Pelit yleisesti

Valvojat: Gigante, Joni Ahonen

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 14.06.2017 14:01

Nintendon E3:ssa tehtiin kauan odotettu paljastus: Metroid Prime 4 on työnalla! :D

Myös 3DS saa yllättäen oman Metroidinsa jo syksyllä!
Federation Forcen saavat anteeksi.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 14.06.2017 14:50

Oli kyllä mun mielestä ihan helposti paskin E3 viimeiseen viiteen vuoteen. Kaikista eniten oon yllättynyt siitä että Bethesdan seteistä löyty omaan makuun kaikista kiinnostavimmat pelit (Wolfenstein ja Evil Within 2), harmittaa vieläkin että valvoin toissayönä Sonyn pressiä odotellessa. Pyörittelivät samoista peleistä trailereita mitkä ovat pyörineet viimeiset kaks vuotta ja Shadow of the Colossuksen remake oli ainoa mikä oli edes etäisesti kiinnostava. Nintendon settiä en ees vaivautunut kattomaan koska tiedän etten tasan tarkkaan ole mitään Nintendon leluja ostamassa vaikka sille julkaistaisiin täysin uusi trilogia Metroid Primejä tai Xenobladeja. Kieltämättä uusi Prime kiinnostaa hieman sillä eka Prime on aivan iisisti Gamecuben paras peli mutta silti pitää suhtautua varauksella koska devaajatiimi on täysin eri kuin ekassa trilogiassa. Toivottavasti veli menee ostamaan Switchin joskus niin saa sitten mahdollisesti lainattua sen jos toi Metroidi ei ole ihan täysin paska.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Salem » 14.06.2017 15:25

Oli kyllä varmaan lussuimmat E3 messut vuosiin. Ei mitään paljastuksia jotka olisivat itselle pakkohankintoja, ja vain pari sellaista jotka voisi joskus alelaarista poimia. Erityisesti Nintendoon olin hyvin pettynyt, sillä odotin että sieltä olisi näytetty edes jotakin joka olisi kannustanut ostamaan Switchin. Joillekin Metroid Prime 4 saattoi toki toimia kannustimena, mutta itse en välitä. Miten olisi edes Virtual Console Switchille? Mutta ei, näytetään ennemmin jotain XCOM-Mario-hybridiä jossa on hassuja pupuja.

Ainoa mikä herätti varovaista mielenkiintoa oli Shadow of the Colossuksen remake, mutta tämäkin vain jos siihen saadaan kunnollista lisäsisältöä, kuten vaikka ne loppusuoralla pois leikatut kolossit. Muuten en ole kiinnostunut. Löytyyhän alkuperäinen kumminkin hyllystä, ja on helposti saatavilla remasterina, vieläpä Icon kanssa paketoituna.
Kuva
Avatar
Salem
 
Viestit: 335
Liittynyt: 28.02.2014 09:37

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Gigante » 14.06.2017 16:25

Mitä, joko se on taas ollut E3? Pitäisi varmaan kaivatua useammin täältä kiven alta ihmisten ilmoille.


Metroid Prime 4...nojaah...ehkäpä tuon sitten voisi tarjouksesta hommata, kunhan ensin tuon kolmosen viitsisi Wiillä aloittaa/läpäistä.

Ääh, taasko nuo saakelin Rabbidsit heiluvat jossakin pelissä. Itse sain hen. kohtasesti tarpeeksi noista vänöistä jo ensimmäisen pelin jälkeen.

Crash Bandicoottia, ihan njeesh, ainakin mikäli PS4:ään satun törmäämään

Monster Hunter- World, multiplattarina kaikkiin muihin vehkeisiin paitsi switchiin...hitto, mutta toisaalta ainakin olisi hyvä syy harkita Ps4:ää.

God Of Warin Kratoksen tampio pääsee sittenkin hakkaamaan kiukuspäissään toisen mytologian jumalia ja siinä sivussa tapattamaan taas kilokaupalla viattomia sivullisia.


Mutta SOTC-remake. Perhana kun hommasin sen jo Ps3:lle HD:na Icon kanssa.
toivottavasti tuo peli saisi muutakin kuin pienen kasvojenkohotuksen ulkoasuun ja ruudunpäivitykseen, kuten vaikkapa ne poisleikatut kolossit tai jotakin vastaavaa.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Kallu » 14.06.2017 16:46

Omalta kohdalta E3:n kiintoisin juttu oli varmaan Ubisoftin piraatti-peli Skull and Bones. Trailerin meininki näytti hyvältä ja olisi kyllä kiva saada kunnon mature merirosvoseikkailu, kun yleensä ne ovat minusta tupanneet olevan enemmän sellaisia värikkäitä ja piirrosmaisia.

Xbox One X myös kuulosti hyvältä mutta liekö se käytännössä sitten hirveästi parempi kuin normi PS4? Noh pitää katsella sitä sitten myöhemmin, jos tekisivät vaikka sen huhuillun Kotor-remaken ja laittaisivat yksinoikeudella Xboxille niin sitten voisin harkita.

Biowaren uusi peli Anthem näytti graafisesti aivan helvetin hyvältä mutta en sitten tiedä, että innostunko sellaisesta multiplayer-räiskintä jutusta.
YKSIMIELISESTI FOORUMIN PARAS TOPIC 2017
Avatar
Kallu
 
Viestit: 404
Liittynyt: 24.03.2014 13:30

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Masse » 14.06.2017 22:37

Tiesin, että E3:ssa ei tule tänä vuonna mitään kiinnostavaa, mutta tuli silti kaikki esitykset katsottua Microsoftia lukuunottamatta. Olisi tullut nyt jotain juttua edes siitä Ressa kakkosen remakesta. :?
Masse
 
Viestit: 990
Liittynyt: 28.02.2014 11:15

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Silence » 14.06.2017 23:09

Kallu kirjoitti:Biowaren uusi peli Anthem näytti graafisesti aivan helvetin hyvältä mutta en sitten tiedä, että innostunko sellaisesta multiplayer-räiskintä jutusta.


E3 ja "graaffisesti upean näköinen peli" on yhdistelmä joka herättää enemmän epäillystä kuin innostumista. Niin ne näyttävät aina upeilta..... ennen kuin julkaisun lähestyessä graaffista laatua lasketaan konsoleilla paremmin toimivaksi ja kaiken muun kanssa paremmin yhteensopivaksi.

Grafiikka oli kyllä kivaa mutta sen lisäksi oikein mikään muu ei herättänyt muuta kuin lähinnä epäluuloja. Moninpelin scifimaailmassa sai epäluulot herämään ja "moninpelipelaajien" helvetin käsikirjoitetulta kuulostava keskustelu toi mieleen lähinnä kolme vuotta sitten nähdyn ekan Divisionin trailerin mikä kuulosti melkein siltä kuin olisin kuullut samat ääninäyttelijät nytkin...
Jotenkin vaan tuntuu siltä että Suuri RPG kehittäjä Bioware on muuttunut virallisesti EAn MMO nettipelistudioksi numero 306543, jonka tehtävänä on tehdä "Niinkuin Destiny mutta parempi"-Destinypeli. Sitä pelataan sitten puoli vuotta ja pari laajennusta ja siten hyssytellään hiljalleen kuolliaaksi.
Avatar
Silence
 
Viestit: 808
Liittynyt: 01.03.2014 00:00
Paikkakunta: Turku

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 15.06.2017 11:37

E3-messut alkaa olla taputeltu ja kaikki isoimmat julkistukset ovat takanapäin. Voisin listailla omia mietteitäni...

Aloitetaan Microsoftista. No, ne julkisti tehokkaamman XBOXin. Okei, siistiä, mutta kiinnostavia pelejä ei vieläkään tullut Orin jatko-osaa ja Cupheadia lukuunottamatta. Ihan hyvä setti kuitenkin: pelejä julkistettiin paljon, mutta ei oikeastaan mitään omaan makuuni sopivaa.

Sony oli surkea. Ei mitään uutta ja show lopetaan vanhan PS2-pelin remaken julkistukseen. Onneksi en herännyt aamu neljältä katsomaan tuota livenä. Luokaton esitys. Ni No Kuni 2 sai vissiin julkkarin, mutta sekin oli jossain pre-showssa, mitä kukaan ei katsonut. En jaksanut kyllä ekaa osaakaan pelata kokonaan, mutta on sille joskus annettava toinen mahdollisuus.

Nintendo sitten. Xenoblade 2:sta uutta traileria, jossa esiteltiin karmeat enkkudubit ja vähän tarinaa. Sitten oli uudet Kirby ja Yoshi tasoloikkailut, jotka ovat turvallisia vaihtoehtoja: 'Tendo on osannut aina tehdä hyviä platformereita ja nämäkin ovat varmasti hyviä. Sitten oli pientä kiusoittelua Metroid Prime 4:stä, joka oli kyllä kova juttu, vaikka mitään ei oikeastaan näytetty. Olisivat näyttäneet edes ihan pienen cgi-pätkän tai jotain. Pääsarjan Pokemon-peli on myös varmistettu olevan kehitteillä Switchille, mikä on tottakai helvetin kova juttu, mutta olisihan siitäkin toivonut jotain konkreettista näytettävää. Silti yhden maailman suurimman franchisen saapuminen Nintendon uudelle alustalle on iso, iso asia.

Super Mario Odysseyn uusi traileri, millä Nintendo lopetti esityksensä, oli yllättäen yksi E3:n kohokohdista meikäläiselle. Oli todella mukaansatempaavan näköinen ja sai minut todella innostumaan pelistä, missä tammikuun world premiere ei onnistunut. Switch taitaa mennä syksyllä hankintaan :D

Ubisoftin esitystä kaikki kehuu, mutta Ubi ei ole tarjonnut minulle mitään pitkään aikaan, niin aika kylmäksihän tuo jätti. Ei vain jaksa kiinnostaa Assassins Creedit sun muut mielikuvituksettomat pelleilyt. Beyond Good and Evilin paluu oli hyvä lopetus, mutta se traileri, mikä näytettiin oli... luontaantyöntävä. En ole alkuperäistä pelannut, mutta se on kiinnostava nimike hienoine cel-shading -grafiikoineen, kun tämä taas näytti oudolta (ymmärrän, että tuo ei ollut pelikuva-traileri). Toivottavasti BGAE2 käyttäisi piirrosmaista grafiikkaa, mutta taitaa olla mahdottomuus.

Bethesdaa haukuttiin, mutta Evil Within 2 ja uusi Wolfenstein olivat hyviä julkistuksia. Peukku pelkästään noille. Eka Evil Within oli aika keskinkertainen, mutta siitä on hyvä jatkaa. Wolfensteinin uudelleenherättäminen on sujunut hyvin, mutta omaa kokemusta ei ole. Vielä. Pakko nuo on pelata, kun kerran on saatu jopa kiinnostavia FPS-pelejä. Huhhuh, en olisi uskonut.

EA, ketä kiinnostaa.

Muita juttuja E3:lla oli ainakin Kingdom Hearts III:n uusi traileri, joka muistutti taas mikäs se odotetuin videopeli olikaan. En. Malta. Odottaa.


Kokonaisuutena aika heikot messut. Voittajaa ei oikeastaan ole, kun kaikki oli aika huonoja. Nintendolla oli sauma, jos olisivat näyttäneet jotain materiaalia näistä Megatonneistaan, mutta ei tällä kertaa. Sony oli todella huono, mutta pari edellistä vuotta on mennyt aika hyvin, niin huonompi vuosi oli jossain välissä odotettavissa. Mikkis oli ihan ok.

Parhaat jutut oli Nintendon piippuun jääneet Megatonnit, Orin jatko-osa ja Cuphead, Mario Odysseyn traileri ja KH3:n traileri. Se siitä.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja whatever » 16.06.2017 12:00

Silence kirjoitti:Grafiikka oli kyllä kivaa mutta sen lisäksi oikein mikään muu ei herättänyt muuta kuin lähinnä epäluuloja. Moninpelin scifimaailmassa sai epäluulot herämään ja "moninpelipelaajien" helvetin käsikirjoitetulta kuulostava keskustelu toi mieleen lähinnä kolme vuotta sitten nähdyn ekan Divisionin trailerin mikä kuulosti melkein siltä kuin olisin kuullut samat ääninäyttelijät nytkin...

Tää, ja sit jokaisen gameplay trailerin tuskallisen scriptatut "gameplayt".

Itellä eniten mielenkiintoa herätti Last Light. Cyberpunk fixit ennen Cyberpunk 2077 julkaisua, kyllä kiitos. Aika kehuttavan näköistä pikseligrafiikkaa myös.

Dishonored, Evil Within, Assassin's Creed, Crackdown, Far Cry ja Middle-Earth jatko-osat kiinnostaa, mutta pienellä varauksella. Varsinkin AssCreediä ja Far Crytä on lypsetty niin laiskasti, että laadusta ei ole mitään takeita. Mutta kieltämättä mielenkiintoiset asetelmat molemmissa, varsinkin AssCreed Origins sai kiinnostuksen sarjaa kohtaan heräämään pitkästä aikaa. Muinainen Egypti ja Assassiiniorganisaation alkutarina on helvetin mielenkiintoista, ja taistelusysteemiäkin on näköjään paranneltu niin että vihollisilla on levelit eikä voikaan enää ihan jokaista tappelua voittaa hakkamalla X:ää sokeasti. Pelissä olis paree olla muutama Sinuhe-viittaus myös. :mrgreen:
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 31.08.2017 00:47

Eka traileri julki Travis Strikes Again No More Heroesista! Ei pelikuvaa siis vielä, mutta fanina olen pähkinöinä! :mrgreen: Edellisestä osasta on jo sentään 7 vuotta aikaa!
https://www.youtube.com/watch?v=Ch_2MBzfmXY

Tämän pelin takia ostan Switchin.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

ViestiKirjoittaja ressamies » 03.10.2017 19:35

Olenko ainoa, jonka persettä hiertää Nintendon kädettömyys SNES Classic Editionin (ja monen muun asian) kohdalla? Mini NESin kanssa kävi sama helvetin homma ja Suomessa tuote oli myynnissä pari päivää tuplahinnalla Amerikkaan nähden. Äijillä on käsissä maailman helpoin homma: Myydä Nintento-faneille jotain, josta tulee nostalgiaa ja ei helvetti onnistu, vaikka viime kerrallakin homma kustiin niin mallikkaasti.

Itse en pienenä Nintendon pelejä pahemmin pelaillut mutta myöhemmin herännyt kiinnostus kokeilla niitä klassikkoja, mitä kaikki hehkuttaa jatkuvasti. Katellaan sitten tuleeko tänne ikinä mitään uutta erää mutta siihen asti saa taas tuskailla tämän idioottimaisen jättiläisen touhuja.

Anteeksi avautuminen.
Kuva
XBL: Ressamies
Steam: Ressamies
Avatar
ressamies
 
Viestit: 86
Liittynyt: 28.02.2014 16:13
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re:

ViestiKirjoittaja PT2 » 04.10.2017 01:02

ressamies kirjoitti:Suomessa tuote oli myynnissä pari päivää tuplahinnalla Amerikkaan nähden


Se nyt johtuu ihan Bergsalasta, jonka raha-ahneus on suurin syy hintaan.
Kuva

Jo vuosikausia foorumin avuliain, kaunein ja asiallisin.
Avatar
PT2
 
Viestit: 504
Liittynyt: 03.03.2014 18:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Re:

ViestiKirjoittaja Silence » 18.10.2017 11:53

EA Sulki Dead Spacet, Return of the King, 007: Agent Under Fire, From Russia with love, The Godfather ja Dantes Inferonin tehneen Visceral Gamesin joka oli kehittämässä uutta tarinavetoista Star Wars yksinpeli-seikkailupeliä.

https://www.v2.fi/uutiset/pelit/27404/EA-sulkee-Visceral-Gamesin-Star-Wars-projektin-kehitys-jatkuu/


"Nykymuodossaan pelistä oli tulossa tarinavetoinen, lineaarinen seikkailupeli. Olemme testanneet pelikonseptia pelaajilla, kuunnelleet palautetta sekä kuinka he haluavat sitä pelata ja seuranneet pelimarkkinoiden muutoksia. Kävi selväksi, että jos haluamme tehdä elämyksen, josta pelaajat nauttivat pitkään, peliä piti muuttaa"

Aina kun luen tällaista julkaisijoilta haluaisin s**tana oksentaa... "Oltiin tekemässä tarinavetoista yksinpeliä mutta sitten tajusimme että "Pelaajat" haluavat enemmän tusina moninpeliräiskintää isolla määrällä lootboxeja, dlctä, mikromaksuja ja griiiindausta. Siksi suljimme studion, heitimme pallon toiselle, kohta suljettavalle studiolle ja teemme paljon rahaa. Okei?".

Eli EA ei enää tee yksinpelejä. Mutta "Ymmärtäähän" tuon. Mass Effect Andromedankin suurin ongelma oli että se oli tarinavetoinen yksinpeli eikä juoneton nettiräiskintä....
Avatar
Silence
 
Viestit: 808
Liittynyt: 01.03.2014 00:00
Paikkakunta: Turku

Re: Re:

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 18.10.2017 14:19

Silence kirjoitti:Eli EA ei enää tee yksinpelejä. Mutta "Ymmärtäähän" tuon. Mass Effect Andromedankin suurin ongelma oli että se oli tarinavetoinen yksinpeli eikä juoneton nettiräiskintä....

Luojan vitun kiitos, häviää samalla kaikki syyt antaa koko puljulle yhtään rahaa tästä eteenpäin. Ei sillä että olisin ostanut yhtään EA:n julkaisemaa peliä varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Gigante » 18.10.2017 15:01

Omalta kohdalta EA:n rahallinen tukeminen hävisi kyllä jo ME3:n päättymisen myötä, joten mikään ei varsinaisesti ole muuttunut. Sikäli tuli kyllä yllätyksenä että Kummisetä, Kuninkaan Paluu ja Dead Space ovat olleet samalta tekijältä.

Star Wars pelit eivät ole järin kiinnostaneet vuosikausiin, vaikka Jedi Power Battles on edelleen perhanan kova peli lapsuudestani, mutta tarinapohjainen seikkailupeli olisi voinut olla pientä vaihtelua Franchisen peleistä...ei niin etteikö niitä kelpoja Star Wars räiskintöjäkin ole sattunut ilmaantumaan silloin tällöin.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja -Zerials- » 18.10.2017 15:20

Itseäni ei EA:n tekemiset kiinnosta, mutta voi nyt vittu, jos seikkailupelit eivät muka enää kelpaa pelaajille. Räiskintäpelejä tuli aikanaan pelailtua aika paljon (Battlefield 3 etenkin oli kovassa kulutuksessa), mutta nykyään vaan tylsistyttää koko genre. Ei vaan enää jaksa.

Olisi muuten kiva, jos vaihteeksi isot pelikehittäjät tekisivät vaikkapa tasoloikkapelejä tai jotain, mutta kun ei: Multiplayer-sotapelejä toisensa perään. Huoh.
Ex: Crealz
Kuva
Avatar
-Zerials-
 
Viestit: 664
Liittynyt: 28.02.2014 10:57
Paikkakunta: Sitä ei moni tiedä...

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja whatever » 19.10.2017 05:43

-Zerials- kirjoitti:Olisi muuten kiva, jos vaihteeksi isot pelikehittäjät tekisivät vaikkapa tasoloikkapelejä tai jotain, mutta kun ei: Multiplayer-sotapelejä toisensa perään. Huoh.

Tää on kyllä yksi perkele, kaikki isot pelifirmat yrittää saada aikaiseksi uutta Call of Dutya eivätkä suostu tajuamaan että CoD täyttää jo sen markkinaraon eikä ole menossa mihinkään. Ja sitten jos tehdään joku erilainen peli joka vetoaa toisenlaiseen pelaajakuntaan, niin sille asetetaan samanlaiset myyntitavoitteet kuin CoD:eille ja BattleFieldeille ja kun "yllättäen" ei päästä myyntitavoitteeseen niin julistetaan sarja kuolleeksi ja pistetään studio muihin hommiin. Näinhän siis Visceralillekin kävin, Dead Space 3:n oletettiin myyvän yli 5 miljoonaa kopiota, noin 5 kertaa enemmän kuin DS1&2 myivät yhteensä... millä helvetin järjellä? Yrittivät väkisin saada pienen markkinaraon kauhupelistä mainstream-menestystä syytämällä rahaa mainoksiin ihan liikaa.

Aika moni genre vetoaa vain hyvin rajallisiin markkinoihin (mm. kauhu, strategia, roolipelit), eikä niistä saa mainstreamia vaikka kuinka yrittäisi pakottaa. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö niillä markkinoilla voisi lyödä rahoiksi, pitäisi vain osata suhteuttaa kehityskulut ja myyntiodotukset realistisesti...
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja whatever » 20.11.2017 03:54

Suomalainen ENCE eSports voitti juuri Rainbow 6: Siegen kolmoskauden finaaliturnauksen Brasiliassa. Ovat osallistuneet aikaisemminkin, mutta nyt tuli ensimmäistä kertaa voitto kotiin. Matsin voi katsoa täältä; https://youtu.be/MnsaVxNnRhU?t=6h15m17s

Spoiler: show
Oli kyllä aika tiukka matsi, vahva aloitus suomalaisilta pisti vastustajien maanmiehet yleisössä aika hiljaiseksi, mutta sen jälkeen ei mennyt enää kovin hyvin kunnes sitten ihan lopussa herkullinen comeback just kun yleisöllä alkoi kusi kihahtaa hattuun.
Avatar
whatever
 
Viestit: 629
Liittynyt: 26.04.2014 10:46
Paikkakunta: Yö Kaupunni

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Gigante » 02.12.2017 13:07

Molemmat Jazz Jackrabbit pelit voi näköjään hommata tätä nykyä GOGsta. Ehkä pari-kolme euroa halvempina voisivat olla, mutta muuten ei kyllä ole paha hinta. Kakkosjatsi tulikin pelattua toissakesänä vanhalla läppärillä monien vuosien jälkeen uudestaan. Itse suosittelen pelaamista jonkin ohjaimen avulla sillä ykköspelaajan näppäinjärjestelyt eivät oikein toimi, vaikka natiaisena aikoinaan sai sormet tuolloin taivuteltua.


Ps4:n Shadow of The Colossus näyttää kyllä giganttisen hienolta. Musiikkipuoleen ei näytetä olevan koskettu, vaan ulkoasu ja muutamat animaatiot on tehty uusiksi. Harmi vaan että tuossa pelissä ei sitten tule olemaan mitään dramaattisesti uutta tai lisättyä. Hyvä kuitenkin ainakin niile, jotka PS2 aikaan pelin missasivat.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Joni Ahonen » 08.12.2017 10:17

Bayonetta 3 tulee Switchille!
https://kotaku.com/bayonetta-3-announce ... 1821107763

Tämä ja etenkin No More Heroes 3 ovat syy minulle hankkia laite.

Switch on menestynyt todella hyvin ja sen pelikatalogi alkaa jo nyt näyttämään paremmalta kuin Wiin ja Wii U:n. Kuvitella miten moni tätä laitetta mollasi Vitsiksi vuoden alussa ja Nintendon lopulliseksi tuhoksi. Nintendolla on erikoinen kyky aina nousta suosta omintakeisilla ratkaisuillaan.
Avatar
Joni Ahonen
Moderaattori
 
Viestit: 2323
Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Paikkakunta: Suomessa

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Gigante » 10.12.2017 07:05

Switchille onkin ilmaantunut jo melkosen kiitettävä läjä pelejä, mitä hommata.
Baynonetat, No More Heroes, DOOM, L.A NOIRE, Super Mario Odyssey, Skyrim, Mario Kart 8 ja mahdollisesti Yooka-laylee, riippuen miten jäljellämainitun porttauksen laadun käy. Pitää tietysti myös silmäillä tuo verkkopuotikin mahdollisten löytöjen varalta.

Mitä nyt itse olen tsekannut pakkausta omasta Switchistä, niin jopa minun on myönnettävä että konsolin napit ja tatit vaikuttavat aikas pikkuisilta. Omat handutkaan eivät edes ole mitkään karpaasin kourat vaan piskuiset pianonsoittajan tikkukädet, mutta silti jopa Wiin napit vaikuttavat suuremmilta mitä Switchin vastaavat.


Mutta jos ainakin yksi kehu löytyy heti kättelyssä, vaikken konsolia ole vielä korkannut, niin pelikotelot ovat todella näppärän kokoisia. Eivät vie hyllystä turhan paljoa tilaa edes isoina määrinä. *tähän semmoinen peukunnostohymiö*
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Silence » 16.12.2017 19:03

https://www.v2.fi/uutiset/pelit/27728/D ... -sisaltoa/

Human Revolutionin ja Mankind Devidedin -Deus exät tehnyt Eidos Monstreal siirtyy yksinpeleistä kokonaan Nettipelien tekijäksi...


Aina sama kaava. Lahjakas yksinpeleihin erikoistunut tehokas tiimi pistetään taloudellisen epäonnistumisen jälkeen tekemään nettimoninpeliä -jotain mihin ne eivät ole erikoistuneita... Eli toisinsanoen firman lähtölaskenta kirveen saamiseen on alkanut. Yksi epäonnistuminen ja se on bye bye ja ovet kiinni...

Nyt vain vedonlyönti pystyyn kumpi suljetaan "Tehokkuuden ja paremman pelintekemisen" nimissä ensin, Eidos Montreal vai EAn Bioware. Veikkaan että Bioware.
Avatar
Silence
 
Viestit: 808
Liittynyt: 01.03.2014 00:00
Paikkakunta: Turku

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Tohtori Freeman » 24.02.2018 20:16

http://store.steampowered.com/app/64448 ... Nightmare/

"Outbreak The new Nightmare", miksiköhän tää näyttää niin tutulta ? :o
Avatar
Tohtori Freeman
 
Viestit: 356
Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Paikkakunta: White Forest

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja Gigante » 25.02.2018 09:22

Tohtori Freeman kirjoitti:http://store.steampowered.com/app/644480/Outbreak_The_New_Nightmare/

"Outbreak The new Nightmare", miksiköhän tää näyttää niin tutulta ? :o


Pakko myöntää, että nuo pelin otokset tuovat erehdyttävän hyvin mieleen muutaman RE-pelin, mukaanlukien Outbreakit...eikä vain nimen perusteella. Kokeilla kyllä tekis mieli, mutta tuolloin pitäis kokeilla winen kautta käynnistää.
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17
Avatar
Gigante
Moteeraattori
 
Viestit: 2001
Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Paikkakunta: Somewhere

Re: Pelit yleisesti

ViestiKirjoittaja ForWeAreMany » 25.02.2018 11:28

Tohtori Freeman kirjoitti:http://store.steampowered.com/app/644480/Outbreak_The_New_Nightmare/

"Outbreak The new Nightmare", miksiköhän tää näyttää niin tutulta ? :o

No kun Capcom ei oo oikeita Ressoja tehny melkein 15 vuoteen nii kyllähän pikkuhiljaa jonkun muun pitää alkaa täyttää nää saappaat. Harmi vaan et peli näyttää kaikin puolin Pekka 14v:n ekalta Unity-projektilta nii ei kyl sen puolesta kiinnosta yhtään, varsinkaan maksaa yli kymmentä euroa tuosta. Tän lisäks oon ihan saletti että kaikki vihollismodelitkin on ripattu suoraan jostain muista peleistä niin tänkään vuoksi ei kyllä innosta yhtään tukea tällaista kuraa.
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri
Avatar
ForWeAreMany
 
Viestit: 800
Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

EdellinenSeuraava

Paluu Muut pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa