Kotikonsolit

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Kotikonsolit

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 30.06.2016 19:38

Lord_Kado kirjoitti:
ForWeAreMany kirjoitti:
Lord_Kado kirjoitti:Megadimension Neptunia VII

Tietääkseni pitää olla 30-vuotias neitsyt että saa edes mainita kyseisen pelin nimeä.


No prkl, kolmella vuodella heitti, mutta muut vaatimukset täyttyi. Kaippa se vielä lasketaan? :P

No eiköhän me nyt tän kerran voida vähän pyöristää!
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Kotikonsolit

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 04.07.2016 20:04

PS4:n hankinta on varsin todennäköistä, jos uusi PS4.5 laskee tuntuvasti originaalin hintaa. En sano juuta tai jaata näistä tehokkaimmista konsoleista, mutta se kyllä olisi harmi, jos niille alkaa ilmestymään lopulta pelejä, joita ei vanhemmalla koneella pysty pelaamaan. En yllättyisi jos näin lopulta kävisi, vaikka Microsoft ja Sony muuta nyt puhuvatkin.

Uusi Hitman, Life is Strange ja jopa se Resident Evil 7 ovat syitä hankkia uusi konsoli.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Kotikonsolit

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 16.07.2016 18:43

Nyt olen saanut testailla tätä PS TV:tä ihan kunnolla, kun posti toimitti muistikortin vihdoin perille. Olen testaillut Odin Sphere Leifthrasirin demoa ja tänään pelailin pari tuntia Tales of Heartsia. Yllätyin kuinka hyviltä Vitan pelit näyttävät taulutelkkarin ruudulta. Pelaaminen on toiminut kaikinpuolin hyvin.

Käyttöliittymä on mielestäni erittäin hyvä. En tiedä millainen PS4:ssä on, mutta PS3:n tämä voittaa heittämällä. Store jopa toimii!

Myös laitteen koko oli yllättävä. Todella pieni ja hiljainen, tykkään ehdottomasti.

Tällä olisi tarkoitus pelailla ainakin Tales of Hearts R, 4 ensimmäistä Personaa ja Ys I & II. Adventures of Mana (FF Adventuren remake) saattaa mennä hankintaan myös.

Miinusta pitää antaa siitä, että kaikki pelit eivät ole yhteensopivia, esim. FF1:n PSP remake olisi ihan kiva tai vaikka Valkyria Chronicles II. Pitää se PSP:kin joskus hankkia, vaikka ei sillä(-kään) niin hirveästi ole erityisiä yksinoikeuksia.

PS TV on kyllä ihan mukava laite vioistaan huolimatta.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Kotikonsolit

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 12.02.2017 23:49

Helvetin helvetti

Viime syksynä innostuin pelailemaan pitkästä aikaa vanhalla originaalilla Xboxilla. Mokomasta oli jo kerran vaihdettu DVD-asema joka ei suostunut lukemaan levyjä. Nyt konsoli päätti alkaa sammuttelemaan itseään vähän väliä eikä virtanappula toiminut tai levyasema auennut. Hain paikallisesta Pelimiehestä itselleni Xboxin varaosiksi, mutta DVD asemat olivat tietenkin aivan eri mallia eikä niiden yhdistäminen toimivaksi kokonaisuudeksi onnistunut. Seuraavana päivänä hain toisen kappaleen varaosiksi, tällä kertaa katsottiin konsoleista valmistusvuodet ja maat jotta saataisiin mahdollisimman suurella todennäköisyydellä oikenlaine asema. No eiköhän sieltä sisältä löytynyt sit taas aivan erillainen kapistus. Sain kuitenkin toimivista lukijoista rakennettua uusimpaan asemaan toimivan kappaleen. Boxi suostui jopa käynnistymään ilman punaisia valoja ja asema näytti toimivan. Peli sisään ja testaamaan. No eihän tuohaan helvetti mitään suostu lukemaan. Haistatin Microsoftille vitun ja kannoin kaikki boxinrämät roskiin. Paitsi tuon kaikista toimivimman yksilön, tietenkin. Pitää hankkia jostain täysin toimivan aseman tai vaihtoehtosesti kokonaisen Xboxin. Perkele.
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Kotikonsolit

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 20.02.2017 16:51

Jee, tuplapostaus!

Tuli whateverin VR+RE7 puheista mieleen - onko kellään kokemusta PS4:n VR-jutuista? Pystyykö niillä nauttimaan pelaamisesta vai ovatko ne vielä ihan alkutekijöissään?
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Kotikonsolit

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 27.02.2017 06:48

Nikkeli94 kirjoitti:Tuli whateverin VR+RE7 puheista mieleen - onko kellään kokemusta PS4:n VR-jutuista? Pystyykö niillä nauttimaan pelaamisesta vai ovatko ne vielä ihan alkutekijöissään?

Kaveri ainakin kehaisi että RE7 on ainakin VR:llä oikein immersoiva tapaus ja värkki toimii muutenkin hyvin. Ainoa ongelma on se että laitokselle ei oikein kauheasti ole sitä varsinaisesti tukevia pelejä. RE7 on toistaseks about ainoa oikea peli ja muut aika lailla onkin sit demopaskaa.

In other news, löysin just internetistä kuvan Nintendo Switchin omistajista puolen tunnin pelaamisen jälkeen kun laitoksesta loppuu akku ja hörisen ajatukselle snadissa väsymyksessä kiljoonan desibelin voimalla. Jospa sitä vois nukkumaan.

Kuva
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Kotikonsolit

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 05.05.2017 14:36

Switchiä tuli kaverin luona testattua ja pelattiin Mario Kart 8 Deluxea. Laitteen kevyt sekä pieni koko hämmensi, kuten myös Joy Conien pienuus, joista saa kätevästi kaksinpeliä varten ohjaimet. Yllättävän luontevaa oli pienellä Joy Conilla pelaaminen ja Mario Kart näytti pyörivän vähän sulavammin kuin Wii U:lla.

Switchistä jäi fiilis, että tämmöinen sen Wii U:n olisi pitänyt olla. Kunhan pelitarjonta laajenee, povaan laitteelle erittäin hyvää tulevaisuutta. Toivottavasti kaikki potentiaali osataan hyödyntää.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Kotikonsolit

ViestiKirjoittaja Gigante » 17.03.2019 09:16

Mitä tässä nyt on tullut Switchillä pelattua jo päälle vuoden verran, niin onhan tässä myönnettävä että kiva kapistushan tämä on ainakin omien tarpeitten mukaan. Itse pelailen ensisijaisesti tv-tilassa, koska kuka sitä nyt pieneltä ruudulta tahtoo tihrustaa, mutta toisinaan otan konsolin kannettavaan tilaan jotta en kuormittaisi jatkuvasti akkua.

Ainoat asiat mitkä lähinnä tökkivät on ehkäpä ensinnäkin tallennustilan vähyys, minkä takia joutuu microSDkortteja hommailemaan silloin tällöin. Akun kesto on vähän vaihtelevaa kannettavassa tilassa. Yksinkertaisia tasoloikkia pelatessa virta kyllä riittää, mutta kolmedee grafiikkaa pyörittäviin peleihin on parasta pitää laturipiuhaa lähettyvillä parin tunnin jälkeen ja toivoa, että bussista/junasta löytyy latauspaikka.

Perus Joyconitkin on vähän himpun verran pienet, eivätkä ihan kaikki pelit tunnu luontevilta kannettavassa (joyconit kiinni reunoissa) tilassa, mutta moinen ongelma on ratkennut ihan erillisen pro-ohjaimen avustuksella.

Iso plussa kasettien aluekoodittomuudelle ja kaupasta ladatuille peleille joita voi pelittää ilman nettivarmennusta, toisin kuin kolmospleikalla.

Jotkut on ulisseet siitä, kuinka laitteelle vain julkaistaan porttauksia WiiU:n tai vanhempien laitteiden peleistä. Itse taas olen tyytyväinen näistä, koska suurin osa näistä wanhoista julkaisuista on tullut muutenkin missattua. Rutosti löytyy vielä pelejä, jotka haluttais konsolille hankkia, mutta rahat vaan ei riitä kaikkien ostamiseen yhdellä kertaa.

Sääli, että Nintendo ei vaikuta olevan kiinnostunut wanhempien pelien virtuaalikonsolista Wiin tapaan.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Edellinen

Paluu Muut pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron