Mitä kuuluu?

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 02.02.2017 19:09

Alkuvuosi on ollut muuten ihan jees, mutta nyt huomenna tulee kaksi viikkoa täyteen lähes yhtäjaksoista päänsärkyä. Mitä ilmeisimmin liittyy selkään ja niskaan, mutta mitä näihin lääkäreihin on luottamista. Pitää mennä varmaan fyssarille höpisemään tai jotain. Kyllä tässä pärjäillään.

Että sellasta kuuluu...
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja whatever » 19.02.2017 01:55

Hyvää kuuluu, kai...

Sain muutettua, mutta mistään kaupungista ei irronnut kämppää vaan jouduin muuttamaan Tampereelta kotikulmille pikkukylään. No, on tässä omat hyvät puolensakin, mutta koitan kumminkin keväällä kun opiskelijoita muuttaa pois niin hommata jonkun kaupunkiyksiön.
Ja vaikka en ole vanhemmilla asunut sitten kun olin 16-kesäinen, niin tää on oikeastaan ensimmäinen oikeasti oma kämppä. Kaikennäkösissä asuntoloissa ja alivuokralaisena on tullut asusteltua, mutta ei niitä pitemmän päälle jaksa. On se kyllä ihanaa kun on oma luukku missä saa olla rauhassa ja tehdä mitä haluaa. <3
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 19.02.2017 22:37

Nyt alkaisi näyttämään, että viimeinkin näin 19-vuotiaana taidan valmistua ylioppilaaksi. Eskari tuli käytyä kahdesti, joten siitä syy tähän. En ole koskaan ollut mikään tunnollinen oppilas, joka lukee läksyjä suurella antaumuksella saati on muutenkaan kovin kiinnostunut koulusta tiettyjä aineita lukuun ottamatta, mutta aina on jotenkin selvitty jopa kohtuu hyvin arvosanoin. Nyt vain hieman aiheutuu koulusta stressiä kun ollaan näin loppusuoralla, muta eiköhän tästäkin selvitä. Suurin ongelma tuntuu olevan keksiä mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä. Tietyt kiinnostuksen kohteet löytyvät, muta en ole kuitenkaan aivan varma.

Tämä viikko on nyt sitten mennytkin vain bilettäessä ja juodessa, kun oli penkkarit ja abiristeily peräkkäisinä päivinä ja vielä eilenkin tuli juotua kotona tietokoneen ääressä ja bussissa paluumatkalla. Varsinkin risteily oli varsin mahtava kun biletettiin kavereiden ja opettajienkin kanssa. Tuli myös törmättyä sattumalta erääseenkin tuttuun, jonka en edes tiennyt olevan samalla risteilyllä. Myös Sannin keikka oli aika mahtava vaikka en Sannia ole koskaan kyllä kuunnellut oikeastaan vapaasta tahdosta. Nyt sitten voinkin keskittyä taas opiskeluun, kun on nämä juhlimiset hoidettu alta. Toivotaan vaan, että motivaatio riittää.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Poison » 20.02.2017 13:22

Mitäs tässä, elän elämää parisuhteessa ja onnellisena. Vähän vaan tuppaa miettimään, että mitä on elämässä edes saavuttanut kun ikäkin alkaa 30 lähentelemään. No, sentään saan tehdä töitä mistä pidän (lähihoitaja + puutarhuri) ja vierellä kumppani jota rakastan. En voi valittaa, vaikka välillä tuntuu että kaikki on päin persettä, paitsi mulkku.

Alkanut lapsuuden/nuoruuden haamut vainoamaan pääkopan sisällä, ja liian monta kertaa tullut humalassa vajottua tietynlaiseen "psykoosiin" koska alitajunnassa jotain pahasti vinksallaan. Yrittänyt liikaa ymmärtää että mistä moinen johtuu, mutta en vaan käsitä miksi liiallisessa humalassa sekoan täysin, enkä muista asioista mitään.

Pelailu jäänyt todella vähäiseksi, mutta RE7:aa tullut testattua. Ihan hyvältä tuntui, vaikka jäin janoamaan tietynlaista fiilistä mitä peli ei tarjonnut.

Ehkä liian pitkä sepustus tulisi jos muutama vuosi pitäisi kiteyttää yhteen viestiin. Pikkuhiljaa hyvää tulee.
Tomorrow is mine.
Avatar
Poison
 
Viestit: 25
Liittynyt: 15.03.2014 19:37

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Salem » 21.02.2017 23:04

Muuttopuuhia kuuluu tänne. Melkein vuosi ollaan etsitty uutta kämppää, ja vihdoin löytyi sellainen johon tartuttiin. Tässä on nyt hiljalleen pistetty kamoja kasaan, ja perjantaina käydään hakemassa avaimet ja kuskaamassa ensimmäinen kuorma uuteen osoitteeseen. Virallinen muuttopäivä on kuitenkin vasta viikon päästä. Pakatessa sitä huomaa kuinka paljon roinaa ihmiselle vuosien varrella kertyykään, joten ihan hyvä harventaa turhimpia pois tässä samalla.
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 01.03.2017 23:41

Tulevaisuuden suunnitelmani muuttuivat helmikuun aikana. Olin koko kuukauden työharjoittelussa seuraamassa toimintaterapeuttien työskentelyä ja kohtasin monissa eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Välillä oli rankkaa kohdata saman ikäisiä nuoria, jotka ovat vammautuneet loppuelämänsä ajaksi. Kohtaamiset pistivät miettimään omaa elämää ja etenkin terveyttä, josta pitää olla kiitollinen.

Minulla oli suunnitelma hakea opiskelemaan toimintaterapiaa, mutta harjoittelussa tajusin, että taideterapia on se minun juttuni. Pistin tänään hakemuksen yhteen koulutukseen, joka maksaa, mutta voisin opiskella sitä etänä. Vaikka ala onkin epävarmempi, niin parempi lähteä opiskelemaan sellaista, jossa voi hyödyntää täysillä osaamistaan. Saa nähdä pääsenkö koulutukseen.

Toinen iso juttu helmikuussa oli tulla valituksi Savonlinnassa toimivan taideyhdistyksen puheenjohtajaksi. Puheenjohtajuus avaa ovia ja näyttää hyvältä cv:ssä, jolla on paljonkin vaikutusta taidealalla. Seuraavat vuodet voivat olla siis hyvin tärkeitä, joita en halua tuhlata koulunpenkillä. Päätavoite tuossa yhdistyksessä on olla tuhoamatta sitä, sillä ei minulla ole mitään kokemusta koko hommasta. Vuoden päästä olen varmasti viisaampi kokemuksesta, jolloin saan päättää jatkostani.


Mielenkiintoinen helmikuu.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 10.03.2017 20:30

Puuha-Pyro, kaiken raivaa,
Puuha-Pyro, perk...


Njuuh, tässä on nyt poikkeuksellisen raskas työviikko takana. Sitä kun joutuu useita päiviä olemaan semmoiset kahdeksan tuntia duunailemassa raksoilla hikisenä hengitysmaski naamalla ja potta päässä (ns. Puuha-pyro), niin eipä oikein enää kaipaa piirtämistä/pelaamista kummempaa tekemistä viikonlopulle. Selkä huutaa hoosiannaa, mutta toisaalta onpahan tiedossa enemmän rahaa käyttöön jatkossa. Jotain hieman säästöön, jotain hieman parempaan ruokaan ja ehkäpä joskus peliostoksia uskaltaisi tehdä jatkossa useammin.

Kyllähän sitä motkotetaan, että pitäisi olla 5/7 duunailemassa, mutta meikälle riittää osa-aikainen duunailu varsin passelisti. Mutta eipä tässä oikeastaan kummempaa. Puurtamista tulee kyllä, mutta enpähän ole täystyötönkään. Edistystä sekin.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 11.03.2017 17:36

Olin eilen kantakapakan 2v-bileissä. Ihan hauskaa oli vaikka väkeä oli kuin pipoa. Sain myös toisen kerran koskaan herätettyä mielenkiinnon vastakkaisessa sukupuolessa pelkästään sen takia, että soitin kitaraa. Tai siis kuulin, kun tämä naikkonen jutteli samassa pöydässä Skyrimistä jonkun äijän kanssa ja rupesin sitten kitaralla näppäilemään Skyrimin tunnaria ja tämä naikkonen oli ihan fiiliksissä. Harmi, että taisi olla vain varattu. Ei siinä, katellaan taas joskus kuuden vuoden päästä uudestaan. :lol:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 11.03.2017 23:27

Masse kirjoitti:Harmi, että taisi olla vain varattu. Ei siinä, katellaan taas joskus kuuden vuoden päästä uudestaan. :lol:


Tulet toteamaan vielä tuhat kertaa, että kaikki kiinnostavat naiset ovat AINA varattuja tai sitten lesboja. Kerran kuulin naisesta, joka fanittaa Deadly Premonitionia, mutta kaveri toppuutteli, että kyseessä on lesbo. Danmit! :x



Kuuluu ihan hyvää. TET-harjoittelijan kanssa meni viikko mukavasti ja ensi viikolla pyrin saamaan haastavan apurahahakemuksen valmiiksi. Odotan innolla kevättä!
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kallu » 11.03.2017 23:36

Rumempi puolisko lähti luokkansa kanssa Tampereen elokuvafestareille, joten olen pari päivää pitänyt pesää pystyssä yksin kissan kanssa. Koulurintamalle puhaltaa toivottavasti uudet tuulet, sillä yritän vaihtaa lääkikseen. Aloitin joulun jälkeen lueskelemaan pääsykokeisiin, toivottavasti riittää. Nykyinen linjani ei ole missään nimessä huono, mutta en oikein näe tulevaisuutta itselleni siellä. Silloin kun oli eka vuosi menossa oli vielä ok, että horisontti vaikutti sumuiselta mutta nyt kun maisterivaihe siintää jo näköpiirissä, niin tuntuu, että on aika yrittää luikerrella aidan toiselle puolelle vielä kerran.

Vielä puolitoista viikkoa..... Mass Effect....
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Salem » 12.03.2017 17:29

Päälle viikko mennyt uudessa kämpässä ja pikkuhiljaa se alkaa jo tuntua kodilta. Ei kyllä nappaa muuton ajattelukaan taas seuraavaan muutamaan vuoteen.
Ja heti ensitöiksi saatiin kokea koitoksia kämpän vessan kanssa, kun mokoma ei tuntunut vetävän kunnolla, ja lattiakaivokin tulvi yli. Kävi ilmi, että edellinen asukas oli paskonut pöntön tukkoon, ja ilmeisesti vetänyt vielä viimeisten päivien eväänsäkin viemäristä alas. En suoraan sanoen ole koskaan ennen nähnyt lattiakaivon syöksevän ulos paskaa, vettä, paperia, paprikanpaloja ja herkkusieniä samaan aikaan. Hassusti olivat myös talkkarit jättäneet meille henkilökohtaisen Iron Maidenin keittiön kaappiin, sillä siellä törrötti koko korkeudeltaan ja ylähyllyn levystäkin pitkiä nauloja, kuka ties mitä tarkoitusta varten. Niitäkin päästiin pihdeillä napsimaan ajan kuluksi.

Näitä paria epäkohtaa lukuun ottamatta ei kamalasti valittamista ole kämpässä ollut. Tilavampi ja edullisempi kuin edellinen, eikä naapuritkaan riehu ja rymyä.
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Highwind » 15.03.2017 02:42

Joni Ahonen kirjoitti:
Masse kirjoitti:Harmi, että taisi olla vain varattu. Ei siinä, katellaan taas joskus kuuden vuoden päästä uudestaan. :lol:


Tulet toteamaan vielä tuhat kertaa, että kaikki kiinnostavat naiset ovat AINA varattuja tai sitten lesboja. Kerran kuulin naisesta, joka fanittaa Deadly Premonitionia, mutta kaveri toppuutteli, että kyseessä on lesbo. Danmit! :x



Olisit pannut sen heteroksi. Tai vaihtoehtoisesti crossdressannut ja aloittanut lesbosuhteen hänen kanssaan (ja sitten pannut sen heteroksi)

Itse en tee enää mitään, paitsi käy töissä ja katso netflixiä. Saatanan vuorotyöt on tappanut sosiaalisen elämäni kokonaan, ja kun on aamu-, ilta- ja yövuoroa sekaisin niin ei jaksa edes keskittyä pelaamiseen. Vaan ei auta valittaa, kivahan se on että on töitä.
"Oh shit" - Batman

PSN: SampleFIN
Avatar
Highwind
 
Viestit: 178
Liittynyt: 15.12.2014 19:11

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 19.03.2017 18:04

Highwind kirjoitti:Olisit pannut sen heteroksi. Tai vaihtoehtoisesti crossdressannut ja aloittanut lesbosuhteen hänen kanssaan (ja sitten pannut sen heteroksi)


Plääh, liikaa vaivaa vaatis moinen. :mrgreen:


Huomenna lähden taideterapiakoulutuksen haastatteluun. Jää nyt kyllä noi toimintaterapiaopinnot aika sivuun, mutta yritän jotenkin kevään kurssit selvittää, vaikka en tutkinto-opiskelijaksi haekaan.

Olen saanut aika hauskan tilaustyön, jossa tehtäväni on kuvittaa tunnekortteja. Saanut mielikuvitus todella töitä, kun on pitänyt pohtia miten kuvata kauniisti orgasmia, panetusta, itsetyydytystä yms. ilman mitään provoilua. Mielenkiintoinen homma.

Kevät tulee, joka ilahduttaa kovasti! :)
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kaya » 21.03.2017 22:05

Ihan hyvää kuuluu tänne suunnalle. Kesälomat lähestyy ja ollaan miehen kanssa suunniteltu viikon road trippiä pohjoseen päin toukokuulle. Vinkkejä saa viskoa missä kannattaisi käydä jos joku on liikkunut/asuu siellä päin.
Tarkotus ajaa itää pitkin Rukalle, siitä Ranua-Rovaniemi alueelle katsomaan japanitaloa, saksalaisten sotilaiden hautausmaata yms sekä eläintarhaa. Josta jatketaan Ouluun ja ilmeisimmin Kajaanin kautta takaisin Lieksaan. Jos aikaa ja jaksamista riittää niin ehkä käydään myös Norjan puolella mutta sen näkee vasta paikanpäällä jaksaako niin paljon ylimäärästä ajaa tuossa ajassa. Henkilöautolla ollaan lähössä liikkeelle ihan ja ei ole tarkotus majotuksia varailla etukäteen vaan mennään minne tie vie. Saa nähdä selvitäänkö hengissä takaisin.

Työpaikan epävarmuus vähän varjostaa tätä muuten niin semiaurinkoista kevättä. Eipä sillä, jos työpaikka menee kiinni niin sitten jotain muuta. Oonkin tuosta jo reilussa seitsemässä vuodessa saanut kutakuinkin kaiken jo mitä siitä irti voi saada. Mutta onhan se sääli vakiduunin menettää, vaikka eipä taida tänäpäivänä voida kovinkaan montaa työpaikkaa sanoa vakituiseksi.

Kovinkaan paljon ei ole tullut nyt pelailtua. FF XV:n ja Re7:n pelasin kyllä kertaalleen läpi tässä alkuvuotena. Jotenkin ei vaan ole ollut kiinnostusta pelailla. Kirjojen ihmeelliseen maailmaan on tullut välillä uppouduttua enemmän. RE Revelationin remakea pleikka neloselle saa (tai siis joutuu) odottelemaan syksylle asti, mutta onhan se sen arvonen tietenkin.
Avatar
Kaya
 
Viestit: 221
Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Paikkakunta: Lieksa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Nikkeli94 » 22.03.2017 15:14

Kaya kirjoitti:Vinkkejä saa viskoa missä kannattaisi käydä jos joku on liikkunut/asuu siellä päin.


Rovaniemellä olen nyt jonkun puolitoista vuotta asunut, mutta lähinä mennyt aika tuola opiskeluhommisa sekä keskustassa lahnatessa ja ryypätessä. Jotain voin kuitenkin viskoa.

Tietenkin napapiirilla kannattaa käydä Joulupukkia morjenstamassa, toisen polvelle pääsee istumaan muistaakseni ihan ilmaiseksikin. Ja onhan siellä mm. Marimekon liike ja muuta rihkamaa myynnissä jos sellaset kiinnostaa. Jonkin verran Rovaniemeltä etelään on hiidenkirnujakin 14 kappaletta ihmeteltävänä, muistaakseni osa Suomen suurimpia. Toki keskustassa on kauppakeskukset Rinteenkulma, Revontuli ja Sampokeskus. Rinteenkulmasta löytyy Pelimies missä on tarjolla vähän retrompaakin kampetta. Ja Sampokeskuksen vieressä on tietenkin Lordi-aukio (paikallisille se on yhä Sampoaukio) josta löytyy bändin valetut kädenjäljet ja nimmarit. Eipä muuta ihmeellistä näin äkkisältään tule mieleen, etenkään kun ei tiedä millainen meno ja nähtävä tarkalleen ottaen kiinnostaa.
Avatar
Nikkeli94
 
Viestit: 177
Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kaya » 22.03.2017 19:01

Nikkeli94 kirjoitti:
Kaya kirjoitti:Vinkkejä saa viskoa missä kannattaisi käydä jos joku on liikkunut/asuu siellä päin.


Rovaniemellä olen nyt jonkun puolitoista vuotta asunut, mutta lähinä mennyt aika tuola opiskeluhommisa sekä keskustassa lahnatessa ja ryypätessä. Jotain voin kuitenkin viskoa.

Tietenkin napapiirilla kannattaa käydä Joulupukkia morjenstamassa, toisen polvelle pääsee istumaan muistaakseni ihan ilmaiseksikin. Ja onhan siellä mm. Marimekon liike ja muuta rihkamaa myynnissä jos sellaset kiinnostaa. Jonkin verran Rovaniemeltä etelään on hiidenkirnujakin 14 kappaletta ihmeteltävänä, muistaakseni osa Suomen suurimpia. Toki keskustassa on kauppakeskukset Rinteenkulma, Revontuli ja Sampokeskus. Rinteenkulmasta löytyy Pelimies missä on tarjolla vähän retrompaakin kampetta. Ja Sampokeskuksen vieressä on tietenkin Lordi-aukio (paikallisille se on yhä Sampoaukio) josta löytyy bändin valetut kädenjäljet ja nimmarit. Eipä muuta ihmeellistä näin äkkisältään tule mieleen, etenkään kun ei tiedä millainen meno ja nähtävä tarkalleen ottaen kiinnostaa.


Hiidenkirnut pitää käydä tsekkaamassa kyllä. Marimekot ja joulupukit nyt ei varsinaisesti kiinnosta kyllä yhtään. Keskustan meiningit pitää vilkasta tietenkin ja varmaan käydä nuo ostarit katsastamassa. Kulttuuri kiinnostaa, valikoivasti kyllä sekin :D Kaikenlainen "erikoinen" niinkuin esim nuo hiidenkirnut. Pelikaupat tietenkin jos sellaisia mainitsemisen arvosia on. Nuo oli ihan hyviä vinkkejä. Ehkä käydään myös tuolla aukiolla vaikken nyt mikään Lordi fani ole koskaan ollutkaan. Kiitos vinkeistä.
Avatar
Kaya
 
Viestit: 221
Liittynyt: 11.03.2014 00:07
Paikkakunta: Lieksa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Kallu » 22.03.2017 23:05

Mass Effect tuli.
Liitteet
elonmusk.jpg
elonmusk.jpg (144.93 KiB) Katsottu 741 kertaa
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 23.03.2017 01:07

Kaya kirjoitti:japanitaloa


Tästä lisätietoja?

Itse käytiin joskus muinoin perheen ja sukulaisten kanssa viikko pohjoisessa. Lähdettiin Kajaanista, eikä välietapeista ole muuta hajua kuin, että taidettiin olla yötä ainakin Inarissa ja yksi yö Norjan puolella. Taisin olla jotain 10v tuohon aikaan eikä (silloin ainakaan) se autossa istuminen tuntunut liian pitkästyttävältä joten sanoisin, että viikossa ehtii helpostikin Norjan puolelle. Komeat oli kyllä maisemat ja jäämeressä oli "kiva" käydä polskimassa.
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Masse » 25.03.2017 01:33

Sori tuplapostaus jälleen kerran...

Pakko kuitenkin taas hehkuttaa. Menin eilen taas baariin (v*ittu mikä ylläri...). Yksi tuttu sitten käski tulemaan istumaan niiden kanssa pöytään (en aluksi uskaltanut, kun katsoin vaan sivusilmällä, että siinä istui tyyppi/tyyppejä jo(i)ta en tuntenut). No siinä istui sitten yksi tyyppi ketä en ollut ennen tavannut. Esittäydyttiin siinä sitten ja rupesin soittelemaan vieressä ollutta kitaraa. No tämä tuntematon heppu sitten kysyi, että kauanko olen soittanut ja kertoi, että heillä olisi bändissä kitaristin paikka avoinna. Siinä sitten juteltiin pitkät pätkät (mentiin vielä jatkoille viereiseen baariin) ja tänään lisää Facebookissa ja nyt näyttää lupaavasti siltä, että saatan päästä ensimmäistä kertaa oikeaan bändiin soittamaan. Ja mikä parasta, se musa mitä tämä bändi soittaa on juuri sellaista mitä itsekin soitan ja sävellän joten sopisin varmasti kuin nyrkki aunariin tuohon kyseiseen bändiin. Saas nähdä mitä tulee, mutta kirjoittelen varmasti sitä mukaa tänne, kun jotain edistystä tapahtuu. :mrgreen:
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Apple » 22.04.2017 02:54

I'm back.

Enkä pelkästään palannut kuvioihin vaan oon taas elossa. Damn. Sängystä noustaan nykyään sata kertaa nopeammin kuin vuosi takaperin ja kaikki päivät jaksavat hymyilyttää.

Ei oo aavistustakaan mitä ympärillä oikein tapahtuu. Tuntuu, että lähes kaikkien läheisten arjet on lähteny uuteen nousuun ja jokaisella on jotain uutta, piristävää kipinää elämissään. Läheinen kaveri on viimein löytänyt oikein hyvän harrastuksen ja säätää jotain vispilänkauppaa ihastuksensa kanssa, toinen jätkä repäissyt jostain emännän itelleen ja oh boy, lapsuudenkaveri päässyt vihdoin ja viimein huumekoukuista veke ja laittanut elämänsä remonttiin. Mitä täää on? Päätös parikymppisten sinkkumiesten jatkuvalle melankolialle, ainakin.

Joskus asiat on pienestä kii. Jos eräänä iltana olisin ryöminy 5 min aikaisemmin tutimaan ja jättänyt erään chat-tuokion välistä, ei yksi asia olisi edennyt toiseen enkä olis tavannut uusia tosi mahtavia tyyppejä, joiden kanssa aika menee ihan siivillä, enkä myöskään olisi törmännyt yhteen tosi hemaisevaan tyttöön, joka antoi piristysruiskeen koko näkemykseeni ihmissuhteista ja laittoi toteamaan että wau, tällaisia ihastuttavia ja romanttisesti kiinnostavia ihmisiä on oikeasti edelleen olemassa. Sen lisäksi katoin Linklaterin leffan Before Sunrise, joka sekin vaikutti aika olennaisesti valoisampaan maailmankuvaan :) Pitkästä aikaa perhosia vatsassa ja sitä rataa.

Joni Ahonen kirjoitti:Applelle onnea! On ollut viime aikoina aika hiljaa.
Hei, kiitush muistamisesta. Jos tästedes en pysy äänessä, saat viedä vasemman kivekseni.
Avatar
Apple
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.03.2014 00:38

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 22.04.2017 04:05

Apple kirjoitti:Joskus asiat on pienestä kii.


Vittu meitsi tietää tasan tarkkaan mitä jäbä tarkottaa. Mulla oikeasti mun nykyinen elämäntilanne on kiinni siitä et kaveri näytti mulle lukiossa NES-Retkun videoita. Oikeasti en ois sen takia alkanut irkkaamaan, tavannu monia nykyisiä kavereita saatika sit tavannut nykyistä rönttöstä jonka kanssa olen ollut monta vuotta yhdessä (vaikka välissä erottiinkin kek lol). Mutta niin, pienet asiat voi muuttaa ihmisen elämästä aivan vitusti. NES-Retkukin on mun mielestä tänä päivänä ihan vitun poseri jätkä mut se jätkä on jollain vitun absurdilla tapaa muovannut mun elämän aivan uuteen uskoon,

Ei asiasta sen enempää, nyt Nier Automatan soundtrackiä ja italianpataa.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 22.04.2017 09:58

Apple kirjoitti:I'm back.
Joni Ahonen kirjoitti:Applelle onnea! On ollut viime aikoina aika hiljaa.
Hei, kiitush muistamisesta. Jos tästedes en pysy äänessä, saat viedä vasemman kivekseni.


Okei, teen siitä kaulakorun itselleni. ;)
Kuva


Torstaina oli viimeinen kontaktipäivä Jyväskylässä toimintaterapiaa. Alunperin koulua olisi pitänyt olla vasta viikon päästä ja olin jo varanut bussiliput, joten meinasin olla lähtemättä. Onneksi lopulta päätin ottaa osaa viimeiseen päivään. Koululla pääsin nimittäin kunnolla juttelemaan luokan ihastuttavimman tytön kanssa, joka saattaa ehkä tulla auttamaan minua näyttelyn ripustuksessa. Lisäksi tuntui myös kohtalolta sekin asia, kun koulupäivän loputtua sain viestin, että minut on hyväksytty 3-vuotiseen taideterapiakoulutukseen. Koulutus toteutuu monimuoto-opiskeluna, joten voin nyt keskittyä kotiseudulla projekteihin, joita olen suunnitellut yhdessä kotikuntani kanssa.

Enpä olisi halunut lähteä syksyllä taas kouluun ja asumaan yksikseen jonnekin. Minulle etäopiskelu ja kotona maalla asuminen sopii hyvin. Ironisesti elämäni on näin paljon sosiaalisempaa. Muutan omilleni sitten taas kun oikea aika tulee. Jos tyttöystävä putkahtaisi jostakin elämääni, se saattaisi vähän pakottaa kotoa pois muuttamista.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Gigante » 25.04.2017 10:27

Hyi hemmetti, en koskaan muista aikaisemmin kitanneeni särkylääkettä ja bafucina yhden päivän aikana kuin viime sunnuntaina. Sitä kun on pysynyt terveenä pitkän aikaa niin sitten kun flunssa iskee, niin sehän iskee reippaasti. Kurkku kipeänä, nenä vuotaa lakkaamatta, olo on läpeensä voimaton ja pelkkä yskähdys tai aivastus tuntuu reissulta kuoleman rajoille. Untakaan ei tullut pätkääkään koko sunnuntain aikana.

Mikäli jotain hyvää tästä löytyy, niin sain pitää kaksi päivää saikkua ihan ilman ongelmia ja ääni on siistillä tavalla karhean matalana...vaikkakin vain toistaiseksi. Jospa sitä taas huomenissa voisi taas palata duunailemaan.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Apple » 28.04.2017 17:21

Huhhuh. Repäsin eilen jonkinlaisen leap of faithin.

Tässä kun on eletty jo semmoset 7 vuotta silmälasit päässä ja kärsitty nistä käytännöllisistä ja esteettisistä probleemoista ja kun viikon piilarikokeilukin oli yhtä helvettiä, aloin pari kuukautta takaperin vakavasti miettimään laserleikkausta ja EILEN MÄ SEN HITTO VIEKÖÖN KÄVIN TEKEMÄSSÄ.

Pari kertaa koko ajatus tuli torpattua koska yleinen jännitys ja ne kauhukokemukset internetissä.. mutta lopulta uskalsin soittaa siihen lafkaan ja sain ajan alle vuorokauden varoitusajalla. Jännitti koko ajan, mutta se jengi siellä oli tosi rentoa ja osas hommansa. Juttu eteni niin vikkelästi ettei missään vaiheessa ollut edes aikaa katua ja yhtäkkiä löysinkin itteni leikkaushuoneesta. Työvaihe oli yllättävän nopea eikä yhtään niin vittumainen kun odotin.. siis tosi epämukava mut ei mikään painajainen. Ja sit olikin pian käsi olkapäällä ja tohtori totesi "Valmista tuli." Meinas onnen kyyneleet päästä lepohuoneessa kun näkökyky oli heti hyvä (sumea, mut näin kellonajat kaukaa jne.) ja se hemmotteleva tarjoilu mehuineen ja kekseineen oli ihan vimosen päälle :) Kaks ja puol tonnia köyhempänä sieltä käveltiin ulos eli säästötili otti eilen tosi pahasti siipeensä mut sitä jo kotimatkalla koettua onnea ei voi rahalla mitata. Ei tartte enää näyttää toimistonörtiltä ja JUMALAUTA sateessakin on taas kiva kävellä, kun ei tartte kakkuloitaan suojella pisaroilta.

Kelatkaa, likinäköinen ei nää itteään peilistä. Se näkee joko rillipään tai sumean hahmon. Kun kotiin saapuessa kuljin peilin ohi ja näin ITSENI, ei sille mindblow'lle ja naurukohtaukselle ollut loppua. :shock: holy shit

Nyt on silmiä lepuutettu iha tarpeeks neljän seinän sisällä ja tää jätkä lähteekin päiväkävelylle ihastelemaan puiden latvoja ja tuijottelemaan ohikulkijoita silmiin.
Avatar
Apple
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.03.2014 00:38

Re: Mitä kuuluu?

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 28.04.2017 18:47

Apple kirjoitti:Huhhuh. Repäsin eilen jonkinlaisen leap of faithin.

Tässä kun on eletty jo semmoset 7 vuotta silmälasit päässä ja kärsitty nistä käytännöllisistä ja esteettisistä probleemoista ja kun viikon piilarikokeilukin oli yhtä helvettiä, aloin pari kuukautta takaperin vakavasti miettimään laserleikkausta ja EILEN MÄ SEN HITTO VIEKÖÖN KÄVIN TEKEMÄSSÄ.

Pari kertaa koko ajatus tuli torpattua koska yleinen jännitys ja ne kauhukokemukset internetissä.. mutta lopulta uskalsin soittaa siihen lafkaan ja sain ajan alle vuorokauden varoitusajalla. Jännitti koko ajan, mutta se jengi siellä oli tosi rentoa ja osas hommansa. Juttu eteni niin vikkelästi ettei missään vaiheessa ollut edes aikaa katua ja yhtäkkiä löysinkin itteni leikkaushuoneesta. Työvaihe oli yllättävän nopea eikä yhtään niin vittumainen kun odotin.. siis tosi epämukava mut ei mikään painajainen. Ja sit olikin pian käsi olkapäällä ja tohtori totesi "Valmista tuli." Meinas onnen kyyneleet päästä lepohuoneessa kun näkökyky oli heti hyvä (sumea, mut näin kellonajat kaukaa jne.) ja se hemmotteleva tarjoilu mehuineen ja kekseineen oli ihan vimosen päälle :) Kaks ja puol tonnia köyhempänä sieltä käveltiin ulos eli säästötili otti eilen tosi pahasti siipeensä mut sitä jo kotimatkalla koettua onnea ei voi rahalla mitata. Ei tartte enää näyttää toimistonörtiltä ja JUMALAUTA sateessakin on taas kiva kävellä, kun ei tartte kakkuloitaan suojella pisaroilta.


Olen miettinyt laserleikkausta itsekin, mutta raha ja pelko ovat torpanneet toteuttamasta sitä. Kaverilta kuulin, että ne jotenkin "hio" silmää, mutta pitääkö tämä paikkaansa? Itseäni kaikki silmiin liittyvät jutut kauhistuttaa, niin ajattelin, että jääkööt.

Apple kirjoitti:Kelatkaa, likinäköinen ei nää itteään peilistä. Se näkee joko rillipään tai sumean hahmon. Kun kotiin saapuessa kuljin peilin ohi ja näin ITSENI, ei sille mindblow'lle ja naurukohtaukselle ollut loppua. :shock: holy shit


Tiedän tuon tunteen, kun 10 vuotta sitten otin ekat piilarit käyttöön ja ihmettelin kaupungilla näyteikkunoista heijastuvaa omaa naamaani ilman laseja kaukaa. Totuushan tuo on, että itseään ei voi nähdä ilman laseja kaukaa kuin vain valokuvissa.
En itsekään laseista kovin välitä, sillä ne tekevät tosiaan sellaisen vakavan toimistovirkailijan näköisen. Piilarit päässä tunnen itseni paljon itsevarmemmaksi sekä jopa komean näköiseksi.

Kiva kun kerroit täällä kokemuksestasi. :)
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

EdellinenSeuraava

Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron