Maailmalla tänään

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 24.05.2017 14:02

Kallu kirjoitti:Tuntuu, että ihmiset meilkein kilpailee, että kuka saa kirjoitettua järkyttyneimmän kuuloisen reaktion.

Tämä. Ite oon sen verran nihilisti, ettei vois vähempää kiinnostaa jos jossain vähän posahtaa mut ai saatana että vituttaa sosiaalisessa mediassa nää jotka hakee jotain sosiaalista hyväksyntää sillä että näyttelevät sitä miten oma elämä menee pilalle siitä, että jossain joku päättäny vähän räjäytellä. Kyllä minäkin omalta tunnevammaisuudeltani ymmärrän sen, että tällaiset on kauheita asioita mutta näitä on tapahtunut aina just niin pitkään kun ihmiskuntakin on ollut olemassa. Ite lähinnä huokaisen aina vaan helpotuksesta et kävipäs säkä kun ei omalle kohdalle sattunut, mikä ei välttämättä ole ehkä se sosiaalinen normi sen suhteen miten asiaan 'pitäisi' reagoida mut sitten taas olisiko se yhtään parempi olla tekopyhä pelle joka jaksaa joka välissä muistuttaa Manchesterin tai muiden vastaavien tapahtumista. Mulle tällainen ryhmäpaineen alla käyttäytyminen ei mene sitten millään jakeluun, ei ne kuolleet ihmiset sieltä henkiin herää vaikka kuinka jaksais Twitterissä ja Facebookissa vinkua asiasta.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Hunter97 » 24.05.2017 14:17

Masse kirjoitti:
Hunter97 kirjoitti:Ekana Chris Cornell ja nyt sitten Roger Moorekin. R.I.P molemmat. Jotenkin pysäyttävä tunne kun taustalla soi Audioslaven Be yourself tuota viestiä lukiessa.


Ja Manchesterin uhrit ei hetkauta millään tavalla?

Ei siinä, kieltämättä itsekin turruin jo aikoja sitten näihin Euroopan terrori-iskuihin mikä on sinäänsä helvetin surullista, että niitä ennen jotkut lähi-idän vastaavat ei koskaan kiinnostanut millään tavalla ja nyt, kun Euroopassa räjähtelee vähän väliä niin sekin alkaa tuntua (pelottavaa kyllä) ihan arkipäivältä.


Itsehän en edes tiennyt koko asiasta mitään, niin hieman vaikeaa siitä oli mitään sanoa. Jotenkin jäänyt koneella istuminen ja samalla uutisten lukeminenkin todella vähäiseksi hiljattain. Ihan samalla tavalla, tai enemmänkin tuo Manchesterin tapaus liikutti, kun siitä luin.
Avatar
Hunter97
 
Viestit: 245
Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Salem » 25.05.2017 15:14

Myönnän että olen itsekin turtunut niin pahasti näihin terrori-iskuihin, että Roger Mooren kuolema sai minusta paljon suuremman reaktion esiin, vaikken mikään suuri Bond-fani olekaan. Olihan mies taas yksi niistä jotka ovat olleet tietoisuudessa lapsuudesta asti, ja nyt tämä on poissa.
Huolestuttavaahan se on että jokin noin kamala asia kuin terrori-isku on nykymaailmassa niin arkipäivää, ettei sitä osaa edes hetkahtaa ennen kuin se osuu tarpeeksi lähelle. Suurimmat tunteet asiasta heräävät juurikin iskujen jälkipyykistä, ja etenkin median otsikoinnista, joka on somereaktioitakin pahempaa syöpää. Olen aika varma, että jonkun Iltasanomien ja muiden paskalehtien toimituksessa saavutetaan kollektiivinen orgasmi ja heitetään ylävitosia joka kerta kun jossain pommi pamahtaa. Tulee asiantuntijahaastatteluja, mielipidekirjoituksia, poliitikkojen lausuntoja ja oikein kivasti mustalta pohjalta loistavilla mediaseksikkäillä otsikoilla julkaistuja artikkeleita niin uhrien nimistä, silminnäkijäkertomuksista ja tekijän tiedoista aina kansalaisuuteen, opiskelu-/työpaikkaan, suosikkiruokiin ja peniksen mittoihin. Olen monesti miettinyt, miksi tavan kansalaisen tarvitsee tietää näitä asioita näin tarkasti? Pitäisikö enemmän olla huolissaan siitä, kuinka tarkkoja yksityiskohtia ihmiset janoavat, ja kuinka innolla niistä uutisoidaan klikkausten ja lehtimyyntien toivossa, kuin siitä ettei nämä iskut enää säväytä kuten ennen?
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja NightFan » 18.08.2017 18:17

Olette vissiin jo huomannut niin Turussa tapahtui terroristi-isku jonka vuoksi 1 olisi kuollut ja lähemmäs 10 hlöä haavoittunut. Itse asun 15min päästä tuolta ja koska tapaus on vielä kaaoottinen ja huhuja pyörii siel sun tääl niin pyydän että kommentoitte asiaa, jos kommentoitte, rauhallisesti.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Gigante » 19.08.2017 07:55

Aika karseaahan tuo taatusti on, erityisesti paikallisille. Itse olin uutisen kuullessani, että perhana, nytkös sitä suomessa alkoi paukkumaan, kunnes luin että kyseessä oli joukkopuukotus. Eihän tuo sikäli laimenna asiaa, kun tuossa on sentäs sivulliset saaneet terästä.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 19.08.2017 08:39

Ihmettelin eilen kun vanhemmat hakivat, että miksi pitävät radiota niin kovalla, kun olin autoon saapuessa puhelimessa kaverin kanssa. Siinä sitten sivukorvalla kuuntelin ja olin että ei kai täällä ole nyt tapahtunut jotakin...?

Kamalaa ajatella tuota tapahtumaa, jonka kohteeksi joutuvat täysin viattomat ihmiset.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Hammerkrieg » 20.08.2017 01:57

Ei ole mitään syytä lopettaa näiden iskujen tehtailuja niin kauan kun ainoat toimenpiteet niiden ehkäisemiseksi ovat Facebook-filtterit ja hashtagit. Refugees welcome!
Avatar
Hammerkrieg
 
Viestit: 212
Liittynyt: 01.03.2014 14:09
Paikkakunta: Wewelsburg

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 20.08.2017 04:10

Mun mielestä tää Turun setti oli helvetin hyvä opetus sekä näille "neekerit vittuun suomesta"-tyypeille että suvakkipoppoolle. Ihmiset ehkä viimeinki oppii tästä että asiat ei oo aina ihan niin mustavalkoisia mitä kuvitellaan ja toivottavasti pistää kummankin edellämainituista ihmisryhmistä kelaamaan omien agendojensa ajamista. Tarkotan tässä siis lähinnä sitä että tuossa eilisessä tapauksessa tämän Marokon samurain lisäksi useampi uhreja tavalla tai toisella auttaneista ihmisistä olivat ulkomaalaisia sillä välin kun kaikki suomalaiset kuvaa näitä tapahtumia puhelimella. Tää toivottavasti laittaa päättäjät vähän miettimään että onko tää nykyinen maahanmuuttopolitiikka mistään kotoisin ja sit toivottavasti nää rajat kiinni-jäbät alkavat puolestaan miettiä et kannattaako kaikkia neekereitä sittenkään potkia vittuun Suomesta. Todennäköisesti tässä ei käy yhtään mitään ja kaikki on viikon päästä ihan kuin ennenkin ja sitten taas voidaankin jatkaa turhanpäiväistä omien mielipiteiden huutelua facebookissa ja millään ei taaskaan loppukädessä oo ollut mitään merkitystä minkään kannalta.

Hammerkrieg kirjoitti:Ei ole mitään syytä lopettaa näiden iskujen tehtailuja niin kauan kun ainoat toimenpiteet niiden ehkäisemiseksi ovat Facebook-filtterit ja hashtagit. Refugees welcome!

Tän kyllä voisin allekirjoittaa melkein itekin, pakkohan näitä on näköjään tapahtua ennen kuin ihmiset ymmärtää oikeasti että tällaisten tapahtumien mahdollisuus pitäisi oikeasti ottaa huomioon sen sijaan että kutsutaan kaikki turvapaikanhakijat johonkin vitun seläntaputtelukerhoon. Tässä ei pidä myöskään unohtaa sitä että yhtä todennäköistä olisi se että joku raksafirman lomautettu Seppo (nimi muutettu) ois viinapsykooseissaan alkanu riehumaan torilla Fiskarsin kirveen kanssa, mutta näissä on se ero että tällä aikajanalla tapahtuneet asiat oltaisi voitu ennaltaehkäistä jos tämä Marokon sankari oltais lähetetty kielteisen vastaanottopäätöksen jälkeen saman tien tanssimaan miekkatanssejaan kotimaahansa.

Hohhoh, onpahan turhan monimutkaisia asioita taas kerran, pakko lopettaa tältä erää tää asioiden miettiminen ja tulla huomenna heräämisen jälkeen häpeissään kattelee että mitähän sitä taas on tullut kirjoiteltua. Varsinkaan kun mulla itelläni ei oikeastaan ole minkäännäköistä mielipidettä maahanmuuttoasioista.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Salem » 20.08.2017 12:19

Minulle koko tästä sirkuksesta jäi päällimmäisenä käteen nimenomaan tuo, että ensimmäinen reaktio tällaisessa tilanteessa on alkaa kaivamaan niitä puhelimia esiin. Missä kohtaa evoluutiota on menty niin paljon vikaan, että somepäivitykset menevät toisten auttamisen edelle?
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja whatever » 20.08.2017 15:50

ForWeAreMany kirjoitti:Mun mielestä tää Turun setti oli helvetin hyvä opetus sekä näille "neekerit vittuun suomesta"-tyypeille että suvakkipoppoolle. Ihmiset ehkä viimeinki oppii tästä että asiat ei oo aina ihan niin mustavalkoisia mitä kuvitellaan ja toivottavasti pistää kummankin edellämainituista ihmisryhmistä kelaamaan omien agendojensa ajamista. Tarkotan tässä siis lähinnä sitä että tuossa eilisessä tapauksessa tämän Marokon samurain lisäksi useampi uhreja tavalla tai toisella auttaneista ihmisistä olivat ulkomaalaisia sillä välin kun kaikki suomalaiset kuvaa näitä tapahtumia puhelimella.

Mitä itse seurasin somea ja livestreameja tuolta Turusta, niin vaikutti enemmin siltä että öyhötys vaan voimistui molemmilla rintamilla.

Ja mitä noihin uhreja auttaneisiin sankareihin tulee, niin itse sain ainakin sellaista infoa että siellä olisi ollut 2 kantasuomalaista ja 2 mamua auttamassa. Kummasti tästä on media saanut väännettyä "öyh öyh vittu suomalaiset on paskaa, mamut sankareita" narratiivin...
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Kallu » 20.08.2017 18:16

Salem kirjoitti:Minulle koko tästä sirkuksesta jäi päällimmäisenä käteen nimenomaan tuo, että ensimmäinen reaktio tällaisessa tilanteessa on alkaa kaivamaan niitä puhelimia esiin. Missä kohtaa evoluutiota on menty niin paljon vikaan, että somepäivitykset menevät toisten auttamisen edelle?


Käsittääkseni ihmiset yrittivät estää uusia puukotuksia ja kymmenhenkinen joukko lähti pesareiden kanssa jahtaamaan terroristia. Mutta jos nyt ajatellaan, että joku on loukkaantunut, niin mitä tälläisessa tilanteessa kannattaisi tehdä? Soittaa ambulanssi ja antaa mahd. ensiapua ohjeiden mukaan. Tähän ei tarvitse/kannata tulla kymmentä eri ihmistä sorkkimaan. Lisäksi jollakin perusjampalla ei tod.näk. ole pienintäkään käryä mitä esim. vertavuotavalle puukotusuhrille pitäisi tehdä, ellei nyt satu olemaan joku paikkallinen House, jolloin tietenkin kykyjensä mukaan. Tuskin kenenkään ensimmäinen reaktio on rueta kännykällä ottamaan selfietä uhrin kanssa mutta jos tilanteelle tehdään jo jotain etkä siihen pysty positiivisesti vaikuttamaan, niin ehkä on parempi pysyä poissa tieltä. Kuvamatskut voi sitäpaitsi olla hyvinkin arvokkaita jälkikäteen.
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 20.08.2017 19:06

whatever kirjoitti:Ja mitä noihin uhreja auttaneisiin sankareihin tulee, niin itse sain ainakin sellaista infoa että siellä olisi ollut 2 kantasuomalaista ja 2 mamua auttamassa. Kummasti tästä on media saanut väännettyä "öyh öyh vittu suomalaiset on paskaa, mamut sankareita" narratiivin...


Tämä on kaikki alla pistänyt silmään. Media ei tunnu koskaan olleen yhtä kiipelissä minkään muun kuin pakolaisiin liittyvien uutisointiensa kanssa, jossa mikään linja ei toimi. On totta, että valtamedia peittelee todella paljon henkilöllisyyksiä ja vähättelee maahanmuuttajien rikoksia, vaikka tilastot puhuvat ihan muuta. Niinpä ihmiset menevät MV-lehden sivuille, kun saavat siellä suoraan nimet ja pärstät tietoon. Niin korrektina ja puolueettomana mediana kuin HS ja kumppanit itseään pitävätkin, eivät todellakaan sitä ole, ja näissä tapauksissa asia tulee irvokkaasti esille. Luulen oikeasti noita kismittävän, että MV-lehti saa pelottavan paljon klikkauksia.

Kuitenkin hyvä että uhrien ja auttajien kohdalla on tuotu esille se tosiasia, että siellä oli muitakin kuin vain suomalaisia. Mutta kuten whatever totesi, ei pidä tehdä uutisotsikoita tyyliin "kaikki auttajat olivat pakolaisia, suomalaiset ei tehneet mitään". Haloo nyt oikeasti!! :)
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja NightFan » 20.08.2017 19:53

Mitä tohon MV-lehteen niin se kyllä jakaa herkästi kaikki mahdollisen tiedon henkilöstä kuvineen. Käsittääkseni jopa niin herkästi että usein väärillä tiedoilla mitä se ei suostu korjaan.
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu
Avatar
NightFan
 
Viestit: 644
Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja whatever » 30.11.2017 11:39

https://support.google.com/youtube/answer/7580423

Teosto se taas touhuaa, koitti mittelöidä Googlen kanssa, vaan mitä kävikään? No, koittakaapa huviksenne kuunnella YouTubesta jotain suomalaista musiikkia, kaikki videot joihin Teosto on ilmoittanut omistavansa tekijänoikeudet ovat nyt geoblokattuja Suomessa. Mukaanluettuna Maamme-laulu ja Finlandia, juuri sopivasti näin itsenäisyyspäivän alla. Kaiken logiikan mukaan Teostolla ei edes pitäisi olla mitään oikeuksia noin vanhoihin kappaleisiin, mutta ilmeisesti Teosto kokee asian toisin...
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Silence » 30.11.2017 13:49

whatever kirjoitti:https://support.google.com/youtube/answer/7580423

Teosto se taas touhuaa, koitti mittelöidä Googlen kanssa, vaan mitä kävikään? No, koittakaapa huviksenne kuunnella YouTubesta jotain suomalaista musiikkia, kaikki videot joihin Teosto on ilmoittanut omistavansa tekijänoikeudet ovat nyt geoblokattuja Suomessa. Mukaanluettuna Maamme-laulu ja Finlandia, juuri sopivasti näin itsenäisyyspäivän alla. Kaiken logiikan mukaan Teostolla ei edes pitäisi olla mitään oikeuksia noin vanhoihin kappaleisiin, mutta ilmeisesti Teosto kokee asian toisin...


"Tiettyjen kappaleiden käyttöä rajoitetaan". Eli siis 80% youtuben sisällöstä on mahdoton katsoa koska kyseessä ei ole vaan musiikki vaan videot missä on "teostonalaista musiikkia".
Kuulostaa kyllä vittumaiselta tempulta ENEMMÄNKIN googlen suunnalta jolla on avaimet kaikkeen sisältöön. "Jos ette suostu ehtoihin niin blokkaamme KAIKEN koko maaltanne."

Noh... Nyt tiedetään miltä tuntuu elää kommunismivaltiossa...
Avatar
Silence
 
Viestit: 808
Liittynyt: 01.03.2014 00:00
Paikkakunta: Turku

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja whatever » 30.11.2017 14:19

Njoo, kyllä sitä vikaa Googlestakin löytyy ja tubettajat joutuvat jatkuvasti taistelemaan oikeuksistaan ko. alustalla. Mutta Teosto on kyllä ajanut itsensä tähän asemaan, eikä aikaisempien Teosto-temppuilujen takia kauheasti sympatiaa heru.

Onneksi sentään ovat selvittäneet asian, ja YouTuben normaalitoiminnan pitäisi jatkua viikonlopun aikana.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Silence » 14.12.2017 21:42

https://www.nytimes.com/2017/12/14/tech ... -vote.html


Uutisia Trumpin amerikasta. Amerikassa Obaman hallituksen kaksi vuotta sitten aikaan saama Nettineutraaliuslaki joka takaa kaikelle internetin datalle tasavertaisen kohtelun on kaadettu FCC komission Republikaanien 3 vastaan Demokraattien 2 äänestyksessä. Uusi järjestys Poistaa Valtion lailla takaamaan tasavertaisen datan kohtelun ja antaa kaiken vallan Operaattoreille pyörittää vapaata monopolia ja hidastaa kilpailijoiden nettiä tai kilpailevan palvelun videoita kun haluavat omaansa mainostaa.

Laki luotiin alunperin kun operaattorit jäivät kiinni epäreilusta sivustojen blokkaamisesta ja käyttäjiensä manipuloinnista. Ja koska Trump johtaa amerikkaa niinkuin bisnestä, niin valta annettiin takaisin yhtiöille kun he tätä halusivat... Eli jenkeissä on luvassa hintojen nousut kaikkeen internettiin liittyvässä.


Suomessa mennään vielä EU omilla nettineutraalius säännöksillä.


....Tyypillistä Trumppia. Pisti internetin vapautta ja tasavertaisuutta valvovan komission johtoon Operaattoreiden asianajajana toimineen miehen. Trump teki vastaavan roolituksen alkuvuonna Ympäristöviraston johtoon. Ekana tehtävänä ajaa virasto alas.
Avatar
Silence
 
Viestit: 808
Liittynyt: 01.03.2014 00:00
Paikkakunta: Turku

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Gigante » 15.12.2017 16:56

Vähän kyllä säälittää jenkkien puolesta tämän lain kaatamaisen myötä. Paljon mainostivat tästä aiheesta, jopa dA:ssa jotta saisivat äänestettyä päätöstä vastaan, mutta valitettavasti eivät saaneet sitten tarpeeksi ääniä.

Hieman pistää mietityttämään mitä seuraa jos EU päättää seurata perässä.

Silence kirjoitti:

....Tyypillistä Trumppia. Pisti internetin vapautta ja tasavertaisuutta valvovan komission johtoon Operaattoreiden asianajajana toimineen miehen. Trump teki vastaavan roolituksen alkuvuonna Ympäristöviraston johtoon. Ekana tehtävänä ajaa virasto alas.


Tähän sopisi niin hyvin vertaukseksi kuinka käki munii toisten pesiin.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 14.03.2018 13:24

Stephen Hawking on kuollut.

Hieman hävettää myöntää, että miehestä kuulin pentuna ekaa kertaa Simpsoneiden kautta. Sittemmin olen hänen tutkimuksiaan ja ajatelmiaan lueskellut. Eniten kunnioitan miestä siitä, että parantumattomasta sairaudestaan huolimatta hän säilytti huumorintajunsa ja teki työtänsä loppuun saakka. Tällaisella asenteella varustettuja ihmisiä maailma oikeasti tarvitsee jopa neroja enemmän.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja whatever » 14.03.2018 14:37

Joni Ahonen kirjoitti:Stephen Hawking on kuollut.

Hieman hävettää myöntää, että miehestä kuulin pentuna ekaa kertaa Simpsoneiden kautta. Sittemmin olen hänen tutkimuksiaan ja ajatelmiaan lueskellut. Eniten kunnioitan miestä siitä, että parantumattomasta sairaudestaan huolimatta hän säilytti huumorintajunsa ja teki työtänsä loppuun saakka. Tällaisella asenteella varustettuja ihmisiä maailma oikeasti tarvitsee jopa neroja enemmän.

Suuri menetys maailmalle, mutta kunnioitettavaan ikään mies kumminkin pärjäsi kun otetaan huomioon mitä kaikkea hän on joutunut kestämään. Itse olen aina pitänyt herra Hawkingiä oman aikamme Albert Einsteinina, ja herra kuolikin saman ikäisenä kuin Einstein ja vielä Einsteinin syntymäpäivänä. Kosmista.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Gigante » 14.03.2018 18:20

Maailma menetti kyllä älykkään miehen, mutta saavutti kuitenkin erittäin kunnioitettavan iän ottaen huomion tämän ruumiintilan. Ekan kerran taisin itsekin herran nähdä pikkuskidinä vanhemmassa Simpsonit-jaksossa ja vielä tuolloin pidin koneen kautta puhuvaa tyyppiä sen verta scifinä, että kuvittelin tämän olevan vain fiktiota.
Vasta joitain vuosia myöhemmin ymmärsin, että tyyppihän olikin ihan todellinen. Ei mikään yllätys, että pyörätuolin varassa liikkuva nero ilmaantuu aina viihteessä jollain tapaa.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Masse » 14.03.2018 18:29

Kevyet mullat. Voisi katsoa jätkän kunniaksi juurikin jonkun noista vanhoista simpsoni-jaksoista joissa äijä teki cameon (jos muistan oikein niin lopputeksteissä äijä oli oikeasti aina merkattu vierailevaksi tähdeksi).
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Kallu » 08.06.2018 18:26

VITTU WASHINGTON CAPITALS VOITTI STANLEY CUPIN! WOOOOOO!!

In other news... Anthony Bourdain hirtti itsensä. Kevyet mullat, pidin hänen ohjelmistaan ja katselin niitä välillä.
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 13.11.2018 20:31

Stan Lee on kuollut.
https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-46186552

En ole Marvelin sarjakuvien parissa kasvanut tai niitä muutenkaan suuremmin lukenut, mutta miehen vaikutus on niin valtaisa supersankarisarjakuvien ja samalla näin myös nykyisen filmiteollisuuden suhteen, ettei kukaan voi asiaa vähätellä, vaikka ilman papan cameoitakin oltaisiin varmasti selvitty. :roll:

Minulle Stan Lee tuli tutuksi Spider-man vs. Venom animaation DVD:ltä löytyvistä bonuksista, jossa hän innokkaasti eläytyi kertomaan symbiootista ja sen voimista. Muutenkin jäi kuva, että mies oli aika velmu ja eli unelmaansa täysillä.

Hauska sattuma, että jätkä on syntynyt tismalleen samana päivänä kuin minä. :P
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Maailmalla tänään

ViestiKirjoittaja PT2 » 18.11.2018 09:48

Joni Ahonen kirjoitti:Hauska sattuma, että jätkä on syntynyt tismalleen samana päivänä kuin minä.


Luulin että olisit nuorempi :shock:
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

EdellinenSeuraava

Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron