Mikä peli menossa?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Kaya » 19.04.2016 09:52

Final Fantasy VII

Pleikka neloselle tuli tämä ostettua diginä. Vähän on taidettu terävöittää peliä, mutta muuten ihan saman vanhan näkönen. Otin urakaksi pelata Gamefaqsin ohjeen kanssa pelin 100%:sesti läpi. Onhan seiska tullut pelattua ainakin sen kaksikymmentä kertaa läpi, mutta en ole koskaan ohjeen kanssa pelannut. Eilen pelatessa saavuin vasta Junoniin ja jo tähän mennessä on ollut muutamia juttuja mitä en ole tiennyt :D Sitä remakea odotellessa <3

Tomb Raider Definitive Edition PS4

Tämä on myös pelattavana samaan aikaan. Tämäkin tullut aiemmin Xboxsilla pelattua pari kertaa läpi, mutta kyllähän tuo paremman näköinen on nelosella. Oon muutenkin enemmän pleikkari-tyyppiä :D Onneksi tänä vuonna tulee jo se Rise Of The Tomb Raiderin remake neloselle niin pääsee sitäkin sitten pelaamaan.
Avatar
Kaya
 
Viestit: 221
Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Paikkakunta: Lieksa

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 23.04.2016 10:30

Final Fantasy IV

Ilmeisesti loppu lähenee ja olenkin vahvistanut partyäni raidaamalla kaikki optional-dungeonit läpi. Hahmot alkavat olla kaikki melkeinpä LV. 50, osa yli ja osa ali. Tänään olisi tarkoitus vetää peli läpi.

Todella hyvältä on tämä neljäs Final Fantasy tuntunut. Aivan loistava peli kyseessä. Harmi, että nämä hyvät FF-pelit alkavat jo loppua, kun niin monta on tullut vedettyä läpi.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 28.04.2016 18:13

Okami

8 tuntia olen Okamia pelaillut tässä viikon aikana ja olen tykännyt näkemästäni ehdottomasti. Heti ensimmäisenä kehuttava Okamin ulkonäköä. Olisiko graafisesti hienoimman näköinen peli ikinä. Sanoisin, että kyllä. Wind Waker hyvänä kakkosena. Toiseksi musiikit ovat tunnelmallisia, samoin ympäristöt, missä seikkaillaan. Dialogi on myös hauskaa ja Amaterasun sekä sen ötökän:D seikkailuja on mukava seurata.

Pelillisesti mieleen tulee sellainen mitätön pelisarja, kuin The Legend of Zelda. Rymytään luolastoissa, hankitaan parempia aseita, seikkaillaan upeassa pelimaailmassa ja pelastetaan maailma. Zeldan henki on Okamissa vahva ja se on vain hyvä asia.

Okami ei ole mikään Zelda-klooni, vaikka yhtäläisyyksiä paljon onkin, vaan se on oma uniikki kokemuksensa. 8 tunnin kokemuksella voin jo suositella Okamia kaikille seikkailupeleistä välittäville. Aivan tajuttoman hyvä peli tämä Okami! Pelatkaa hyvät ihmiset.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Gigante » 09.05.2016 09:09

Korkkasin Dark Souls II:n ja, kuten voi odottaa, on se vienyt kaiken ajan muista pelityksessä olevista peleistä, mutta eiköhän tuohon Okamiin tule palattua jossain kohtaa.
Tutkimusmatkat vievät välillä ties minne ja kikkailen tällä hetkellä kahden pitkämiekan kanssa, vaikka isoja ja uusia örmyjä kohtaan vaihdan kalvan tilalle suosiolla kilven. Toivottavasti löytyisi jostain se katana tahi sitten joku kundi joka myisi tuliloitsuja (Pyromancy).

ressamies kirjoitti:Dark Souls 2 (PC)

Ensimmäisessä oli kyllä paljon laajempi kirjo erilaisia vihollisia, kun tässä oli suurimmilta osin erikokoisia möllejä haarniskoissa. Kuitenkin tässä on sama loistava fiilis kuin ykkösessä, kun tässä pääsee eteenpäin...


Samaa mieltä olen itsekin, varsinkin bossitaistoista. Ellei lasketa sitä erästä rimppakinttua, ovat kaikki bossit olleet lähinnä tasoa, lihava haarniskamies, lentävä haarniskamies ja kolme ylipitkää hujoppihaarniskamiestä. :roll: Eipä mikään ihme, että Honest Trailers tokaisi bosseista, että "eivät viitsineet edes yrittää".
Haastekaan ei ole edes ollut sitä infernaalista sadomasokismia mitä ensimmäisessä pelissä, tai sitten olen vain kokeneempi ekan DaSin läpäisystä. Kyllähän tämä dominatrix antaa rainkaisua, mutta nahkaruoska on vaihtunut alkuvaiheilla lähinnä märkään pyyhkeeseen: Sattuuhan sekin ihan pirusti, muttei ihan yhtä paljoa.


Onhan tuokin melko perseestä, että päivittämisen voi suorittaa yhden ainoan gimman luona, vaikka notskapaikkojen välillä voikin teleporttailla. Muutoin ihan kivaa ja koukuttavaa meininkiä.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 09.05.2016 09:32

The Walking Dead Season1


En ole koskaan pelannut yhtäkään Telltale Gamesin tarinapelejä. Onneksi en ole YouTubesta spoilannut mitään juonesta, joka muuttuu aika kiinnostavaksi hahmojen tullessa tutuimmaksi. Tällaiset elokuvapelit ovat mukavan keveitä, jos ei huvita tuntikausija grindata tai suorittaa lukuisia tylsiä sivutehtäviä suurissa hiekkalaatikkopeleissä.
Jännityksellä odotan sitä miehet kyyneliin saanutta loppua.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja whatever » 17.06.2016 01:51

Rainbow 6: Siege

Tästä on nykyään 15€ Starter Edition johon sisältyy aika paljon grindaamista (ihan Ubisoftin omin sanoin), mutta itseä ei se haittaa. 60h takana, puolet hahmoista jo avattuna.

Perusidea on sama kuin CS:ssä, eli 5v5 pomminpurkua yms. mutta tuhoutuvassa ympäristössä, kaikenlaisia eri laitteita sekä perinteiset R6 kontrollit PC:llä. Kierroksen alussa puolustajat barrikoivat ovia, vahvistavat seiniä, laskevat ansoja ja asentavat puolustuslaitteita. Hyökkääjät valmistautuvat tiedustelemalla kauko-ohjattavilla kameroilla ja koittavat paikantaa vihollisen sijainnin. Sitten mennään, ja kierroksen jälkeen vaihdetaan puolia. Jos sattuu kuolemaan niin ei tarvitse pyöritellä peukaloita, vaan voi yhä auttaa joukkuetta merkkaamalla kameroissa näkyviä vihollisia. Kierrokset on silti lyhyitä ja täynnä jännitystä, kierros kaikkine valmisteluineen on yleensä alle 5 minuuttia ja pelit on kolmesta voitosta poikki eli maksimissaan 5 kierrosta.

Kenttä muovautuu joka kierros erilailla ja hyökätessä voi taktikoida että mitä kautta lähestyy tilannetta sillä joka huoneeseen on useita sisäänkäyntejä ja uusiakin voi tehdä, eli tulitaistelun voi voittaa muullakin kuin pelkillä reflekseillä. Puolustaessa pitää olla kokoajan varuillaan, uusia reikiä ilmestyy ympärille eikä koskaan tiedä mistä kurkkaa vihollinen tai lentää kranaatti. Pelkästään kuuntelemalla saa onneksi aika hyvän kokonaiskuvan siitä mitä ympärillä tapahtuu, sillä äänidesign on ihan huippuluokkaa. Äänet on simuloitu kulkemaan realistisesti ympäristössä ja ainakin kuulokkeilla efekti toimii todella hyvin. Lisäksi kaikki pikkujutut, maton voi räjäyttää lattialta pois niin askeleet kuuluu paremmin ja rikotulla lasilla kävelystä kuuluu ääni, pelaajien liikkeet ja jokainen mahdollinen toiminto tuottaa äänen jonka kuullessa sen tunnistaa heti, myös kaikki laitteet pitävät staattista ääntä jonka perusteella voi tunnistaa vihollisen laitteen/hahmon näkemättä kumpaakaan.

CS:n kaltaiseksi kilpapeliksi tästä ei kuitenkaan ole vaikka Ubisoft koittaa sitä kovasti tuputtaa, mutta ihan niiden oma vika. Servereitä ei ole tarpeeksi, joten yhteydet on aika heikot. Lisäksi Ubisoftilla ei ole taitoa tai tahtoa tehdä hakkereille mitään, mutta ne onneksi grindaa pisteitä Rankedissa toisiaan vastaan niin Casualia saa tahkota rauhassa.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja PT2 » 18.06.2016 10:42

whatever kirjoitti:Lisäksi Ubisoftilla ei ole taitoa tai tahtoa tehdä hakkereille mitään, mutta ne onneksi grindaa pisteitä Rankedissa toisiaan vastaan niin Casualia saa tahkota rauhassa.


Onneksi tämä on vain PC:n ongelma. Pleikalla ärsyttävin asia on seinien läpi vilahtavat raajat ja valkoisten pakujen sisään menevät pelaajat. Peliä tässä nyt +100h pelanneena tykkään kovasti ja onkin mun mielestä selkeästi paras Ubin julkaisu vuosiin.

Itse olen Dark Souls 3:n ohella pelannut Digimon Cyber Sleuthia. Ostin läpällä Digimon-mehusteluiden takia enkä tiennyt yhtään millainen peli on kyseessä. Noh, perus japanipeli. Vitusti tekstiä eikä mitään hajua minne mennä ja mitä tehdä. Taistelu on vähän turhan simppeliä kun viholliset ovat alkuun turhan heikkoja mutta kyllä tätä pelaa.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 18.06.2016 11:34

Aloittelin torstaina pelailemaan Wild ARMsia, joka on yksi varhaisimpia PS1:n JRPG-pelejä. Alkoi roolipelihammasta kolottamaan, niin olihan se joku peli aloitettava.

Wild ARMs on siis JRPG, jota maustetaan länkkäriteemalla. Pelillisesti se on aika perinteinen, mutta taistelusysteemiä värittävät erilaiset ARMsit ja erityiskyvyt. En sitten tiedä, kuinka paljon systeemit syventyvät pelin aikana, koska olen vasta alussa.

Yksi asia, mikä on tehnyt minuun vaikutuksen, on pelin soundtrack. Todella tarttuvaa musiikkia ja introssa soiva kappale on todella upea. Wild ARMsissa on myös hienoa 2D-grafiikkaa. Taisteluissa siirtyminen 3D:hen huonontaa ulkoasua aika reippaasti, mutta eihän sekään näytä niin pahalta, kun on tottunut Final Fantasy VII:n hahmomodeleihin :D

Tarinasta en osaa oikein sanoa vielä näin alussa oikein mitään, mutta kolme erilaista "Dream Chaseria" joutuvat lähtemään kohtalon sanelemana yhteiselle matkalle, josta peli oikeastaan vasta alkaa.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja NightFan » 26.06.2016 21:48

Tällä hetkellä mul on meneil FF8 etten levuta Squallia. Pariin kertaa vasta oon joutunut resetoimaan kun expaa tuli hieman liikaa. Pelaaminen on tosin tapahtunut pelkästään striimaamalla eli jos kiinnostaa voi tulla moikkaan beam.pro sivustolt nyt illal. Nimimerkki on tämä sama :P
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Hammerkrieg » 27.06.2016 18:09

Ikuisuusprojekti Breath of Fire III taitaa lähteä taas kokeiluun. Monta kertaa yrittänyt pelata läpi, mutta aina loppuu mielenkiinto jossain kohtaa vaikkei tää ole edes mitenkään huono.
Avatar
Hammerkrieg
 
Viestit: 212
Liittynyt: 01.03.2014 14:09
Paikkakunta: Wewelsburg

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Gigante » 28.06.2016 08:06

Desperados: Wanted Dead Or Alive (PC) tuli viimein korkattua wanhalla koneella juhannuslomilla. Muropaketista saatua demoa tuli hakattua pentuna ihan mielettömästi ja totta kai sitä on syytä olla täpinöissään kun pääsee pelittämään ihan koko versiota. Hyvällä tavalla haastavaa meininkiä, jossa päämäärä on usein simppeli ja pelaajalla erittäin vapaat kädet toteutuksen suhteen.

Hiukka ongelmia mm. tähtäämisen ja reaaliajassa tapahtuvien temppujen kanssa, mutta muutenhan John Cooperin poppoo teurastaa jengiä kartalta kärrykaupalla. Yökentät ovat varsinkin parhainta hupia kun "Viiltäjä-John" Cooper teurastaa varjosta puukolla yli neljäsosan kentän vartijoista.
Loistavia länkkäripelejä ei maailmaan ole montaa siunaantunut, mutta Desperados on kyllä ehdottomasti yksi niistä. Toivottavasti pääsen pian uudestaan jatkamaan tätäkin klassikkoa.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 29.06.2016 18:47

Itselläni on Wild ARMs kovassa pelityksessä ja olenkin ilmeisesti jo pelin loppupuolella. Juoni alkaa selvitä pikkuhiljaa ja on aika mielenkiintoinen.

Todella hyvä JRPG muiltakin osa-alueilta, suosittelen testaamaan. Löytyy aika edullisesti PSN:stä.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 04.07.2016 19:53

Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations

Onpa mukava ollut palata Phoenix Wrightin ja Mayan seuraan. Tämä on viimeinen tämän tyylinen Phoenix -seikkailu, joka saa mielen haikeaksi, sillä olen diggailut hahmoista ja pelin pikseligrafiikoista kympillä.

Pelin tutoriaaliosio oli mielenkiintoisin tähän asti nähdyistä, joka mukavasti avarsi muutamien avainhahmojen menneisyyttä. Pelin varsinainen eka tehtävä ei ole trilogian parhaimmistoa, mutta on sisältänyt paljon hauskoja käänteitä. Uusi prosecutor on erikoinen tapaus, josta haluan palavasti tietää lisää.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Drake » 07.07.2016 20:56

Subnautica - Early Access PC

Aluksi törmäsin kyseiseen peliin yhden youtubettajan kautta ja jäin seuraamaan hänen peli sessioita kyseisestä pelistä ja sitten viimein hankin itse pelin.

On niin koukuttava, pitää kerätä erilaisia materiaaleja meren pohjasta jotta saat tehtyä tukikohdan tai muita tarpeellisia esineitä. Suosittelen vaikka vielä hiukan kesken eräinen.
Avatar
Drake
 
Viestit: 32
Liittynyt: 02.09.2014 16:07
Paikkakunta: Kotka

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja NightFan » 08.07.2016 11:46

Tuli jälleen aloitettua pelaamaan ARK: Survival Evolvedia kun löyty pari muuta henkilöä joiden kaa saa pelattua. Paljon tuli kuoltua raptoreiden takia tänään mutta tajuttiin lopulta loistava, ja hyvin yksinkertainen keino niitä vastaan. Lisäksi sain kesytettyä krokotiilin jolle aion antaa nimekssi Schnappi.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 14.07.2016 03:55

Pokemon Go. Kuten paskalehtien otsikoistakin huomaa, pelillä on jo Suomessakin omat pelaajansa ja Rovaniemelläkin löytää iltakävelyllä pelaajatovereita. Ympäriinsä käveleminen alkaa kuitenkin kyllästyttää kun tajuaa ettei kaikkea voi alemmilla leveleillä saada ja ettei kilometrien pituisella lenkillä välttämättä taaskaan tule vastaan muuta kuin läjä Pidgeyitä ja Rattata. Luultavasti tämäkin pelaaminen rajoittuu lopulta vain kauppareissuihin ja koulumatkoihin kun PokeStoppeja niidenkin varrelta löytyy ja saliherruuksista kamppaileminen on tylsistyttävää ja yhtä tyhjän kans. Odotan vain kaveriden kanssa mätsäämistä.
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 16.07.2016 12:04

Joo voi saatana itsekin hairahduin samaan paskaan ja pakko myöntää että todella koukuttavaa on. Eilen rämmin kaks tuntia aivan kaameessa vesisateessa parin kaverin kans metsästämässä Pokemoneja. Kaikista hauskinta oli huomata ettei todellakaan oltu ainoita jotka noita lähialueen pokestoppeja kierteli.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 16.07.2016 19:05

^ Joo, pitäisi sarjan jonkinlaisena fanina testata tuota, kun on virallisesti täällä julkaistu. Ilmeisesti ihan hauskaa ajanvietettä.


Itselläni on nyt menossa Tales of Hearts R, tänään aloitin. PS TV:n kautta pelailen ja voin käyttää pelailuun PS3:n pädiä. Ulkoasu on hieman rosoinen, mutta se ei minua haittaa. Parempi, kuin ei mitään.

Sarjan fanit olivat ymmärtääkseni äänestäneet haluavansa tämän pelin lokalisoitavaksi, joten odotukset ovat kohtuullisen korkealla. Alunperinhän Tales of Hearts oli julkaistu vain Japanissa DS:lle.

Pari tuntia ehdin iltapäivällä pelailla, joten en ihan hirveästi osaa tästä sanoa. Suurin yllätys oli se, että pelissä ei ole enkkudubbeja ja japaniäänet ovat ainoa ratkaisu. Ei haittaa, yleensähän japsiääninäyttelijöillä on enemmän tunnetta mukana monotonisten enkkudubbejen sijaan (tosin Tales-peleissä on mielestäni aika hyvät enkkuäänet). Namco säästi sitten vähän rahaa lokalisoinnissa (introbiisikin oli taas kerran korvattu surkealla instrumentaalilla, suprise!).

Pelimekaniikka on tuttua Talesia. Taistelusysteemi on niin hyvä, kuin saattaa odottaa, tosin Gracesin kaltainen ilotulitus ei ole tullut vielä esiin, mikä on ihan ymmärrettävää, kun alussa vasta ollaan. Yksi asia mistä olen tyytyväinen on maailmankartta. Näissä uudemmissa Taleseissa on ärsyttänyt tuo FFX:n kaltainen putkijuoksu, tosin Zestiriassa mentiin parempaan suuntaan. Tässä Heartsissa on taas vanha kunnon laaja maailmankartta.

Ihan hyvältä vaikuttaa. Huomenna jatkan eteenpäin.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 23.07.2016 09:38

Evolve Stage 2 (PC)

Vaikka Evolve on pohjimmiltaan hauska peli, on sen DLC politiikka saanut käsittämättömät määrät paskaa niskaansa. En ole pelannut peliä hirveästi, lähinnä kavereiden puutteen takia kun se vielä maksullinen. Stage 2 on vähän kuin niskalaukaus vanhalle monsterille ja munasta kuoriutunut uusi monsteri, jota ollaan kasvattamassa ja opettamassa ihmisten tavoille.

Hyvää
- Ilmaisuus, tämä tarkoittaa että muiden pelaajien määrä on 300 kertaistunut ja kaverilistalla löytyy peliseuraa usein. Eikä pelissä ole vielä mikromaksuja. Kaiken sisällön saa avattua pelaamalla.
- Paljon erilaisia hahmoja ja monstereita, joiden pelityylit vaihtelevat.
- Vain kaksi pelimuotoa, Huntti ja Areena, joita kehittäjät hienosäätävät jatkuvasti pelin tasapainottamiseksi.
- Joka viikko uusi päivitys
- Pelin ostaneet saavat paljon pelin sisäistä valuttaa ja yksinoikeudella jaettavia pelinsisäisiä badgeja.
- Kaikki hahmoluokat osaavat laittaa kilven, eli saamaton trakkeri ei enään pilaa peliä.

Huonoa:
- Mielestäni pelin paras pelimuoto, eli Evacuation, joka on vähän kuin tarina on poistettu pelistä toistaiseksi.
- Saavutukset uupuvat vielä

Suosittelen porukkaa lataamaan peli ja antamaan sille uuden mahdollisuuden. Ei se ole ja tuskin on ikinä Left 4 Dead tasoa, mutta koukuttavaa räimettä jo nyt.
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja whatever » 23.07.2016 16:40

Muutaman tunnin olen testaillut tuota Evolvea, ja ihan kiva peli se on. Toimii ihan hyvin, mitä nyt kerran Stage 1 -> Stage 2 levelaus bugasi ja jäin jumiin siihen Evolve animaatioon enkä voinut käyttää skillpointseja. Oli kyllä niin tunari tiimi vastassa ettei edes vituttanut, kirjotin chattiin mitä tapahtu ja niilläkin oli hauskaa. Siinä oli muutenkin aika rumba; pistin Wraith Decoy, aloitin heti levelauksen, sit jotkut elukat hyökkäs kimppuun, Hunterit pisti Domen ja jotain meni mönkään.

Monstereilla pelaaminen on kyllä vähän tylsää kun noita tunaritiimejä on uusien pelaajien ansiosta aika paljon. Jotain 10 matsin voittoputkia, vaikka en ole itsekään ennen peliä kokeillut, mitä nyt jotain YouTube videoita nähnyt niin oli jonkin sortin idea miten pelata.

Hyvä Trapper ja Medic on kyllä yhä aika pakollisia jos haluaa Huntereilla voittaa. Jos Trapper ei tajua käyttää sitä skanneriansa niin Monsterin on todella helppo pysyä piilossa ja levutella rauhassa. Huono Medic? No... Monsterin reaktio kun Dome päällä ja Medic kuolee: https://www.youtube.com/watch?v=ZxJ_om1LLKA
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 23.07.2016 17:22

Jos monsterilla haluaa haastetta niin kannattaa pelata sillä vyötiäishirviöllä, jonka nimi ei just nyt tule mieleen. Vaikka sillä on hyvä panssari ja hyvät kyvyt, niin sillä on hankala paeta metsästäjiä koska se pyörimiskyky latautuu hitaasti ja sillä on hankala liikkua sokkeloisissa paikoissa
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja whatever » 01.08.2016 23:02

Mjoo, nyt on takana melkein 40h tuota Evolvea ja leveleitä yli 30. Peli pistää saman levelin pelaajia yhteen (+-10 leveliä) niin ei ole noita tunaritiimejä yleensä laisinkaan. Paitsi että Wasteland Maggie on ilmainen tän viikon ja se on helposti huonoin Trapper niin jos joku valitsee sen peli on jo puoliksi hävitty. Mitään muuta valittamista ei ole, mutta perkkisysteemi on vähän paska. Perkit pitäisi ostaa samoilla pisteillä kun hahmot niin en ole niihin paljoa panostanut, käytän niitä mitä pelaamalla saa auki.

Ja Rainbow 6: Siegessä vihdoinkin kaikki hahmot auki. Eihän siinä mennyt kuin 200 tuntia ja 35€ ylimääräistä rahaa. Ja reilun viikon päästä tuleekin sitten 2 uutta hahmoa, sopivasti aikaa grindata pisteitä. Ei voi kyllä muuta sanoa kun että ihan helvetin tiukka peli, huh hels. Nyt on PC:llä edes jonkunnäkönen anticheat (BattlEye) ja kas kummaa, aloin heti pärjätä paremmin. :D Paljon on vielä parannettavaa, mutta Ubisoft aikoo ilmeisesti jatkaa pelin kehittämistä vielä pitkään ja onkin tähän asti kuunnellut pelaajien palautetta ja muokkaillut peliä sen mukaan. Positiivinen yllätys.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja NightFan » 06.08.2016 12:01

ARK: Survival Evolved on edelleen pelityksessä ja lähettiin kokeilemaan yhtä ilmaista DLC:tä. Muutama vasta (minä ja serverin omistaja pääasiassa) pelaa mutta haluttaisiin kyllä muitakin henkilöitä mukaan. Eli tästä sellaista kuin, pelaako kukaan täällä olevista kyseistä peliä ja haluais liittyä mukavaan seuraan serverille?
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja Gigante » 09.08.2016 09:38

Nyt kun on aamupäivät alkaneet viilenemään sen verran, että kehtaa taas pelailla päivälläkin on tullut jatkettua DOOM III:ta eteenpäin. Jossain lähelle loppuvaihetta menossa, toivon mukaan. Alkupäässä tämä kauhutunnelmointi vielä toimi kohtalaisesti, kunnes homma alkoi mennä enemmän toimintapainotteiseksi sen verta, että Doomin sijaan peli tuntuu enemmän Half Lifelta: Ykstoikkosta rämpimistä joka silloin tällöin äityy kankeaksi paukutteluksi. Mikä saa mariniin tuntumaan entisestään Freemanilta on tuo neitimäinen tapa nakata kranaatti suoraan omille varpaille. Haulikkokin on tässä pelissä aivan paska vehje verrattuna ykkösdoomiin.

Vuosikausia aikaa tämän ja ensimmäisten Doomien välillä ja kehitys on mennyt enemmän taaksepäin.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mikä peli menossa?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 09.08.2016 10:12

Gigante kirjoitti:Vuosikausia aikaa tämän ja ensimmäisten Doomien välillä ja kehitys on mennyt enemmän taaksepäin.

Samaa mieltä. Doom 3 ei pääse lähellekään kahden ensimmäisen Doomin tunnelmaa ja meininkiä. Tämä uusin Doom taitaa olla kyllä aika hemmetin kova tapaus, mitä olen kuullut. Tekisi melkein mieli testata :D
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

EdellinenSeuraava

Paluu Muut pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron