Mitä kuuluu?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 29.10.2016 18:43

Tosiaan, muuttopäivä. Vaikka tiesinkin, että se odotti tänään niin tuli se kuitenkin vähän puskan takaa, kun tämä kuu on mennyt niin nopeasti enkä tällä kertaa niin jaksanut miettiä tuota muuttamista, kun tullut jo tälle vuodelle muutettua pariinkin kertaan. Uusi kämppä on kirjaimellisesti parin junapysäkin päässä vanhasta joten Vantaalla pysytään edelleen. Mikä parasta, taas vaihteeksi pääsee asumaan yksin vaikka se tarkoittaakin, että jatkossa pitää ostaa omat ruoat sun muut päivittäistavarat, vuokrasta puhumattakaan. Onneksi vanhemmat kuitenkin muutti parin kilsan päähän joten siellä voi tarvittaessa käydä syömässä ja saunomassa. ;)
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 31.10.2016 15:50

Kakskytäviis, yhä sinkku sekä S.A.I.T.A* ja sitten vuorossa se henkinen hajoaminen 5...4...3...2...1...Okei? Eikö tämä sitten tätä enempää järkyttänytkään? Serkulta sain lahjaksi AVGN-pelin ja sisko oli ostanut Arnoldsin Halloween-donitseja. Sääli vaan, että se AVGN-peli toimii windowsilla, mutta ajatushan on tärkein.

Onhan se kyllä pelottavaa, että on jo puolivälissä oikeaa keski-iän kriisiä, mutta aikas perhanan pitkä tovi meni tämänkin vaiheen saavuttamiseen ja toivon hartaasti että seuraavaan etappiin menisi vähintään yhtä pitkään. Tulevaisuutta en itseltäni pahemmin odota, enkä saavutuksistakaan mene täysin takuuseen. Onhan tässä tietysti tullut seikkailtua Neo-Tokion kaduilla, räiskittyä tietä eteenpäin neukkuaikojen padolla, juostua Raccoon Cityn kadulla zombeja väistellen, Draculan linnassa, pitkin poikin Hyrulea, seilattua Grand Linea ja käytyä Gekkoukan High Schoolilla, siis mikäli todellisuutta ja elämäntapaista ei lasketa mukaan.


*(Syrjäytynyt, Aseksuaali, Introvertti, Työtön, Absolutisti.)


Työkokeilupaikka haravanvarressa ja muissa puistohommissa kuulostaa ehkä tylsältä, mutta yllättävän hyvin olen viihtinyt senkin duunin parissa. Paskin puoli koko hommassa ovat lähinnä koiranpökäleet pitkin poikin nurmikkoa ja eipä meikää voi laiskaksi haukkua työnteon määrän puolesta. Taukoa käskevät pitää, vaikka meikällä riittäisi puhtia haravoida vielä vaikka millä mitalla.
Toivoa pitää, että jos tämän tai lumihommien puolesta saisi lisää työkokemusta, vaikka veikkaankin että työnhaku mene jäihin näidenkin osalta.


On tässä kuitenkin tullut harkittua, että voisihan sitä kokeilla sosialisoitua joidenkin ihmisten parissa jonkinlaisen harrastuksen parissa, jotta löytyisi vaihtelua arkeen pelkän piirtämisen tahi pelaamisen lisäksi. Pitääpä kokeilla alkajaisiksi liittyä paikallisten nördejen pariin, jos vaikka siellä sattuisi lykästämään. Vähän epäreilua, kun kaikki muut onnistuu löytämään tämän paljon puhutun elämän.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Highwind » 05.11.2016 08:26

Kaljaa kaljaa suuhusi pistä, saat siitä voimaa ihmeellistä, nostaa se voi sut vaikka suosta ja Kiinaan jaksat juoooosta!

Synttäreiden vietto alkoi heti yövuorosta päästyäni. Ehkä kohta nokosille. Hyvää Pyhäinpäivää kaikille.
"Oh shit" - Batman

PSN: SampleFIN
Avatar
Highwind
 
Viestit: 178
Liittynyt: 15.12.2014 19:11

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 05.11.2016 18:23

Huhuh, työviikko vihdoin takana. Oli kyllä semiperseestä palata puolentoista viikon "loman" jälkeen töihin. Etenkin, kun koko viikko aamuvuoroa ja julkisten kanssa temppuilua jonka johdosta yöunet jäi keskimäärin viiteen tuntiin. Tänään kuitenkin hieman ilahdutti, kun tajusin, että on pyhäpäivä joten vedin tuplapalkkaa. Huominen onneksi vapaa joten nyt kaljaa naamariin. Kohta pitäisi kuitenkin käydä vielä porukoilla pyörähtämässä saunassa, kun ei tässä nykyisessä kämpässä sellaista ylellisyyttä ole.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 05.11.2016 18:54

No jopas on ollut mukava viikko. Eilen pidin kotikuntani lukiolaisille luennon, jossa kerroin opiskeluistani ja taideteoksistani. Esitelmä meni erinomaisesti ja lukioilaiset tykkäsivät, vaikkei kukaan ollutkaan taidealalle erityisemmin pyrkimässä.
Eipä olisi joskus vuosia sitten uskonut, että minua kutsutaan joka kauukausi pitämään esitelmiä ja puheita eri tilaisuuksiin, kun olin aina se hiljaisin poika.

Kohta saunaan ja Haluatko Miljonääriä telkkarista.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 09.11.2016 01:10

Olipahan taas ilta. Tarkoitus oli vaan käydä porukoiden luona saunassa, mutta jotenkin päädyin johonkin rokkibaariin soittamaan kitaraa yleisönä pari kännikalaa. :?
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 11.11.2016 21:24

Nokitan edellisen viestin sillä, että tällä kertaa tulin poliisikyydillä kotiin. Ilta venähti tällä kertaa ihan toden teolla ja, kun rupesin tekemään kotiinlähtöä niin joku kanssa-asiakas ei päästänyt lähtemään ja soitti poliisit, kun en kai osannut kertoa edes kotiosoitetta. Nyt kyllä korkki menee visusti kiinni ainakin loppuvuodeksi. Tämän yhden loiventavan kaljan jälkeen.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 12.11.2016 13:44

Vittu sinä oot kyllä sankari :D
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 12.11.2016 19:58

Eno laskettiin haudan lepoon tänään. Vaikka en häntä kovin paljon ehtinyt näkemään viimeiseen 10 vuoteen, oli hautajaisissa vaikea olla itkemättä muistojen tulviessa mieleen. Kun Kari Rydmanin Niin kaunis on maa soitettiin enon muistolle, murruimme kaikki nyyhkyttämään räkä naamalla. :cry:

Hienon ja omalaatuisen elämän eno eli. Hänen esimerkkinsä ansiosta olen itsekin uskaltanut olla oma outo itseni.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 14.11.2016 00:35

http://maavoimat.fi/artikkeli/-/asset_p ... -ruotsissa

Tuollaiset setit olisi siis luvassa seuraavat 11 päivää huomisesta alkaen. Ollut vähän moti hukassa lähteä viimeiset pari päivää, mutta katselen tässä juuri Jarheadia ja rupeaa taistelutahto pikku hiljaa palautumaan. Toivottavasti menee kertaukset mukavasti ja pelätään tottakai pahinta, eli sitä, että tulee joukkuekaverin luodista niskaan. Jos tulee niin viekää kukkia haudalle. Palataan asiaan vajaan parin viikon päästä. 8-)
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja typewriter » 21.11.2016 22:38

Ihan hyvää kuuluu. Koulussa oli kehityskeskustelu, johon pitää joka syksy/talvi mennä, ja opettaja kuuli että isäni kuoli viime elokuussa. Noh, tämä sitten oli sen verran oma-aloitteinen että raapusti minulle ajan koulupsykologille jotta voin "purkaa pahaa oloani". Hauskaa tästä tekee se, että en voi pahoin enkä ole edes surullinen. Isäni teki jo sairautensa alkuvaiheissa selväksi että kuolee muutaman kuukauden sisällä, ja että kun hänet haudataan niin iloitkaa että pääsitte eroon vittumaisesta ukosta. :mrgreen: Hieno mies. Tsingis-Kaani loppuun asti. Opettaja ei ymmärrä suhtautumistani koko asiaan, ja väittää, että minun "tuntisi kokea oloni huonoksi, muutoin on jotain pahasti vialla". Ei äitinikään sure, miksi minun pitäisi?

No, se siitä. Positiivisempiin asioihin. Olen jatkanut rahojeni (verellä ansaittu jv-hommista eri puolilla Etelä-Karjalaa) tuhlaamista tatuointeihin, selkääni koristaa nyt RE-aiheinen kuva. :) Se itse asiassa yhdistää kaksi (samaan universumiin sijoittuvaa?) pelisarjaa, RE:n ja Dino Crisiksen. Selässäni siis lukee "GUN SURVIVOR" ja alapuolella Velociraptorin pää ja sen alla SPAS-12 -pumppu/puoliautomaattihaulikko ja M16A1-rynnäkkökivääri.
"In the end the winner is still the last man standing." -Guts
Foorumin Paras Tarinoitsija™ 2014, Foorumin 3. Paras Tarinoitsija™ 2015
Avatar
typewriter
 
Viestit: 270
Liittynyt: 01.03.2014 11:51
Paikkakunta: Imatra

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 25.11.2016 16:49

Vihdoin takaisin koti-Suomessa. Tai no, vihdoin... Mieluummin olisin jatkanut noita kertauksia vaikka loputtomiin. Helvetin hauskaa oli ja tulin hyvin toimeen uusien joukkuetoverien kanssa. Tuli myös vihdoin ylennys korpraaliksi joten ei ollut ihan turha reissu. Tuli myös tuotua seitsemän kiekkoa nuuskaa, kun kerran Ruotsissa oltiin. :mrgreen:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 26.11.2016 12:29

Taideterapiakurssi päättyi. Alkoi maaliskuussa ja tuntui aluksi aika turhalta. Kesän jälkeen kaikki muuttui ryhmän pienentyessä. Yllättäen oli tosi luontevaa puhua omista tuntemuksistaan ja kokea sellaista luottamuksellisuutta ryhmää kohtaa, josta edellisissä kouluissa on saanut vain uneksia.

Meidän piti jokaisen järjestää loppuesitys, joka sai olla ihan mitä vain. Pukeuduin tietenkin naiseksi ja toteutin performanssin maalaamalla uudellla tavalla. Esitykseni onnistui hyvin pienestä sählingistä huolimatta.

Näin samalla yhtä vanhaa koulukaveria yli neljän vuoden takaa. Oli nastaa jutella ja kuulla hänen elämästään. Sen olen oppinut tästä vuodesta sekä taideterapiasta, että tosi tärkeää saada ilmaista tuntemuksiaan luottamuksellisesti edes yhden ihmisen kanssa sekä osata myös kuunnella toista. Kaikilla ei valitettavasti ole tällaista mahdollisuutta.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 03.12.2016 12:57

Tiedättehän sen tunteen, kun auto menee paskaksi katsastuksen aikana ja kotiin kävellessä poikkeat Prismassa voittaen sieltä ilmaisen Muumimukin? :?
Olo on lievästi hämmentynyt. Mikäli auto menee aivan paskaksi, tarkoittaako se sitä ettei tarvitse maksaa enää sen vakuutuksista? Polkupyörällä ja apostolinkyydillä sitten liikuskellaan toistaiseksi. Niin ja rankat lumisateet tarkoittavat sitä, että pääsen ansaitsemaan ylimääräistä kolaushommilla. Vielä viikko ja päädyn hammaslekurin rääkkäämäksi ja ryöstettäväksi. Vitun viisaudenhampaat, yhtä turhat kuin umpilisäke tai pikkusormet.


Eipä tässä muuta. Taidan mennä pipareita paistamaan ja riisipuuroa keittämään.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 04.12.2016 00:57

Vaivaiset 3,5 tuntia tänään töihin myöhässä. Onneksi mulla on maailman ymmärtäväisimmät esimiehet enkä saanut potkuja. Kävin sitten töiden jälkeen siinä yhdessä rokkibaarissa vetämässä kitaraa ja bassoa. On kyllä mahtavaa, että tuollainen paikka on olemassa, kun mihinkään bändikouluun en jaksa liittyä ja omanikäisilline ei sellaisia pahemmin edes järjestetä niin on edes joku paikka jossa pääsee soittamaan ihan oikeiden ihmisten kanssa.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 15.12.2016 17:48

Eilen tuli hätäensiapukortti suoritettua, mutta vielä tuskailen viimeisten koulutehtävien kanssa. Olen jo päättänyt jatkaa avoimessa opiskeluja ensi kevään ajan. Lisäksi lupauduin yhden opiskelijan lopputyöhön haastateltavaksi. Olen alkanut ottamaan osaa kaikkiin pikkujuttuihin, kun nyt ei muutenkaan ole missään vakituisesti töissä tai koulussa.

Joulu on jo ensi viikolla, jota en ole juuri odotellut. Yritän saada rästitehtävät hittoon, jotta voin sitten aattona keskittyä uuden Poksun pelaamiseen. Menee muuten kivasti ja olen jopa hiihtänyt pitkästä aikaa vuosiin. Suosittelen kokeilemaan. ;)
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 19.12.2016 01:52

Plääh, eilen 4 tuntia ylitöissä joten vaivainen 12 tuntinen päivä tuli tehtyä. Tänään taas tunnin ylitöissä, mutta se oli sen arvoista (sunnuntai-, ylityö- ja yölisä. Nyt, kun saisi vielä järkättyä muutosverokortin niin saisi palkan noista uurastuksista ajallaan ettei tarvitse ensi vuoteen odottaa. Vielä pitäisi keskiviikkoon asti jaksaa. Sitten alkaa vapaat joulun ajaksi jotka tulee kyllä todella tarpeeseen.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 31.12.2016 18:31

Vuosi vaihtuu ja meikäläinen kelaa menneitä. 8-)


KEVÄT

Oli rankinta aikaa. Alkuun kaikki näytti vielä hyvältä, kun valmistuin kuvataiteilijaksi ja olin kuvannut mainosvideota Kotkassa. Lähdin hyvää tarkoittaen englantiin auttamaan soitonopeani ja fiilistelemään samalla menneitä. Reissu meni persiilleen opettajan friikatessa täysillä ja heittäessä minut pellolle. Onneksi hyvä ystäväni TAMKista pelasti minut ja juhlistimme valmistumistamme Lontoossa. Opin arvostamaan tosiystäviä, jollainen hän on.
Palasin kotiin kuumeen kera, jossa minua odotti järkytys, kun äiti oli sairastunut vakavasti. Koko alkutalvi oli tosi ankeaa aikaa ja provosoiduin melkein kaikista uutisista netissä. Hyviä juttuja oli taideterapiakurssi ja mallintyöt taidekoulussa. Tärkeintä oli äidin parantuminen.


KESÄ

Kesän lasken alkaneeksi toukokuussa. Savonlinnan kahvinäyttely oli paluu omiin juttuihin ja sai kivasti palstatilaa kansikuvan kera. Pokemon-musikaali Mikkelissä oli aivan yliveto, jossa taputin käsilläni ja jaloillani yhtä aikaa. En löytänyt töitä, mutta näyttelyt piti kiireisinä. Parasta oli päästä opiskelemaan avoimeen toimintaterapiaa Jyväskylään ja saada näyttely Varkauteen. Pystytyksestä en olisi selvinnyt millään ilman Kadon apua, josta vielä iso kiitos hänelle.
Kesän aikana kävin taideterapiassa annettuja tehtäviä läpi ja sain niiden kautta uusia työkaluja veemäisten juttujen ja häpeän käsittelemiseen. Törmäsin kivaan punapäähän Jyväskylässä, joka ihastutti suuresti. Harmi etten tyttöön luultavasti toiste enää törmää.


SYKSY

Oli parasta aikaa ehdottomasti! Lähennyin oman kotikyläni kanssa, jossa sain pitää koulukkaille ja lukiolaisille luentoja ja tutustua kuntani menoon lähemmin. Japanin reissu oli aivan parasta ikinä, josta jäi tosi hyvä fiilis. Opiskelin ekaa kertaa elämässäni ja jopa nautin läksyistä. Etäopiskelu uusien ihmisten parissa on ollut tosi sujuvaa ja sopinut minulle loistavasti. Sain syksyllä paljon virtaa ja ideoita omiin taideprojekteihin.


TALVI

Lasken alkaneeksi marraskuussa. Saatiin valkoinen talvi Etelä-Savoon, joka piristi kovasti. Taideterapia loppui hienosti ja sain kaikki läksyt hoidettua kunnialla loppuun. Eno nukkui pois ja yhdisti hetkeksi aikaa kaikki kyläläiset yhteen muistelemaan häntä. Liikuttavissa hautajaisissa tajusin enoni inspiroineen minua hurjasti. Aion elää yhtä omalaatuisen elämän kuin hän teki!
Tapasin pitkästä aikaa vanhoja kavereita opiskeluvuosilta, jotka olivat pysyneet ilhaduttavan samanlaisina. Joulu oli kiva, joka vei minut 10 vuotta ajassa taaksepäin Zeldan ansiosta ja sai pohtineeksi kuinka harmittomasti suhtauduinkaan elämään tuolloin. Syntymäpäivät oli yllätyshyvät ja Passengers -leffa liikutti.



Olen saanut kotona rauhoittua ja latailla itseäni, joka on tullut tarpeen. Ensi vuonna on tiedossa Nintendo Switchiä ja uutta Zeldaa sekä kaksi näyttelyä ja sarjakuvaprojekteja, joista yhdellä yritän päästä lehteen asti. Tosi hyvillä mielin lähden kohti vuotta 2017. :mrgreen:
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 13.01.2017 22:40

Puolitoista viikkoa ollut nyt kipeänä. Se mikä alkoi harmittomana flunssana äityi viime viikonloppuna kuumeeksi ja tänään, kun kävin jo toistamiseen hakemassa sairaslomaa niin lääkäri diagnisoi keuhkokuumeen ja poskiontelotulehduksen. Nyt voi ihan hyvällä omalla tunnolla lomailla vielä koko ensi viikonkin ja palkka juoksee.

Mitäs muuta? 4 päivää ilman alkoholia. Vaikka antibioottikuurin takia en pysty missään tapauksessa juomaan niin en joisi muutenkaan. Selvinpäin oleminen on pitkästä aikaa yllättävän mukavaa. Tänään tulee myös 5 päivää ilman tupakointia. Tuokin johtuu lähinnä tästä sairastelusta, mutta en kyllä todellakaan aio tällä kertaa aloittaa taas, kunhan parannun. Noiden myrkkytikkujen takia alunperin varmaan taas sairastuinkin.

Vuosikatsaus olisi ihan kiva tehdä perinteisesti, mutta viime vuosi oli kyllä tavallaan niin turha ettei siitä ole mitään järkeä kirjoittaa. Suurimmat tapahtumat oli lapsuudenkodin myyminen ja sieltä muuttaminen lopullisesti pois ja kesän jälkeen muutto taas omilleen. Toivottavasti tästä vuodesta tulisi vähän tapahtumarikkaampi.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 18.01.2017 22:17

Koulut alkoi avoimessa viime viikolla ja kävin viikonloppuna Jyväskylässä katsomassa burlesque -esityksiä. Tuli kova halu päästä vielä itsekin lavalle esiintymään.

Tänään minulla oli ensimmäinen tankotanssitunti. Laji on todella HAASTAVA! Iho hiertyy tangolla ja hiki tulee tosi nopeasti. Aloitettiin ihan simppeleistä pyörähdyksistä sekä otteista. Oli ilahduttava kokemus välillä unohtaa kaikki asiat maailmassa ja keskittyä vain ainoastaan tangolla pyörimiseen. Olen kurssin ainoa mies Savonlinnassa ikinä, josta ohjaaja ja kuntosalin omistaja olivat innoissaan. :) Kuulemma pikkujoulujen yhteydessä on ollut miehiä lajiin tutustumassa, mutta kukaan ei ole viitsinyt oikeasti aloittaa harrastusta. Itse aion nämä 8 viikkoa olla mukana ja oikeasti oppia perusteet.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 25.01.2017 15:52

Viikko sitten mulla oli mennyt Elisan mobiililaajakausta jotenkin jumiin kun lähetysnopeus tippui 6M:sta jonnekin 0.1M tasolle. Eilen kun aloitin kirjoittaa valitusta asiasta niin yhtäkkiä se palasikin takaisin. Ihmetouhua sekin
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 25.01.2017 16:22

NightFan kirjoitti:Viikko sitten mulla oli mennyt Elisan mobiililaajakausta jotenkin jumiin kun lähetysnopeus tippui 6M:sta jonnekin 0.1M tasolle. Eilen kun aloitin kirjoittaa valitusta asiasta niin yhtäkkiä se palasikin takaisin. Ihmetouhua sekin

Itellä sama Saunalahden prepaidilla. Iltapäivä-alkuilta kun kaikki on yleensä kotona, niin aina siihen aikaan enemmän tai vähemmän tukossa. Johtuu ihan siitä että käyttäjiä on liikaa ja Elisa ei viitsi maksaa suuremmasta kapasiteetista koska sille ei ole tarvetta kuin muutamaksi tunniksi per päivä.

Vittumaista toimintaa, just päivän parhaaseen aikaan nettiyhteydet on luokkaa 90-luku eikä voi edes YouTubea katsoa sillä kaikkein paskimmalla kuvanlaadulla ilman että pätkii kokoajan.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 26.01.2017 21:26

Hitto mikä päivä. Aamulla väsytti jostain syystä niin infernaalisesti, että soitin pomolle ja pyysin tämän päivän vapaaksi. Onneksi tämä viikko on ollut niin ylibuukattu työntekijöiden suhteen, että tuo vapaa onnistui ihan hyvin. Ajattelin sitten nukkua tätä kummallista väsymystä pois vielä pari tuntia. Heräsin seuraavan kerran katsomaan kelloa niin se oli kahdeksan illalla. Oikein tuottelias vapaapäivä siis. :roll:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja NightFan » 26.01.2017 21:54

Sain tänään tietää isältäni että vaarini oli nukkunut päivällä pois...
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kallu » 27.01.2017 00:46

NightFan kirjoitti:Sain tänään tietää isältäni että vaarini oli nukkunut päivällä pois...


Otan osaa, kevyet mullat ukille :(
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

EdellinenSeuraava

Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron