Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 23 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 04.06.2014 06:55 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 21.03.2014 10:28
Viestit: 99
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201406 ... 3_ul.shtml

Tämän uutisen innoittamana päätin lukaista creepypastaa ja katsoa juutuubista videoita näistä "pelottavimmista" creepypastoista ja voin vain todeta että eihän nämä millään kauhun mittapuulla ole edes vähäänkään pelottavia. Sori jos menen helppoon sillä en kauheasti ole perehtynyt creepypasta kulttuuriin ja otaksun että tarinat ovat suunnattu teineille ja sitä nuoremmille, mutta pakko ottaa kantaan sen verran kun tuli huomattua että on tämä sen verran suosittua tavaraa. Jotkut sanoivat Jeff the Killerin ja Slendermanin olevan pelottavimpia, mutta ihan oikeasti ei noissa ole edes minkäänlaista viihdearvoa pelottelusta puhumattakaan. Varsinkin tuo jeff the killer tuotos on kuin ykkösluokkalaisen kynästä. Ainoat jotka ovat tarina puoleltaan ja toteutukseltaan mielenkiintoisia ovat Squidwars Suicide, suicidemouse.avi sekä Gateway of mind. Pelottavuutta ei yhtään, mutta häiriintynyt ilmapiiri luo mielenkiinnon. Onhan nämä "creepy"pastat sentään kivaa ajantappoa jos ei muuta :)

Millainen kauhumuoto porukkaan ylipäätänsä puree?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 04.06.2014 08:17 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1400
Paikkakunta: Somewhere
Wagner` kirjoitti:

Millainen kauhumuoto porukkaan ylipäätänsä puree?Tämä on eittämättä hyvä kysymys, koska siihen ei ole omalta osaltani sitä selkeintä vastausta.
Mikäli kauhu toimii, niin sitten se on hyvää kauhua, muutoin ei. Mutta millainen tyyli yleensä puree? Sanoisinko, että tämmöiset todellisuutta heijastavat tai sitten zombiapokalypsit. Fantasiapuolen kauhu demoneilla ja sen semmoisilla ei oikein ole makuuni, mutta muuten meidän maailmaamme sijoittuvat asiat rippusella yliluonnollisuutta toimivat. Tietenkin se, että joka hemmetin tarinaan/peliin/elokuvaan lätkäistään se "perustuu tositapahtumiin"-leimaa, ei aina tee kauhusta toimivaa edes säälistä. Myös nämä erilliset "reality"-ohjelmat, joissa ties mitkä hyypiöt käyvät pimeässä talossa skitsoilemassa ilman että yhtään kummitusta oikeasti päästään kohtaamaan, eivät kuulu suosituksiin.


Zombit itsessään eivät ehkä pelota ihmistä hitautensa puolesta, mutta zombielokuvissa pelottavinta eivät aina ole aina zombit vaan se kuinka ihmiset ja olosuhteet ovat zombien ohella yhtä vaarallinen uhka. Tietysti zombeissa pelottavinta on myös se piirre, että ei tarvita kuin yksi purema ja olet käytännössä katsoen vainaa.


Muumien mörön ensikohtaaminen pelottaa itseäni yhä tänäkin päivänä. Sekin johtuu pitkälti jakson erittäin tummansävyisistä kontrasteista ja jaksossa esiintyneestä musiikista. Ei tarvitse muuta kuin laittaa se taustamusiikki soimaan ja katsoa ulos ikkunasta yöllä niin johan alkaa selkäpiissä puistattaa.
Creepypasta puolelta ei ole järin kattavaa kokemusta, mutta SCP Foundationin tiedostot ovat iltasella mukavan karmaisevaa luettavaa. "Hoikkailaisen" eli Slendermanin pelottavuus pääsi rapistumaan sen myötä, kun siitä tehtiin ylikäytetty meemi. Tosin täytyy kyllä myöntää, että olen törmännyt muutamiin teoksiin, jotka on tehty kauhun osalta ihan kiitettävästi. Näissä se kauhu tietenkin toimi parhaiten vain siksi, että sitä ei silloin osannut odottaa.

Itse suosittelen lukaisemaan iltamyöhän aikoihin näitä sekalaisia, ajattomia urbaanikauhutarinoita ja mysteereitä, itselläni tulee ainakin hyvät puistatusfiilikset niiden selaamisesta aina kun tulee tylsää.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 04.06.2014 11:09 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Viestit: 623
Paikkakunta: Lounais-Suomi
Ite pidän zombeista ehkä eniten mutta ne on valitettavasti pilattu nykyaikana. Zombien juju onkin se niiden paljous ja kestävyys, ei niinkään nopeus. Kuten Gigsu sanoi "ei tarvita kuin yksi purema ja olet käytännössä katsoen vainaa" tekee zombeista lyömättömiä. Se kun leffoissa zombit juoksee, hyppii, kaivaa tunneleita, ampuu aseilla, tekee zombipyramideja, kiipeilee katoissa tai väistelee luoteja salamannopeasti tekee genrestä enemmänkin toimintaa. Hitaat zombit ovat enemmän psykologinen vastus sillä
Kuva

_________________
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 04.06.2014 11:39 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Viestit: 722
Paikkakunta: Mikkeli
Ted The Caver

Tämä on paras creepypasta minkä olen itse lukenut. Kaveri linkkasi tämän joskus, kun höpistiin jotain luolastoista tjms ja sanoi, että tää on ihan mielenkiintoinen blogi jäbästä, joka tutkii jotain luolaa lähellä sen himaa. Ikää itselläni oli silloin ehkä joku 14v ja en tosiaan ollut tietoinen edes koko creepypasta-termistä silloin (ylipäänsä internet oli hieman tuntemattomampaa aluetta kuin tänä päivänä), niin tämän ansiosta menetin parina yönä yöunet ihan vain sen vuoksi, että tämä on kirjoitettu niin hyvin. Onhan tämä pitkä kuin saatana ja sen lukemiseen saattaa vierähtää hyvä tovi, mutta kyllä se omasta mielestäni on sen arvoista. Toki tämä voi olla tänä päivänä vähän laimeahkon oloinen lähinnä pituutensa vuoksi, mutta voin vain kuvitella, että miten paskat housussa tätä seuranneet ihmiset ovat olleet vuonna 2001, kun tätä alunperin on alettu päivittämään.

Russian Sleep Experiment

Tämä on toinen ihan semikuumottava creepypasta, mihin törmäsin tässä alle kuukausi sitten. Aihepiiri on omasta mielestäni tosi siisti ja tämäkin on kirjoitettu erittäin hyvin. Ei ihan niin pitkä kuin Ted The Caver, mutta silti tosi toimiva.

Itse en tosiaan hirveän useasti creepypastoja lue, kun oikeasti hyvät sellaiset ovat harvassa ja totta puhuen minulla on paljon muutakin tekemistä, kun lueskella kaappihikkyjen kummitustarinoita. Eniveis, loppukevennykseksi voisin postata vielä yhden suosikeistani, joka syystä x laskettiin jokunen aika sitten KnowYourMemessä creepypastaksi.

Mr. Bone's Wild Ride

_________________
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 04.06.2014 13:34 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 16:13
Viestit: 86
Paikkakunta: Hämeenlinna
Onhan niitä Creepypastoja tullut luettua ja ForWeAreManyn esimerkkien lisäksi haluaisin vielä tuoda esille The Devil Gamen, joka neuvoo miten jutella itse paholaisen kanssa. Teksti on pitkä mutta pieniä yksityskohtia myöten kiinnostava ja antaa samaan aikaan realistisen ja karmaisevan kuvan paholaisesta. Aika paljon törmää kaikenlaiseen jätteeseen Creepypastoja selatessa mutta sieltä löytyy myös paljon oikeasti hyviä tarinoita, siksi luenkin niitä niin paljon.

_________________
Kuva
XBL: Ressamies
Steam: Ressamies


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 07.06.2014 12:57 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1369
Paikkakunta: Suomessa
Tämä Oulun tapaus on ollut aika creepyä luettavaa. Herää miljoona kysymystä siitä kuinka on mahdollista yksin synnyttää viisi lasta ja pitää näitä vuosikaudet piilossa pakastimessa ilman että kukaan muu perheessä ei ihmettele pohjalla uinuvia säkkejä. Nettiaikana ihmisten henkilöllisyydet on helppo selvittää, joten on aika surullista miettiä miten naisen teini-ikäinen poika selviää äitinsä käsittämättömästä teosta.

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 07.06.2014 17:41 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 04.03.2014 00:38
Viestit: 178
ForWeAreMany kirjoitti:
Ted The Caver
Hah. Tämähän on tuttu. Joskus naperona luin teinifoorumeilla jonkun tyttösen raapustamaa "kauhutarinaa", johon oli kommentoitu, ettei tarina ole pelottavaa nähnykkään ja linkkinä oli tämä luolatarina. Muistan lukeneeni Cavea intensiivisesti jonkin verran, mutta tuolloiset englannintaidot eivät riittäneet hahmottamaan kaikkea kuvattua, minkä takia kiinnostus lopahti jossain kohdassa enkä jaksanut lukea loppuun. Tähän saakka elin kuitenkin kuvitelmassa, ettei kyseessä olisi mikään kuuluisa tapaus. Huh.

Kattelen kiitettävästi kaikenlaisia kauhuelokuvia, eikä painajaisista tai "hui en voi katsoa" -hetkistä ole tietoakaan. Kauhutarinoita en kuitenkaan lue. Sain tarpeekseni, kun päädyin joskus lukemaan lyhyttä "tositarinaa" tytöstä, joka kotimatkalla tunsi olevansa seurattu eikä kotonakaan tuntenut oloaan mukavaksi ja lukitsi itsensä lopulta vessaan ja soitti apua. Lopulta nämä kotiintulijat löysivät tytön sängyn alta tuntemattoman miehen. Olin lukuhetkellä tietenkin yksin kotona, niin kyllä siinä tuli olan yli kurkattua kerran jos toisenkin. Jokin siinä stoorissa vaan kolahti ja sai hieman varomaan mitä päätyy lukemaan.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 08.06.2014 16:27 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 21.03.2014 10:28
Viestit: 99
Apple kirjoitti:
Kauhutarinoita en kuitenkaan lue. Sain tarpeekseni, kun päädyin joskus lukemaan lyhyttä "tositarinaa" tytöstä, joka kotimatkalla tunsi olevansa seurattu eikä kotonakaan tuntenut oloaan mukavaksi ja lukitsi itsensä lopulta vessaan ja soitti apua. Lopulta nämä kotiintulijat löysivät tytön sängyn alta tuntemattoman miehen. Olin lukuhetkellä tietenkin yksin kotona, niin kyllä siinä tuli olan yli kurkattua kerran jos toisenkin. Jokin siinä stoorissa vaan kolahti ja sai hieman varomaan mitä päätyy lukemaan.


Nämä tälläiset toimii kyllä. Tuli mieleen pikkupoikana luettu kauhutarina hotellista, josta muuan matkaaja otti huoneen. Kävellessään huoneeseensa mies kuuli käytävällä nyyhkimistä ja paikansi oven josta ääni tuli ja kurkkasi avaimenreiästä sisään. Siellä oli sängyllä joku typy itkemässä. Mies jatkoi matkaansa nukkumaan. Seuraavana aamuna mies oli menossa kirjautumaan ulos hotellista kunnes päätti vielä katsaista itkevän huoneeseen, mutta tällä kertaa näki vain hohtavan punaista väriä. Päätteli etä aamuaurinko paistaa seiniin ja luo näköaistiharhan. Mies meni respaan maksamaan ja samalla kertoi tästä itkevästä eukosta. Respatyöntekijä sanoi että muuan tyttö teki siellä itsemurhan kauan sitten. Hän oli muuten normaalin näköinen, mutta eräs poikkeava piirre hänessä oli punaiset silmät. En sana tarkalleen tarinaa muista, mutta osapuilleen noin.

Myös häiriintynyt kauhu toimi (psykedeelinen/häiritsevä ja kun se on hyvin tehty niin avot).


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 08.06.2014 21:38 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Viestit: 623
Paikkakunta: Lounais-Suomi
Tämä sarjakuva sopii mielestäni erittäin hyvin tähän teemaan. Suosittelen katsomaan pimeässä ja kuulokkeet korvissa. Tämä taisikin jo jossain muodossa esiintyä edellisellä foorumilla.

_________________
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 08.06.2014 22:51 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 20:48
Viestit: 722
Paikkakunta: Mikkeli
NightFan kirjoitti:
Tämä sarjakuva sopii mielestäni erittäin hyvin tähän teemaan. Suosittelen katsomaan pimeässä ja kuulokkeet korvissa. Tämä taisikin jo jossain muodossa esiintyä edellisellä foorumilla.

Uih! Kiitos tästä, olen yrittänyt monta vuotta etsiä tätä enkä vitullakaan muistanut nimeä. Nyt säikyttelemään ihmisiä!

_________________
http://www.last.fm/user/ForWeAreMany
PSN/Twitter: ForWeAreMaunuri
Steam: Maunuri


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 08.06.2014 23:50 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 02:12
Viestit: 623
Paikkakunta: Lounais-Suomi
ForWeAreMany kirjoitti:
NightFan kirjoitti:
Tämä sarjakuva sopii mielestäni erittäin hyvin tähän teemaan. Suosittelen katsomaan pimeässä ja kuulokkeet korvissa. Tämä taisikin jo jossain muodossa esiintyä edellisellä foorumilla.

Uih! Kiitos tästä, olen yrittänyt monta vuotta etsiä tätä enkä vitullakaan muistanut nimeä. Nyt säikyttelemään ihmisiä!

Ite löydän sen aina googlettamalla scary comic, on vielä ensimmäinen hakutulos :D

_________________
Nemo enim feres saltat sobrius nisi forte insanit
Kukaan ei todellakaan tanssi selvin päin, ellei ole hullu


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 22.06.2014 13:23 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1400
Paikkakunta: Somewhere
Klik! Kummitus kävi taloksi.
Tulipa viimein tämäkin klassikko löydettyä. Mikäli joku kaipaa ihan suomalaisia kummitusjuttuja, niin siinä on peräti neljän kappaleen verran matskua. Plussaa erityisesti esitystavoista, vaikka jutut kerrotaan lähinnä still-kuvien voimin. Pitää aina syksyllä iltaisin vilkaista noita pätkiä, mikäli kaipaan vilunväreitä selkäpiihin.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 22.06.2016 06:41 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1400
Paikkakunta: Somewhere
Enpä uskonut, että kaivaisin tämän ketjun taas uudestaan esiin.
Pitkästä aikaa youtuben etusivun eri videoitten mainostamisesta oli jotain hyötyä, kun satuin löytämän suomalaisen kanavan nimeltä finntop5, jolta löytyy monenlaisia top5-videoita, erityisesti tämmöisiä erillisiä kummitusjuttu/salaliittoteoriaa yms, jotka perustuvat pitkälti käyttäjään Dark5. Suosittelen vilkaisemaan, mikäli kotimaisen kielen kuuntelu ei vaan pelota.

Esimerkkivideona käyttäjältä:
5 Aavemaista ja selittämätöntä kuvaa.
https://www.youtube.com/watch?v=8LwsbIN40a8

Kyllä tästä selostuksesta tuli allekirjoittaneelle hetkellisesti tunnelmalliset puistatukset. Hyvää matskua syksyisille illoille.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 22.06.2016 14:11 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1369
Paikkakunta: Suomessa
Gigante kirjoitti:
Enpä uskonut, että kaivaisin tämän ketjun taas uudestaan esiin.
Pitkästä aikaa youtuben etusivun eri videoitten mainostamisesta oli jotain hyötyä, kun satuin löytämän suomalaisen kanavan nimeltä finntop5, jolta löytyy monenlaisia top5-videoita, erityisesti tämmöisiä erillisiä kummitusjuttu/salaliittoteoriaa yms, jotka perustuvat pitkälti käyttäjään Dark5. Suosittelen vilkaisemaan, mikäli kotimaisen kielen kuuntelu ei vaan pelota.

Esimerkkivideona käyttäjältä:
5 Aavemaista ja selittämätöntä kuvaa.
https://www.youtube.com/watch?v=8LwsbIN40a8

Kyllä tästä selostuksesta tuli allekirjoittaneelle hetkellisesti tunnelmalliset puistatukset. Hyvää matskua syksyisille illoille.


Oho, onpas sattuma, sillä itsekin löysin samaisen kanavan juuri äskettäin. Tämä kyseinen video puistatti vielä enemmän herran kanavalta.
https://www.youtube.com/watch?v=DFjKreSk48w

Pelotti eilen oikeasti mennä nukkumaan tuon nuken takia, joka laulaa "I feel fantastic". :shock:

Mukavaa kun joku suomalainen tekee näitä myös.

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 22.06.2016 15:58 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1400
Paikkakunta: Somewhere
Meikältä rehellisesti sanottuna kävi nukkuminen vaikeaksi jo pelkästään tuon Miehet Mustissa-matskun takia ja katsottuani tänään muutama tunti sitten tuon nukkevideon, on melko varmaa että uni ei tule tänäkään yönä. :shock: Eikä pelkästään helteitten takia.
Kyllähän tuo ääni muistuttaa vocaloidien tapaista lauluohjelmaa, mutta nuo maneerit ja koko nuken olemus alkoi puistattaa ihan pelkästään "outo laakso/uncanny valley"-fiilisten vuoksi.

Sitten nuo samaisen videon...noh, kuten Nuuskamuikkunen toteaisi "Näen vain parin jalkoja". Olisi kyllä itsellänikin melkoiset WTF-fiilikset jos näkisin öisessä nauhoituksessa jotain tuommoisia vipeltäjiä.


Mikäli jotain hyvää, niin ainakin tuon kanavan videot antoivat runsaasti inspistä omia projekteja varten, erittäin lyhyessä ajassa.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 22.06.2016 19:01 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 18:42
Viestit: 126
Paikkakunta: Rovaniemi
Teille sopiva suomalainen porukka olisi varmaan Aavedata. Jätkät tekee tätä perinteistä jenkkien kummitusjahti tosi-tv:tä suomalaisemmalla otteella ja Suomessa. Tässäpä vaikka esimerkkinä Satulinnasta tehty tutkimus, joka taisi joskus otsikoihinkin päästä myös Vain elämää -"tähtien" valitettua mestan kummituksista.

https://www.youtube.com/watch?v=KOZU_lpfXOk


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 22.06.2016 19:36 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1369
Paikkakunta: Suomessa
Gigante kirjoitti:
Meikältä rehellisesti sanottuna kävi nukkuminen vaikeaksi jo pelkästään tuon Miehet Mustissa-matskun takia ja katsottuani tänään muutama tunti sitten tuon nukkevideon, on melko varmaa että uni ei tule tänäkään yönä. :shock: .


Univaikeuksia täälläkin päin. Voisinpa tulla nukkumaan sinne sinun sänkyysi.

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 23.06.2016 07:56 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1400
Paikkakunta: Somewhere
Nikkeli94 kirjoitti:
Teille sopiva suomalainen porukka olisi varmaan Aavedata. Jätkät tekee tätä perinteistä jenkkien kummitusjahti tosi-tv:tä suomalaisemmalla otteella ja Suomessa. Tässäpä vaikka esimerkkinä Satulinnasta tehty tutkimus, joka taisi joskus otsikoihinkin päästä myös Vain elämää -"tähtien" valitettua mestan kummituksista.

https://www.youtube.com/watch?v=KOZU_lpfXOk


Noh, ainakin on annettava pisteet yrityksestä. Näissä jenkkiperäisissä kummitusjahti-ohjelmista tulee itselleni enemmän vaivaantunut kuin pelottava olo, johtuen tuosta melko voimakkaasta lavastuksen mausta (siis ihan kuin muitakaan kummitusvideoita ei olisi ikinä lavastettu tai jotain). Meikäläisen ainakin hankala virittäytyä tämäntyylisten ohjelmien taajuudelle, vaikka tekijät kuinka vakuuttaisivat etteivät feikkaa.

Joni Ahonen kirjoitti:
Gigante kirjoitti:
Meikältä rehellisesti sanottuna kävi nukkuminen vaikeaksi jo pelkästään tuon Miehet Mustissa-matskun takia ja katsottuani tänään muutama tunti sitten tuon nukkevideon, on melko varmaa että uni ei tule tänäkään yönä. :shock: .


Univaikeuksia täälläkin päin. Voisinpa tulla nukkumaan sinne sinun sänkyysi.

Kuva
Kerrankin tuli tilaisuus käyttää tuo giffi.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 09.07.2016 14:38 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 11:27
Viestit: 325
Paikkakunta: White Forest
Onko kukaan muu foorumilainen lukenut SCP foundationin tuotantoa ? Kyseesä on vähän normaalia kontrolloidumpi yliluonnollisia asioita ja olentoja käsittelevä sivusto. Sivusto on olevinaan kuin huippusalainen ja monikansallinen korporaatio, missä säilytetään yliluonnollisia asioita tavalliselta kansalta piilossa. Järjestöllä on noin 3000 erilaista asiaa ja artikkelien taso vaihtelee naurettavasta todella häiritsevään ja koko yöhän siinä meni näitä artikkeleita ja niiden pohjalta luettuja tarinoita tutkiessa. Paljon kertoo että mikään muu sivusto ei ole koskaan päässyt syömään yöuni kokonaisuudessaan. Ja kuten sanoin, luettavaa on päälle 3000 artikelia, mutta tästä voi poimia rusinat pullasta.

Ja kyllä, näistä SCP nimellä kulkevista olennoista ja asioista on tehty pelejä, joita olet saattanut tubettajilta löytää.

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 10.07.2016 08:05 
Poissa
Moteeraattori
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 09:43
Viestit: 1400
Paikkakunta: Somewhere
Tohtori Freeman kirjoitti:
Onko kukaan muu foorumilainen lukenut SCP foundationin tuotantoa...


Tunnustan lukeneeni muutamaa matskua ja taisinpa jopa kerran mainostaa sivustoa ennen kuin edellinen forkka kaatui. Mielenkiintoisasti ████████ kirjoitettua maskua, joka vaihtelee hauskasta erittäin creepyyn. Esim. Lista "asioista, joita Tri. Bright ei saa enää tehdä järjestössä", on yht'aikaa vähän molempia. Parit SCP:t ovat välillä turhan ylivoimaisia tahi sitten turhan moni omaa saman kyvyn (kuolemattomuus, regeneraatio tvs.), mutta mm. SCP-173 on jäänyt hyvin elävästi mieleen, puhumattakaan siitä SCP-pelistä jossa tämä esiintyy.

SCP:stä saisi kyllä helkutin hyvin matskua vaikka tv-sarjaan, puhumattakaan vaikka muista mahdollisista peleistä. Tunnustan myös vahvasti että SCP:t ovat ruokkineet inspiraatiotani omien töitteni suhteen.

_________________
"Giganttista!"
Kuva
Foorumin angsti, peluri ja keskustelunparantaja -17


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 29.07.2016 09:18 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1369
Paikkakunta: Suomessa
Aamulla äiti kotona kysyi minulta olenko kuljettanut pulkan keskelle pihaa, johon tietenkin kieltävästi puistelin ihmetellen päätäni. Jostain tuntemattomasta syystä meidän talon seinustaa vasten ollut pulkka oli kulkeutunut yöllä 100 metrin päähän talosta. Tämä on outoa, sillä eilen ei ollut mitään myrskyä, eikä pulkka voisi kulkeutua pihalle suoraan läpi kuvassa näkyvien pusikkojen, keinun ja polkupyörän ilman mutkitteluja. Kuulin eilen kyllä jotain outoa ääntä ulkoa, mutta luulin vain kissojen hyppivän keinulla. Kissat eivät pulkkaa ole voineet vetää, se on liian raskas ja mystisesti siinä ollut naru oli pulkan alla. Tälle kai löytyy joku selitys, mutta rehellisesti sanottuna alkoi kyllä pelottamaan. Käykö pihassamme pulkkia vetelevä mies? :shock:

Kuva

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 29.07.2016 20:09 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 28.02.2014 00:07
Viestit: 244
Paikkakunta: Lappeenranta
Joni Ahonen kirjoitti:
Käykö pihassamme pulkkia vetelevä mies? :shock:

Kuva


Mitä lie ollut tyypillä mielessä. :D Aika varmasti joku vaan tosiaan käynyt sitä siirtämässä, mutta mietin vaan kuinka todennäköistä se on, että tuolla maalla joku sinne teidän pihaan eksyi pulkkaa siirtämään.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Yliluonnollinen/kauhu/creepypastat
ViestiLähetetty: 29.07.2016 22:01 
Poissa
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 01.03.2014 12:13
Viestit: 1369
Paikkakunta: Suomessa
Hunter97 kirjoitti:
Mitä lie ollut tyypillä mielessä. :D Aika varmasti joku vaan tosiaan käynyt sitä siirtämässä, mutta mietin vaan kuinka todennäköistä se on, että tuolla maalla joku sinne teidän pihaan eksyi pulkkaa siirtämään.Lähimmät naapurit asuu 2 kilometrin päässä eikä meille ihan helposti muutenkaan eksy. Pelotti ihan kamalasti eilen yöllä nukkua muutenkin, kun katsoin Finntop5:n uusimman videon. Pulkka oli lisäksi melkein huoneeni avonaisen ikkunan alla. :?

_________________
Instagram


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 23 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia