Resident Evil 7

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 14.06.2016 11:13

Jaa, että menivät RE7:n julkistamaan. Katselin trailerin, eikä mitään hypeä kyllä onnistunut nousemaan. Trailerista ei tullut mitään RE-viboja, mikä on ihan hyvä asia näiden kaikkien perseilyiden jälkeen. Eniten v*tuttaa se, että tästäkin pitää tehdä FP-peli. Eikö kauhupelejä osata enää tehdä muulla tapaa?

Paljoa ei tuosta trailerista voi sanoa, mutta ihan mielenkiinnolla odottelen lisäinfoa peliä koskien.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja whatever » 14.06.2016 15:02

Kyllä tää paremmalta näyttää kuin pari viimesintä peliä. FP-perspektiivi ei itseäni ainakaan haittaa, tulee RE: Survivorit mieleen ja pitihän ekan Ressankin olla alunperin FPS. Virtuaalilaseilla olisi kiva päästä kokeilemaan, mutta taitaa muutenkin olla PS4 "exclusive" eli Capcom tuntien parin vuoden päästä pääsee pelaamaan kun alkaa tippua porttauksia.
Viimeksi muokannut whatever päivämäärä 17.06.2016 02:26, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Hautanen » 14.06.2016 16:43

Näyttää ihan lupaavalta. Hyvä juttu että ihmehämärä ramboilu on vihdoinkin heivattu mäkeen ja palataan selviytymiskauhun pariin. Demoa en pääse kokeilemaan kun ei ole pleikkari nelosta vielä hankittu.

Onko muuten hahmoista mitään virallista tietoa? Trailerissahan mainittiin sanat "she's back" mikä voisi viitata Jill Valentineen. En pidä kovin todennäköisenä että Capcom tekisi ressan missä ei ole lainkaan vanhoja hahmoja.

Resident Evil fiilistä ei hirveästi kyllä ole, mutta ei sitä ole toisin nelosesta alkaen ollut muutenkaan ressoissa että se ei ole niin iso juttu. Mielestäni on ihan oikea päätös tehdä jotain uutta sarjan kanssa. Toivottavasti tämä onnistuu.
Stupidity isn't a virus, but it sure is spreading like one.
Hautanen
 
Viestit: 8
Liittynyt: 16.07.2014 23:59

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Fastphase1 » 14.06.2016 16:51

Virtuaalilaseilla olisi kiva päästä kokeilemaan, mutta taitaa muutenkin olla PS4 "exclusive" eli Capcom tuntien parin vuoden päästä pääsee pelaamaan kun alkaa tippua porttauksia...
Eurogamerin mukaan peli tulee PC:lle ja Xbox Onelle samanaikaisesti PS4-version kanssa.

Demotestauksesta jäi ristiriitainen vaikutelma: on hienoa, että kauhuun palataan, mutta en usko kenenkään ainakaan odottaneen näin rajua muutosta. Vielä on kuitenkin aikaista sanoa, mutta puolen vuoden odotus ei ole kauhean pitkä.

Spoiler: show
Demon lopussa oli jonkinlainen vihje tarinasta: "The Family is Expecting You Early 2017". Mitähän se tarkoittaa? Muutakin kuin julkaisuajankohtaa, siis.
"I may not agree with what you say, but I will defend to the death your right to say it"

Evelyn Beatrice Hall
Fastphase1
 
Viestit: 89
Liittynyt: 14.03.2014 18:45

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 14.06.2016 18:39

Olipas paskaa. Jos on pelannut Outlastin tai jotain muita näitä kävelysimulaattoreita, niin ei toi teaseri tarjoa mitään uutta, ellei tossa sit ole useampaa loppuratkaisua mihin pari yksityiskohtaa ehkä viittaavat. Ookoo, ei toi kerro lopullisesta pelistä yhtään mitään ja siinä ilmeisesti tulee olemaan todella minimaalisesti taistelua (mitä ei teaserissa ollut ollenkaan). Tollaisenaan peli ei todellakaan toimi koska nää kävelysimulaattorit on niiiiiiiiin nähty, mutta toisaalta peli aiheutti pienet kuumotukset mihin yksikään muu pelaamani RE ei ole kyennyt viimeisen kahdeksan vuoden aikana. Odotukset laskivat mutta toivon lopullisen pelin olevan ihan erilainen demoon verrattuna.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja V-The-Wonderman » 14.06.2016 21:58

Im back. Muistaako kukaan?

Ihan vain kommentoimaan mitä seuraavaksi tältäkin sarjalta. Seurasin livenä tuon Sonyn osion ja osasin odotella jotain Ressan sijoilta. Enivei, hajaantunut mielipide. Takaisin siis juurille, mitä olen itse odotellut pitkään. Siitä en tosin tiedä että osaako Capcom enään tehdä hyvää peliä, mutta kenties askel eteenpäin RE6:sta johon haaskasin viisikymppiä kuin mikäkin idiootti. Mitä itse spottasin trailerista ja pelikuvasta, on vanhoja puhelimia sekä VHS-kasetteja, plus parissa kohtaa oli lehtiä jossa mainittiin aaveita. Eli joko mahdollisesti ajassa taakseppäin tai niitä yliluonnollisia elementtejä? Näkee kai sitten.
Formerly Sharpshooter (2005-2014)
Avatar
V-The-Wonderman
 
Viestit: 24
Liittynyt: 17.03.2014 16:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Masse » 14.06.2016 22:53

Kylläpäs toi traileri nyt toi elämää foorumille. Itsellä ei ole mielipidettä, koska ei yksinkertaisesti kiinnosta. Ei ennen tuota traileria eikä sen jälkeenkään. Kakkosen remakea odotellessa...
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja PT2 » 15.06.2016 01:53

Tää demo on jotenkin tosi erikoinen. Resident Eviliähän siinä ei ole nimen ja inventoryäänten lisäksi yhtään mitään. Idea koko demoon on selkeesti lainattu PT:stä, jossa ei siis sinällään tapahdu mitään erikoisempaa. En välttämättä haluaisi mitään silmistä kuvattua Ressaa, mutta katsotaan nyt kun kokoversio tulee. Ompahan ainakin erilaista eikä sitä "ammutaan minigunille espanjalaisia"-tyyppistä pelleilyä.

Pelissähän siis ilmeisesti on kuitenkin aseet, sillä yhdessä demohuoneen nurkassakin on haulikko ja yhdestä saa kirveen. Ja optionsissa on "Aim assist"-vaihtoehto. Demossahan on myös ainakin kolme erilaista lopetusta ja ihan hillitön määrä kaikenmaailman salaisuuksia ja pikkujuttuja. Ekalla pelikerralla demo kesti ehkä vartin kun vain kävelin eteenpäin, katsoin yhden kasettinauhan ja kävelin talosta ulos. Toisella ja kolmannella kerralla löysin jo huomattavasti lisää juttuja ja varmasti edelleen moni asia on pimennossa. Ensinnäkin välillä taustalla vilahteleva tytön haamu on täysi mysteeri.

Huomio vielä! DEMO EI OLE OSA KOKOVERSIOTA, se on vain demo/teaseri. Tämän on Capcom itse vahvistanut. https://www.reddit.com/r/residentevil/c ... _is_not_a/

Ehkä demo onkin tehty nimenomaan vain esitelläkseen pelityyliä, siksi siinä pelataan random hepuilla eikä zombeja ole varsinaisesti mukana. Ainoastaa joku hillbilly joka tykkää kai syödä ja leikitellä ihmisillä.

Pelihän sijoittuu RE6:n jälkeiseen aikaan, ilmeisesti vuoteen 2017.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Fastphase1 » 16.06.2016 14:16

Richard Pearsey on vahvistunut pelin tarinan käsikirjoittajaksi. Miehen Twitter-vahvistus.

Pearseyn aikasemmat meriitit pelialalla ovat Spec Ops: The Line ja 1979 Revolution. Ensiksi mainittu on voimafantasioita kyynisesti arvostelevastaan tarinastaan arvostettu TPS ja jälkimmäinen on Iranin Islamilaisen vallankumouksen aikaan sijoittuva tarinavetoinen seikkailu.

Mietteitä valinnasta? Itselläni nousi kiinnostus.
"I may not agree with what you say, but I will defend to the death your right to say it"

Evelyn Beatrice Hall
Fastphase1
 
Viestit: 89
Liittynyt: 14.03.2014 18:45

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Gigante » 16.06.2016 16:18

Aika vaikeaa sanoa pelkän demovideon matskun perusteella mitään, mutta miljöö ainakin näyttää sangen passelilta paikalta. Mutta saas nähdä mitä lopputuloksen pitää. Amnesian yms. kaltaiset "kävelysimulaattorit" ovat ehkä nähtyjä, mutta silläkin saralla on vielä potentiaalia parantaa meininkiä rutkasti.

Paha sanomaan meneekö seiska palaamaan selviytymiskauhun juurille, mutta itse ole jo pitkään haaveillut kunnollisesta FP-Survival horror meiningistä. Puzzleineen, rajattune näkökenttineen ja äkkiarvaamatta ilmaantuvine vihollisinineen. Meinaan esim. TODELLA vähäiseillä kudeilla varustettuna pitäisi pujotella käytävillä parveilevia örmyjä samalla kun pitäisi päästä tiettyyn paikkaan.

Pelkästään tämän pelin traileri/demo on kiinnostanut turskisti enemmän kuin vitosen ja kutosen vastaavat.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 16.06.2016 16:25

Fastphase1 kirjoitti:Spec Ops: The Line

Okei, täähän kuulostaa hyvältä. Line ei pelinä ollut juuri mistään kotoisin mut vittu jos jossain pelissä kerronta toimii niin tässä.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 16.06.2016 18:37

ForWeAreMany kirjoitti:
Fastphase1 kirjoitti:Spec Ops: The Line

Okei, täähän kuulostaa hyvältä. Line ei pelinä ollut juuri mistään kotoisin mut vittu jos jossain pelissä kerronta toimii niin tässä.


Ohoo, nyt kyllä kiinnostus kasvoi. Spec Ops: The Line jäi kerrontansa vuoksi hyvin mieleen. Se mitä nyt demoa olen katsellut, niin ainakin hahmoista puuttui kokonaan Resident Evil -tyylinen seksikkyys ja cooleus, joka on vain hyvä asia. Sanailu oli mielestäni jopa varsin aitoa ja tunnelma hyytävä.

En ole pelannut näitä kävelysimulaattoreita tai Outlastin kaltaisia pelejä, mutta ainakin itseeni heti vetoaa tällainen rauhallinen tutkiminen synkissä ympäristöissä enemmän kuin pyssy ja muna pystyssä juokseminen. Toisin kuin Youtuben kommenteissa valitetaan, tämä olisi parasta Ressua ilman tuttuja hahmoja ja muita yhteyksiä edellisiin osiin.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja whatever » 17.06.2016 02:44

Fastphase1 kirjoitti:Eurogamerin mukaan peli tulee PC:lle ja Xbox Onelle samanaikaisesti PS4-version kanssa.

Joo, mutta toi VR-ominaisuus on toistaiseksi tulossa vain PS4:lle. Ei ole kyllä varaakaan tommosiin härveleihin niin eipä se haittaa, ehkä sitten joskus parin vuoden päästä voi ottaa harkintaan uudestaan jos olisi hinnat laskenut. Kauhupeleihin noi lasit sopii varmasti loistavasti, niin nimenomaan niille kehitetty old-school Ressa olis kyllä itselle ihan tarpeeks hyvä syy ostaa semmoset. Varovaisen toiveikkaasti odottelen julkaisua ja arvosteluja.

V-The-Wonderman kirjoitti:Im back. Muistaako kukaan?

Aye. Tarkk'ampuja on palannut, aika siirtää pleikkarin kelloja. :mrgreen:
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja PT2 » 17.06.2016 03:03

Ite oon nyt seurannu tota demon ratkaisua ja salaisuuksia aika helvetisti ja nyt ollaan jumissa. Demoahan ei siis ole vielä kukaan läpäissyt oikein. Mitä paljastuukaan sitten demon läpäisystä, ken tietää? Ehkä oikea RE-traileri?

Demohan ei siis liity peliin, eikä ole osa sitä. Peli kuitenkin on ihan jatkoa RE-juonelle vaikkakin päähahmona on ilmeisesti joku tuntematon tyyppi.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Highwind » 17.06.2016 15:01

PT2 kirjoitti:Ite oon nyt seurannu tota demon ratkaisua ja salaisuuksia aika helvetisti ja nyt ollaan jumissa. Demoahan ei siis ole vielä kukaan läpäissyt oikein. Mitä paljastuukaan sitten demon läpäisystä, ken tietää? Ehkä oikea RE-traileri?

Demohan ei siis liity peliin, eikä ole osa sitä. Peli kuitenkin on ihan jatkoa RE-juonelle vaikkakin päähahmona on ilmeisesti joku tuntematon tyyppi.


Ei sille ole mitään oikeaa ratkaisua. Capcom ei vaan halua kertoa tätä, koska vitusti ilmaista mainosta kun koko internet puhuu siitä, mihin dummy fingeriä pitäisi käyttää.

Mukava demo kyllä, ja kuumottelin suht paljonkin. Ja se yksi mannekiini, joka pomppaa esiin kun kävelee takaovelle säikäyttää aina.
"Oh shit" - Batman

PSN: SampleFIN
Avatar
Highwind
 
Viestit: 178
Liittynyt: 15.12.2014 19:11

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja PT2 » 18.06.2016 00:38

Highwind kirjoitti:Ei sille ole mitään oikeaa ratkaisua. Capcom ei vaan halua kertoa tätä, koska vitusti ilmaista mainosta kun koko internet puhuu siitä, mihin dummy fingeriä pitäisi käyttää


You never know. Jengi kun ei vieläkään tiedä mitä VHS-maailman lockpickille tai kirveelle oikeasti tehdään. On jotenkin typerää saada lockpick jonka ainoa tehtävä on avata laatikko jossa ei ole mitään. Ja ullakon huone on täysin renderoitu, mutta miten sinne pääsee?

Mutta tottahan toi on, että toi demo on myös hemmetinmoinen sosiaalinen testi. Sitä läpäisyä kun miettii sadat/tuhannet ihmiset yhtaikaa.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Poison » 08.07.2016 07:41

Hyvin ristiriitaisia tunteita herättävä demo. Tunnelma on kohdillaan, tulee elävästi mieleen vanhat RE-pelit. niinkin turhaa kuin tässä vaiheessa on spekuloida, silti herää pieni pelko että pelistä muodostuu taas jokin epäonnistunut sekasikiö.

Kunhan oikeasti olisivat lempanneet ne ominaisuudet mistä vitonen ja kutonen tulivat surullisen kuuluisiksi. Pieni plussa kuitenkin jo siitä, ettei pääosissa hillu joku elähtänyt Raccoonin veteraani. Myös fp-kuvakulma on ihan hyvää vaihtelua, kun pelisarjassa sitä ei olla vielä paljoa käytetty.

Unfff, aaveita? :roll:
Tomorrow is mine.
Avatar
Poison
 
Viestit: 25
Liittynyt: 15.03.2014 19:37

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 17.08.2016 20:13

https://www.youtube.com/watch?v=tS05LB-3W4c

Uusi Gamescom-traileri RE7:sta. Päällimmäisenä trailerista jäi mieleen nuo saatanan kuurupiiloleikit ja muut kävelysimulaattori/"kauhupeli" -kliseet. En ole tippaakaan kiinnostunut tästä pelistä. Ei näytä mitenkään erilaiselta muihin nykypäivän kauhupeleihin verrattuna, enkä näin ollen tule kyseistä peliä hankkimaan. Paluu juurille menee kyllä omasta mielestäni metsään; tässä ei ole mitään jäljellä niistä asioista, joita Resident Evileissä rakastan.

Noh, keskustelua ja mielipiteitä on aina mukava lukea, joten antakaa palaa!
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 17.08.2016 20:15

Saa nähdä sisältääkö peli oikeasti kuumottavia tilanteita, videosta on nyt hankala sanoa, vaikka kaikki näyttää kyllä siltä miltä kauhun pitää. Toivottavasti tämä ei ole kamalan skripattu, sillä tuossa videolla lyhtyä kantava tyyppi tuntui liikkuvan ja esiintyvän vahvasti käsikirjoituksen sanelemana.

Tällainen Ressu olisi räjäyttänyt tajunnan ehkä 5 vuotta sitten.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Gigante » 18.08.2016 08:26

Itselleni tuli mieleen jokin Sirenin ja Amnesian tapainen hybridi, mutta valitettavasti tuossa matskussa haisi aika voimakkaasti skriptauksen maku, kuten Ahonenkin tokaisi. Minulla on varmaan sinänsä helpompi tutustua tähän peliin, koska nämä nk. kävelysimut ovat jääneet ensimmäistä amnesiaa lukuunottamatta kokematta. Mutta saas nähdä miltä lopullinen versio näyttää. Videolinkin valituksista päätellen lopputulos voi vielä muuttua radikaalisti traileriin nähden, siis mikäli Capkis ottaa palautetta kuuleviin korviinsa.

Enemmän olen silti kiinnostunut RE 1.5 (Fanijulkaisu):n lopullisesta versiosta, jos se joskus ilmaantuu.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Fastphase1 » 18.08.2016 10:29

Videon materiaali on Gamespotin mukaan pelattava demo Gamescom-tapahtumassa. Tuottaja Masachika Kawatan mukaan kyseessä on pelin vastine aiempien pelien dokumenteille. Kawatan sanoin: "Pääpelin aikana pelaat päähenkilönä. Nämä videonauhat antavat sinulle mahdollisuuden nähdä tarinaa eri perspektiivistä, tai jopa täyttää juoniaukkoja. Niiden tarkoitus on rikkoa tarinankerrontaa mielenkiintoisella tavalla."

Artikkelin mukaan pulmat tekevät paluun, esimerkkitilanteessa pelaajan tulee etsiä tavaroita ratkoakseen yhden pulman samalla kun pitää vältellä vihollista.

Kawata myös myönsi, etteivät pysty täyttämään kaikkien fanien toiveita yhdellä pelillä. Lainataakseni: "Osa on alkuperäisen trilogian faneja ja osa on myöhempien pelien faneja. En halua ajatella 'kuinka saada molemmat tykkäämään tästä', sen sijaan yritän saada ihmisiä tähän uuteen kauhukokemukseen."

Käännökset ovat itse tehtyjä, joten otan vastuun virheistä. Koko artikkeli löytyy seuraavasta linkistä: Resident Evil 7 continues to break from tradition with it's new demo
"I may not agree with what you say, but I will defend to the death your right to say it"

Evelyn Beatrice Hall
Fastphase1
 
Viestit: 89
Liittynyt: 14.03.2014 18:45

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 29.08.2016 15:52

http://www.pelaajalehti.com/uutiset/ens ... lkisuuteen

Hyvä juttu ettei päähenkilönä häärää miljoonaan kertaan nähty Leon tai Chris. Aika pian tuo julkaisukin, kun jo tammikuun lopussa ilmaantuu. Jännästi Capcom on saanut kutosesta lähtien pidettyä pelinsä aika pitkään pimennossa.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 29.08.2016 22:08

Joni Ahonen kirjoitti:Jännästi Capcom on saanut kutosesta lähtien pidettyä pelinsä aika pitkään pimennossa.

Tuskinpa peli nyt ihan siitä asti on ollut kehityksessä, joku puolitoista vuotta korkeintaan joista iso siivu todennäköisesti on mennyt uuden moottorin rakentamiseen.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja Fastphase1 » 15.09.2016 10:16

Huomio: Demo sai päivityksen, mikä lisää siihen seuraavat:

-Korean kielen tuen
-PS Store linkin
-Uuden alueen demoon
"I may not agree with what you say, but I will defend to the death your right to say it"

Evelyn Beatrice Hall
Fastphase1
 
Viestit: 89
Liittynyt: 14.03.2014 18:45

Re: Resident Evil 7

ViestiKirjoittaja PT2 » 28.09.2016 16:21

Fastphase1 kirjoitti:Huomio: Demo sai päivityksen, mikä lisää siihen seuraavat:

-Korean kielen tuen
-PS Store linkin
-Uuden alueen demoon


Harmi ettei päivitys tuonut kuitenkaan käytännössä mitään uutta. Pari uutta esinettä, mutta esim lopetus on silti täysin sama. Meh.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

EdellinenSeuraava

Paluu Resident Evil-pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron