudesta johtuen Assasins creedeistä otetut hiippailuelementit ovat tässä mukana. Talion osaa kiipellä vapaasti ja tappaa viholliset selkäänpuukottamalla. On myös äärimmäisen hauskaa päästä luovuus valloilleen miten örkkilaumat tappaa. Myrkyttääkkö juoma ämpäri, joka saa örkit raivoamaan toisille ? Vapauttaisiko hukkia muistuttavat hirviöt häkeistään ja antaisi heidän tehdä työ ? Vai räjäyttäisikö nuotion magian voimalla, mikä sytyttää kaikki lähistön örkit ? Näitä valintoja pelissä riittää ja minä rakastan sitä!

Jos pöllitään niin pöllitään ainakin parhaimmilta. Shador of Mordor on oikein mainio Tolkien lisenssiä hyödyntävä peli ja niissä yksi parhaimpia. Toivon että Warner Brothers julkaisee jotain samanlaista vielä tulevaisuudessakin. Miten olisi Ithilienin samoojien arjesta kertova peli ? Tai Kääpiöiden paluu Khazad Dumiin ? Jotain samanlaista voisi kehitellä.
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 13.01.2016 19:30

Piti kirjoitella jo ajat sitten siitä, että Fire Emblem Awakening meni läpi. Awakening oli siis ensimmäinen FE, jota on tullut pelattua ja vakuutuin kyllä näkemästäni.

Strateginen JRPG, joka keskittyy syvästi hahmoihin kuulostaa mielestäni erittäin hyvältä ja näinhän se olikin. Pelaaminen oli mukavaa ja haastetta löytyy reilusti, etenkin tällaiselle amatöörille. Pelaaminen on kuitenkin palkitsevaa. Se fiilis, kun selviää pitkästä ja hiostavasta taistelusta puhtain paperein.

Tuotantoarvot ovat kyllä kohdallaan, kenties korkeimmat missään käsikonsolipelissä. Laatu paistaa läpi joka osa-alueesta: musiikit, välivideot, pelattavuus... Tästä pelistä voisi höpistä vaikka kuinka kauan, mutta pidetään tämä kuitenkin lyhyenä. Sanon vielä sen, että kyseessä on yksi parhaimpia käsikonsolipelejä, tai pelejä ylipäätään, mitä on lähiaikoina tehty.

Pidin tästä pelistä niin paljon, että Fire Emblem Fates nousi odotetuinpien pelien listallani kärkeen... tai no, Zeldan jälkeen kakkoseksi :D
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 15.01.2016 17:58

^Tuplaposti, mutta ketään tuskin haittaa.

Chrono Trigger
Olipa loistava peli. Huippuluokan JRPG ehdottomasti. Kestoltaan ei mikään äärettömän pitkä, vain vähän päälle 20h, mutta sitäkin parempaa pelattavaa.

Tarina oli mielenkiintoinen ja tuohon aikaan harvinaisia useampia lopetuksia on yli kymmenen. Hahmot olivat monipuolisia sekä persoonallisia ja siitähän minä pidän. Musiikit ovat tajuttaman kovaa settiä. Gameplay on aika perushuttua, mutta kyllä sitä pelata jaksaa.

Ehdottomasti paras puoli pelissä on, että pelissä ei ole random encountereja. Aivan sairaan hyvä juttu. Eniten harmittaa pelin vähäinen haaste. Loppubossista saati muista pomoista ei ollut oikein mitään vastusta, enkä grindannut yhtään.

Helppoudestaan huolimatta Chrono Trigger on ihan sairaan kova peli. Sijoittuu sen enempää kyselemättä TOP3-roolipelieni joukkoon...

3. Chrono Trigger
2. Tales of Symphonia
1. Final Fantasy IX

Näin.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 19.01.2016 19:24

Devil May Cry 4 Special Edition (PC)

Aloin tässä yksi taas pitkästä aikaa naputtelemaan DMC4:ää kun kuumeessa oli suht tylsää ja olin lähes täysin unohtanut miten hauska peli kyseessä olikaan. Ajattelin siis saattaa samoilla vauhdeilla hoitaa aiemmin kesken jääneen Dante Must Die-läpipeluun loppuun ja sehän meni yhdessä iltapäivässä suht iisisti läpi. Tämä yllätti itseni ihan tyystin sillä alkuperäistä DMC4:ää pelatessa jumituin aivan täysin DMD:llä heti kun Dante vaihtui pelattavaksi hahmoksi, mutta nyt kun vaan pelasi saatanan aggressiivista pelityyliä, niin kyllähän sekin sitten hoitui. DMD:llä pelin läpäisyn lisäksi pääsin myös ensimmäistä kertaa pelin areenamoodin, Bloody Palacen, kokonaan läpi joka tuntui melkeinpä paremmalta kuin DMD:n läpäisy.

Nyt kun taas innostuin näistä hack'n'slasheistä pitkästä aikaa niin ajattelin tässä parin minuutin sisään laittaa PS3:n taisteluvalmiuteen ja hinkata DMC3:n viimeinki DMD:llä läpi.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Gigante » 25.01.2016 12:33

XCOM: Enemy Unknown (PC)

Saatanan lopputaiston huone oli niin tyhmästi buginen, että oli pakko turvautua erittäin raukkamaiseen taktiikkaan että sain sen kukistettua. Oikeasti, kenen valopään ideana oli koodata lopputaiston ovi yksisuuntaiseksi, niin että omat kamut eivät pääse ovesta sisään?

Kiitos kuitenkin "Psyko" Peetersin johtaman tiimin, maan rauha on taas vaihteeksi turvattu. Levätköön rauhassa niin juuri sotilas Vega, "Aave" Johnson (velipoika "Enigma" Johnson kosti kohtalosi) ja tietenkin Eversti "Strobe" Flores alkutiimeineen. Uhrauksenne eivät menneet hukkaan.

Perhanan kova peli, se on pakko myöntää. Uutta pelikierrosta käyntiin sitten kun saan lisärit ostettua joskus Steamin seuraavan alen aikana.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja PT2 » 26.01.2016 09:52

Gigante kirjoitti:Perhanan kova peli, se on pakko myöntää. Uutta pelikierrosta käyntiin sitten kun saan lisärit ostettua joskus Steamin seuraavan alen aikana.


Eipä tuossa lisärissä tule kuin "se toinen vihollinen" mukaan peliin + jotain pientä sälää mechoista augmentteihin. Osta mieluummin Xcom 2 joka julkaistaan pian.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 27.01.2016 02:50

Project Zero/Fatal Frame 2: Crimson Butterfly

Oon täs pari päivää kiroillut, että miksi helvetissä en ole aiemmin hankkinut tätä käsiini ja pelannut läpi. Pelailin tätä reilun viikon ajan kaverin kanssa ja aivan uskomaton peli, hyppäsi ihan saman tien omalla kauhupelilistalla todella korkealle. Project Zero/Fatal Frame on siis Tecmon duunaama kauhupelisarja, joka pyörii pääasiassa haamujen ympärillä, kakkosessa tärkeitä teemoja ovat myös moraalisesti arveluttavat rituaalit ja sisarusten väliset yhteydet. Kaikki taistelu pelissä hoidetaan manaavia voimia omaavalla kameralla ja se on tietääkseni juuri se, mistä pelisarja on todella tunnettu. Vaikka puolet pelistä viettääkin paskoessaan housuun, niin olin taas yllättynyt siitä miten hauskaa tuo combat loppukädessä onkaan.

Eniveis, pelin päähahmot ovat siskokset Mio ja Mayu Akamura jotka eksyvät metsän keskellä olevaan pienehköön helvetin vanhaan kylään, missä on vuosien saatossa tehty vaikka minkänäköisiä rituaaleja ja ikävyyksiä. Tarkoituksena on siis paeta kylästä, mutta hommaahan vaikeuttaa se että Mion sisko katoilee vähän väliä ja olisihan se aika mulkku veto jättää sisko yksin haamujen armoille. Kylää voi tutkia aivan vapaasti vaikka peli eteneekin jaksottaisesti ja pelin edetessä selviääkin paljon asioita kylän ja sen asukkaiden historiasta. Ja sen kaiken perusteella mitä kylästä selviää, niin en yhtään ihmettele että sisarukset haluavat suksia helvettiin kyseiseltä pitäjältä mahdollisimman äkkiä.

Sanotaan tosiaan tähän väliin, että tää on ylivoimaisesti yksi pelottavimpia pelejä mitä oon pelannut. Aiemmin olen pelisarjaan tutustunut vain kolmannen osan myötä ja se on ainoa peli mikä on aiheuttanut vähintään saman verran paskahalvauksia kuin tämä. Pelottelu hoidetaan huomattavasti paremmin kuin Resident Evileissä tai Silent Hilleissä. Kaksi edeltämainittua pelisarjaa ovat niin selkeästi skriptattuja kuumottelujen ja vihollisten suhteen, etteivät ne enää jaksa pelottaa kun tässä vaiheessa ymmärtää semihyvin sen miten pelien eventtiskriptaus toimii. Fatal Framella on se etulyöntiasema, että viholliset ovat haamuja eli niitä voi tulla vastaan satunnaisesti ilman että sitä tarvii erikseen pohjustaa ja ne voivat seurata huoneesta toiseen seinien läpi. Tämä luo aivan uniikkia turvattomuuden tunnetta, sillä tiettyjen haamujen pakeneminen on hyvinkin vaikeaa ja koko ajan täytyy olla varpaillaan, sillä koskaan ei voi tietää missä vaiheessa joku runkkari pärähtää kameran eteen. Varsinkin kun haamudesignit eivät ole mitään maailman kauneimpia ilmestyksiä.

Pelimaailmakin on kaikessa karuudessaan todella kaunis ja se hoitaa hommansa lähes täydellisesti. Ränsistyneet talot ovat sisäpuolelta todella ahdistavia luukkuja ja sisätilojen ahtaita käytäviä kolutessa ainakin itse kuumottelin koko ajan, että minkähän seinän läpi seuraava haamu hyppää niskaan. Kooltaan pelimaailma on myöskin sopiva ja kaikkia sijainteja hyödynnetään mielestäni todella hyvin. Kenttäsuunnitteluun kun lisätään vielä todella hyvin suunnitellut kamerakulmat, niin välillä on jännäkakka oikeasti herkässä. Kamerakulmia seuratessa huomasin kyllä useamman kuvakulman johon olisi oikeasti pitänyt laittaa joku pieni pelottelusysteemi, mutta ei ne devaajatkaan aina ihan kaikkia mahdollisuuksia peleissä huomaa.

Pelin äänimaailma on lähes samaa tasoa Silent Hillin kanssa. Kauhupeleissä se on mun mielestä se kaikista tärkein osa-alue mikä pitää handlata ja se on juuri se tekijä, joka erottaa hyvin tehdyt kauhupelit esim Outlastin kaltaisista sekundapaskoista. Pelin äänimaisema hoitaa hommansa aivan törkeän hyvin ja peli tekee ambientillaan selväksi sen, että milloin on aika paskoa housuun samalla kun pitää räpsiä kameralla kuvia vihulaisista. Haamujen tuskaiset huudot ovat välillä todella karmivaa kuultavaa ja tietyissä paikossa kuuluvat satunnaiset taustakuiskaukset sun muut aiheuttavat ainakin minussa helvetinmoisia kuumotuksia. Ääninäyttely on ainoa asia mistä haluan ehkä vähän motkottaa, mutta surullista on se että se on silti aikakautensa kauhupelien parhaimmistoa. Koska olen myös aivan jäätävä weeaboo, niin olisin ehkä halunnut mahdollisuuden pelata peli läpi alkuperäisellä japanilaisella ääniraidalla, mutta kaikkea ei voi saada.

Mun ei kyllä ollu tarkotus kirjottaa tästä tällasta raamattua, mutta tässä vaiheessa lienee erikseen mainitsemattakin selvää, että pidin pelistä aivan uskomattoman paljon. Ajattelin seuraavaksi ottaa kaverini kanssa pelaukseen Fatal Frame 1:n ja sen jälkeen pelata kolmosen uusiksi, että saan vähän paremman kokonaiskuvan pelisarjasta. Eniveis, Fatal Frame 2 oli aivan uskomaton pelikokemus koska se muistutti minua siitä että videopelit voivat oikeasti olla pelottavia. Silent Hillit ja varsinkin Resident Evilit ovat viimeisinä vuosina tuntuneet todella puuduttavilta tekeleiltä jotka eivät herätä minkäänlaisia tunteita (okei, Silent Hillit ovat tarinallisesti helvetin hyviä) ja Fatal Frame 2 hakkaa kyllä kaikki aiemmin pelaamani kauhupelit kaikilla osa-alueilla. Toki tässä kehumisessa voi olla pientä uutuudenviehätystä mukana, mutta ei helvetti en kyllä muista milloin olisin viimeksi kirjoittanut jostain pelistä tällaista wall of textiä, jossa vielä kaiken lisäksi kehutaan jotain peliä. Aivan uskomaton peli, jos kauhupelit nappaa ja ei ole Fatal Framet ennestään tuttuja, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Gigante » 27.01.2016 03:46

^ Minua kiinnostaisi ihan pirusti tietää onko alkuperäisellä PZ2:lla ja Wiin remaken välillä jokin kamerakulmaa suurempi ratkaiseva ero, sillä itselleni tuo peli (ainakin wiin versio) oli kauhun puolesta yksi suurimpia pettymyksiä koskaan.

Kakkososasta ei irronnut sitten juuri yhtään kunnon säikyttelykohtausta, kun kaikki uudet kummitukset piti esitellä jonkin typerän väliklipin avulla. (En tiedä tekikö alkup. versio myös saman munauksen.) Minä pelasin kyseistä peliä vielä öisin, väsyneenä, pimeässä huoneessa maksimoidakseni fiiliksiä, mutta tuloksetta. Se mikä saa kaikki let'spleijaajat paskomaan housuunsa, ei saanut meikää edes säpsähtämään.

Vasta kolmososa Ps2:lla sai minut oikeasti säikähtämään, kun suurin osa aaveista ilmaantui ilman mitään ennakkovaroituksia joko seinän läpi tai suoraan ovesta vasten mun kasvojani.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 27.01.2016 12:12

Kyl noi kuvakulmat tekee aika paljon tossa, en usko että kokemus on läheskään yhtä kova olan yli-kameralla. Alunperin teki mieli pelata Wii-versio, mutta kun näin vähän gameplaytä siitä, niin olen todella tyytyväinen ratkaisuuni pelata alkuperäinen PS2-versio. Mutta joo, Project Zero 3 on kyllä ihan omaa luokkaansa kans tuossa pelottelussa. Sen jälkeen kirjaimellisesti mikään kauhupeli ei tuntunut moneen vuoteen yhtään miltään, kun kaikki muu tuntui todella ennalta-arvattavalta paskalta (paitsi P.T). Tän takia ei moneen vuoteen kiinnostanut kauhupelit yhtään, mutta tää PZ2 onnistui jotenkin taas herättämään kiinnostukseni genreä kohtaan ja nyt todellakin tekee mieli tutustua sarjan kaikkiin muihin osiin vielä tarkemmin.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Hammerkrieg » 27.01.2016 22:02

https://raivoenter.wordpress.com/siitoi ... r-of-odin/

Aika käppänen peli mutta voi vittu kun nauratti.
Avatar
Hammerkrieg
 
Viestit: 212
Liittynyt: 01.03.2014 14:09
Paikkakunta: Wewelsburg

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 27.01.2016 22:13

ForWeAreMany kirjoitti:Project Zero/Fatal Frame 2: Crimson Butterfly

Pelottelu hoidetaan huomattavasti paremmin kuin Resident Evileissä tai Silent Hilleissä.


Jos on muka pelottavampi ku Silent Hillit, niin pitää kyllä tutustua sarjan myöhempiinkin osiin.
Eka Project Zero vaan on itselleni jostain syystä sellainen tapaus, etten koskaan saa sitä pelattua ihan loppuun asti. Aina loppuu totaalisesti kaikki filmi ja/tai enkat ja se on sitten siinä. :roll:

On se kuitenkin aika kuumotteleva peli tuo ensimmäinen PZ, joten jos tuosta paransivat jatko-osissa, niin voi vaikka ollakkin Silent Hillien tasoa, mutta ykkönen kyllä häviää äänimaailmassa SH:ille.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 31.01.2016 17:53

Max Payne 3

Eipä tule mieleen toista yhtä masentavaa peliä kuin Max Payne 3. Kun pikkasen kiikkerien kontrollien kanssa oppi elämään, nautin pelaamisesta huisin paljon. Osumat oikeasti uppoavat tuntuvasti ja jättävät ilkeän näköisiä reikiä pääkoppiin. :shock: Tällainen vakioksi joka räiskintää, vaadin!

Loppu oli aika rasittavaa luotiliivein varustettuja poliiseja vastaan taistellessa, kun samalla taustalla soi pelin masentavimmat musiikit. Kyllä tästä silti kymppi kannatti maksaa.

86
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 31.01.2016 20:08

Batman: Arkham Knight (PC)

Tämä tuli viimeinkin pelattua eikä jättänyt kylmäksi. Pelasin pelin muutamassa pitkässä sessioissa ja nautin joka hetkestä. Samaa tuttua kaavaa noudatettiin, mutta batmobile olli kiva lisä ja toi sarjaan jotain uutta. Sen käyttö päätarinassa ei myöskään ollut ihan liiallista, joten ei päässyt kyllästymään.

Tarina ajoi asiansa ja oli siinä myöskin pientä jännitystä, kun mietti kuka se Arkham Knight on, mikä tuli muuten arvattua, ja kestääkö pelkokaasulle altistunut Mähmäni järjissään yms.

Nyt onkin sitten hieman haikea olo, kun tämäkin upea sarja on tullut tiensä päähän. Arvoisensa lopun se kuitenkin sai, joten ei valittamista.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 06.02.2016 14:44

Saints Row: The Third

Typerällä huumorilla ja täysin ylilyödyllä toiminnalla varustettu avoimen maailman rymistely toimii. Jos nelonen pistää tästä paremmaksi niin kyseessä on kyllä jonkin sortin mestariteos.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja NightFan » 10.02.2016 00:28

Final Fantasy VIII lopputekstit loppuivat juuri striimin lopuksi. Sekä Omega Weapon ja Ultimecia kaatuivat viimeisillä hengenvedoilla, varsinkin ensimmäisen kanssa oli sydän kurkussa kunnes sain kukistettua. Nyt vaan pitäs keksiä mitä striimais seuraavaks.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 10.02.2016 21:48

Ajattelin tuossa viime viikonloppuna aloittaa tutustumisen legendaariseen pelisarjaan, Dragon Questiin.
Sarjan ensimmäinen osa lähti pelitykseen tylsän päivän ratoksi ja ei siinä mennyt varmaan kuin 10h, kun peli on taputeltu.

Kyseessähän on erittäin yksinkertainen JRPG ja aika hidastempoinenhan tämä myös oli. Vaikea peli ja grindausta oli hieman suoritettava, että selviytyi loppuun asti. Ilman emulaatorin quicksaveja olisin luultavasti menettänyt hermoni monen monta kertaa, sen verran noob kuitenkin olen.

Joka tapauksessa hieno peli ja tätä se roolipelaaminen aidoimmillaan on. Pitää tutustua sarjaan vielä tarkemmin tulevaisuudessa.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Gigante » 14.02.2016 07:56

Läpipelattuna on taas kerran...aivan oikein, XCOM: Enemy Within.
Tällä pelikerralla seitsemän kuollutta alokasta ja menetettynä mantereena, kiina. Sainpahan kuitenkin sen Exaltin tuksan matalaksi. Ei mistään ihan turhasta pelistä ole kyllä kyse, jos löytyy intoa pelittää samainen peli lävitse kolme kertaa peräkkäin. Tällä kertaa päästiin jopa käyttämään Rautatykkiä ja Fuusiokeihästä kunnolla. Pelkällä normilla valitettavasti pelaan, mutta kyllä siitäkin ihan riittävästi haastetta irtoaa. Meinaan, tällä pelikerralla peli otti ja iski kimppuun myötänään Sectopodeja.

Ehkäpä joku kerta teen niin, että kun alkaa peli luistamaan normaalilla, niin otan ja vaihdan menon classiciin.

Se mikä itseäni on viime aikoina vähän mättänyt, on tämän Annette Durandin ilmaantuminen. Kyseinen ranskisneiti tuppaa yleensä ilmaantumaan aina tuksan puollustuksen jälkeen, vaikka kuulostaisi tarinallisesti loogisemmalta että hän ilmaantuisi joskus ennen sitä. Satunnaisgeneraaattorin varjopuolia, veikkaan.


Ehkäpä sitä pitäisi vihdoinkin viitsiä vaivautua ja jatkaa sitä halvatun Xenobladesia eteenpäin. Lehmän keinosiemennyskin vaikuttaa jännittävämmältä kokemukselta, mutta pakko on yrittää.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Gigante » 19.02.2016 10:56

Broken Sword 2: Tezcatlipoca eikun siis Smoking Mirror tuli sitten läpäistyä.

Mukava pulmanratkontaseikkailu, vaikka loppupäässä iski kyllä turhan paljon aivan järkyttäviä bugeja, jotka yksinkertaisesti meinasivat estää etenemisen tyystin. Läpipeluuohjeisiin tulikin turvauduttua vain siksi, kun jokin ei tahtonut toimia miten kuului. Suositeltavaa tehdä pari ylimääräistä tallennuspistettä ihan näiden takia. Onneksi ei koko peliä tarvinnut aloittaa alusta.

Toiseksi vikan pulman kanssa meni pari minuuttia ennen kuin hokasin mitä piti tehdä, mutta vihoviimeinen ovipulma tuli ratkaistua ihan vahingossa ilman sen kummempia ongelmia. Loppuvideo oli kyllä sangen näyttävä hetki, lyhyydestään huolimatta.

Eiköhän tästä tule sitten, kuten lupailin, arvostelu kirjoitettua lähiaikoina.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 22.02.2016 18:59

Persona 4 (PS2)

Paras jrpg ikinä, vitut jostain Final Fantasystä tai muusta, tässä on se japsiroolipelien oikea kuningas. Aivan mahtava soundtrack, todella hyvä tarinankerronta, loistavat hahmot ja tätä kaikkea koristaa lähes moitteeton pelimekaniikka. Aloitin tän varsinaisesti viime kesänä, mutta peli jäi syksyllä hieman kesken jostain syystä. Nyt sitten reilu viikko sitten latasin tän kuun PS+ -pelit joiden joukossa oli Persona 4 Arena Ultimax, jota pelatessa muistin että ei saakeli mullahan on tää itse P4:kin kesken ja voi jeesus että olen tyytyväinen päätökseeni pelata peli loppuun. Hinkkasin tätä joku 50h yhdessä viikossa ja käyttäisin tuon saman ajan tähän peliin uudestaan aivan milloin tahansa. Loppuratkaisuksi sain peruslopetuksen ja jätin suosiolla true endingin metsästämisen jollekin tulevaisuuden läpipeluulle. Huhhuh, pitää lähiaikoina nipistää vähän ensi kuun syömisestä ja napata PS Storesta Persona 3 peluuseen.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 23.02.2016 20:06

Alien Isolation (Xone)

Kun ensimmäistä kertaa kuulin että Sega julkaisee uuden Alien pelin, ei minulla ollut odotuksia sitä kohtaan. En ole elokuvien fani (vaikka hyviä ovatkin) ja kun Colonial Marines oli mitä oli, peli olisi taatusti jäänyt väliin. Varsinainen luu kurkkuun momentti oli tekijätiimi, Creative assembly, jonka total war pelejä rakastan, mutta nuo pelit ovat kaikin genreltään niin kaukana tästä että voisivat yhtä hyvin olla eri linnunradoilta. Ainakin peli todistaa että Brittiläistudio onkin monilahjakkuus pelien koodaamisessa.

Pelaaja on Amanda Ripley, Ellenin lapsi, joka saa tietää että Norstromo aluksen logit on löydetty ja että niitä säilytetään Sevastopol nimisellä avaruusasemalla. Tässä universumissa kun ei sähköpostia tunneta, Amanda lähtee itse asemalle ja kuten kaikki varmaan arvaatte, asemalla on kaikki mennyt persiilleen. Ei pelkästään Xenomoprhien takia, mutta sekopäisten androidien ja ihmisten luomaan anarkiaan. Koitappa täällä sitten selviytyä.

Pelissä on yllättävän paljon elementtejä Thief (2014) pelin kanssa. Mukana on muun muassa kohtuu avoin peliympäristö, mutta juonitehtävät hoidetaan omilla eristetyillä alueillaan. Varjoja ja piiloja täytyy osata hyödyntää ja harhailuun kannustetaan ylimääräisten tavaroiden, kerättävien ja osien toivossa. Amanda osaa nimittäin valmistaa tarvittavilla pohjapiirustuksilla molotovin koktaileja, kranaatteja, medikittejä ja muuta hyödyllistä tavaraa. Aseita on jakoavaimesta, tuliaseisiin ja parhaaseen ystävään eli liekinheittimeen. Se on ainoa ase, millä Xenomorphit voi pitää poissa. Haulikolla voi ostaa sekunnin pari aikaa ja pistoolilla ei kannata edes yrittää. Ja ammuksia on tietysti vain rajoitetusti saatavilla, minkä takia jakoavainta on syytä käyttää paljon jos tilanne sen sallii.

Itse nimikkomörkö on iilimato pelaajan perseessä. Sen aistit ovat ihmistä tarkemmat, nopeus kuin gebardilla ja kuolema koittaa kertakosketuksesta. Erityisesti pelin alku, missä liekinheitintä ei vielä ole on mielestäni pelin vaikeimpia hetkiä, koska se kaappi tuntuu turhan hyvältä piilolta ja Alien tuntuu olevan jatkuvasti lähellä. Tutkalla kyllä näkee, jos alien on käytävillä. Koskaan ei voi tietää jos se päättääkin vaihtaa suuntaa tai tulla yllättäen alas ilmastointikanavista. Ja se hetki kun löytää vihdoin tallennuskoneen on jotain todella taivaallista. Vapaata tallennusta ei tietenkään ole.

Parasta pelissä on mielestäni sen monipuolisuus. Tehtävien aikana ja vapaasti haahuillessa voi tehdä löytyjä aseman sisuksista ja vastaan tulevat puzzlet pitävät mielenkiintoa yllä tehokkaasti. Sama juttu on Erilaiset viholliset ja lähestymistilanteet kentissä. Mennäkkö ilmastointikanavasta ? Hakkeroisiko kameran ja etenisi suorinta tietä ? Katsoisiko mitä tuolla pimeässä käytävässä on ? Näitä valintoja riittää ja minä pidän siitä!

Teknisesti pelissä on vain vähän marisemista. Visuaalisesti peli on todella näyttävää ja yksityiskohtaista. Ruudunpäivitys oli hyvä, mutta takkuili harvakseltaan. Mitä nyt välillä kaappiin tai ilmastointikanavaan meneminen tuntui tapahtuvan oudon hitaasti napin painalluksista huolimatta. Lisäksi kerrottakoon että pelissä on Fanipalvelukseen suunitellut kaksi DLC tehtävää. Crew expendable ja Last surivor. Mielenkiintoisesti ensimmäisessä delsussa saa valita hahmonsa Ellenin, Nostromon kapteenin ja sen yhen mannerheimin väliltä, vaikka käytännössä eroja on aika vähän. Kummatkin delsut ovat lyhyitä enkä menisi maksamaan niistä kuin pari euroa kappale. Mutta tunnelmaltaan kummatkin olivat onnistuneita. Varsinkin Last surivorin loppu oli sopinut täydellisesti pääpeliin. Haastekenttieäkin kokeilin. Ovathan noi sinänsä hyviä, mutta saavutuksien puute ei kannusta niitä pelaamaan.

Alien Isolation toimii sekä Segan että Alien- pelien maineen kilven kiilottajana, mutta minulle se oli enemmän. Vaatimattomasti paras pelaamani kauhupeli ja se sai meikäläisenkin kiinostumaan Alien loresta. Olen niin tyytyväinen etten mennyt youtubesta katsomaan mitään peliin viittaavaakaan vaan täysin nollataulussa avaruuteen. Suosittelen kaikille samaa!
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 20.03.2016 19:50

Pokemon Yellow

Tuli pelattua ekaa kertaa tämä klassikko läpi, kun Nintendo julkaisi tämän huokeaan hintaan eShopissaan. Reilu 30h tähän meni, mutta hauskaa oli pelatessa. Jännä ajatella, miten näin yksinkertaisesta ja nerokkaasta pelistä on vuosien kuluessa muodostunut yksi maailman suurimmista franchiseistä.

Parasta näissä ensimmäisen generaation Poksuissa on se, että tunnistaa kaikki vastaan tulevat otukset ja valikoima ei ole vielä liian suuri. Myös musiikit ovat rautaa. Graafisesti peli on juuri sellainen, mitä Gameboy-peliltä voi odottaa.

Haastettakin on yllättävän paljon. Tuli otettua välillä ihan kunnolla turpaan, kun jollain salijohtajalla onkin 20 leveliä kovemmat Pokemonit, kun pelaajalla. Onneksi taistelumekaniikan ansiosta pelaaja voi voittaa, vaikka olisikin leveleissä jäljessä, kunhan tietää, mitä tekee.

Elite Fouria vastaan tuli taisteltua tiimillä...

Pikachu (tottakai, startteria ei jätetä)
Sandslash (äijämäisin ground-tyypin poksu)
Charizard (pitäähän yksi fire-tyyppi olla, Charizard on miesten valinta)
Articuno (ainut Legendary, minkä onnistuin löytämään ja onhan se kova)
Hypno (en oikein tiedä, miksi otin Hypnon kaikista psyykkisistä. Se vaan kulki mukana melkeinkoko pelin ajan)
Blastoise (water-tyypin kuningas. Ehkä siistein Pokemon designiltaan)

Elite Fouria vastaan tapellessa pitäisi olla mukana paljon potioneita, mutta nyt mukana oli liian vähän. Ei jäänyt yhtään potionia jäljelle mestarin hakkaamisen jälkeen. Oli aika kiva yllätys, kun Rivalryä/ Garyä vastaan piti vielä tapella lopuksi valmiiksi jo heikoilla Poksuilla. Pumppu ei meinannut kestää, kun Garyn Jolteon tuli minun Blastoisea ja Charizardia vastaan. Sähkötyyppihän on vahvoilla lento- ja vesityyppejä vastaan. Lisäksi Jolteon on helvetin nopea. Blastoise ehti ekana käyttää Surfin, mutta Jolteon selvisi siitä kevyesti, vaikka se oli heikko vedelle, sillä se oli joku 20 Lv. isompi. Jolteon käytti Tail Whipin ja sen jälkeen vielä Thunderin, mutta Blastoise selvisi niukin naukin. Sitten uudestaan Surf ja voitto kotiin. Low-levelisenä Pokemon-pelien loppubossit ovat kyllä saatanan kuumottavia, mutta voitto tuntuu niin hyvältä.

Seuraavaksi jatkan Wind Waker HD:ta ja voisin aloitella Undertalen pelailua.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 23.03.2016 12:48

Guitar Hero Live (Xone)

Ja näin meikäläinen, yksi tällaisen marginaaligenren fani on soittanut (vai pitäisikö sanoa vinkunut ja rämistellyt) tämän pelin läpi ja pelannut Ghtv palvelussa peliä 14 tai 15 tasolle asti, niin lienee turvallista kertoa vähän enemmän pelistä. Aloitetaan vaikka itse soittimesta. Se muistuttaa aikaisempia guitar hero ohjaimia ja vaikuttaa minusta ergonomisesti ihan hyvältä vehkeeltä. Ei teräviä reunoja eikä noloja tarroja. MUTTA Activision ei vieläkään ole onnistunut tekemään hiljaista kitaraa, kaukana siitä tämän kitaran strumbar rämisee ja vinkuu niin lujaa että koko talo kyllä huomaa kun haluaa rokata. Tämä ei oo mikään turnoff, mutta pelin ääniä on syytä laittaa kovalle, tai pelata kuulokkeiden kanssa, mikäli halua kuulla musiikin selvästi. Myöskin pieni usb tikku, millä kitara yhdistetään konsoliin, tuntuu oudolta, mutta toisaalta eipähän tarvi pelätä tulevaisuudessa yhteensopivuusonglemia.

Ennen pelin aloittamista asiaan kuuluu kalibrointi. Kitaraan ei ole rakennettu mitään automaattista kalibrointijärjestelmää, eikä peliin saa tarkkoja video ja audio kalibrintilukuja syötettyä. Sen sijaan pelaaja voi vain siirrellä pelin valikossa olevaa palkkia ja kuunnella yhdistyykö kaijuttimista kuuluva napsahdus palkissa olevan kellon kanssa ja valita käyttääkö pelissä olevaa epäluotettavalta vaikuttaa itsestäänkorjautuvaa kalibrointia. Itseltäni menee äänet suoraan konsolista kaijuttimiin, eikä vahvarin tai television kautta. Rocksmith ja Rock band pelit toimivat näillä kertakalibroinnilla hyvin, mutta tämän pelin kanssa minun piti oikeasti tapella ekat pari tuntia, että se oikea asetus löytyi ja pelaaminen alkoi luonnistua. Sääli myös että pelisarjan tavaramerkkinä oleva virhepainalluksesta lähtevää ääntä ei saa pois päältä.

Heti pelin käynnistyttyä, meille annetaan kaksi vaihtoehto. Enenmmän mainostettu uramoodi, missä pelaja soittaa settilistoja elävän yleisön edessä ja GHTV, mistä lisää myöhemmin. Uramoodi on ihan hyvää viihdettä. Hyvin soittavaa kitaristia yleisö ja taustabändi rakastaa, mutta jos virheitä alkaa tulla, niin välähdyksen myötä alkaa paskaa sataan niskaan. Taustabändin näyttelyn ja maskeerauksen taos vaihtelee nolosta siedettävään. Parhaimmillaan se varmaan toimisi simassa. Silloin kun homma toimii, niin se haisee tuoreelta ja jopa hyvältä. Tätähän me muovikitaristit haaveilemme näitä pelejä puikottaessa.

Gh livessä on mahdollisuus laulaa, mutta tämä on täysin paskottu ominaisuus. Muistatte varmaan, miten oikeissa Guitar Hero ja Rock band peleissä laulaja on tasa-arvoinen bändinjäsen, joka voi aktivoida overdrive/starpower kertoimia ja soittaa tamburiinia ? Noh, tässä pelissä laulaja on pelkkä asetus, jonka voi pistää muunmuassa ON ja OFF tiloihin. Laulaja vai seuraa karaoketyyliin nuotteja ja hoilaa mukana, ilman edellä kertomiani ominaisuuksia. Systerini ei esimerkiksi voinut omalle tililleen kirjautua ohjaimen kautta, eikä ansaita saavutuksia, plus en edes muista tallentuiko hänen pisteet mihinkään. Eikä ominaisuus toimi kuin Quick play ja GHTV tiloissa. Uramoodi pelataan yksin.

Musiikkipelien biisilistat vaihtelevat laidasta laitaan ja olin jo tympääntynyt Rock badn nelosen heikkoon listaan. Mutta tämän jälkeen arvostus sitäkin kohtaan kasvoi. Pelin biisit ovat nimittäin puolet täysin hajutonta ja mautonta poprokkia ja muutamaa hyvää nimeä huolimatta tuubaa. Hyviksi voisi todeta vaikka Rollarien ikivihreä "Paint it black", Whon paras biisi, "Wont get fooled again" (radioeditoituna valitettavasti), Queenin "tie your mother down" ja muutaman muun. Joten eipä tästä pelimuodosta enempää. Vilkaistaan jos GHTV palvelussa olisi jotain kivaa.

Kitarasankarin töllössä ei soittaminen heti lopu. Viimeksi kun kattoin niin päälle 600 noita taisi olla ja viikottain tulee vaihteleva määrä uutta. Kaikissa kappaleissa on tietysti taustalla pyörivä musiikkivideo. Kappaleet ovat periaatteessa täysin ilmaiseksi käytettävissä, kunhan tililtä löytyy "play" poletteja, joita annetaan uudelle pelaajalle kiva nippu heti kättelyssä. Lisää saa soittamalla kahdella eri kanavalla tulevia biisejä ja kilpailemalla livenä muita pelaajia vastaan ympäri maailman. ensimmäinen kanava soittaa raskaampaa musiikki ja toinen kevyempää, näin yksinkertaistettuna. Lisäksi löytyy hankalammin avattavia Premium show esityksiä, missä soitetaan viikkoa muuta maailmaan etuajassa uusia biisejä. Sekä tukku avattavavia nuottipohjia, pelaajakortteja ja pisteiden keräämisessä auttavia tasoja.

Biisithän eivät ole mastereita, vaan lähinnä musiikkivideo, jonka päälle on läpsäisty nuottitiet ja hubit. Tämä tarkoittaa että kitaran soito ei katkea virhepainalluksesta vaan virheäänen jälkeen biisi vain hiljenee, kunnes uusi nuotti saadaan soitettua. Voisin sen vielä antaa helposti anteeksi, mutta sitä faktaa että kappaleita ei voi asentaa kovalevylleen, on täysin anteeksiantamatonta. Miksi, joku kysyy ? Kelatkaa, kaikki nämä hienot biisit ovat internetin suoratoistopalvelussa. Mistä voi olla varma että nämä kaikki ovat soitettavissa tulevaisuudessa ? Eipä oikeastaan mistään. En nyt manaa että palvelu kuolisi viiden vuoden päästä, mutta ajatus nakertaa meikäläisen takaraivoa. Kun vielä ottaa huomioon musiikkibisneksen oikut, niin aivan varmasti jossain vaiheessa kappaleita katoaa palvelusta, kuten Rock bandin tapauksessa ja tässä tapauksessa ostetut kappaleet saa vielä ladattua takaisin. Ilmaisuus on kieltämättä iso plussa, mutta mielestäni kuluttaja saa paljon enemmän vastinetta rahoilleen lataamalla kappaleet pientä maksua vastaan. Kuten Rock band 4 ja Rocksmith todistivat, kuluttaja saa vaikka konsolisukupolvien yli biisit takaisin käyttöön.

En haluaisi olla liian ankara GH Liveä kohtaan. Ei se mikään oikea Guitar hero ole, mutta kuitenkin hauska sivuoksa musiikkipelien sukupuussa, kuten DJ Hero ja Freestyle Gamesin näkemää vaivaa ja pelin virkistävää erilaisuutta pitäisi arvostaa. Mutta vähän niinkuin suurin osa kansasta kuuntelee kappaleet spotifysta tai vastaavista. Ei meikäläinen vanhan koulukunna levyjen ystävä ole tuohon junaan jäänyt vaan pelaan edelleen Rock band delsuja ja aina silloin tällöin Rocksmithin kautta opettelen biisejä.


Haluan vielä jakaa tämän Polygonissa julkaistun artikkelin, jossa kerrotaan miehestä pelin takana, mutta joka ei ikinä saanut ansaittuja lopputekstejä:

http://www.polygon.com/features/2016/2/10/10889480/guitar-hero-live-credit
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 27.03.2016 16:45

The Legend of Zelda: Wind Waker HD

Tänään tuli viimeisteltyä parhaan pelisarjan parhaimman osan HD-remasteri eli Wind Waker HD.

Wind Waker on enemmän kokemus, kuin haaste, sillä eihän tämä Zelda-mittapuulla ole mikään vaikea. Uskomattoman laaja pelimaailma pitää sisällään niin paljon tutkittavaa, ettei kaikkea tullut edes löydettyä. Dungeonit ovat mukavia ja niissä on näppäriä puzzleja ihan riittämiin.

Graafisesti peli on vieläkin aivan tajuttoman upea. Sanoisin, että Wind Waker on maailman kaunein peli visuaalisesti vieläkin, vaikka pelien grafiikat ovat ajan saatossa parantuneet. Wind Wakerin tyylissä on sitä jotain.

Wind Waker on ehdottomia suosikkipelejäni ja tämä HD-versio vain sulavoittaa tätä klassikkoa entisestään. Paras Zelda-peli.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Minkä pelin pelasit viimeksi?

ViestiKirjoittaja NightFan » 27.03.2016 21:18

Tuli eilen pelattua ff xiii-2 läpi. Joitakin fragmentteja pitää vielä hankkia jos haluan ne kaikki saada, mutta lighning returnsia varmaankin alan ensviikolla taas pelaamaan/striimaamaan.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

EdellinenSeuraava

Paluu Muut pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron